Oboseala, moleșeală, am impresia că am ce e mai rău

Problema e că ma gândesc zilnic că pot avea ceva grav, gen cancer, ceva ce doctorii cu cate am vb nu depistează... am fost la 4 doctori gastro pana acum, m-au palpat, am făcut eco abdominala completa, am făcut analizele la sânge complete, absolut totul a ieșit perfect... Toate organele sunt perfect, analizele perfect.
Eu tot am frica de o boala gravă și de ceva timp sunt mereu obosit, moleșit, orice as face și oricât m-aș odihni nu pot sa fiu prezent... simt nevoia sa zac de la prima ora la care mă trezesc, d'abea aștept să ajung acasă să mă bag la somn, mă obsedează gândul că aș avea o boala grava și nu mai sunt bun de nimic, sunt metru obosit, de la.o fire activa, prietenoasa am ajuns sa fiu mereu obsedat că am ceva grav.. cum sunt un junghi in spate sau la burta mă gândesc la ce e mai rău... Am ajuns sa citesc de 20 de ori or zi forumul asta căutând probleme de somn, de moleșeală, de oboseala cum am eu...
Credeți că mintea îmi comanda starea proasta pr care o am ?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !!!!

Nu ai nimic ca te-ai controlat si nu ti-a iesit nimic.

Eu ma duc saptamana viitoare sa fac un CT abdomen si endoscopie + investigatii ORL pentru operatie.

Ce problema ai și tu, cea cu moleșeala ?

Sunt obosit toata ziua, si mental cat si psihic. Dorm foarte prost. Mai am si palpitatii uneori si intoleranta mare la caldura. + dureri de cap.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 1Este nevoie de vaccinare?
- 5Urgent! Vaccinare antirabica
- 11Nu mai suport
- 4tahicardie
- 2Va rog sa ma ajutati atacuri de panica sau am probleme cu inima
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 8Ipohondrie
- 0Oboseala constanta urmata de lipsa poftei de mancare si invatat
- 2Va rog? mi se pune ceva in piept sau in gat, ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă
- 14Ar putea să fie ceva grav ?
- 13Ipohondrie
- 3Anxietate sau probleme?
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
- 3Ipohondrie si somatizari
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
- 0Insuficienta cardiaca?
- 1Cefalee permanenta de 2 ani
- 2De câteva zile am o problema! stare nasoala, parca e un leșin din capul pieptului
Mai multe informații despre: Oboseala patologica anxietatea de boala anxietatea de sanatate oboseala prelungita