insomnie de luni bune
de cateva luni bune nu pot dormi noaptea.Adorm foarte greu si am un somn chinuit in care ma trezesc de multe ori, ma intorc in pat toata noaptea, cateodata nu dorm toata noaptea.Dimineata ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.De la ce am aceasta stare?! Multumesc !!!
1 comentarii
Buna ziua,
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 6Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 18Insomnie - Deprexil in combinatie cu...
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 4Lipsa cronică de somn sporeşte riscurile cardiace şi de deces
- 4Insomnie de 6 luni
- 14AJUTOR!!! Vedenii sau problema a somnului?
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 4insomnie de 6 luni
- 1imovane vs xanax
- 19Anxietate sau altceva?
- 5insomnie
- 4Insomnie - servici a doua zi
- 2Insomnii severe. Fobii in public.
- 3Insomnie brusca
- 2Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
- 21Insomnie după Covid 19
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: