insomnie de luni bune
de cateva luni bune nu pot dormi noaptea.Adorm foarte greu si am un somn chinuit in care ma trezesc de multe ori, ma intorc in pat toata noaptea, cateodata nu dorm toata noaptea.Dimineata ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.De la ce am aceasta stare?! Multumesc !!!
1 comentarii
Buna ziua,
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insomnii sevraj tritico
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 3Tratament contra insomniei
- 1Insomnie
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 4insomnie
- 9O data cu plecarea la facultate am insomnii crunte
- 7insomnie sau depresie
- 0Terapia cu miere in insomnie si epuizarea nervoasa
- 14AJUTOR!!! Vedenii sau problema a somnului?
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 2Insomnie
- 2Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
- 3Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: