dureri in partea dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
Ma numesc Neculau daniel, am 45 ani si de vreo 2 luni acuz dureri in partea dreapta in zona ficatului.Am fost la medic si mi-a dat sa fac analize pt ficat si electroforeza.Mi-au iesit in limite normale, bune, numai gamma 1=22, 6 si beta 1=15, 5 mi-au iesit marite..Mi-a spus medicul ca mi-au iesit marite de la omeprazol care il iau din 2009(esofagita de reflux) si iau hepatoprotect.Totusi am momente cand ma doare in partea dreapta in zona ficatului(sub coaste)si nu stiu ce sa fac.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce sa iau.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 4durere in zona ficatului
- 6de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 10De ce boala de ficat sufar? E ficatul meu mare?
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 6Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 15cancer in metastaza
- 3boala celiaca poate da sindrom sufebril prelungit cu sindrom inflamator?
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 0Durere in partea dreapta, putin mai jos de sold si in spate si in fata.
- 1posibil cancer la ficat
- 0Dureri parte dreapta.
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 6Probleme cu ficatul
- 2Durere abdominala și picior !
Mai multe informații despre: Ficatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: