implanturile dentare afecteaza ficatul ?

am hepatita c si as vrea sa-mi fac implanturi dentare.Aceasta operatie are efecta negative asupra ficatului?
3 comentarii

Nu implanturile afecteaza ficatul ci...invers. Faptul ca aveti hepatita C va afecteaza in mod destul de puternic imunitatea organismului iar factorii coagularii sunt f afectati si ei. Ca si rezumat...boala dvs pe termen lung face riscant tratamentul cu implanturi.

va multumesc pentru raspuns.Ce imi recomandati sa fac in acest caz

Buna ziua,
Am 3 implanturi la activ si as dori sa stiu daca lucrarea care se pune peste implant trebuie sa se sprijine doar pe implant ( acel surub care se infileteaza in implant ) sau si pe os ?
Multumesc,
Am 3 implanturi la activ si as dori sa stiu daca lucrarea care se pune peste implant trebuie sa se sprijine doar pe implant ( acel surub care se infileteaza in implant ) sau si pe os ?
Multumesc,
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tot ficatul...
- 49implant dentar - cost?
- 4Poate fii cancer
- 3implant dentar... ce marca sa folosesc?
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 4Implant+coroana
- 3Ficat
- 1donare organ
- 1Suruburi puse oblic
- 5caderea implanturilor dentare
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 5cand se poate face implantul?
- 4Implant dentar din zirconiu. Merita?
- 0dureri in partea dreapta
- 2Implant dentar imediat dupa extractie sau pauza de 6 luni
- 3Lucrare sau implant?
- 1Durere masea polizata
- 1Implant dentar
- 3Interpretare rezultat CT ficat.
Mai multe informații despre: Ficatul implantul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: