sunt insarcinata?
Buna ziua am o problema si sper ca ma puteti ajuta. imi intarzie ciclul, trebuia sa-mi vina de 5 zile.Am luat un test de sarcina care a iesit negativ. am simptome normale de menstruatie dar. probabil am o dereglare hormonala din cauza faptului ca am luat recent postinor? nu mi-a curs deloc sange dupa cateva zile de la administrarea postinorului.
4 comentarii
nu cred /abia dupa 11 zile de lipsa menstra iti poti pune intrebarea daca esti insarcinata.e greu sa astepti atit dar tinand cont si de test nu cred
multumesc frumos.inca astept. ziua cea mare.dar cred ca ma duc maine la dr.asa e mai bine.
am fost la dr. aveam o sarcina de 6 sapt. si a fost nevoie de ecografie ca sa fie vazuta.am facut intrerupere si asta a fost ieri.inca sunt ametita.nu cred ca este ceva normal.mi sa dat o pastila.
Domnul doctor nu mi-a recomandat nici un medicament avort.am fost la farmacie si am intrebat.mi-a dat oxacilina si nurofen.nu le-am luat inca pentru ca nu sunt sigura daca e bine.trebuie sa le iau ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 4intarziere menstruala
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 1Sunt gravida?
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Simptome de sarcina
- 2Sarcina sau altceva?
- 0Ciclu intarziat
- 1Oare sunt insarcinata
- 1Posibila sarcină?
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Dereglări hormonale dupa Cerazette
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 0Anticoncepționale și duphaston
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: