dureri in partea dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in partea dreapta!
- 3durere in zona ficatului, are greturi si simte un gust amar in gura
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 4durere in partea dreapta in zona fierei sau ficatului de ce?
- 3Durere de burta in partea dreapta.
- 3probleme digestive?
- 1donare organ
- 0remedii pentru ficat
- 0probleme digstive
- 0durere suparatoare in partea dreapta a corpului
- 2Jena in partea dreapta in zona coastelor!
- 1Dureri in partea dreapta de jos a abdomenului
- 8Durere
- 1Analize modificate la ficat
- 2Durere partea dreapta
- 1Durere abdominala partea dreapta
- 6Durere abdominala in partea dreapta langa buric
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: