capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni

2533 comentarii 1 2 ..... 727374 ..... 84 85 Înainte ›
0
07-07-2009, ora 10:11
ruxandrita
Nu este medic/terapeut
ruxandrita
buna...de ceva timp citesc urmaresc intens discutiile voastre de pe acest forum. as vrea sa-mi spuneti daca SuperSlim si capsula de slabit sunt unul si acelasi produs doar ca primul este din China iar cel de-al doilea este varianta autohtona. am citit si efectele secundare pe cere multi din voi le-ati enumerat si cu toate astea sunt dispusa sa incerc aceste pastilute minune. daca imi vor face rau ma voi opri. problema e ca nu stiu unde le gasesc, pentru ca in farmaciile din zona in care stau eu au disparut din farmacii.
va multumesc
0
07-07-2009, ora 18:22
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Buna, sunt uimita de parerile pro si contra pentru pastila de slabit, super slim, capsula minune.dar mai ales sunt uimita de modul cum ajunge un site pe care poti sa schimbi pareri, sa pui intrebri si sa primesti raspunsuri, intr-un fel de " camp de bataie" cu expresii care mai de care mai vulgare si mai dure.oare trebuie sa ne balacarim in asa fel pentru a ne sustine punctul de vedere...? Eu am inteles urmatorul lucru, capsula aceasta minune..a facut si rau si bine, depinde de fiecare daca vrea sa o incerce pe pielea lui...eu una...ma mai gandesc, cunosc persoane care au slabit ce-i drept...dar au suferit cumplit pe timpul tratamentului, reactii adverse urate de tot. Cu toate astea...am momente cand ma gandesc sa o incerc...sunt insa lasa, deocamdata! Cu toleranta!
De " complexul de slabit" de la Alevia, a auzit sau a luat cineva?
0
07-07-2009, ora 19:03
ana 35
Nu este medic/terapeut
ana 35
ati vazut stirile de pe Kanal D ieri? cum a murit mireasa inainte de nunta cu 3 sapt ? si lua pastilele noastre. ce spuneti?
0
07-07-2009, ora 21:44
fox23
Nu este medic/terapeut
fox23
buna seara...revin dupa aproape un an...de fapt dupa un an fara o luna...anul trecut cu ajutorul capsulelor am reusit sa slabesc aproximativ 13 kg...um urmat o cura cu aceste pastile "minune" timp de numai o luna...si am continuat sa slabesc si dupa ce am intrerupt...mentionez ca in tot acest timp si anume in decursul unui an nu m-am ingrasat decat 6 kg ceea ce personal nu mi se pare mult avand in vedere ca am inceput din nou sa beau coca-cola si sa mananc nesanatos, chiar sa fac exces alimentar...acum am inceput iarasi sa iau pastilele(am ajuns la 6 zile), recunosc ca le-am gasit f f f greu in Constanta, orasul unde locuiesc si am aceleasi simptome ca si anul trecut...usoare ameteli, o gura uscata si amara ceea ce ma determina sa beau peste 3 l de apa zilnic si o transpiratie puternica, uneori rece..am plecat initial de la 61 kg iar acum cantarul dupa numai 6 zile imi arata cu 3 kg in minus...exact ca si anul trecut kg se topesc...sunt de parere ca fiecare organism reactineaza diferit...sper sa treaca cat mai repede ametelile si sa revin la normal...contrar celor spuse pe site, stirilor aparute la tv si mass-media o sa continui sa iau pastilele, dar k si anul trecut numai o luna...dupa parerea mea fiecare este liber sa decida si sa faca ceea ce considera ca e bine pt el si organismul lui...va doresc succes la slabit!
0
07-07-2009, ora 21:48
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
Am vazut si eu stirea aia. Mireasa nu a murit. Verifica inainte sa scrii ceva pentru ca e o diferenta intre moarte si deshidratare sau malnutritie. Nu stiu daca asta a patit dar nu parea sa aiba ceva grav pentru ca a dat si ea interviu -cam greu sa faci asta cand esti mort :D- si era intinsa in pat imbracata intr-o bluza neagra si cu unghiile date cu lac -ceva care nu prea se intampla daca de exemplu ai facut un transplant de ficat pentru ca stai intins in pat imbracat in haine de spital si vorbesti 1 saptamana cu jumatate de gura-. Nu mai distorsionati realitatea si nu va mai panicati atat. Pun linkul de la Kanal D. Uitati-va si voi sa vedeti cum vorbeste despre slabit ca sa realizati de ce nu e bine sa nu te documentezi inainte sa faci prostii. Spune "Eh am facut o cura de slabire cu niste pastile ca m-am chinuit cu tot felu de cure de slabire si nu a mers...". Si Eh-ul ala a bagat-o-n spital. Asta e linkul http://www.kanald.ro/dstiri/social/2009-07-06-Pastile-periculoase/2009-07-06-Pastile-periculoase.html
0
07-07-2009, ora 22:00
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru ruxandrita...ambele sunt produse de aceiasi firma din china. in romania sunt importate de mai multe firme. unii le au scos pe piata personalizate, altele nu.
nu sunt scoase de pe piata...-*

(*modificat de administrator)
0
07-07-2009, ora 23:03
maria_je
Nu este medic/terapeut
maria_je
pentru googoodolls, Eu sunt o fata foarte pofticioasa si am observat ca de cand iau aceste pastile ( 5 zile) nu mai mananc atat, nu imi e foame, dar trebuie sa recunosc ca am ameteli cateodata. Am mai vrut eu sa slabesc si altadata prin regim si sport, dar dupa ce veneam de la sala muream de foame si normal mancam, iar regimul nu l-am putut tine mai mult de trei zile una dupa alta. Nu stiu ce sa fac ? Alte fete pe site spun ca aceste pastile sunt bune si chiar au reusit sa scada in greutate. Eu daca vad ca intr-o luna scad mai mult in greutate decat as vrea ma opresc dar totusi as vrea sa incerc pentru ca 7 kg nu mi se par eatat de putin. Mama mea spune ca ma infometez prea mult, ca nu mai par a fi eu, dar sincer nu imi e foame, si mie me se pare ca acest lucru este ok pentru slabit.
0
07-07-2009, ora 23:07
maria_je
Nu este medic/terapeut
maria_je
Am 1.72 inaltime si 59 kg spune-mi te rog, tu cat crezi ca ar trebui sa slabesc ?
0
08-07-2009, ora 01:34
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
IMC-ul tau e 20. intre 18 si 25 inseamna normal ponderal. daca slabesti 7 kg si ajungi la 52 IMC-ul ar fi 17.5 deci ai trece in subponderal. Nu stiu nici cum arati pentru ca la un imc de 20 tu poti sa arati plinutza pe cand alta fata de varsta ta ar putea arata normal. Cred ca in jur de 55 de kilograme e suficientpentru ca la 14 ani daca ai 1.72 inseamna ca esti inalta -eu am 1.76- si 4 kilograme le poti da jos destul de lejer. Am avut o prietena care la 20 de ani avea cam 1.65 si la 50 de kilograme era slaba iar la 53-4 arata numai BUNA :D. Ti-as recomanda sa-ti programezi astfel incat sa dai jos jumatate de kilogram pe saptamana pana ajungi la greutatea care o vrei. Cateva reguli generale. 1. NU TREBUIE SA TII REGIM. SLABITUL SE FACE PE DURATE LUNGI. Fa-ti un regim pe care il poti tine toata viata nu unul de o luna pentru ca tu ai greutatea pe care o ai tocmai pentru ca esti pofticioasa si mananci ce nu trebuie si cand nu trebuie. 2. Nu te lua dupa ce spun fetele pe forumuri pentru ca organismul tau nu e la fel ca al lor. Doar pentru ca o persoana slabeste intr-un mod nu inseamna ca toti suntem la fel. Dimpotriva suntem foarte diferiti si va trebui sa experimentezi tu singura sa vezi ce alimente iti taie pofta de mancare ce alimente iti plac ce alimente te ingrasa mai mult etc. Mie personal imi tin de foame foarte bine branza de oaie rosiile pieptul de pui s.a. si spre deosebire de multe alte persoane nu ma satura cartofii. Unele persoane tolereaza bine pastilele altele nu. Unele slabesc mai usor decat altele. Si fetele care slabesc 2 kilograme pe saptamana se vor ingrasa la loc cand nu mai iau pastila. Asa ca nu incerca sa slabesti mult foarte repede. 3. Nu trebuie sa renunti complet la pofte - doar sa ti le faci mai rar. Si eu eram foarte pofticios cand venea vorba de dulciuri si de cand mi-am propus in cel mai serios mod sa slabesc nu mai mananc dulce decat o data pe saptamana si atunci mananc o inghetata sau o napolitana deci nu intrec masura si nici nu mai simt nevoia de dulce. 4. Trebuie sa faci miscare multa dar nu sala. Sala e un spatiu inchis in care faci niste miscari limitate de aparatele de acolo -si mai dai si bani multi cand NU E NEVOIE-. Fugi, urca scarile pana la etajul 10 de 2-3 ori, du-te la plimbari, iesi in oras cu prietenii la activitati la care nu stai degeaba -tenis de masa, bowling, karaoke, probatul hainelor prin moluri :D- du-te la strand si inoata, iesi la iarba verde si joaca badminton, plimba-te 2 ore fara tinta prin oras etc. Trebuie sa ai activitati care sa-i permita corpului tau sa se miste in mod natural si sa se obisnuiasca cu efortul normal. Mie personal imi place foarte mult sa fug. Si fug ziua in soarele de 30 de grade si noaptea si cand ploua si cand ninge. NU CONTEAZA. Asa imi obisnuiesc corpul cu cele mai variate conditii si mi-l intaresc. Sunt un fumator incurabil. De cand alerg aproape in fiecare zi nu ma mai ustura gatul de la fumat si nu se mai aduna sputa care inainte parca ma sufoca. 5. Cantareste-te IN FIECARE DIMINEATA dupa ce te duci la baie si inainte sa mananci sau sa bei apa si preferabil fara haine pe tine ca sa obtii un rezultat cat mai exact. Greutatea variaza in timpul zilei pentru ca daca ai de exemplu dimineata 59 de kile si te duci la bucatarie si bei 2 pahare de apa cand te cantaresti din nou ai sa ai 59.5. Noi ca oameni bem in medie cam 2 litri de apa pe zi si mai si mancam cate ceva :P deci greutatea corporala variaza cu 1-2 kilograme in 24 de ore. 6. Daca slabesti pana la un punct si nu mai dai jos orice ai face NU TE DESCURAJA. MULTUMESTE-TE CU ATAT si asteapta 1-2 saptamani ca sa se obisnuiasca organismul dupa care ai sa incepi sa slabesti din nou. Atunci cand vrei sa dai jos foarte foarte mult foarte repede organismul isi activeaza niste sisteme de economisire de energie. Poate ai auzit ca sunt persoane care incearca sa slabeasca repede si la un moment dar ating un prag -o valoare sub care nu mai scad din greutate orice ar face-. Si mie mi s-a intamplat. PRAGUL TRECE IN TIMP si corpul isi revine si continua apoi sa piarda din nou din greutate. 7. SIMTE-TE BINE slabind. Nu trebuie sa vezi schimbarea regimului de viata ca o cura sau ceva neplacut ceva ce trebuie muncit. Adica trebuie sa MUNCESTI ca sa slabesti dar NU TREBUIE SA FIE UN CHIN. Nu este greu decat la inceput. Stii cum se zice "primul pas e cel mai greu". Dupa un timp -2-3 saptamani- obisnuinta va incepe sa se instaleze destul de brusc. Dupa 2-3 luni te vei obisnui complet si nu vei mai pune la loc ce-ai slabit. Dupa vreo 4-5 luni ai sa vezi ca poftele tale chiar daca ti le faci ca nu vor mai avea aceeasi intensitate. Spre exemplu daca tie iti place foarte mult sa mananci friptura facuta in tigaie si pentru tine asta e cel mai bun gust din lume. Daca te abtii vreo 4-6 luni de la friptura atunci cand ai sa mananci din nou n-o sa mai aiba acelasi gust ba chiar s-ar putea sa nu-ti placa pentru ca organismul se obisnuieste in timp si daca nu-i mai dai nici n-o sa mai vrea. Urmeaza regulile astea si inarmeaza-te cu curaj si vointa si ai sa te minunezi cat de frumos iti poti modela corpul.
0
08-07-2009, ora 09:47
ruxandrita
Nu este medic/terapeut
ruxandrita
pentru janyne - multumesc mult de tot. in cele din urma am gasit la farmacia Dona. mi-am luat doar o folie pentru inceput, vreau sa vad cum le suporta organismul meu, mai ales stomacul. am ulcer pe sistem nervos de la 16 ani...asa ca nu prea pot manaca orice vreau si cand vreau, iar pastile de orice fel evit sa le iau. bafta multa tuturor
0
08-07-2009, ora 21:40
a.carlos
Nu este medic/terapeut
a.carlos
pt. googoodolls si pt. altele care au rabdare sa ii citeasca lungile comentarii:

1. o ora de mers pe jos in ritm alert = aprox. 200 calorii
deci ca sa dai jos 2000 de calorii iti trebuie 10 ore de plimbare vioaie!!
asadar teoria cu "maninci 1500 de calorii si ca sa slabesti trebuie sa consumi prin miscare 2000 de calorii" presupune ceva mai mult decit plimbare... caci nu cred ca are cineva timp 10 ore pe zi sa alerge printre ciinii din parcuri...

2. pe scurt: dupa un an de facut miscare zilnic cite o ora pe zi, am avut niste probleme de sanatate care nu mi-au permis sa continui gimnastica si m-am ingrasat 4 - 5 kg in 2 saptamini... deci se intimpla ca la sportivii de performanta care se lasa de sport si se ingrasa

concluziile mele:
1. cine se apuca de miscare, sa nu exagereze facind prea mult zilnic, daca stie ca acest lucru nu devine un mod de viata - mai bine o ora de miscare mai intensa, doar 2 - 3 zile pe saptamina
2. indiferent daca faci sau nu miscare, conteaza ce si cit maninci si bei, asta depinzind si de metabolismul fiecaruia - probabil toata lumea cunoaste persoane care maninca foarte mult si totusi arata foarte slabe, spre disperarea noastra...
0
09-07-2009, ora 08:42
smioara95
Nu este medic/terapeut
smioara95
pt googoodolls, dupa cum ai recunoscut si tu suntem diferiti si unici si nu putem fii tratati toti in acelasi fel. Fara suparare, daca as fi tratata verbal prin metoda ta ( acuzatii fara drept de apel ) probabil k efectul ar fi contrariu de cel scontat.Eu personal am descoperit o emisiune care m-a facut sa-mi schimb viata, oamenicare m-au facut sa ma simt importanta si nu o "ciudata". Poate iti faci timp sa o urmaresti si tu. Parerea mea este k merita sa fie vazuta, bineinteles k este doar opinia mea si nu tre sa plak tuturor. Se gaseste pe Discovery travel@living si sper sa nu gresesc orele de difuzare: 7, 50 - 8, 45 ; 14, 50 - 15, 45; 22, 50 -23, 45 aproximativ, poate incepe cateva minute mai devreme sau mai tarziu. Estre important sa descoperi motivul care te face sa te refugiezi in mancare si de ce gasesti o satisfactie in acest lucru.Sunt perfect de acord k schimbarea stilului de viata si de alimentatie este foarte important pt a avea rezultate, iar acest lucru este posibil in cele mai multe cazuri prin descoperirea si eliminarea altor cauze care au favorizat ingrasatul peste masura. Cred k emisiunea se numeste "Family fat surgeons". Fetelor foarte tinere ( si tinerilor) cu cateva kg. in plus nu va riscati sanatatea cu medicamente pt a da jos cele cateva kg. Nu merita.Putin regim, eliminarea alimentelor nesanatoase si mese regulare cred k este de ajuns, si apoi nu uitati k kg date jos mai lent sunt si cele care se depun mai greu inapoi. Succes
0
10-07-2009, ora 00:39
simonik_25
Nu este medic/terapeut
simonik_25
buna am inceput sa iau capsula de slabit pe data de 24 iunie si va-m promis ca va voi tine la curent cu ceea ce mi se va imtampla pe tot acest parcurs. cum am scris in primul meu comentariu eu am 1-66 si aveam 71 de kg in momentul in care am inceput sa iau capsula de slabit. in aceste 2 saptamani nu am avut nimik in afara de o stare de greata si lipsa poftei de mancare am mancat cat imi ajungea ca sa supravietuiesc adica un iaurt si o salata pe zi sau o buc de carne acum am ajuns la greutatea de 64 de kg si ma simt foarte multumita de rezultate sper sa continuii tot asa pana o sa pierd toate kg in plus. va doresc la totii aceleasi rezultate aaaaa si nu uitati sa soministrati impreuna cu capsula de slabit si calciu si magneziu este fff important kisses mult noroc la totiii
0
10-07-2009, ora 01:44
andruzzy
Nu este medic/terapeut
andruzzy
buna...eu de 7 zile iau capsula de slabit si nu am slabit deloc si am aceleasi reacti pe care le aveti si voi.oare isi fac efect mai tarziu?pup
0
10-07-2009, ora 12:19
googoodolls
Nu este medic/terapeut
googoodolls
pentru a.carlos. Sunt de acord cu concluziile si asta spun si eu de fapt printre randuri. N-am sfatuit pe nimeni pana acum sa se apuce de ridicat haltere sau sa mearga la sala. Miscarea trebuie sa fie ceva care poti face in fiecare zi deci trebuie sa fie ceva usor sau de nivel mediu nu mai mult. si nu trebuie sa mergi 10 ore pe zi ca sa dai jos 2000 de calorii pentru ca noi consumam calorii prin simplul fapt ca respiram ne bate inima sau gandim. Si cand dormi consumi calorii pentru ca inima este un muschi si se comporta ca orice alt muschi din organism deci ii trebuie energie. Noi dam jos foarte multe calorii prin procesele metabolice de zi cu zi. Ar fi absurd si ineficient sa trebuiasca sa dai jos TOT ce mananci. Stii cum se spune; ar trebui sa mancam intre 2000 si 2500 de calorii pe zi. Asta intr-adevar chiar asa e. Pentru mine (adica pentru corpul meu) 2000-2200 de calorii e suficient mai ales si daca fac 20-30 de minute de miscare foarte usorara zilnic. Dar daca mananc 1000-1500 de calorii si mai fac si miscare mai serios incep sa slabesc la un ritm deloc lent -pot sa slabesc pana la un kilogram pe saptamana-. Doar ca nu e usor sa mananci 1000 de calorii si trebuie mentinut "regimul" asta mult timp ca sa slabesc. Asta imi vine greu asa ca in loc sa ma stresez cu 1500 de calorii incerc sa mananc sub 2000. Adica n-o vad ca o tinta de 1500 care trebuie s-o ating ci ca o tinta de "mai putin de 2000" care trebuie s-o ating. Pentru ca stiu ca daca mananc mai putin de 2000 incep sa slabesc destul de lent DAR SLABESC. Si ca un catalizor pentru tot procesul asta de slabire folosesc mai multa miscare. Astfel nu ma stresez ca nu mananc fac miscare multa care ma mentine sanatos si slabesc mai repede si sanatos fara sa ma mai ingras la loc pentru ca arderea asta in ritm sustinut a grasimilor amplifica putin si metabolismul si asta mai ajuta si ea cat poate mai ales atunci cand vine o perioada ca sesiunea cand nu mai mananc sub 2000 de calorii in fiecare zi si nu ma ingras ci ma mentin. Asa acum sa trecem la alta idee. Ai spus ca dupa un an de facut miscare in fiecare zi ai avut probleme de santatate. Eu din asta as intelege ca ai avut probleme de sanatate DIN CAUZA CA ai facut miscare in fiecare zi. Asta intr-adevar se poate intampla in 2 cazuri. Nu ai facut miscare cum trebuie -adica te-ai fortat de exemplu- sau ai facut miscare cum trebuie doar ca tu aveai o problema de sanatate dinainte sau macar o predispozitie -deci practic tot o problema de sanatate dar care nu se manifesta decat cand a fost suficient stimulata-. In fond miscarea nu are cum sa te imbolnaveasca daca esti sanatos. Asta e o absurditate enorma deoarece corpul nostru este facut pentru miscare. Noi n-am fost facuti sa stam in fata biroului si sa tastam la calculator dar stilul asta de viata modern implica niste compromisuri. Noi am fost facuti sa ne miscam sa alergam sa vanam antilopa sa innotam sa caram mult -dar nu foarte greu- sa facem sex cu cat mai multi parteneri posibil etc. Corpul nostru din punct de vedere anatomic, fiziologic, biofizic, biochimic tot ce vrei este facut pentru a se misca. Deci in concluzie miscarea nu te imbolnaveste -eu asta am inteles din ce-ai spus; poate ai vrut sa spui altceva si nu m-am prins eu- si nu trebuie sa consumi TOT ce mananci prin miscare pentru ca noi consumam o buna parte prin procesele metabolice de zi cu zi. Apropo de asta persoanele alea slabe bine care mananca absolut de toate de rup -de la carne fripta pana la inghetata- si nu se ingrasa -stiti voi la care ma refer CU TOTII AVEM UN PRIETEN DIN ASTA care de cele mai multe ori e comun :D-. Persoanele astea din punct de vedere genetic si biologic sunt ineficiente si reprezinta verigile slabe ale rasei umane - INCA. Spun asta pentru ca poate pe viitor -peste 3 milioane de ani- vom ajunge sa ne miscam atat de putin incat nu vom avea nevoie de foarte multa mancare si astfel un mecanism foarte bun de aparare ar fi sa mancam cat vrem si sa nu se depuna mai nimic. PE DE ALTA PARTE persoanele astea de multe ori fictive din ziua de azi nu reprezinta varful evolutiei umane pentru ca in istoria omenirii de la origini pana relativ recent omul a trebuit sa se chinuie enorm de mult pentru o bucata de paine DECI atunci cand prindea si el o bucatica de slaninutza DACA NU SE DEPUNEA EXCESUL AR FI MURIT PENTRU CA NU AR FI AVUT DIN CE REZERVE SA TRAIASCA IN VREMURILE CAND NU DADEA DE O BUCATA DE SLANINUTZA SI TREBEA SA MANANCE IARBA. Va spun povestioara asta ca sa intelegeti ca nu e bine sa va doriti sa fiti ca persoanele astea care nu se ingrasa cand mananca mult. Ele ar fi murit daca s-ar fi nascut acum 500 de ani -ori de foame ori de boala- pentru ca pe vremea aia nu era o asa abundenta de mancare ca acum. Nu erau McDonalds sau saorma sau hot-dog-uri la toate colturile.
0
10-07-2009, ora 15:13
mai 20
Nu este medic/terapeut
mai 20
buna sunt noua pe acest forum si as vrea sa va spun ca am 1 60si acum 2 saptamani cantaream 68, 4kg de cand iau capsula de slabit am 64 kg, sunt foarte incantata si as vrea sa continui cu aceasta cura de slabit pt ca peste cateva luni voi avea nunta.Va pot spune ca simtomele pe care le am nu sunt insuportabile iar decand am inceput cura nu am mai mancat paine aproape deloc suc nici atat iar de fumat nu fumez!Multa bafta celor care vor sa slabesca si multa sanatate!
0
11-07-2009, ora 20:57
ana 35
Nu este medic/terapeut
ana 35
vreau sa-i dau si sotului meu dar el la sfarsit de saptamana bea 2 beri. lucreaza foarte mult si asa se relaxseaza. vor avea efect pastilele sau nu?
0
12-07-2009, ora 12:29
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru ana 35.de ce sa nu aibe efect?
0
13-07-2009, ora 10:26
emma34
Nu este medic/terapeut
emma34
Buna dimineata! Scriu pentru prima data pe forum, desi va citesc de mult timp. Vreau sa va impartasesc experienta mea referitoare la SS ( varianta capsulelor verde cu alb), cu speranta ca voi primi si un raspuns la intrebarea mea.
Voi incerca sa fiu cat mai succinta, pentru a nu va plictisi prea tare.
Am 34 de ani, o fetita care in august va implini 4 ani, 1, 57 inaltime si 56 de kg. Motive foarte mari de a recurge la aceasta metoda de slabit nu am avut, insa am fost prinsa in joc de mirajul kilogramelor date jos "ca prin minune", mai ales ca am vazut rezultate extraordinare la persoane din jurul meu.
Asa ca am inceput "cura" cu SS cumparate dintr-un plafar ( 50 RON cutia)...m-am trezit dimineata, ca de obicei mi-am baut cafeaua ( sunt hipotensiva - nu as putea renunta la ea) cu doza de tabac aferenta, dupa care am luat pastila. La nici o jumatate de ora, a inceput sa mi se usuce gura, drept pentru care - contrar prostului meu obicei - am inceput sa beau apa. ( Mentionez ca trec zile intregi in care eu nu pun gura pe apa decat in cafea, iar necesarul de lichide mi-l iau din sucuri - in general cola). Desi nu aveam pofta de mancare, m-am fortat sa mananc la pranz, si desi senzatia de gura uscata a continuat, am observat ca totusi s-a diminuat foarte mult, iar spre seara a disparut complet.. In decurs de 6 zile - cat am luat SS, singurele simptome de discomfort pe care le-am mai intampinat au fost transpiratiile abundente si senzatia de "piele de gaina" care nu m-au deranjat foarte mult. In cea de a 6-a zi insa, din cauza nodului in gat pe care am inceput sa il simt - si care imi ingreuna foarte mult procesul de deglutitie - precum si a trasnpiratiei abundente, am renuntat sa le mai iau. Ce pot sa spun.nu am stiut ce e aceea insomnie ( ciudat, mai ales ca datorita consumului de cafea si cola ar fi trebuit ca organismul meu sa se resimta)...din contra - seara adormeam mult mai devreme si toata ziua eram ametita.
Intre timp am citit toate forumurile care dezbateau acest subiect si mi-am dat seama ca facusem anumite greseli ( nu mancasem nimic inainte de a lua SS, nu luasem Ca si Mg, fructele nu erau pe lista mea ). Asa ca dupa o pauza de cateva zile, am reluat "cura", incercand sa respect anumite "reguli" care mi s-au parut ca m-ar ajuta. Drept urmare, inca de la prima capsula, am constatat ca nu am mai avut nici un simptom negativ - nici macar sete sau gura uscata - ci doar o moleseala continua cu care am considerat ca pot supravietui. Intr-o dimineata m-am trezit scarpinandu-ma, iar cand m-am uitat am constatat ca am facut o alergie de toata frumusetea.
0
13-07-2009, ora 10:40
emma34
Nu este medic/terapeut
emma34
Drept urmare, am renuntat definitiv la aceste pastile minune ( desi in sufletul meu am ramas cu un mic regret deoarece mi-as mai fi dorit sa le mai pot lua macar o saptamana, sa ajung unde mi-am dorit).
Acum nu mai am nici un simptom negativ, insa am constatat cu stupoare ca menstruatia deja mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Nu sunt insarcinata - asta o stiu cu siguranta - ceea ce ma face sa cred ca m-am ales cu ceva dereglari hormonale. Pentru cele care s-au lovit de aceeasi problema ca si mine...imi puteti spune va rog cat timp ati luat pastilele si la cat timp s-a normalizat totul? Ah...si bineinteles daca ati facut ceva in sensul acesta ( ati consultat un specialist, ati asteptat pur si simplu sau ati ajutat cu vreun medicament).
Va multumesc mult anticipat pentru raspuns.
Daca aveti nelamuriri sau credeti ca va pot ajuta cu ceva prin prisma experientei avute, voi fi aici pentru voi.
0
13-07-2009, ora 10:55
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru emma34.si eu am patit sa imi intarzie. urmatoarea luna iti va veni regulat, ca si pana acum.
0
13-07-2009, ora 12:07
emma34
Nu este medic/terapeut
emma34
Multumesc mult Janyne pentru raspuns. Deci sa nu ma astept mai devreme oare? Tu cat timp ai luat SS?
0
13-07-2009, ora 13:46
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
eu am patit cu capsula de slabit si nu sunt singura. cred ca 2-3sapt am avut intarziere si urmatoarea luna a venit normal. am luat 1luna capsula si ss pentru mentinere 2luni. bafta si stai fara grija, daca esti sigura ca un bebe nu e pe drum:).
0
17-07-2009, ora 22:01
a.carlos
Nu este medic/terapeut
a.carlos
pt. emma34
dupa o cutie de capsula de slabit m-am dereglat complet la acest capitol: de la o medie de 26 de zile am avut cam 5 luni intre 22 si 42 de zile!!

pt. googoodolls
da, ai inteles gresit - am avut niste probleme la un genunchi, de la o cazatura la schi, dupa care am facut recuperare si proceduri specifice, in nici un caz de la miscarea zilnica
0
18-07-2009, ora 08:00
Galendil
Nu este medic/terapeut
Galendil
Am scris eu mai sus ca m-au suspectat cei de la hematologie de hepatita B (presupun ca au iesit transaminazele mult peste limita). M-am gandit atunci ca de la pastila era posibil sa fie afectat ficatul, poate chiar pana la o hepatita toxica.
Am facut analize, toate sunt bune. Asa ca ori au gresit la spital, ori a fost ceva trecator, din cauza capsulei. Totusi nu ma culc pe o ureche, prefer sa am grija sa mananc putin si sanatos si sa fac misare decat sa ajung la regim strict si tratament medicamentos fiindca ficatul meu nu s-a impacat cu aceasta capsula de slabit.
Iarasi recomand celor care o iau sa faca si analize, sa ia supliment de minerale+Ca si poate si un hepatoprotector, gen Liv52.
0
24-07-2009, ora 00:25
ella7
Nu este medic/terapeut
ella7
Astazi am terminat prima cutie si am cu 5 kg mai putin, nu este foarte mult dar cred ca e mai bine asa. nu stiu cum au pierdut alte persoane 10 kg sau si mai mult intr-o luna dar mi se pare un soc pt organism. eu sunt foarte multumita si am sa iau si a doua cutie pentru ca mai am inca 5 kg de care vreau sa scap.. Vreau sa va spun ca am mancat de toate numai ca foarte putin pentru ca ma saturam imediat si ca nu fac parte din acea categorie de oameni care incearca toate regimurile de slabire toate ceaiurile si toate pastilele.. etc. Este pt prima data cand iau pastile, recunosc nu aveam multe kg in plus si probabil ca era mai bine sa pierd aceste kg prin dieta si sport dar. aveam deja cateva saptamani bune de dieta si sport in care nu pierdusem nici un gram si mi-au detectat si o hernie de disc destul de urata care ma impiedica sa mai fac exercitiile pe care le faceam pana acum, sa mai alerg si cam tot ce era bine de facut ca sa arzi calorii si grasimi... pt mine aceste pastile au fost minunea pe care o asteptam de mult dar cum nimic nu e perfect pe lumea asta am si eu o mica problema: nu e vorba de efectele neplacute pe care le au majoritatea si pe care le-am simtit si eu ci despre o intarziere a ciclului de aproape o saptamana care imi da insomnii mai mult decat capsula (glumesc.. dar chiar nu as vrea sa fiu insarcinata). Fetelor, va rog, daca ati patit-o si voi redati-mi linistea! va multumesc si va doresc slabire frumoasa!
0
24-07-2009, ora 10:41
ruxandrita
Nu este medic/terapeut
ruxandrita
pt ella7 - in cazul in care nu te protejezi dupa 2 saptamani fa un test sau mergi la un control. si nu te mai gandi tot timpul la asta. ar putea fi si pe sistem nervos. ai grija de tine!
Am luat capsula timp de 2 saptamani. inca din prima zi am avut stari de greata, ameteli puternice, frisoane urmate de transpiratii abundente si un nod in gat. parca ma sufocam, nu puteam nici sa vb, insomnii. incercam sa nu dau atentie si gaseam mereu cate ceva de facut. aveam unele momente in care nu ma puteam concentra, desi tot ceea ce fac la munca necesita maxima atentie. puneam totul pe seama psihicului, a oboselii si a caldurii. am uitat sa precizez ca din luna mai urmez un regim dat de un medic nutritionist, fac impachetari si electrostimulare.. asta pentru ca nu am timp sa ajung la sala si din cauza unor anumite probleme de sanatate mi-ar fi mai greu. nu fumez, nu beau alcool sau cafea. din cea de-a doua saptamana si pana in prezent mi-au ramas doar transpiratiile abundente, gura in permanenta uscata oricat de multa apa as bea, gustul amar care nu-mi mai dispare orice as manca, chiar si dulce, pentru ca guma de mestecat e indispensabila si simt ca nu are nici un efect, o usturime groaznica care imi vine din stomac si simt ca imi arde gatul. vocea imi dispare constant si ma chinui uneori sa vorbesc. dar cel mai deranjant e nodul care il am in permanenta in gat. e o senzatie tare ciudata, parca as fi mancat ceva si mi-a ramas blocat acolo. inghit intr-una si din cauza asta starile de varsaturi sunt tot mai dese.ciclul menstrual mi-a intarziat cu aproape 3 saptamani.ma supar teribil pentru ca ma chinui de ani sa sa slabesc, regimuri, diete si nu reusesc. metabolismul meu e tare dificil. acum continui sa le iau o data la 2 zile, cat voi mai rezista. daca si voi ati trecut prin asta sa rog sa-mi spuneti, poate ma mai linistesc. in rest toate bune sa fiti sanatoase!
0
25-07-2009, ora 02:18
nicolesallai
Nu este medic/terapeut
nicolesallai
Buna.In sfarsit am reusit sa intru si eu sa mai citesc pe forum, nu am mai avut timp si vreau sa va intreb si eu ceva,.poate imi puteti spune, daca ma duc luni sa-mi scoata o alunita si sa-mi incep seria de sedinte pt vasele sparte de pe picioare( varice), e vreo problema ca iau aceste capsule, ar trebui sa-i spun doctorului, dar mi-e cam jena, nu stiu, dar oricum tb sa-i spun ca nu vreau sa am probleme,
0
25-07-2009, ora 10:16
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru nicolesallai.medicul trebuie sa stie. daca nu vrei sa ii zici ia si intrerupe tratamentul. parerea mea e ca trebuie sa informezi medicul ca tii un tratament pt slabit si cu ce.
bafta
0
25-07-2009, ora 13:16
nicolesallai
Nu este medic/terapeut
nicolesallai
Multumesc Janyne, Am sa informez medicul, ca nu vreau sa patesc ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns
2533 comentarii 1 2 ..... 727374 ..... 84 85 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.