sunt insarcinata?

Buna ziua am o problema si sper ca ma puteti ajuta. imi intarzie ciclul, trebuia sa-mi vina de 5 zile.Am luat un test de sarcina care a iesit negativ. am simptome normale de menstruatie dar. probabil am o dereglare hormonala din cauza faptului ca am luat recent postinor? nu mi-a curs deloc sange dupa cateva zile de la administrarea postinorului.
4 comentarii

nu cred /abia dupa 11 zile de lipsa menstra iti poti pune intrebarea daca esti insarcinata.e greu sa astepti atit dar tinand cont si de test nu cred

multumesc frumos.inca astept. ziua cea mare.dar cred ca ma duc maine la dr.asa e mai bine.

am fost la dr. aveam o sarcina de 6 sapt. si a fost nevoie de ecografie ca sa fie vazuta.am facut intrerupere si asta a fost ieri.inca sunt ametita.nu cred ca este ceva normal.mi sa dat o pastila.

Domnul doctor nu mi-a recomandat nici un medicament avort.am fost la farmacie si am intrebat.mi-a dat oxacilina si nurofen.nu le-am luat inca pentru ca nu sunt sigura daca e bine.trebuie sa le iau ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 39sunt oare insarcinata?
- 3Posibila dereglare hormonala?
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 2O posibila sarcina???
- 2Logest - o noua folie
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 6dereglari hormonale de la Candidoza?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 0Lipsa menstruatie
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: