dureri in partea dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere in partea dreapta
- 2durere dreapta sub coaste
- 18Junghi intercostal
- 9Formatiune chistica antero-inferioara
- 6Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5alaninaminotransferaza(GPT ALAT ALT)
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 3probleme digestive?
- 4durere in partea dreapta cu radiere in spate
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 1Apendicita ?
- 3Probleme ficat
- 1Durere abdominala
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 8Ecografie
- 6Probleme cu ficatul
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
Mai multe informații despre: Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: