Anxietate cauzata de o fobie

Am o anxietate care ma supara foarte tare..as vrea sa merg la un medic psihoterapeut in ploiesti, dar nu stiu la cine sa apelez. Imi puteti recomanda pe cineva, va rog?
3 comentarii

Buna ziua,
Daca doriti sa veniti pana in Bucuresti (fiind aproape de Ploiesti) ma puteti contacta cu incredere.
Altfel, puteti intra pe site-ul Colegiului Psihologilor si sa vedeti cine profeseaza in Ploiesti: www.copsi.ro, in Restriul Unic al Psihologilor.
Daca doriti sa veniti pana in Bucuresti (fiind aproape de Ploiesti) ma puteti contacta cu incredere.
Altfel, puteti intra pe site-ul Colegiului Psihologilor si sa vedeti cine profeseaza in Ploiesti: www.copsi.ro, in Restriul Unic al Psihologilor.

Nu sunt nici macar din Ploiesti, deci va dati seama ca Bucurestiul ar fi prea departe pentru mine. Am intrat pe site si am incercat sa descarc registrul psihologilor cu drept de libera practica, dar nu merge sa il deschid..

Puteți încerca și aici http://www.la-psiholog.ro/ploiesti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am si eu un fel de fobie
- 8va rog ajutati-ma sa-mi ajut iubitul!
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 11imi este frica fara motiv...
- 1anxietate
- 4teama de a rosi
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 7Increderea in sine
- 1anestezia generala si anxietatea
- 5Cum imi dau seama daca sufar de ceva mai grav decat anxietatea?
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 2Va rog, niste sfaturi. atacuri de panica
- 6Anxietate sau este altceva?
- 1anxietate puternica
- 3Ipohondrie?
- 10Anxietate și disfuncție erectila
Mai multe informații despre: Anxietatea fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Fobia sociala
- Anxietatea