capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni

2533 comentarii 1 2 ..... 737475 ..... 84 85 Înainte ›
0
27-07-2009, ora 10:40
aydrian
Nu este medic/terapeut
aydrian
salut, sunt pareri pro si contra depinde de organism.ce sa zic.era supraponderal, munceam in ture, mancam extrem de haotic, sport deloc, 1, 77 cm si 97, 5 kg.adevavat muschii mai ascund grasimea dar burta tot in fata ia proportii:)).pana in clipa de fata nu am incercat in viata mea un medicament pentru slabit dar cand l-am vazut la televizor (intr-o reclama anti-pastila) am fost curios sa vad ce zice lumea despre pastila respectiva pe internet.unii se plang, altii merg mai departe.si asa m-am hotarat sa incerc si eu macar 1, 2 zile si daca e chiar rau sa renunt.
in primele 5 zile m-am simtit ciudat dar cand era ceva care ma nelinistea stateam pe loc si beam multa apa.in acest timp a disparut de tot foamea, pofta de mancare si tot ce tine de hranire.totusi mancam cat mai des dar foarte putin(un fruct, o coaja de paine, jumate de cartof fiert, oua crude.adica fara grasimi.in plus am renuntat total la sucuri si cafele iar tigarile nu mai au multe zile.) si in plus faceam gimnastica atat cat puteam(adica in fiecare zi maream numarul de exercitii)
sunt la a doua cutie, nu am numarat pastilele dar cred ca am luat cam 7-8 din a 2-a. am reusit sa scad in greutate de la 97, 5 kg la 86, 5 - 86 kg (aproximativ, deoarece in clipa de fata o jumatate de kilogram nu reprezinta o mare importanta).
ca rezultat pot zice ca ma simt chiar foarte bine, mai am de dat jos cam 8 kg, mananc cu atentie, fara grasimi si cu maxim 2 felii de paine pe zi, gimnastica cand am timp(fie si 10 minute) si chiar sunt hotarat sa arat iar bine(pentru nevasta mea, normal)
ca parere personala : este o pastila "tare", am simtit asta cu o masa de 97, 5 kg deci o femeie la 60 kg o simte mult mai rau.daca vrei sa slabesti trebuie sa fi precaut cu orice pastila sau tratament ai sa gasesti, sa se potriveasca cu stilul tau de viata(corpul tau, boli, alimentatie, etc), sa faci gimnastica si sa ai o motivatie buna.un vot POZITIV deoarece am reusit sa slabesc si un vot NEGATIV deoarece am simt efectele de inceput si ma indoiesc ca este pastila-minune facuta din "iarba verde, cirese si masline" alaturi de care slabesti "din plictiseala".

p.s.ieri duminica am fost in vizita si am asistat la masa de pranz.sa servit aperitiv(salam, cascav, masline, branza sarata, muschi file, paine), supa de gaina, cartofi natur alaturi de carne de pui si carne de porc si la sfarsit tiramisu.binenteles bere, suc coal, pepsi, apa minerala si plata.hmmm, am mancat asa : cartofi natur(5-6) si jumatate de pulpa de pui(fiarta) si am baut apa.la final am mancat un pic de pepene verne(lubenita).sunt de acord ca erau multe chestii bune mai ales cand ma gandesc la tiramisu facut cu mascarpone dar sunt hotarat sa am o alimentatie cat mai calma, fara grasimi si fara mancat la ore tarzii(cand vi acasa si rupi frigideru).sper ca nu v-am plictisit:)).va doresc o zi buna si un slabit cat mai usor(sportul si selectarea alimentelor e pe primul plan) si nu uitati sa beti apa.foarte multa apa.
0
27-07-2009, ora 14:55
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
Salutare tuturor. Am promis mai demult ca am sa ma documentez despre pastila Alli ca sa vedem cum functioneaza si ce efecte poate avea supra organismului. in ultima vreme nu am avut timp de scris pe site pentru ca am inceput practica si fac in fiecare zi dimineata si la pranz (plus ca merg pe jos acasa) deci va imaginati ca ajung rupt in doua si dat cu sare pentru ca ziua mea nu se rezuma doar la practica, mers pe jos si in rest somn. :D In fine, am citit despre pastila asta si am aflat ca acel 50% e o vrajeala pentru ca DEPINDE. In primul rand cum functioneaza pastila. Are in compozitie o substanta care se numeste ORLISTAT (alt medicament e xenical - denumirea de piata pentru orlistat) si orlistat asta nu permite organismului sa "absoarba" grasimile. Astfel mananci slanina si elimini slanina lichida. Asta se intampla pentru ca orlistat este un derivat dintr-o alta substanta care se numeste lipstatina ce are ca rol inhibarea lipazelor pancreatice (lipazele pancreatice sunt niste enzime care maruntesc grasimile la nivel de molecula pentru a permite absorbtia lor in sange - asta se intampla pentru ca la fel cum noi ca sa putem inghiti mancarea o maruntim in gura cu ajutorul dintilor, stomacul si duodenul maruntesc mancarea si mai mult cu ajutorul enzimelor pentru a o putea inghiti - in ghilimele-). Dar va dati seama ca facand un mic efort de logica Alli nu are cum sa slabeasca cu 50% mai mult. Pentru ca daca de exemplu esti o persoana care mananca numai fructe -adica fara grasime-... Alli nu te ajuta mai deloc pentru ca degeaba inhiba. Sau daca slabesti 10 kile pe saptamana si iei Alli n-ai cum sa slabesti 15 kile pentru ca nu mananci kile intregi de slanina :D. Deci asta cu 50% mai mult mi se pare destul de deplasat. DAR MAI EXISTA SI EFECTE SECUNDARE pentru ca o bucurie nu vine niciodata singura. Iar efectele secundare sunt de-a dreptul incantatoare. Si sunt 2 efecte majore (relativ inofensive d p d v medical dar d p d v social - incantatoare) si un efect destul de nasol d p d v medical mai ales daca o combinati cu cealalta pilula SuperSlim sau aia americana care imi scapa acum numele. Efectele inofensive sunt STEATOREE (adica prezenta unei mari cantitati de grasimi in materiile fecale - adica faci caca gras) si INCONTINENTA FECALA (adica eliminarea INVOLUNTARA de scaun sau gaz - care in combinatie cu steatoree inseamna ca mergi pe strada si faci caca gras si tragi partzuri fara sa te poti abtine - ce v-am spus ? incantatoare efectele astea). Acuma probabil ca elimini cantitati mici sau foarte mici doar in cele mai nefericite cazuri cantitati mari sau ingrijorator de mari dar totusi e foarte neplacut sa umbli pe strada cu caca plin de grasime la funduletz). Si la piece de rezistance este efectul ala nasol dpdv medical. Alli (sau mai bine zis orlistatul din Alli) e SUSPECTAT ca ar produce afectiuni la ficat de genul hepatita (toxica probabil) afectiuni ale bilei si cailor biliare etc. Adica practic e o posibilitate sa-ti faca ficatul varza la fel de mult precum SuperSlim. Doar ca sa clarificam un lucru. Din cate am citit SuperSlim plus regim adecvat nu are efecte decat minore asupra ficatului. SuperSlim plus prostie omeneasca (adica nemancatul timp de 3 zile) sfasaie ficatu ca un leu turbat. Dar orlistat DE UNUL SINGUR sar plus orice vreti voi s-ar putea sa va faca ficatul pane si uns cu sirop de suflet din fructul pasiunii. Nu stiu exact (adica la nivel molecular) cum actioneaza orlistat dar am inteles ca INHIBA productia de lipaze. Asta miroase a efect de hormon. Dar chiar daca nu este; am observat ca atunci cand INHIBI un proces fiziologic care implica producerea unei substante oricare ar fi ea, si faci asta pe termen lung raspunsul din partea organismului va veni sub forma unei afectiuni la nivelul organului care produce substanta si la nivel cerebral. Asa ca nu va aruncati la toate produsele minune de la televizor pentru ca v-am spus; astia sunt niste curve pe care nu le intereseaza daca traiesti sau mori atata timp cat ei fac profit. Si sunt gata sa-ti vanda un produs care sa te determine sa faci pe tine pe strada doar pentru profit. Deci nu-i intereseaza nici daca te umilesc in ultimul hal. Iar sa iei pastila asta si sa induri asa efecte pentru mine asta e sinonim cu prostitutie. As vrea sa inchei cu un exercitiu dragutz si nostim de imaginatie. Cand vedeti reclama de la Alli in care prezinta o dama bine cum zicea Caragiale cu corp perfect si abdomen plat si zambet fermecator imaginati-va ca zambeste cu un suflet atat de implinit ca slabeste de la pilula asta si poarta niste chilotei ALBI ca neaua si STRAMTI de parca n-ar fi de marimea ei si arata superb si salivezi cand o vezi si te pierzi in ochii ei si daca esti femeie o invidiezi si ti se strange inima ca nu esti ca ea. Gata ? Ati reusit ?Acum imaginati-va ca se intoarce si are la fund o pata maro.
0
29-07-2009, ora 12:16
adys
Nu este medic/terapeut
adys
salut, vreau sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva sa nu slabeasca de la ea, eu o iau deja de 4 zile si nimik.astept raspuns!ms
0
31-07-2009, ora 01:39
yelda
Nu este medic/terapeut
yelda
Buna tuturor. Am vazut multe comentarii despre Capsula de slabit. Sincer sa va spun, am luat capsula timp de 2 luni, am slabit 15 Kg, apoi am facut o pauza de 3 luni de zile in care am mancat orice...cand zic orice ma refer la toate prostiile existente(kfc, mcdonalds, prajeli, etc...) si cu toate astea nu am pus decat un Kg si jumatate la loc pe mine. Intradevar, nu e pentru oricine aceasta capsula. Am prietena care dupa 2 zile a ajuns la spital cu dureri de cap si probleme cu ficatul. Dar fusese bolnava de hepatita A. Eu din prima zi de cand am luat nu am avut nici macar o durere de cap sau de unghie. Din contra...am avut o energie formidabila, nopti intregi nedormite(vreo 2 saptamani) si o sete de nu va spun. Ajunsesem si la 3 sau 4 litrii de apa pe zi in luna martie...nu era vara totusi. Marea problema la mine este ca fumez. Si beau foarte multa Coca Cola. Cine este fumator poate stie ca unor persoane, 2 tigari si un pahar de cola ii ajunge cat pt o masa de pranz. Depinde de fiecare acum. Eu, in timpul tratamentului cu Capsula de slabit, am avut zile intregi in care nu am mancat...NIMIC!!! Doar ce consumam o sticla de 2 L Cola si un pachet de tigari aproape...Daca vedeam mancare cu grasime, pur si simplu mi se facea rau. Nu am avut pofta de dulciuri. Nu am avut pofte de nimic. Doar "drogurile" mele zilnice la care nu puteam renunta :cola si tigari. Din cate stiu, chiar se specifica in reteta din cutie interzicerea folosirii cafelei, ciocolatei si energizantelor. Cola am vazut ca nu are multa cofeina. Deci eu nu am avut probleme cu nimic pana acum. Pastilele le-am luat la recomandarea unui medic in urma unor analize. Medicul mi-a spus sa intrerup tratamentul daca am dureri de cap sau ameteli. Dar pana acum nimic. Prima oara dupa cum am spus am luat capsula 2 luni de zile...de la sfarsitul lunii februarie pana in data de 30 aprilie. Si am lasat 15 Kg. Acum m-am apucat iar de ea. Este a 5-a zi deja de cand iau iar si pot sa spun ca iar este a 3-a zi deja cand nu pot sa mananc...prefer lichidele. Poate e si de la caldura. In prealabil am facut si analize de sange si...sunt perfect sanatoasa! Nu intelegeti ca-i fac reclama sau altceva. V-am relatat simptomele care le-am avut si pe care le am si acum. Cine vrea sa o incerce trebuie sa aiba o sanatate foarte buna...SA CONSULTE NEAPARAT UN MEDIC SI SA ISI FACA ANALIZE!!! Altfel se poate expune multor riscuri.
Multa bafta tuturor care vor sa o incerce!
0
31-07-2009, ora 14:55
dori_doll
Nu este medic/terapeut
dori_doll
Buna tuturor,
Sunt noua pe acest forum si l-am deschis pentru a afla mai multe despre capsula de slabit de la ARPFARM. Sincera sa fiu, la inceput, m-am ingrozit de ce efecte poate avea, cele comentate pe forum. Am citit mai departe si am concluzionat ca este important sa si mananci ceva, caci nu te hranesti dar cu pastila. Dupa cateva ezitari, am hotarat sa incerc azi, asa ca dupa micul dejun (ceai, braza si o felie cu dulceata de nuci) am luat-o pe la ora 10. Am fost cu copiii in parc, am luat pranzul ca de obicei (supa de peste, o chifteluta de pui cu orez fiert, fara paine). Au trecut apoape 5 ore si nu simt vreun disconfort fizic sau psihic. Nu imi este nici sete, ba chiar imi era putin foame in parc, cu toate ca am avut si piersici cu noi. Mentionez ca am 35 de ani, 2 copii (9 si 4 ani), 163H si 58 kg. De curand mi-am luat abonament la sala si m-am gandit ca aceasta capsula imi va ajuta (alaturi de ex. fizice) sa pierd pana in toamna vreo 5-7 kg si din grasimea de pe abdomen si coapse. Ramane sa vad cum ma simt dupa ea si daca are vreun efect. Daca voi simti ceva in neregula cu mine (de genul ameteli profunde, insomnii...) sunt sigura ca voi renunta sa o mai iau. Deocamdata mi-am cumparat doar 4 ca sa testez si daca totul e OK, luni mai cumpar 4.
Va tin la curent.
Oricum am nevoie de sprijinul si de sfaturile celor care doresc sa mi le ofere pe forum.
0
31-07-2009, ora 15:02
yelda
Nu este medic/terapeut
yelda
pt dori_doll

Era ideal sa consulti un medic inainte, sa-ti faci niste analize. Nu lua de capul tau pt ca am auzit ca exista si cazuri care nu s-au prezentat la medic inainte de a lua capsula si, din cauza ca aveau probleme cu circulatia(ei spuneau ca au o sanatate foarte buna) au ajuns pana la paralizie. Capsula poate face bine, dar poate face si mult rau unor persoane care nu se ingrijesc din timp.
0
31-07-2009, ora 15:16
dori_doll
Nu este medic/terapeut
dori_doll
Multumesc pentru sfat yelda.
Analizele le am facute de vreo 3 luni, nu am probleme, ci doar o usoara anemie pentru care am luat atunci suplimente de fier. Tot de azi de cand am luat capsula am luat la pranz si un supliment de Ca, Mg, Zn.
0
03-08-2009, ora 17:30
alessia_a
Nu este medic/terapeut
alessia_a
hey, sunt noua pe aici, si ma bucur ca exista un astfel de forum unde te poti documenta in legatura cu aceasta controversata pastila :) pt googoodolls, foarte de ajutor explicatiile tale; din tot ceea ce am citit pana acum esti singurul care a spus niste adevaruri dureroase, dar utile din multe puncte de vedere.
Am si eu o intrebare: te pot durea rinichii de la aceasta pastila? eu am luat pastila in jur de 5 zile, timp in care am avut o durere destul de mare de spate, si nu imi pot da seama daca este vorba de coloana sau de rinichi. Am intrebat o cunostinta care este medic ( destul de bun din cate stiu eu), i-am aratat zona in care ma doare si mi-a spus ca este vorba de coloana, si poate fi din cauza pozitiei proaste la birou (stiind ca petrec ore bune pe scauna) sau din cauza frigului. Bine, trebuie sa mentionez ca nu i-am spus ca iau aceasta pastila, si in plus vreo zi-doua inainte sa imi apara durerea am stat in curent. Am mai avut dureri de spate, dar nu in zona aceea. Dupa cate am citit pe forum, pastila are destul de mult efecte adverse negative, si sunt putin ingirjorata. In afara de durerea de spate, nu am mai avut alte neplaceri.Setea destul de mare si parca sunt mai agitata si mai activa decat de obicei, in sensul ca ultima oara am mers vreo 4 km pe jos pana acasa :D
pareri, sfaturi va rog mult :)
multumesc
0
03-08-2009, ora 22:20
a.carlos
Nu este medic/terapeut
a.carlos
pt alessia: dupa o cutie de capsule de slabit, in loc de ciclu am avut dureri de spate cam 2 - 3 luni la rind... vezi sa nu fie si la tine durerea de spate legata de data cu pricina...
0
03-08-2009, ora 22:24
yelda
Nu este medic/terapeut
yelda
pt alessia: am avut si eu o durere ciudata pe partea dreapta in spate sub plaman, dar nu a durat mult durerea...adica maxim 2 zile m-a durut si apoi m-a lasat. Luam capsula in perioada respectiva. Dar nu m-am gandit ca poate fi de la ea. Si eu am pus totul pe baza scaunului si a pozitiei mai cocosata la birou.
0
03-08-2009, ora 22:26
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru.yelda.nu a paralizat nimeni.cand scrii ceva te rog sa ai informatii exacte.asa ducem oamenii in eroare.
0
03-08-2009, ora 22:45
yelda
Nu este medic/terapeut
yelda
pt janyne: viziteaza te rog adresa si asculta http://stirileprotv.ro/video/atentie-la-pastilele-de-slabit-efectele-secundare-sunt-extrem-de-grave/60166747
sunt discutii chiar de pe acest forum.
am vazut la tv acum ceva vreme ca exista in china caz sau cazuri de paralizie. o sa caut secventele si le voi posta.
0
05-08-2009, ora 19:41
alinacris
Nu este medic/terapeut
alinacris
am citit cam toate comentariiiiile ????????? la fiecare au aparut cite ceva .simtome
eu nu am nici un fel de efecte secundare dupa pasile

mananc mai putin adevarat
beau mai multa apa -2-3l cea ce inainte nu se intampla
mananc fructe -inainte nu le suportam imi venea sa vomit de la fructe
in 3 zile am dat jos 3kg
am energie, dorm neintoarsa
eu cred ca aceste pastile au efecte nocive si benefice in acelasi timp dar in functie de organism
am facut f multe cure de slabire si nu au dat nici un rezultat
aceste pastile la unele fac bine la altele rau
mentionez ca sunt fumatoare si cafengista si nu ma-m lasat nu am nici una din simtome -oare sunt eu mai ciudata??????
0
06-08-2009, ora 10:57
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Buna fetelor, mai exista aceste pastile pe piata? Am luat si eu o perioada, dupa care am renuntat.Spor la slabit
0
06-08-2009, ora 12:22
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
yelda.au fost unele cazuri, dar nu s a dovedit ca pastilele de slabit ar fi cauza.zeci de mii de persoane consuma capsula de slabit si nu au probleme. realitatea e ca sunt puternice si pentru un organism slabit cu mari lipsuri de calciu, minerale, vitamine, sau cu alte afectiuni grave(tensiune, inima, rinichi, ficat, sau persoanele care consuma energizante, cafea) nu pot lua fara a fi supravegheati de medic.eu cunosc persoane cu diferite probleme de sanatate mentionate la contraindicatii care iau pastila de slabit, dar suplimenteaza, sau tin si un tratament pentru afectiunea de care sufera. calciu si magneziu ar trebui sa luam pe perioada tratamentul cu pastilele de slabit. stomacul meu respinge ambalajul capsulei (materialul din care este facuta capsula) si ca sa le pot lua, am cumparat capsule goale si pun doar praful in ele.
bafta tuturor la slabit.
0
06-08-2009, ora 23:56
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
Am si eu o intrebare. Era acum cateva luni o vorba pe la TV ca avea cineva de gand sa scoata pastilele de pe piata. Multa lume spune ca a cumparat pastile. Eu n-am mai trecut pe la o farmacie de mult timp si tot timpul uit :), dar sunt curios: nu le-a mai scos de pe piata ? Este doar o alta vorba "romaneasca" spusa in vant ? Vad ca si weed shop-ul de peste strada e inca acolo... Interesanta tara in care traim, nu sunteti de acord ?
0
07-08-2009, ora 15:47
Eugen Go.
Nu este medic/terapeut
Eugen Go.
Acum 2 saptamani am cumparat de la farmacie capsula de slabit arpfarm, am urmatoarele reactii ameteli si uscaciunea gurii an rest nimic am slabit 5 kgsi mai am 2 foli de luat, tin sa precizez ca am ancercat si cu pilula de slabit dar am slabit doar 5kg, anainte am mai ancercat diferite diete care mau ajutat prea putin, deoarece eream disperat sa slabesc deoarece aveam mari probleme din cauza greutati 128 kg, am fost operat de hernie de disc, am fost depistat anul acesta glicemie 164 trigliceride 450, analizele le fac an fiecare an.si pana anul acesta nu aveam glicemia mare si de aceea am apelat la aceste pastile.in prezent analizele sant bune glicemie 107, trig 153 nu am luat tratament pentru diabet a scazut cred datorita ca am scazut an greutate, de 5luni nu am facut efort fizic nu aveam voie dar an schimb merg pe jos zilnic5-6 km si multumesc lui dumnezeu am 104 kg si mai am de dat jos.am 180inaltime mai rau decat sa fii obez cu tot felul de probleme ce poate sa fie, va urez sanatate si spor la slabire
0
07-08-2009, ora 20:33
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pastilele nu sunt scoase de pe piata.doar reclama proasta.
0
11-08-2009, ora 19:37
sima claudia
Nu este medic/terapeut
sima claudia
va salut din nou!citind tot ce e postat pe forum, nici nu sti ce alegere sa faci.eu iau de 28 de zile SS.la inceput, in primele zile, am simtit tot felul de lucruri ciudate, insa cine mi le-a recomandat mi-a zis ca e perfect normal sa trec prin toate acele neplaceri.vreau sa specific ca inainte sa incep tratamentul, am plecat din italia spre romania cu masina personala, conducand 1650 km cu foarte putine opriri si fara sa dorm.ajunsa in romania, am inceput tratamentul si dupa cateva zile m-am intors in italia.SURPRIZA;dupa o ora sau maxim 2, trebuia neaparat sa opresc si sa dorm.eram epuizata la maxim.daca primul drum l-am facut in 21 de ore, cel de intoarcere a durat 33 de ore.acelasi drum, aceiasi masina, acelasi sofer.dar acum am inteles de ce, am citit cu atentie si am tras concluzia ca toti folosim acelasi produs, dar reactionam in mod complet DIFERIT.insa de doua zile se intampla ceva ciudat.au aparut alte simptome, multe intalnite la majoritatea din voi.ma simt foarte rau, eructez mereu, simt ca atrage patul ca un magnet.adevarul e ca zile intregi nu reuseam sa mananc mai mult de 4-5 felii de pepene galben si multa apa.ceea ce e ciudat e ca simt ca mi-a crescut ficatul, am senzatia ca nu-mi mai incape in burta, ma doare(poate de aici starea de oboseala excesiva).tocmai asta m-a determinat sa va scriu in speranta ca vreun medic gastrointerolog imi poate raspunde.sunt suspectata de hiperplazie nodulara focala, iar cele doua hemangioame intrahepatice sunt deja diagnosticate de dr.CHIRA ROMEO, medicala 1, cluj.stimatul dr mi-a interzis inclusiv administrarea de anticonceptionale si imperios necesar a fost faptul de a renunta la sucul cola.pana acum nu am mai avut probleme, insa acum sa-u declansat aceleasi simptome ca acum 2 ani.as vrea sa stiu daca e cineva in aceiasi situatie si ce efecte adverse are SS asupra ficatului deja bolnav.in rest toate aprecierile pt SS, efecte sunt, poti slabi excelent si ce nu ai reusit de ex in 4 ani reusesti in 2-3 luni.naturala nu e, asta e clar, dar ce mai e natural in ziua de azi?nici macar aerul pe care il respiram, si acesta e plin de impuritati.ce sa mai zicem de afectiunea sufleteasca a fiecaruia din noi.pe curand!
0
18-08-2009, ora 13:01
veronela
Nu este medic/terapeut
veronela
buna fetelor. am luat si eu capsula de slabit in sept 2008 o luna, am facut pauza 1 luna si am mai luat o 1 luna. IN afara dee senzatia de sete, gat uscat, si insomnii 4-5 zile, nu am avut nici un alt simptom. Mie chiar mi-a facut bine. Am slabit in aceste 3 luni 25 kg. de atunci nu le mai iau, dar nici nu mai mananc ca si inainte si nu am pus nimic inapoi, din contra an mai dat vreo3 kg.Deci, depinde de fiecare organism cum le suporta si cum reactioneaza la ele. Succes.
0
20-08-2009, ora 18:36
sofian1ero
Nu este medic/terapeut
sofian1ero
A case is presented of a patient who described a koro-like syndrome related to amfetamine use; this consisted of a perception that his penis had reduced in size and was at risk of being sucked into his body. He described this as Whizz-Dick. This condition was also reported independently by amfetamine users attending a drug-addiction clinic. They described Whizz-Dick as a temporary penile shrinkage secondary to amfetamine use. Descriptions of penile shrinkage related to amfetamine in literature and from Internet sources are described. The relationship between Whizz-Dick and koro and its possible links with other psychosexual problems previously reported to be associated with amfetamine use are discussed.

-

Paper received July 2003, accepted August 2003
0
20-08-2009, ora 18:53
sofian1ero
Nu este medic/terapeut
sofian1ero
Occasionally amphetamine use in males can cause an odd and sometimes startling effect to occur in which the penis when flaccid appears to have shrunk. The reason this occurs is because amphetamine is a potent vasoconstrictor or an agent that constricts blood vessels.
When amphetamine constricts the blood vessels enough it reduces blood flow to the penis and then can produce a penis that is slightly smaller and this effect is often coupled along with impotence and erectile dysfunction.

Amphetamine
From Wikipedia, the free encyclopedia

Concluzia in cazul meu e ca nu este recomandata pt barbati activi sexual... desi are efecte extraordinare in cazul pierderii in greutate (am incercat pe propria piele)
0
22-08-2009, ora 00:21
ady8418
Nu este medic/terapeut
ady8418
Buna eu sunt noua pe aici.Am citit majoritatea postarilor de pe forum.De unele chiar m-am ingrozit, iar la altele m-ambucurat de reusite.Eu am luat de proba vreo zece zile capsula de slabit.Am avut cam aceleasi simptome ca si majoritatea care au luat aceste capsule:gura uscata, senzatia de foame mia disparut aproape complet, energie, ameteli, palpitatii, dureri groznice de cap.asta in primele zile iar apoi am fost sfatuita sa iau un complex de vitamine(calciu lichid, magneziu, d3).Nu m-a mai durut capul si nici ameteli nu mai aveam.Ramasese doar senzatia puternica de sete, insomniile si inca un simptom ciudat pe care nu l-am mai intalnit aici:nu mai urinam decat daca ma fortam constienta ca trebuie, in conditiile in care beam 2-3 liti de apa pe zi.De slabit in 10 zile doar 1 kg dar e totusi ceva.Dar am renuntat de teama unui blocaj renal.Acum dupa osaptamana miam revenit.Senzatia de foame a revenit si ea dar ma mai abtin. Adaug ca am 25 ani, 1.53 si 69 kg. am o fetita de 2 ani si jumatate.Dupa ce am nascut aveam cam 68 kg si apoi m-am ingrasat de am ajuns aproape de 75.M-ias fidorit sa ajung la 60kg, dar nu a fost sa fie.As mai incerca sa iau si super slim dar vam zis ca mie frica de consecinte.Mi-e teama sa numa ingras mai tare acum ca ma-m oprit dar sper sa nu se intample asta.Nm-am infometat ci am mincat mai putin ca de obicei.Incerc sa ma mentin asa. Mersi ca mi-ati citit mesajul si as vrea sa im un raspunscat mai repede.
0
22-08-2009, ora 09:54
orhideea66
Nu este medic/terapeut
orhideea66
Buna, si eu sunt noua, am citit multe comentarii, utilizatorul gooooooooooo. a pus punctul pe i, de anul trecut ma tot gandesc ce sa fac, sunt din tg-mures si doua cunostinte de ale mele au decedat, erau coafeze , m-am speriat si am hotarat sa nu incerc super slim. Dar m-am documentat si am vazut ca daca iti schimbi stilul de viata, poti reusi si un mic ajutor din parte pastilei nu ar strica, dar precizez ca am probleme cronice cu limfa, am intrebat medicul daca ar avea pastila vreun efect asupra limfei si nu se cunoaste deocamdata. A folosit cineva cu aceeasta boala pastila ?
Pentru gooooo., ai putea sa te documentezi daca teoretic ar putea fi vreo problema, precizez ca am 1.68m si 85 kg, 43 ani, iar de la varsta de 37 ani sufar de menopauza precoce.
in speranta unui raspuns, multumesc anticipat
0
23-08-2009, ora 16:39
andainex
Nu este medic/terapeut
andainex
Dragele mele,

am intrat special pe forum pentru a relata cea mai terifianta experienta a mea referitoare la pastila de slabit pe care am avut-o nu mai departe de azi noapte cand bineinteles am ajuns cu ambulanta la spital, unde ma aflu si acum cand va scriu.
Sunt sub "tratamentul" acestor miraculoase pastile de 2 luni si 1 saptamana, timp in care m-am facut din ce in ce mai zvelta, mai frumoasa, mai optimista...slabind un total de 15, 2 kg. Deci...miraculos.
Acum am 60 kg la 1, 67 inaltime. (am 30 de ani) Acum o saptamana fiind ff multumita de rezultate mi-am spus "gata, asta este ultima saptamana" ink 1-2 kg si gata (mentionez ca in ultimele 3 saptamana am redus cantitatea la 1 capsula la 2 zile chiar si la 3).
Senzatiile pe care le-ati incercat si voi gen, uscaciunea gurii, senzatie de presiune a cefaleei, usoare senzatii de ameteala (care sunt datorate nu continutului capsulei si datorita alimentatiei scazute) dar am trecut cu bine peste ele obisnuindu-ma)
Dar, ieri 23.08.2009 in jur de ora 22:00 stateam linistita rasfoind o carte, brusc AMETEALA PUTERNICA, SENZATIE PUTERNICA DE VOMA, TOT CORPUL MI-A AMORTIT PREPONDERENT MAINILE, TRANSPIRATIE RECE ABUNDENTA, PERCEPTIA CORPULUI CA FIIND FF RECE, DURERE TORACICA. M-AM SPERIAT SPUNANDU-MI CA SUNT IN PRAGUL UNUI INFARCT, MI-AM VERIFICAT TENSIUNEA, 16!!!! PULS 120, AM GASIT NITROGLICERINA IN CASA AM BAGAT-O SUB LIMBA AM CHEMAT SALVAREA.
Mentionez ca niciodata nu am avut probleme cardiace, ptr Dzeu am 30 de ani,
DA SUNT FRUMOASA, ZVELTA, dar am ajuns la 30 de ani sa fac un INFARCT MIOCARDIC. Dak nu aveam cat de cat cunostinte medicale acum probabil ca frumusetea mea se odihnea in alta parte !! Sunt trista, ff trista
0
23-08-2009, ora 18:22
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
penru orhideea66. am cautat legaturi intre amfetamine si limfa dar nu am gasit mai nimic. si crede-ma ca in medicina intre practic si teoretic poate fi o diferenta enorma. Eu nu stiu destul de mult ca sa-mi imaginez ce ar putea fi afectat in cazul de fata si daca nu s-au facut studii deloc pe subiect nu prea are rost sa ghicesti; poti foarte usor sa gresesti. Oricum, in cazul de fata a risca e inacceptabil. Situatia trebuie cel putin supravegheata atent de catre persoane competente. Eu repet ce am tot spus pana acum. Pentru a slabi trebuie sa te antrenezi mintal. Slabitul nu reprezinta o cura, o privare de anumite alimente ci de anumite obiceiuri. Daca vrei sa fii slab (-a) trebuie sa-ti antrenezi mintea si nu stomacul. Pentru ca de fapt nu corpul este gras ci creierul. Corpul uman este invelisul creierului si nu ceva separat care impreuna formeaza organismul intreg. Lumea are tendinta sa priveasca astfel lucrurile si nu e corect. Daca vrei totusi un ajutor de la aceste pastile iti recomand sa consulti mai multi medici -priceputi, daca se poate- si sa monitorizezi situatia cu multa atentie. Sunt imprevizibile substantele astea... si noi suntem la fel.
0
23-08-2009, ora 19:37
orhideea66
Nu este medic/terapeut
orhideea66
Multumesc : googoodolls pentru raspuns, am sa tin cont de sfaturi si am sa monitoriz situatia cu multa atentie.
Am citit pe situl Ministerului Sanatatii la sectiune forum, ca o consumatoare de Super slim si-a facut analize si citez :, , TEST DE DEPISTARE A DROGURILOR IN URINA. AM FOST TESTATA PENTRU METHAAMFETAMINA SI AMFETAMINA SI ALTE 8 DROGURI. TOATE AU IESIT NEGATIV DESI IAU DE 4 LUNI SUPER SLIM SI IN DIMINEATA TESTULUI AM LUAT PASTILA CU 30 DE MINUTE INAINTE DE A DA PROBA DE URINA., , cum e posibil sa nu apara la analize daca capsula contine AMFETAMINA. De ce nu apare in prospect substanta respectiva si de ce nu se sesizeaza ministerul, sa nu fi facut analize la pastila , ca una a aprobat si alta e compozitia ?
0
23-08-2009, ora 19:59
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
Posibilitatile sunt multe (in ciuda faptului ca noi nu le cunoastem). La ce ma pot gandi eu pe moment este ca 1) pastila nu contine sibutramina 2) sibutramina nu apare in testele alea (sau nu s-a folosit testul corespunzator); 3) ca se "consuma" repede si nu ramane destula pentru a putea fi identificata in urina sau ca 4) are clearence-ul foarte mic. Fiecare substanta care se elimina prin urina are ceva ce se numeste clearence renal care e diferit de la substanta la substanta -pentru unele este 0 adica acea substanta nu se elimina prin urina iar pentru altele este foarte mare spre exemplu apa; asta inseamna ca daca sibutramina are dimensiuni moleculare prea mari sau daca se cupleaza cu molecule prea mari din sange ea nu se va elimina usor sau deloc prin urina. Am sa mai caut si daca am sa gasesc ceva concret despre asta voi lasa un mesaj.
0
23-08-2009, ora 20:00
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru orhideea66.este prea mare mafia in domeniul farmaceutic si cine nu da spaga iese de pe piata, sau li se face reclama proasta.in cazul acestor pastile ss sau cs ca au luat prea mare amploare si alte medicamente nu se mai vand, se incearca scoaterea lor de pe piata.realitatea e ca nu au gasit motive si se incearca prin toate caile in media.
0
25-08-2009, ora 09:19
nutiandrei
Nu este medic/terapeut
nutiandrei
buna, iau capsula de la arp de 3 luni si am slabit doar 7 kg. la iceput mai mult si am fost foarte incantata dar dupa aceea daca slabeam 1 kg la 2-3 sapt era bine. "efecte secundare" am avut ca toata lumea :uscaciunea gurii si insomnii, fara ameteli pentru ca am luat si minerale. dar acum ma confrunt cu alta problema si nu stiu daca este de la capsula :mi-a intarziat ciclul aproape 2 sapt si sigur nu sunt gravida ca am facut testul si in plus sunt deja mamica si cred ca as recunoaste simptomele. ar fi bine sa nu fie de la capsula si sa se fi inselat testul de srcina ca as mai vrea un copil dar nu prea cred. as vrea sa stiu daca cineva s-a mai confruntat cu asa ceva. mult succes la slabit fetelor.
Adaugă un comentariu / răspuns
2533 comentarii 1 2 ..... 737475 ..... 84 85 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.