Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate | Forumul Medical ROmedic

Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate

320 comentarii 1 23 ..... 10 11 ÃŽnainte ›
0
11-06-2012, ora 10:35
alecsiaadina
Nu este medic/terapeut
alecsiaadina
Dar ce ai patit de ai ajuns iar la urgenta? Asa mult te afecteaza schimbarile?Dar macar ai reusit sa iasa asa cum ti-ai dorit?
0
11-06-2012, ora 11:43
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Buna ziua Un Tip Misto, daca poti sa ne spui si noua celor interesati de acest subiect ce ai vorbit cu dr.Horst Muller ce

sfaturi ti-a dat in privinta anxietatiii? Poate e ceva util de aflat mai ales de la un specialist. Mersi

Sanatate
0
11-06-2012, ora 17:20
suparici32
Nu este medic/terapeut
suparici32
:))) Da' ce le mai sufla Tipu'...150 de electrocardiograme, patru psihologi, o armata de cardiologi, chiar Horst Muller in persoana a venit sa stea de vorba cu el, ca o fi vreo somitate ceva... sapte ore la urgente, o fi brancardier.:)) Stiu ca nu mi-a cerut-o nimeni, dar parerea mea este ca Tipu' are alt tip de tulburari, nu de anxietate.
Ziua buna tuturor, si sanatate multa!!
0
11-06-2012, ora 17:58
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
Buna alecsiaadina, am crezut ca mor ieri pentru a nust-cata-oara, dar bineinteles, in afara de extrasistole, tahicardie, si o criza biliara de nu ma mai tineam pe picioaare nimic alceva, analizele bune, pacientul nu se putea tine pe picioarele lui..., Nu prea iese cum imi doresc lupt destul de mult si prost cu mine...

Buna tatiana 08, scriemi un mail pe yahoo cu acelas id iti dai mailul lui horst si vb direct cu el, e un tip super, sfaturile sunt personalizate in functie de persoana, o sa vezi singura. Daca vb cu el si iti va cere sa te uiti la prezentarile lui, ti voi da eu.

Buna suparici32, in primul rand apeleazama pe id-ul de mess cu acelas nume si iti voi da adresa de mail a domnului Horst, sau numarul de telefon si ai spui ca-l suni din partea mea, iti voi trimite si mail rezultatele de la urgenta de ieri, si 3 retete de doctori de urgenta cu data de ieri si cu parafa, daca insist mult pot scoate si fisa de la UPU, vrei copii la toate ekg-urile ???? sau le vrei in original, da-mi adresa si te le fac cado', iti pot demonstra in multe feluri, dar cred ca nu e momentul sa ma justific in fata ta.

Cit de curind voi scrie intr-un site experientele mele si linga ele atasate toate investigatiile care le-am facut vrand nevrand...
0
12-06-2012, ora 17:50
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Buna Un Tip Misto

Mersi de raspuns, dar de un lucru sunt curioasa tie ti-au folosit la ceva sfaturile lui Horst si prezentarile lui??? Ca vad ca tot te kinui cu anxietatea??? Adica nu te-au incurajat nu te-au ajutat cu nimik?
0
12-06-2012, ora 20:29
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Mai oameni buni, dupa lungi cautari, am ajuns la ideea una dintre caile de mentinere sub linia de control a anxietatii si depresiei este credinta in Dumnezeu. Si aici nu o fac pe vreun mare credincios, cei care sunt pe forum de ceva timp au putut sa observe ca si eu sufar de aceeasi problema, anxietatea. Poate sunt putin misticist, dar cred ca aceste stari de frica sunt demonice, la fel si cu depresia. De ce se ajunge la suicid din cauza depresiei, in unele cazuri? Pentru ca suicidul este dat ca interzis de catre Dumnezeu. Inca odata, nu o fac pe vreun mare popa, pentru ca nici eu nu credeam ca aceasta credinta in Dumnezeu te poate ajuta. Credinta fortata nu merge, va asigur, cum ca azi gata, cred in Dumnezeu si frate imi trece. Trebuie sa fie mai mult o credinta sincera, ceva care sa va stimuleze aceasta credinta din adancul sufletului sau al creierului. Eu unul am gasit sursa si prin sursa aceasta, am gasit si cai de documentare. Odata ce frica a patruns iar in sfera mea, o inving cu o bucata de curaj daca din aceasta credinta.
0
12-06-2012, ora 20:54
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
tatiana 08, sa sti ca m-au ajutat f mult, am avut o perioada f nasoala, abia de ceva timp incerc ceea ce m-a indrumat Horst, cu el am stat de vorba abia anul acesta acum 2-3 luni (el a suferit de aceeasi problema, cum crezi ca un doctor ajungea mereu in urgenta si ajunsese sa aibe fobii, e de neinteles), eu ma chinui pentru ca sunt la o stare a anxietatii mai grava, pe fondul stresului cred ca am ajund si la o anemie care imi face probleme. Eu lucram in domeniul IT si webdesign, de un an nu mai lucrez din cauza anxietatii generalizate, o sa pun la dispozitie experientele mele, cit de curind.

Cheyenne Ai mare dreptate, credinta in Domnul si studiul Bibliei este o poarta de scapare din ceasta situatie, e una din metodele prin care eu de multe ori controlez atacurile de panica. Va spun un lucru la toti cei ce suferiti, Domnul ne iubeste destul de mult, deschideti-va inima si primitil in sufletul vostru, viata va fi inzecit mai buna. Domnul bate mereu la usa noastra, e cazul sa-i deschidem. Si eu as putea enunta multe versete din bible unde ve-ti gasi multe chestii uluitoare, impacativa cu voi faceti lucruri bune fara a astepta rasplata, emanati valuri de iubire pe intreaga planeta cu fiecare bataie a inimi.Multa sanatate. Sa auzim si de bine. O sa mai revin cu posturi interesante in functie de starea mea.
0
12-06-2012, ora 21:03
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Am deschis si un topic nou, in caz ca vrei sa iti impartasesti gandurile.
0
12-06-2012, ora 21:53
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Buna seara la toti

Kiar te rog Un Tip misto sa ne arati acele postari de care vorbest, niciodata nu stii pe cine poti ajuta!!!!

Sanatate la toti.
0
13-06-2012, ora 09:49
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
In primul rand vreau sa va spun ca nu oricine ajunge la anxietate, considerati ca faceti parte din acel grup de oameni inteligenti. Sper ca ma intelegeti. Anxietatea are mai multe faze, stadiul de tulburari anxioase, stadiul de anxietate majora, anxietate generalizata si severa. Incercati sa va linistiti inainte de a simti fiecare etapa, de la un atac de panica poti ajunge la zeci, ipohondrie, depresie sub anumite forme. Fiecare OM sufera macar un atac de panica o data in viata, important e sa fim optimisti, sa nu cadeti in plasa in care eu am cazut. Credeti-ma pe cuvint ca am destula experinta si am ajuns sa am prieteni f multi doctori, am studiat si studiez. de fapt asta e cam cea mai mare prostie care am facut-o, era de ajuns sa ma informez si atat sa nu duc studiile la extrem.

Pentru cei care au ajuns pe acest forum cautand o scapare, va spun in felul urmator. ORICE CAL AJUNGE O GLOABA, DAR NU TOATE GLOABELE AU FOST CAI DE CURSE.(nu oricine ajunge la anxietate)
Fiti optimisti faceti schimbari zilnice in viata, schimbati in fiecare zi ceva, incercati sa nu reveniti la monotonie, socializati, folositi creativitatea, incercati meditatia. Suunt zeci de modalitati, si pentru fiecare om este un alt tratament, cautati in interiorul vostru si fac pariu ca aveti fiecare o nemultumire mare peste care nu puteti trece, iertati, tratati persoanele cu iubire si se vor schimba multe in bine. A fost o perioade de peste 1 an in viata mea in care nu am mai suferit de anxietate, intr-un moment din viata mai greu am inceput din nou. In limita timpului si in limita cunostintelor, intrebati-ma si va raspund.
0
15-06-2012, ora 20:40
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
In unele momente, sunt atat de sigur ca o sa innebunesc incat nici nu ma mai stresez sa ma gandesc la asta.
0
15-06-2012, ora 22:46
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
Buna Cheyenne, in momentele alea cind esti sigur ca inebunesti, suna-ma si stam de vb... in 1 minut iti trece sigur.
SAU pune mina si fa clatite, daca nu-ti trece anunta-ma.
0
18-06-2012, ora 19:47
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
http://forum.romedic.ro/prod/O_intrebare_069073.html

Va rog ajutati-ma, ma apuca criza de panica. :|
0
23-06-2012, ora 20:42
ioanadumitrachescu
Nu este medic/terapeut
ioanadumitrachescu
Buna tuturor, din pacate am ajuns sa scriu si eu aici si mi-am facut curaj. Eu de mica, cam de la 9 ani am inceput sa am anxietate, frica de moarte. Am mers la medic si mi-au dat niste medicamente si pana acum la 24 de ani n-am mai avut treaba decat ff rar mai faceam cate o criza. Anul trecut prin octombrie insa, a murit tatal meu si eu am reinceput cu aceste crize mult mai des decat inainte. Am mers la medic, mi-au dat medicamente dar tot mai apar crize chiar si asa. Mai ales noaptea. Mi-am dat seama insa ca totul e controlat de gandurile mele si incerc pe cat posibil sa ma gandesc la ceva frumos desi atunci pe moment nimic nu mi se mai pare frumos. As vrea din suflet sa scap odata de aceasta oribila stare si care ma face sa ma imbolnavesc mai rau. Totusi sunt tanara si in loc sa ma gandesc la viata pe care o am inainte, ma gandesc la moarte. E oribil!
0
23-06-2012, ora 20:54
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
Ocupati timpul, gindeste doar pozitiv, cind incepi sa te gandesti iar aiurea suna o prietena, fa ceva de mancare, cocupati gindurile cu altele, daca ai timp citeste Puterea extraordinara a subconstientului- Joseph Murfy, o gasesti pe net, nu lasa gandurile care iti fac rau sa revina.
0
23-06-2012, ora 22:28
the crow
Nu este medic/terapeut
the crow
Interesant este tot ce s-a scris aici.
Sunt si eu intr-o stare de nu pot sa ma readun si incerc dar nu mai reusesc.
Ani de zile am avut probleme precum cele enumerate mai sus si am trecut peste ele dar de 2 luni sunt pe nicaieri.
Aceste stari imi provoaca ameteli, nu mai pot sa conduc masina, nu mai am pofta de mancare, merg pe strada ca un om beat...etc. Nu reusesc sa ma adun. Nu mai lucrez, ca nu pot...etc.
Dorm prost, imi amortesc mainile, nu am putere in maini, ochiul drept imi, , bate, , , cu alte cuvinte sunt un, , rebut uman, ,. Nu am stari de suicid, chiar vreau sa traiesc, am 2 copii. Imi ascund acesta boala sa nu ma vada lumea asa.
Am un sentiment de frustare cand ii vad pe batrani ca, , zburda, , pe strada iar eu la 42 de ani sunt fiul ploii.
Nu sunt bogat nici sarac, am o faimile faina si as vrea sa ma bucur de ea.
De fapt este frica de ameteli, ameteli care se amplifica pe fondul fricii probabil.
Nu imi este frica de cava anume, de o persoana...etc
In afara de Magne, Calciu, B complex, valeriana, nu am luat nimic sintetic precum XANAX sau alte depresive.
Am ajuns sa SIMULEZ VIATA, prietenii s-au indepartat, preobabil ca m-au catalogat nebun..I don't know.
PS: Daca cineva este interesat sa dicute si pe privat...sunt prin preajma.
0
24-06-2012, ora 17:37
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Sunt antidepresive bune care te scot din starea asta.Mie cipralexul mi a facut f bine candva, si xanaxul..nu sta si te chinui, vai nu iau chimicale.cu masura luate aceste medicamente te mai ajuta cativa ani, poate mai multi.
Multa sanatate iti doresc
0
05-09-2012, ora 19:54
alinuka
Nu este medic/terapeut
alinuka
buna seara!diagnosticul meu.tulburare anxioasa, cu atacuri de panica!nimic nou, pana aici.am tratament de 4 ani.mi-a fost foarte bine.le-am intrerupt, m-am simtit ok.apoi a inceput calvarul.simptomele au reaparut, am reluat tratamentul medicamentos si psihoterapia, dar TEAMA din suflet, nu dispare si nu pot sa stau singura-deloc-.
orice sfat m-ar ajuta!
va multumesc.Aly
0
25-09-2012, ora 14:24
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Buna Ziua la toata lumea, am probleme cu anxietatea de aproape 3 ani, as vrea sa stiu daca cineva cu aceasta problema, a regasit in tabloul simptomatic si dureri si amorteli ale capului.Vreau sa va spun ca dupa aproape trei ani de lupta, timp in care am facut tratamente alopate, naturiste, am incercat si ceva sedinte de psihoterapie (fara prea mare succes), in cele din urma am recurs la acupunctura(care se pare ca a dat cele mai bune rezultate pana acum, dupa o serie de numai zece sedinte).As dori sa stiu daca a mai experimentat cineva acupunctura, in tratarea afectiunilor de acest tip, si ce efecte a avut. Va Multumesc !, si va doresc la toti SANATATE maxima.Precizez ca pe mine m-a ajutat mult si credinta+rugaciunea+slujbele religioase.
0
25-09-2012, ora 18:25
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Senzatia de furnicatura la nivelul creierului este un simptom al atacurilor de panica. Nu stiu daca este exact cum ai descris tu. Insa persoana care avea aceste simptome, a depistat ca avea si anemie. Asadar, repet, nu stiu daca este potrivit acest raspuns pentru tine.
0
28-09-2012, ora 14:35
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
I-mi cer mii de scuze D-na Dr., dar eu NU am scris "furnicaturi la nivelul creerului", ci dureri si amorteli ale capului la propriu ; NU senzatii. Anemie, trebuia sa-mi spuna medicul de familie daca am, deoarece am efectuat toate analizele de sange(care cica au iesit perfect), in repetate randuri.Precizez ca la debutul afectiunilor mele(care au survenit in urma unui TCC in zona frontala), am efectuat si o tomografie, la o luna dupa accident si ulterior radiografii ale coloanei cervicale, analize care s-au dovedit a fi normale, dupa interpretarile medicilor care le-au efectuat.Atacuri de panica nu am avut decat "niste tentative" dupa accident, ca de-acolo a pornit totul, dar la scurt timp dupa aceea au disparut deoarece mi s-au administrat benzodiazepine timp de cateva luni, ramanand apoi doar cu starile de anxietate, chiar daca in continuare am urmat tratament cu sertralina timp de 1 an si jumatate, timp in care nu au disparut nici amortelile nici durerile de cap, decat pe perioade foarte scurte de timp.
0
28-09-2012, ora 15:04
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Pentru alinuka.Incearca acupunctura la un specialist adevarat care practica medicina traditionala chineza, eu m-am simtit aproape perfect dupa 10 sedinte, acum fac o pauza de 2 sapt., dupa care merg la control si apoi mai vedem ce se intampla.Intre timp poti sa iei si ceva medicamente naturiste pe baza de sunatoare, tei, lavanda, musetel menta, sau chiar ceaiuri, deasemeni poti merge la biserica la sfanta liturghie si sfantul maslu (pe mine m-a ajutat mult), si ceea ce cred eu ca e cel mai important - sa devenim mai buni, sa incercam sa nu mai uram pe nimeni in adancul sufletului nostru, chiar daca ne este greu sa-i iubim pe toti (deocamdata), ceva in interiorul nostru trebuie sa se schimbe, iar cand se va schimba vom deveni cu totul altfel de oameni si nici macar nu ne vom mai dorii sa fim ca inainte.Va doresc la toti sanatate, minte luminata si inima curata !
0
29-09-2012, ora 13:13
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Salutare Fratilor !, nu mai zice nimeni nimic ?, v-ati vindecat, nu v-ati vindecat ?
0
30-09-2012, ora 17:11
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Repet: ti-am dat un raspuns, nu stiu daca se si potriveste, fiecare descrie simptomele sale dupa propria exprimare. Insa aceasta este sectiunea de psihoterapie, nu avem cum sa iti raspundem la aceasta intrebare. Cel mai indicat este sa intri pe sectia medicala.
0
30-09-2012, ora 22:07
UnTipMisto
Nu este medic/terapeut
UnTipMisto
pantera72, e mai greu cu vindecatul., insa nu trebuie sa ne pierdem speranta, dupa ce ne obisnuim bine cu simtomele, incepem sa nu le mai dam importanta, eu am facut citiva pasi spre mai bine, trebuie sa ma laud ca de citeva luni nu mi-am mai facut vre-o fisa la urgenta, insa la nevoie mi-am mai facut cite un ecg, am dat de un psihiatru cu ceva experienta si ma ajuta mult, va doresc multa sanatate si vointa de otel, o sa ne vindecam in timp.
0
01-10-2012, ora 12:18
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Multumesc ! D-na Dr.
0
01-10-2012, ora 12:27
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Salut UnTipMisto, ma bucur pentru tine, si pentru totii ceilalti carora li s-a imbunatatit starea de sanatate.Eu am spus ce am avut de spus in rest "Cine are urechi sa auda, si cine are ochi sa vada".Sanatate va doresc la toti, si sa auzim de bine.
0
04-10-2012, ora 13:24
dualtrax
Nu este medic/terapeut
dualtrax
pt otilia: fara suparare, esti din categoria celor pierduti dar nu mai vorbi tu in numele tuturor. Eu unul am fst chinuit de anxietate si panica 3 ani si uite ca de 2 ani si ceva sunt un om perfect normal care se bucura de viata fara sa mai am nici cea mai mica urma de anxietate. Tu probabil te referi la recurente dar alea sunt starile de alternanta gen 2 sapt prost cateva zile bine si tot asa. Faptul ca tu esti slaba nu inseamna ca toti care au trecut prin anxietate raman cu ea.

Sincer eu uneori ma uimesc pe mine insumi de cat curaj dau dovada si absolut toate fobiile, starile gandurile anica au disparut total din viata mea, nu mai am frica de ele, sincer uneori ma mai gandesc ce bine ar fi sa am un atac de panica pentru a retrai perioada aia cand credeam ca sunt in iad dar iata ca nu mai vine.

Va zic eu, anxietatea are remediu, el nu consta in pastile sau alte lucruri "miraculoase", are micile ei secrete, iar cel mai esential aspect cand pleci spre recuperare este sa inveti cum sa privesti viata, sa intelegi moartea si cum sa nu iti fie frica de. frica !
0
05-10-2012, ora 12:00
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
Salut "dualtrax", pai impartaseste-ne si noua din acele secrete, cum ai reusit sa invingi ANXIETATEA, ca banuiesc ca toti cei de aici sant curiosi sa auda si sa invete in acelas timp.Eu am spus, pe mine m-a ajutat foarte mult acupunctura, am fost ieri la control dupa doua saptamani de la prima serie de 10 sedinte, si mi-a spus d-na dr. ca sant OK, si sa revin dupa 6 luni sa repet, pentru a ma mentine in forma.
0
08-10-2012, ora 15:29
pantera72
Nu este medic/terapeut
pantera72
deci se pare ca dualtrax nu vrea sa ne spuna si noua marele secret, asta inseamna ca e putin egoist, asta este adevarata problema in special la noi in tara, si in general in toata lumea, daca nu s-ar urmarii anumite interese, toata lumea ar fi fericita, sanatoasa, si n-ar mai exista discrepante si diferente mari intre oameni, deci retineti asta e adevarata PROBLEMA a umanitatii !!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
320 comentarii 1 23 ..... 10 11 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul