Alcoolism, depresie, anxietate

Din cateva pahare devine incredibil de ciudat, vorbeste tot felul de tampenii, e agresiv... sunt sigura ca este si depresiv, nu mai doarme calumea, nu mananca calumea.
Desigur, crede ca isi poate rezolva problema de unul singur! Daca aveti sugestii, idei despre cum poti explica unui om aflat in situatia asta ca trebuie sa ia o decizie si ca problema nu va pleca de la sine, va rog sa mi le comunicati! Multumesc!

Ce sa zic, imi pare tare rau pt situatia ta.Cred ca acum inteleg si de unde se trag problemele tale, cu un asa tata...

Fratele meu este in schimb mult mai tanar, iar constitutia lui este diferita. Am incercat cu toata diplomatia sa-i spun ca trebuie sa rezolve asta. I-am citit si un articol despre depresie si cred ca a facut un click. Am deschis subiectul pentru ca sper ca cineva poate sa-mi dea hinturi de cum sa se comporte familia asa incat sa poata sa-l ajute in chestiunea asta. Sigur au trecut si altii prin probleme de alcool si trebuie sa fie cineva care a gasit niste resorturi.

Deocamdata, din pacate, nu exista tratament de vindecare pentru alcoolism, care este o BOALA GRAVA, de cele mai multe ori fara sanse pentru pacient. DAR EXISTA O SPERANTA SI CHIAR O SOLUTIE!. Nu stiu unde locuiesti, dar aproape in orice municipiu, resedinta de judet, exista cel putin o asociatie a Alcoolicilor Anonimi. Documenteaza-te, contacteaza-i si vezi daca fratele tau va dori sa devina unul dintre membri acesteia. Cred ca merita mai mult decit orice, in cazul lui si al vostru... O sa vezi tu singura de ce.
Mult succes si multa sanatate, putere de lupta, cu multa credinta in D-zeu! Sigur va va ajuta !

Nu stam in acelasi oras, eu stau in Bucuresti si el sta in provincie, iar acolo nu exista alcoolicii anonimi. Din pacate, exista un singur centru recomandat pentru problemele de alcool, unde se face si terapie de sustinere, dar asta e la Iasi. Nu-mi vine sa cred ca intr-o tara unde alcoolismul e boala nationala, nu exista mai multa sustinere!
Cu Dumnezeu inainte!

Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 5ma confrunt de ceva timp cu o anxietete.. cum scap?
- 150Lupta cu depresia
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 2tulburarea anxios depresiva
- 8despartire, inceput depresie
- 9anxietate? La inceput am crezut ca sunt ipohondra
- 2Anxietatea mi-a ruinat cel mai mare hobby
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 8tratament TOC si anxietate
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 6Anxietate sau ceva mai grav ?
- 8M am vindecat de anxietate
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 18Senzatie ciudata
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia Alcoolismul