Regim de ingrasare!

02-04-2013
florinadjud
Nu este medic/terapeut
florinadjud
Buna ziua!!!! Numele meu este Florin, in varsta de 24 de ani, 1, 71 inaltime si o greutate de 61 kg. Problema mea este ca nu pot lua in greutate. Recunosc ca am "mese" haotice, sunt zile cand mananc foarte putin, si zile cand poat fac exces! As dori sa mai pot lua in greutate 5-6 kg, dar sa fie un meniu bazat mai mult pe produse naturale, nu gen 'mananca multa paine alba'. As incerca si ceva produse pe baza de miere, ginseng, si vitamine! Dvs. ce imi recomandati ! Mentionez ca ma simt mai tot timpul slabit de puteri lipsa de concentrare si atentie! Stima
1 comentarii
0
27-04-2013, ora 17:04
MihaiValentin
Nu este medic/terapeut
MihaiValentin
Salut Florin.

Iti recomand urmatoarele (si eu sunt in aceeasi situatie ): efectueaza intai analizele medicale si vorbeste si cu medicul de familie despre problema asta. Iti va da trimiteri la diferiti alti medici specialisti, pentru a se asigura ca nu ai alte probleme care te impiedica sa iei in greutate (ex: tenie). Eventual, daca problema e doar metabolismul prea rapid, e posibil sa ajungi la endocrinolog si sa iti regleze nivelul de hormoni. Toate astea pot dura luni de zile.
Solutia mai simpla si mai rapida: consulta un nutritionist si apuca-te de sala, am prieteni care dupa 2-3 luni de sala se vede ca au pus pe ei, desi inainte nu se puteau ingrasa. Dar trebuie sa ai multe mese pe zi (carne in special), sa iei shake-uri proteice regulat etc. Ei imi spun ca se simt bine, dar nu stiu cat de mult poate suporta ficatul atatea proteine si carnuri. Din pacate, fara acel shake proteic te cam duci degeaba, nu prea reusesti sa pui nimic. Plus ca trebuie sa fie si de calitate, adica te cam costa 350 lei pe luna unul mai bun.
Sper ca ti-au fost utile informatiile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: