interpretare analize

13-11-2013
alex1391
Nu este medic/terapeut
alex1391
am 22 ani 1.64 inaltime, 69 kg si am o talasemie minora
wbc 8.3 interval4-10.2
rbc 6.10 interval4-5.5
hgb 12.5 interval12-15.2
mchc 31.6 interval32-36
mcv 64.9 interval80-98
mch 20.4 interval27-35
hct 39.5 interval36-42
plt 363 interval150-450
mpv 8.9 interval6.5-15.5
pdw 15.8 interval10-45
lymph % 38.0 interval20-40
lymph# 3.2 interval0.8-4.5

calciu ionic 3.80 interval3.82-4.82
colesterol seric total 235.9 interval 130-240

acid uric seric 7.44 interval 2.6 -6.0
creatina serica 1.09 interval0.5-1.2
glicemie 85.13 interval 70-105
magneziemie 2.26 interval1.6-2.45
sideremie 138.93 interval40-145
tgo-ast 38.48 interval 0 -35
tgp-alt 40.09 interval0-35
uree serica 48.00 interval 0-40

sunt motive de ingrijorare? asistenta mi-a spus sa nu mai mai mananc carne in exces astept un raspuns. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

01-07-2021, ora 11:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Doctor online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.