Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 248249250 ..... 421 422 Înainte ›
0
02-03-2015, ora 08:15
renata_antony@
Nu este medic/terapeut
renata_antony@
Buna dimineata tuturor.eu de o saptamana ma simt excelent.nu mai iau nici xanax.mi s a schimbat viata radical.ma simt plina de viata si ma bucur de fiecare raza de soare.va doresc si voua sa aveti parte de tot binele si multa sanatate.
0
03-03-2015, ora 17:22
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
Luissa19, ti-am trimis un mesaj privat, daca vrei sa-l citesti.
0
03-03-2015, ora 22:45
T Maria
Nu este medic/terapeut
T Maria
Salutare la toata lumea!!! Primavara sa infloreasca in sufletele voastre !!🌷🌷💐💐🌞🌞🌞va pup
0
04-03-2015, ora 00:17
m1hai
Nu este medic/terapeut
m1hai
Mai jos este postarea utilizatorului George_7:

General anxiety disorder, asa cum este numita pe engleza nu este o boala, nu sunteti bolnavi.pur si simplu subconstientul crede in niste minciuni.una dintre ele este ca daca ai avut odata, din cauza stresului imens acumulat sau aparut brusc, un atac de panica el trebuie sa mai apara in continuare.acest gind, transformat in convingere in subconstient, perpetueaza atacurile de panica.se creaza un cerc vicios.gindul(convingerea) ca daca fac cutare lucru o sa ma simt intr-un anume fel creaza atacul de panica, atacul de panica intareste convingerea ca si data viitoare se va intimpla la fel.un cerc vicios care se intareste.FRICA JOACA POKER.dar nu are ABSOLUT NIMIC in mina.Ea cistiga doar si doar prin BLUF-traducere din dictionar-, , inselatorie, cacealma, Şiretlic prin care cineva este speriat sau indus în eroare.

Da, cind veti actiona impotriva fricii atacul de panica va veni, fiinca mintea umana trebuie sa vada ca sa creada.dar el nu inseamna absolut nimic, stiu, senzatiile sunt urite, nu-i pot dori nimanui asa ceva, am fost acolo, dar atitudinea diferita cu care le veti intimpina va schimba totul.infruntati acel moment cu incredere ca cea ce simtiti sunt doar senzatii pe care creierul le trimite corpului avertizindu-va ca exista un mare pericol.dar stiti ca nu este asa, stiti ca nimeni nu a murit si nici nu a patit nimic fizic din cauza panicii, stiti ca nu exista nici un bau bau care sa va manince daca ramineti singuri in casa sau pe strada.lasati gindurile anxioase si senzatiile sa vina, acceptati-le pur si simplu.vor veni, va vor saluta :), vor cere sa vorbeasca cu dumneavoastra, vor vedea ca nu sunt bagate in seama...si se vor duce.a doua oara vor veni din nou...dar de data asta cu un pic mai mica putere, va vor saluta din nou, dar mai timid de data asta.a treia oara iara la fel, cu putere deja vizibil mai mica, si asa mai departe pina cind...vor disparea de tot.

Deoarece creierul va inceta sa se mai foloseasca(fortat de voi) de vechiul traseu neuronal, folosind noul(defapt cel firesc cu care v-ati nascut) traseu neanxios, este normal ca din cind in cind, provocat de un gind anxios sau un anume eveniment, creierul sa foloseaca din nou vechiu, , sistem" si sa va necajeasca din nou(cu putere mult redusa).in acest caz, intelegeti ca acest lucru este normal, tine de procesul de vindecare, deci tratati-l cu aceasi indiferenta ca si inainte.nu sperati si nu va ginditi cind va trece de tot...sa treca ce? ceva ce nu exista?SUNTETI SANATOSI...cind aceasta convingere se va muta pe deplin de pe plan constient, rational, in subconstient atunci totul va fi ca nou.

Data viitoare cind teama, prin ginduri si(sau)senzatii, va veni sa joace poker cu voi...nu mai aruncati cartile, pulsati si ceretii frici sa-si arate cartea :).treptat veti incepe sa vedeti adevarul...ca nu are niciodata ABSOLUT NIMIC in mina cu care va poate invinge.daca simtiti ca nu aveti aer si inima va bate de sa va sara din piept...spuneti-va:hei de murit tot o sa mor odata(ca moartea poate fi doar un alt inceput, un, , rau necesar, asta-i alta discutie)...ia ca sunt curios...ce poate sa-mi faca mie anxietatea asta?si o sa vedeti ca nu poate sa va faca absolut nimic.toate senzatiile pe care le simtiti nu sunt altceva decit efectul adrenalinei si a cortizonului.nimic altceva.la unii se manifesta intr-un fel la altii altfel.

Relaxati-va stiind adevarul.Eminescu in poezia, , glossa a scris un vers:, , nu spera si nu ai teama.in filozofia budista, in cea zen si in cea crestina de altfel se pune foarte mult accent pe evitarea dorintelor si viselor si in special pe, , ati dori ceva NEAPARAT.pentru cei cu tulburari de anxietate si depresii, ati nu-ti mai dori ceva NEAPARAT, este un lucru foarte folositor.incetati sa va mai doriti ca atacurile de panica(sau orice alta manifestare a anxietatii) sa nu mai vina.daca puteti, incepeti usor usor sa va doriti ca atacurile de panica sa vina.din acel moment nu numai ca nu mai credeti bluf-ul anxietatii ci chiar dumneavoastra pulsati din prima si ai cereti fricii sa-si arate cartile.cind veti face acest lucru cu adevarat atunci veti fi voi care intimideaza anxietatea si nu invers.avind aceasta atitudine in permanenta pina la urma, anxietatii ai va fi teama sa mai joace poker cu voi si nu se va mai aseza niciodata cu domneavoastra la masa.

Incercati sa nu mai considerati ca este ceva in neregula cu dumneavoastra sau sa va ginditi la anxietate ca la ceva care are vreo putere anume asupra dumneavoastra...fiinca este o mare minciuna.
Efectele la nivel fizic vor mai fi o perioada fiinca creierul uman este programat sa vada ca sa creada, dar cu cit psihicul dumneavoastra va incepe sa creada si veti schimba comportamentul si gindirea, atunci creierul va transmite corpului fizic informatii normale, adica ca nu exista nici un pericol, ca nu-i nevoie ca medulosuprarenala sa bombardeze corpul cu adrenalina si corticosuprarenala sa produca cortizol in exces.ca nu exista nici un motiv de incordare.defapt daca ati putea crede adevarul in clipa aceasta, totul s-ar schimba intr-o secunda, dar fiinca suntem oameni si nu putem..trebuie s-o luam treptat, pas cu pas.Numai bine

PS:repet NU SUNT DOCTOR! Daca luati cipralex sau altceva si va simtiti bine, continuati.dar incercati sa va schimbati usor usor viziunea asupra acestei probleme si treptat sa renuntati si la medicamentatie.dar vorbiti cu un doctor intai.un sfat in caz ca luati medicamente:evitati stresul, invatati sa accepati lucrurile asa cum sunt in viata dumneavoastra, si sa nu va mai doriti ceva foarte tare.medicamentul va face sa nu mai simtiti efectele fizice ale stresului, ne mai simtindu-le si stiind ca nu va veti mai simti prost in viitor, va relaxati si relaxarea psihica este cheia.daca in schimb continuati sa va stresati, certati in familei, cu prieteni, la locul de munca(aveti ceva de spus, spuneti pe fata, nu tineti in voi)sau cu voi insiva(nu va mai judecati sau condamnati singuri), chit ca cu ajutorul medicatiei nu simtiti efecte fizice, stresul psihic va lucra in continuare in mod negativ asupra chimiei creierului.
Si inca un sfat pe care va rog daca il luati in considerare sa-l discutati intai cu doctorul dumneavoastra:daca trebuie sa luati ceva, folositi cele din clasa cipralexului(eu personal as evita zoloftul, am auzit ca la multi nu prea a mers), nu anxiolitice(benzodiazepime, etc).
cipralexul din ce am auzit foloseste doua cai de inhibare a recaptarii de serotonina si de acea probabil ca da si cele mai bune rezultate.din ce stiu acest tratament odata inceput este bine sa fie tinut min 6 luni, dupa care sa fie redus treptat.Numai bine...multa relaxare si pace interioara

Astept si parerile voastre!O zi linistita!
0
05-03-2015, ora 13:05
m1hai
Nu este medic/terapeut
m1hai
https://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E - uitati-va pana la final aveti cateva conluzii

o zi buna !
0
05-03-2015, ora 16:40
cNIKO
Nu este medic/terapeut
cNIKO
buna m1hai, mi asi dori sa putem dialoga, sa schimbam cateva impresii despre aceste atacuri de panica si din trairile noastre personale poate vom reusii sa ii ajutam si pe ceilalti. multumesc anticipat
0
05-03-2015, ora 18:30
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
cNIKO, ti-am trimis un mesaj privat, daca vrei sa dialogam, sa schimbam impresii.
0
05-03-2015, ora 18:31
m1hai
Nu este medic/terapeut
m1hai
niko ti-am trimis mesaj privat, eu unul pot spune ca sunt la stare de functionare de 80-90%, mai vin senzatii de ameteala si frici, dar cu cat le infrunt cu atat se duc foarte repede, acum un atac de panica daca e sa vina dureaza maxim 5 minute la mine
0
06-03-2015, ora 19:06
cNIKO
Nu este medic/terapeut
cNIKO
buna, cei mai multi dintre noi se simt ca niste CIUDATI, ei bine nu sunteti chiar daca asta credeti si cei din jurul vostru va intaresc iddeea, va inselati cu totii sunteti niste oameni deosebiti care mereu tind sa isi aline sufletul si mereu cauta afectiune celor din jur, tocmai ca suntem ffff sensibili va face speciali si ar trebui sa ne dea de gandit si sa reusim sa invingem aceste stari, chiar dak uneori simtim ca suntem la capatul puterilor. in cazul meu emotia puternica declansaza panica dar si stresul provocat de simptome. pastrativa calmul in momentele grele nimic nu se poate intampla totul se poroduce la nivelul mintii noastre, de asemenea incercati sa va detasati si sa faceti activitati ce va plac si relaseaza. la mine functioneaza filmele.
0
06-03-2015, ora 19:12
kmitzu
Nu este medic/terapeut
kmitzu
buna seara am 30 de ani si de 10 ani ma lupt cu aceste stari pe care vad ca nu s singura care le suporta.am luat in 2012 sertralina 7 luni de zile m am simtit bine, cam la un an dupa au reaparut si mi am pus intrebarea.de ce mai apar daca m am tratat?!ei bine am dat de acest forum si prin autosugestie si prin vointa acele stari apar tot mai rar si mai slabe in intensitate.stiu prin ce treceti si eu am fost la pamant datorita acestor stari dar lupt fiindca nu vreau sa traiesc toata viata asa. am fost bine candva si cred ca pot sa ma bucur de tot ce mi rezerva viitorul alaturi de familie si prietent
0
07-03-2015, ora 12:03
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
Neata tuturor.vad ca e liniste pe forum, inseamna ca sunteti bine?sa stiti ca daca nu scriu nimic asta nu inseamna ca nu va citesc mesajele...hihi, nu scapati de mn asa usor.doar ca m-am luptat putin cu o raceala si cu munca plus ca renovarea prin casa se tot lungeste.
In rest sunt bine momentan, ma apropii vertiginos de a saptea luna fara atac de panica si fara nici o pastiluta luata si incep sa cred din ce in ce mai mult ca totul tine de creierul nostru, de psihic, de gandire, de reactiile si felul nostru de a fi.
Cum a zis si kamitzu.de ce maai apar starile daca am luat tratament?eu nu pot sa zic ca am luat un tratament complet dara daca as fi avut o boala nu ar fi trebuit sa se agraveze in lipsa tratamentului?
Sa luam ex o raceala banala...daca nu iei pastile poti sa faci o bronsita sau o pneumonie, nu?cum e sa ai febra si sa nu iei antibiotice, faci complicatii nu?
In schimb, eu de cand am anxietatea nu am luat decat o luna de zile trat si apoi am luat cate jumatate sau o pastila intreaga de xanax de 0.25 (cantitatea minima...apa de ploaie) si in rest am continuat sa taiesc, sa muncesc, rutina zilnica a unei pers si ghiciti ce, starea mea s-a imbunatatit.ce imi lipsea era relaxarea si asta am obtinut-o la terapia bowen (asta nu implica luatea de medicamente) plus incurajarea celor dragi inseamna f mult.
Am citit mai sus ca unele emotii provoaca atacul de panica...aveti dreptate.la mn frica imi da starea de inceput a unui atac de panica dar acum reusesc cat de cat sa ma controlez.dar macar stim acum ce declanseaza atacul...stim ca nu avem o boala nu se ia si nu se da.doar ca e greu de controlat si reapare daca nu reusim sa ne controlam emotiile, nu reusim sa ne reorganizam gandurile si perceptiile.
Eu nu zic ca m-am 'vindecat', dar ma simt mult mai bn fata de acum 2 ani.insa stiu ca o sa mai am si momente mai putin bune, pentru ca atresul, problemele cotidiene, viata pe care o am ma afecteaza.zi de zi apar noi responsabilitati, noi provocari la care trb sa fac fata.
0
07-03-2015, ora 16:35
cNIKO
Nu este medic/terapeut
cNIKO
buna, asi vrea sa raspund celor care m au intrebat cum am renuntat la antidepresive si sincer va spun ca am luat circa 6, 7 feluri, nu a fost usor deoarece sevrajul daca pot spune asa a fost dificil, transpiratii, palpitatii, dure in piept, ameteala, greata, contractii musculare, sunt cateva din reactiile pe care le am avut dupa incetarea tratamentului medicamentoa, ma obijnuisem sa cred ca dupa ce iau pastila nu o sa mai am nimic si totul se simplifica, atacurile de panica erau mai putine si slabe in intesitate, insa somnolenta era prezenta in permanenta. am luat chiar si ceva pt somn pt ca erau perioade in care nu ma puteam odihnii, ba mai mult aveam si unele atacuri de panica provocate de cel mai mic zgomot. si ntrun final am spus STOP, nu mai vreu nici un fel de pastila, sunt un om puternic si o sa trec si peste asta si nu o sa se intample nimic, trebuie sa lupt sa nu ma las batuta de niste gandurii care incearca sa ma enerveze de dimineata si pana seara. insa aveti nevoie si de incurajarile celor din jur, sa va aprecieze ca ati putut sta o perioada mai mare de timp pregatind ceva pe care considerati ca nu i l puteti face, mie mi a trebuit foarte mult timp sa lucrez la capitolul rabdare, pt ca de fiecare data fac ceva cu viteza luminii dak s poate sa ma pot refugia in pat, acolo simtinduma in siguranta. si cred k nu este usor nici pt voi, dar trebuie sa incercam sa ne relaxam si sa gandim ca nu patim nimic dak mai stam 15 min. in plus, ne recapatam increderea ca putem si ca mine vom face si mai mult si o sa ne simtim mai bn. nu trebuie sa va descurajati dak maine nu o sa fiti plini de energie sau bine dispusi, totul se face cu pasi micii si cu rabdare. momentan eu urmez o cura de calciu cu magneziu si zinc 15 zile p luna timp de sase luni si atat, incercati sa beti ceai de coada soricelului cand sunteti agitati pe mine ma ajuta. sanatate multa va doresc!
0
08-03-2015, ora 13:39
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Buna, dragelor !!!
Toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni, sa va dea putere sa mergeti mai departe !
La mulţi ani, tuturor femeilor!
0
08-03-2015, ora 15:12
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
La multi ani fetelor!sa fiti sanatoase si fericite, mandre de ceea ce sunteti si puternice sa infruntati tot ce e greu in viata.o zi superba sa aveti
0
08-03-2015, ora 15:34
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
La multi ani fetelor, sa aveti parte numai de zile frumoase si linistite.
Eu nu ma prea pot bucura de ziua asta asa frumoasa, din pacate sunt groaznic de racita, am facut si o conjunctivita din cauza asta si in plus ma doare si urechea.Si in plus vad ca de cand cu raceala am si pulsul peste 100 ceea ce ma cam ingrijoreaza.
0
08-03-2015, ora 19:50
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
La Multi Ani! Sa fiti sanatoase!
0
08-03-2015, ora 21:28
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
La multi ani!Va doresc o primavara frumoasa, cu soare, fericire si sa ramaneti la fel de frumoase ca florile primaverii!!!!!!!!!!
0
08-03-2015, ora 21:56
anxiosul
Nu este medic/terapeut
anxiosul
La multi ani tuturor mamelor, femeilor, fetelor, anxioase sau nu, si sa va ajute dumnezeu sa treceti mai usor peste toate problemele.eu am trecut printr-o perioada relativ grea, sau asa credeam eu ca va fi, groaznica..iar din fericire a fost exact un sut in cur un pas inainte...daca nu mi se relizia contractul de o mare companie multinationala din motive mincinoase si total inventate si acum eram la ei si ma stresam zi de zi ptr salariul lor(recunosc ca era bun)...asa am fost nevoit sa-mi deschid firma mea si din fericire am inceput foarte bine, am de gand sa-mi deschid si alt tip de afacere si de ce nu, sa castig si procesul pe care l-am intentat acelor paparici si ei tot angajati care se cred atotstapanitori...in fine, eu cred ca in cazul nostru al anxiosilor o schimbare este chiar necesar, eu cred ca si rutina de zi cu zi ne face rau...asa ca trebuie sa fiti optimisti si cu siguranta vom reusi...eu sunt binisor, zile bune si zile rele, dar din pacate medicul meu psihiatru a plecat in Anglia si trebuie sa cault altul, dar o sa fie foarte greu ptr ca eu eram 100% cu acel medic, aveam incredere totala in el, ma castigat prin felul ei de a fi, discuta cu mine mai mult decat in psiholog chiar si la telefon...daca stiti unul in care voi aveti mare incredere si a avut si efecte pozitive asupra voastra puteti sa mi-l recomandati...din Bucuresti sa fie...noapte buna si santate !!!
0
08-03-2015, ora 22:13
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Multumim anxiosule...ma bucur ca ai dat un semn de viata, ma bucur ca ai rezultate bune pe plan profesional..iti doresc sa ai parte si de multa sanatate.
0
09-03-2015, ora 22:49
anxiosul
Nu este medic/terapeut
anxiosul
Buna mir...iti spun sincer ca nu ma interesat decat sa am un trai normal si sa uit repede de problema mea legata de fostul loc de munca, vreau sa fiu cat mai ocupat si din cauza anxietatii, sa am mintea ocupata cu alte idei, sa nu mai stau toata ziua ca ma inteapa in cap si imediat sa ma ingrijorez, fac vreo comotie sau ma inteapa inima, o fi infarct si tot asa...nu-mi doresc decat sa fiu sanatos, restul cum o vrea Dumnezeu.

Imi fac mea culpa ca nu am mai scris pe aici dar am mai citit comentariile voastre, vad nume noi, dar si unii mai vechi, unii mai bine, altii la inceput de drum...nu stiu de ce dar incep sa cred ca trebuie sa ne obisnuim cat mai repede si anxietatea sa devina o rutina, eu cred ca max 2% din cei afectati au scapat 100% de ea, cu cat intelegem acest lucru mai repede cu atat mai bine ptr noi.

p.s

mir, cu pescuiala cum stai?
0
11-03-2015, ora 01:45
smile13
Nu este medic/terapeut
smile13
Buna, m-am hotarat sa scriu aici pentru ca, din pacate, si eu experimentez "mirificele" stari anxioase si am ajuns la concluzia ca cele mai potrivite persoane cu care as putea discuta despre asta sunt cele care se confrunta cu asa ceva (in afara de psihoterapeuti, bineinteles :D).
Acum aprox 2 ani am avut un atac de panica si am ajuns la urgente, a fost singurul si sper ca si ultimul. Chiar daca nu am mai avut atacuri de panica, inca am stari de anxietate, depresie..acum cateva luni mi-am luat inima in dinti si am decis sa merg la psiholog, acum fac terapie si, in general, starea mea s-a mai ameliorat, dar deocamdata, mai mult in sensul platonic. M-am si izolat considerabil, de multe ori evit sa ies, folosesc pretexte, am dezvoltat o fobie sociala pe care o ascund destul de bine, dar care e crunt de frustranta. De ex, peste cateva zile, trebuie sa particip la un eveniment cu colegele de lucru, o sa fie agitatie, o sa vina si persoane necunoscute, etc, simt disconfort numai cand ma gandesc, imi vin tot felul de ganduri in cap: daca ceilalti o sa vada ca ceva e in neregula cu mine, daca o sa-mi tremure mainile, daca o sa stau intr-un colt, retrasa, simtindu-ma ca o ratata incapabila sa socializeze? Teoretic, stiu ca nu am motive sa gandesc asa, stiu ca anxietatea vorbeste, dar practica mea scartaie.
Cum procedati sa va simtiti mai stapani pe voi in asemenea situatii? As aprecia sfaturile voastre

Multumesc anticipat :)
0
11-03-2015, ora 17:57
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
In toamna ce a trecut am mers la o nunta si in general ma pregatesc cu pastilute la asemenea evenimente, insa de data asta n am facut o.Ne dam jos din taxi si hop ma vad in mijlocul multimii, am mers si mai tarziu.Dintr o data pune pe mine stapanire un atac mare de panica, un rau de credeam ca mi vad sfarsitul.Suntem condusi la masa, eram disperata, acolo era lume cunoscuta nici asa bineincat sa le spun ce i cu mine, sa mi potlua o pastila la vedere, nu pe ascuns.Imi venea sa tip, sa urlu, aveam o stare groaznica mai mult axata pe inima, vroiam sa ies dar abia intrasem si asa simteam ca toata lumea i cu ochii pe mine si cei de la masa aveauchev de vorba, gen, ce ati m ai facut.bla, bla.Mi am zis ca sigur de data asta fac infarct.Luasem niste bromazepam dar simtea ca nu si mai face efectul.Am inceput sa ma rog la Dumnezeu, la Ingerul pazitor.va rog, nu acum, va rog, vreau sa mai traiesc si incet am inceput sa ma calmez, sa mi gasesc linistea interioara.Dupa cum v am spus eu ma pregatesc cand sunt evenimente dar fiind toamna si mie toamnaimi este mai bine, n am mai dat importanta ca pot face un atac.Ii multumesc si acum lui Dumnezeu ca m a salvat.Am trecut prin multe astfel de crize dar plecam, aici nu trebuia sa fiu vazuta intr o asemenea situatie, era jenant pt mine toata noaptea.V am spus acum povestea si de fapt e un raspuns pentru SMILE ca eu nu pot fara medicamente, darsunt atatia care pot trece si fara.Eu primavara ma simt mai rau ANXIOSULE, am dureri de cap, am o forma de astenie, ma dor toate, o neuropatie.Mi s a prescris gabaran pt astfel de stari insa scrie ca efect secundar ca ingrasa si mie una mi a dat mare pofta de mancare ca ma trezeam si la patru dimineata sa merg sa mananc asa ca am renuntat.Doamne fereste cat de groaznica i si bulimia, sa mananci mult si sa simti ca n ai mancat nimic.La copca nu dau, astept vara sa merg pe marginea raurilor sa ascult zgomotul apei, si de ce nu..sa prind si peste.Va doresc sanatate multa si post usor pentru cei care postiti, eu nu prea postesc, simt nevoia de proteina animala.
0
11-03-2015, ora 22:21
smile13
Nu este medic/terapeut
smile13
Multumesc pentru raspuns, Mir. Eu nu sunt o persoana religioasa, sper ca o sa gasesc altceva care sa functioneze pentru mine. O sa incerc o tehnica de relaxare, dar deocamdata sunt novice la capitolul asta, nu stapanesc tehnicile atat de bine incat sa ma pot baza pe ele. Mi s-a spus ca nu am nevoie de medicatie, dar in ultima instanta, o sa iau un xanax, desi am luat de foarte putine ori, doar cand eram foarte agitata inaintea unui eveniment si atunci cu concentratia cea mai slaba (posibil sa fi fost efect placebo ).
In cazul in care nu "intervine" nimic pana atunci si o sa ajung, sper sa fie bine si sa nu imbratisez podeaua.

O seara frumoasa sa aveti
0
12-03-2015, ora 16:44
cNIKO
Nu este medic/terapeut
cNIKO
buna, voi cum mai sunteti. pe mine vremea sta schimbatoare imi da mari durei de cap, sunt mai agitata si durerea de cap e uriasa.
0
13-03-2015, ora 15:13
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
cNIKO, ti-am lasat un mesaj privat.
0
13-03-2015, ora 15:34
neyyy
Nu este medic/terapeut
neyyy
Smile 13 ţi am trimis un mesaj pe privat
0
13-03-2015, ora 16:13
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Este o melodie."Am o lene de ma doare".asa sunt eu acum..dar nu e lene, e pura depresie de la vremea mohorata.Simt o unealta care mi umbla pe la toate incheieturile si printoti muschii.Ma dor toate, de lacreier pana la picioare..va doresc sanatate
0
13-03-2015, ora 18:39
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
"Lenea" ta Mir nici dusmanilor n-am putea sa o dam. Am si eu niste dureri de coaste dar acum stiu ca sunt pe fond anxios, or trece.
Mi-a schimbat tratamentul de aseara ca tritico numia isi facea treaba pe somn si acum sa vad cat il suport pe asta ca durerile de cap sunt prezente, asa cum scrie in prospect. La inceputul saptamanii 3 zile n-am avut chef sa fac nimc, o apatie cumplita, vremea era mohorata, frig..
Dar primavara va veni si cu niste zile mai bune pentru noi toti.
Multa sanatate.
1
13-03-2015, ora 20:20
pipabh
Nu este medic/terapeut
pipabh
o zi tare naspa, de ceva vreme nu am spus asta,
se pare ca ne va bantui toata viata !!!!!
cand cu bune cand cu rele,
0
13-03-2015, ora 21:16
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
Buna seara.a venit momentul sa ne vitaminizam.asa e la iesirea din iarna.de aceea o sa ne ajute urzicile, spanacul si toate legumele care apar in perioada asta.sau putem sa luam cateva vitamine in perioada asta.e bine sa acceptam incetul cu incetul noile schimbari ale primaverii...mai plantam o floare, mai facem o plimbare prin parc cand e soare.stiu cum e sa nu ai chef de nimic...mie imi vine sa fug de acasa.nu stiu de ce sa ma apuc ca nu am cum sa scap de glet, var si praf, la munca e groaza, kmi vine sa stau ghemuita in pat cu plapuma pe mn si sa nu fac nimic.plus ca fobia mea cu stomacul nu-mi da pace ptr ca nu am cum sa gatesc acasa si mananc pe unde apuc, mai mult uscaturi si ma sperii catepdata, cand simt ca e ceva in neregula imediat ma panichez.abia astept sa termin curatenia si sa revin la normal.
Haideti sa ne unim fortele si sa trecem peste hopul asta.o seara buna tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 248249250 ..... 421 422 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul