capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
Salut nico84. si eu sunt din Oradea. eu tocmai am fost sa-mi iau alte haine. Pe centru este un magazin super ieftin de haine, la 10 ron bucata. Haine noi, produse in Ungaria. Sint super ca si calitate. Daca tot suntem intr-o perioada de tranzitie eu zic ca nu merita sa dam milioane pe haine pe care peste 3 saptamini ne sunt mari ;), sper sa nu ne fie niciodata mici. Greutatea 72, 5 + capsula de slabit=61.4, YES!
Am intrat pe acest forum ptr a va impartasi si experienta mea.Am luat pastila 2 zile timp in care am avut niste dureri de cap ingrozitoare noaptea.Obisnuiesc sa ma culc la 6-7 dimineata..iar in ultimele 3 zile...nu am rezistat mai mult de 3am.Dupa 2 capsule m-am oprit.Credeti sau nu simt ca am slabit in centimetri...imi vin blugi pe care inainte nu puteam sa ii inchid.Ieri nu am luat-o, nu ma simteam prea bine.Si totusi aseara aceeasi durere de cap ingrozitoare, incepand de la ceafa, senzatia ca imi amorteste maxilarul si o lipsa de concentrare, nu mai eram in stare sa port o conversatie.La 2 m-am bagat in pat si gustul de metal pe care il simteam in gura era tot mai accentuat.Am vomat timp de jum de h...practic nici nu aveam ce..numai apa si fiere.
Vroiam sa slabesc 10 kilograme, am cunostiinte care au slabit f mult de al aceste pastile.Insa pentru mine pretul pare cam mare.As renunta cateva zile si apoi as reincepe sa iau capsula.Sunt incantata de rezultate, este eficienta dar nu pot sa devin o leguma incapabila sa vb doar ptr a fi slaba.
Voi ce credeti ?ce ma sfatuiti sa fac?
Vroiam sa slabesc 10 kilograme, am cunostiinte care au slabit f mult de al aceste pastile.Insa pentru mine pretul pare cam mare.As renunta cateva zile si apoi as reincepe sa iau capsula.Sunt incantata de rezultate, este eficienta dar nu pot sa devin o leguma incapabila sa vb doar ptr a fi slaba.
Voi ce credeti ?ce ma sfatuiti sa fac?
anabela33 in cat timp ai slabit?cat timp ai luat pastile?eu azi sunt la a doua pastila ma doare putin capul dar suportabil, sper sa fie ok si sa slabesc si eu...
Pentru kitten,
eu am luat ss odata timp de 4 zile, atunci am avut o senzatie insuportabila de sete si "gheara in gat" in ciuda consumului de lichide, aproape ca am facut rana pe limba. M-am oprit pentru cca.10 zile, apoi am incercat din nou sa le iau timp de 3 zile, dar dupa 2-3 ore de la administrarea capsulei aveam o tensiune le ceafa si eram galbena la fata, incat toate lumea ma atentiona cat de palida sunt, si simteam o stare de rau generala, asa ca m-am lasat definitiv si am aruncat si cutia ca sa nu mai fiu tentata sa-mi fac rau in continuare. Si eu am avut rezultate la talie.
Acum ma gandesc sa incerc Yong Kang Suplu, dar nu stiu, parca deja mi-e teama de produsele chinezesti... Stie cineva daca acet Yong Kang Suplu (extract de ceai verde + altele) da rezultate?
eu am luat ss odata timp de 4 zile, atunci am avut o senzatie insuportabila de sete si "gheara in gat" in ciuda consumului de lichide, aproape ca am facut rana pe limba. M-am oprit pentru cca.10 zile, apoi am incercat din nou sa le iau timp de 3 zile, dar dupa 2-3 ore de la administrarea capsulei aveam o tensiune le ceafa si eram galbena la fata, incat toate lumea ma atentiona cat de palida sunt, si simteam o stare de rau generala, asa ca m-am lasat definitiv si am aruncat si cutia ca sa nu mai fiu tentata sa-mi fac rau in continuare. Si eu am avut rezultate la talie.
Acum ma gandesc sa incerc Yong Kang Suplu, dar nu stiu, parca deja mi-e teama de produsele chinezesti... Stie cineva daca acet Yong Kang Suplu (extract de ceai verde + altele) da rezultate?
pt alexutzza_4you.
eu am inceput cam din data de 4 sept 2008. Dar am avut perioade de vre-o 3 zile in care nu am luat. Acum iau tot la 2 zile, nu am probleme,... cu exceptia. unei constipatii care ma macina... si ma enerveaza. in rest ok...
Felelor mai aveti careva probleme cu constipatia ???
eu am inceput cam din data de 4 sept 2008. Dar am avut perioade de vre-o 3 zile in care nu am luat. Acum iau tot la 2 zile, nu am probleme,... cu exceptia. unei constipatii care ma macina... si ma enerveaza. in rest ok...
Felelor mai aveti careva probleme cu constipatia ???
Intrebare pt anabela33:
Sa inteleg, iei capsula din 2 in 2 zile??
Sa inteleg, iei capsula din 2 in 2 zile??
pt coryst
Da. acum iau din 2 in 2 zile. O zi Da, o zi Nu.
Da. acum iau din 2 in 2 zile. O zi Da, o zi Nu.
Buna sunt sabinna din constanta si am citit aceste discutii recent.Am luat si eu aceasta capsula si nu am probleme Ma bucur ca am reusit sa dau burtiica jos pentru ca asta este problema mea, ma ingras numai la burta.Cred ca difera reactiile de la orgamism la organism Am sunat un medic si mia spus sa iau dar sa mananc f bine inainte.o sa continuui fiindca deja se simte la fuste o schimbare.va doresc suucces.
pt coryst
Da am slabit. Nu spectaculos, da merg in jos kg. Cam 1gk /saptamina.
Da am slabit. Nu spectaculos, da merg in jos kg. Cam 1gk /saptamina.
anabela33,
din pacate eu nu am slabit atat de mult incat sa schimb hainele, acu imi sunt comode, am dat in 22 de zile 2.5-3 kg. sunt putin dezamagita. sper totusi sa continuu. va pup
din pacate eu nu am slabit atat de mult incat sa schimb hainele, acu imi sunt comode, am dat in 22 de zile 2.5-3 kg. sunt putin dezamagita. sper totusi sa continuu. va pup
salut! e pt prima data cind scriu pe acest forum.Si eu am inceput sa iau capsula de slabit in data de 15 august pt ca ajunsesem la 96 kg si eram in culmea disperarii.In urma cu vreo 3 ani am mai luat LA 121, si eu si mama mea insa nu am dat jos nici un kg nici eu nici ea, desi comandasm cura pt a slabi 20 kg, ba chiar am mai adaugat in plus 2-3 kg imediat dupa ce am terminat cu ele, iar apoi, in timp inca 6kg.Acum vreo 9ani am mai luat si regenon, dar de asemeni nici un kg dat jos dupa administrarea lor.Vreau sa va spun ca de cind am luat capsula de slabit am dat jos 9kg, in prima luna vreo 6kg, apoi a inceput sa se incetineasca rimul si in urmatoarela luna am mai slabit doar 3kg.Oricum eu sint multumita pt ca e pt prima data cind slabesc in urma administrarii de pastile de slabit.Si mama mea le-a luat.timp de 3 luni, dar la ea n-a functionat deloc, n-a slabit nici un kg, desi a riscat f mult, fiind si cardiaca si hipertensiva-exact afectiuni pt care e contraindicata capsula.Am inceput deja a treia cutie, dar dupa ce am citit ce a scris cineva pe forum, o voi lua doar 1 la 2 zile timp de 2 luni si apoi 1 la 3 zile inca alte 2 luni, atunci totalizind 6 luni de administrare.Simptome am avut si eu in primele 3 sapt.insomnii, gura uscata si amorteli pe toata partea dreapta a corpului inclusiv capul, dar au trecut si sper din tot sufletul sa nu platesc prea scump cu pretul sanatatii bucuria de a pierde kilogramele in plus.
nico84
Imi pare rau, ca nu ai dat jos nimic. Ai incercat putin sport. Sau de exemplu sa faci activitati in casa care te solicita mai mult. Ex. maturat toata casa in 5 minute. Intins hainele in 10 minute.
Imi pare rau, ca nu ai dat jos nimic. Ai incercat putin sport. Sau de exemplu sa faci activitati in casa care te solicita mai mult. Ex. maturat toata casa in 5 minute. Intins hainele in 10 minute.
buna tuturor!
anabela si eu am probleme cu constipatia.
eu iau pastilele de la sfarsitul lunii august si am slabit 11 kg.
dar cum am mai zis, am mancat de toate, si nu am mai pus nici un kg in plus.doar am dat jos.
sabina, apropo eu sunt din CONSTANTA.
anabela si eu am probleme cu constipatia.
eu iau pastilele de la sfarsitul lunii august si am slabit 11 kg.
dar cum am mai zis, am mancat de toate, si nu am mai pus nici un kg in plus.doar am dat jos.
sabina, apropo eu sunt din CONSTANTA.
buna seara, la toata lumea.vreau sa va spunasa:am luat pastila 3 saptamani si am slabit 5 kg.cu masaj de 2 ori pe saptamana, sala, la fel si mancare putina ptr. ca nu prea imi era foame.am trecut si peste un botez cu tentatii culinare, o nunta, si 2 zile de nastere.la serviciu avem bucatarie unde se gateste, dar mancam doar un fel.la inceput in primele 2 zile m-am simtit rau dar am mers mai departe, problema e ca atunci cand m-am oprit, mi-a revenit pofta de mancare!de azi am reinceput sa iau pastila!
am continuat sa iau pastila la doua zile si sa mananc regulat insa am stagnat la 55kg d o saptamana si cva...ce se intampla?
pentru cristina din constanta buna sunt sabina, vreau sa spun ca de cand iau pastila asta, a patra zi adica
mi-a disparut pofta de mancare si ma fortez sa bag ceva in gura eu care altadata nu ma mai puteam satura nici cu doua prajituri o data nu sunt chiar grasa am 60 de kilograme dar sunt mica de inaltime si se depune pe burta si am si eu probleme cu constipatia chiar uneori rau de tot
mi-a disparut pofta de mancare si ma fortez sa bag ceva in gura eu care altadata nu ma mai puteam satura nici cu doua prajituri o data nu sunt chiar grasa am 60 de kilograme dar sunt mica de inaltime si se depune pe burta si am si eu probleme cu constipatia chiar uneori rau de tot
sabina eu am 79.niciodata nu am mai avut 90 de kg.si eu cura nu prea pot sa tin.am probleme si cu glanda tiroida, si in plus, sunt o fire fff pofticioasa.dar cu capsula de slabit nu am avut nici o problema, decat la inceput, in prima zi, aceleasi simptome care lea avut toata lumea..
pofta de mancare iti dispare.eu barem eram obsedata la inceput...nu mancam mai nimic toata ziua, de frica sa nu ma ingras.am o obsesie...asa imi zic si prietenii.dar am observat k am mancat ceam vrut, dar in cantitate mult mai mica.deocamdata sunt multumita.imi vin hainele care numi mai veneau, chiar trebuie sami cumpar altele.
pofta de mancare iti dispare.eu barem eram obsedata la inceput...nu mancam mai nimic toata ziua, de frica sa nu ma ingras.am o obsesie...asa imi zic si prietenii.dar am observat k am mancat ceam vrut, dar in cantitate mult mai mica.deocamdata sunt multumita.imi vin hainele care numi mai veneau, chiar trebuie sami cumpar altele.
pentru cristina. buna sunt sabina aseara am venit tarziu de la servici si de asta nu am stat pe net, si eu sunt f pofticioasa pur si simplu nu pot sa ma abtin de la mancare dAR ACUM mi-e indiferent pur si simplu nu am pofta si eu mancam nu gluma mai ales carne de porc si in general dulciuri si tot ce ingrasa si ce e bun.carnea de pui nu imi place eu nu manac chiar orice dar sunt pretentioasa si cand imi place ceva bag in mine ca sparta apoi urmeaza restrictii culinare groaznice asta e viata mea cure peste cure si apoi se depune totul in doua zile pentru ca eu nu ma pot abtine pastila e ste grozava ca imi anihileaza lacomia.
bine v-am gasit. imi poate spune cineva din ce farmacii se poate procura capsula de slabit? multumesc
pt amara
Acesta capsula se poate cumpara de la orice farmacie. Eu prefer Sensiblue.
Acesta capsula se poate cumpara de la orice farmacie. Eu prefer Sensiblue.
colegele de suferinta farmaciste
va rog sa ne spuneti un ceai bun pentru constipatie. Eu incerc unul acum dar are efect abia in 12 ore si chiar nu e genul care sa te faca se stai acasa tot timpul. Am impresia ca pt mine nu e suficient. In Ungaria este un ceai care daca il bei dupa ce maninci, te face ca in 20 minute te duci pe tron si elimini tot ce ai mincat. Stiti de el?
va rog sa ne spuneti un ceai bun pentru constipatie. Eu incerc unul acum dar are efect abia in 12 ore si chiar nu e genul care sa te faca se stai acasa tot timpul. Am impresia ca pt mine nu e suficient. In Ungaria este un ceai care daca il bei dupa ce maninci, te face ca in 20 minute te duci pe tron si elimini tot ce ai mincat. Stiti de el?
buna la toata lumea..eu iau de 3 zile capsula de slabit.de la aprfarm am citit toate comentariile postate pe acest forum si la fel ca si unele din voi am unele reactii adverse..ca uscaciunea guriii..sete continuua, constipatie.si palpitati ale inimii.ideea e ca la cantar nu seobserva nimic schimbat paote doar 500g minus dar in schimb am observat la cm sper din suflet sa pot sa slabesc macar 5 kg dar uscaciunea gurii imi da mari batai de cap.poate cineva imi spune cum combate cu succes acest impediment pe langa apa...multumesc.si spor la slabit la toata lumea
aaaaaaaa si am uitat sa va intreb in perioada sensibila se poate lua pastila... ms
aaaaaaaa si am uitat sa va intreb in perioada sensibila se poate lua pastila... ms
as avea si eu ceva de spus in legatura cu CAPSULA DE SLABIT. Am inceput sa iau acum aproximativ 2 luni si ma simt EXTRAORDINAR DE BINE.Nu vreau sa fac reclama dar datorita ei am o pofta de viata ceea ce nu puteam spune acum 2 luni.
Am slabit 10kg, am USOARE INSOMNII, dar INAINTE - dormeam ca trenul in gara(era suficient sa pun capul pe perna si in cel mult 2 min.adormeam), dar ma trezeam mai obosita decat ma culcam datorita viselor ingrozitoare pe care le aveam din copilarie. ACUM desi am aceste insomnii ma trezesc f.odihnita(parca as fi dormit 100 de ore)
GURA USCATA- dar beau apa si-mi trece.
Am o colega care intradevar i-a fost rau(nu cum spun unele fete pe forum -ea a trecut deja de aIII a luna), dar ea nu manca aproape mai nimic cat statea la servici-era normal sa-i fie rau.Am uitat sa va spun ca noi suntem in jur de vreo 20 si ceva de persoane care luam si sunt atenta la fiecare in parte, dar nici una nu a avut simptomele pe care le-au spus fetele mai sus. Noi cand avem acele USOARE AMETELI despre care vorbiti MANCAM ceva si apoi ele dispar. Una dintre fete nu a slabit deloc, dar nu am discutat sa vedem de ce nu a slabit, dar cred ca nu a baut suficienta apa( a venit o clienta ieri si mi-a spus ca nici ea nu a slabit tot din cauza ca nu a baut apa).
CAM ASTEA SUNT EFECTELE NEGATIVE PE CARE LE-AM SIMTIT EU SI GRUPUL
EFECTE POZITIVE 1-lipsa poftei de mancare (credeti-ma ca aveam - acesta este motivul pt.care au luat si clientele mele - tot timpul rontaiam ceva)
2 - lipsa de dulce [SLABICIUNILE MELE - MINITARTELE de la o cofetarie din cartier(am mancat intr-o zi 19, iar a doua zi mai erau 3 pe care bineinteles le-am mancat, nu puteam trece pe langa frigider fara sa iau una) - CLATITELE fierbinti facute de soacra mea.Cand veneam de la servici si stiam ca face clatite luam doua caserole de inghetata, apoi dupa ce ma asezam la masa urma replica " mama pana nu imi crapa burta nu ma ridic de aici" adica dupa vreo 10 clatite fierbinti cu muuuulta inghetata]
DUPA CE AM INCEPUT SA IAU CAPSULA DE SLABIT - am luat de ziua fetitei (Sf.Maria mica)am luat MINITARTE si nu am mai mancat decat UNA, iar cealalta s-a stricat in frigider deoarece nu indraznea nimei sa o ia, stiind ca ma supar daca o ia cineva.
- iar cand am venit intr-o seara de la servici soacra mea ma astepta cu CLATITE fierbinti ca de fiecare data, dar de aceasta data am refuzat-o spunand ca este prea tarziu pt.asa ceva.Vazand dezamagirea din privirea ei(ar fi putut sa le faca mai devreme, dar stia ca eu mananc numai fierbinti), am luat UNA. Asta da realizare.
3 - ANALIZELE pe care le-am facut la fix o luna dupa ce am inceput sa iau pastilele, au iesit mai bune ca cele din martie. Ecografia abdominala a iesit mai buna decat inainte( in ianuarie 2008 am avut transaminazele mari, in martie au fost ok).Dr.de la eco mi-a spus ca pot sa le iau in continuare, dar sa fiu atenta dupa ce le intrerup. Eram 99% sigura ca ies bine, deoarece spuneam la toata lumea ca eu ma simt bine. Am incercat sa mananc ceea ce stiam eu ca are nevoie corpul(aproape nimic DIETETIC), dar ultima masa incercam sa o iau pe la 18.30.
4 - DURERI DE SPATE din cauza greutatii si a discopatiei lombare pe care am dobandit-o in urma unui accident care s-a intamplat acum 10 ani. Nu va pute-ti imagina ce inseamna sa traiesti cu o durere permanenta, uneori greu de suportat. Acestea au disparut dupa cateva zile de cand am inceput sa iau pastila.
5 - GLANDA TIROIDA - despre aceasta nu pot sa spun nimic deocamdata deoarece nu am ajuns sa fac ecografia tiroidiana inca, urmeaza sa ma duc dupa ce inchei cea dea 2 a luna de pastile(adica intr-o saptamana), tot atunci mai repet si analizele la Parhon.[doctorita de acolo cand am rugat-o sa-mi dea si mie un regim personalizat(avand analizele mele in fata, nici macar nu s-a uitat pe ele, a inceput sa scrie pe o foaie). N-ai voie aia, n-ai voie aia, etc., practic nu aveam voie mai nimic, atunci i-am spus ca nu pot sa renunt asa dintr-o data. Raspunsul ei a fost urmatorul " Sa fii sanatoasa daca nu poti". Va dati seama ce era in sufletul meu in momentul acela (imi venea sa-i sau cu ceva in cap, dar m-am abtinut)
6 - SOMNUL odihnitor
7 - DISTRUGEREA CELULITEI(nu in totalitate, dar destul de vizibil). In primele zile am simtit cum ar baga cineva mana pe sub pielea din zona gatului si ar trage de grasime in jos(aceleasi simptome le-au mai avut si alte 2 cliente. Dupa 3 saptamani am simtit o durere subcutanata ( ca dupa masaj anicelulitic), in special unde aveam stratul mai gros de grasime, in restul corpului. Cred eu ca se dizolva celulita.
Eu personal nu pot sa ma plang, pot momentan doar sa ma bucur. Sper din tot sufletul sa nu fiu dezamagita dupa ce intrerup pastilele. Va doresc ceea ce imi doresc si mie, MULTA SANATATE.
VA TIN IN LEGATURA CU ANALIZELE PE CARE O SA LE FAC PESTE O SAPTAMANA.
Am slabit 10kg, am USOARE INSOMNII, dar INAINTE - dormeam ca trenul in gara(era suficient sa pun capul pe perna si in cel mult 2 min.adormeam), dar ma trezeam mai obosita decat ma culcam datorita viselor ingrozitoare pe care le aveam din copilarie. ACUM desi am aceste insomnii ma trezesc f.odihnita(parca as fi dormit 100 de ore)
GURA USCATA- dar beau apa si-mi trece.
Am o colega care intradevar i-a fost rau(nu cum spun unele fete pe forum -ea a trecut deja de aIII a luna), dar ea nu manca aproape mai nimic cat statea la servici-era normal sa-i fie rau.Am uitat sa va spun ca noi suntem in jur de vreo 20 si ceva de persoane care luam si sunt atenta la fiecare in parte, dar nici una nu a avut simptomele pe care le-au spus fetele mai sus. Noi cand avem acele USOARE AMETELI despre care vorbiti MANCAM ceva si apoi ele dispar. Una dintre fete nu a slabit deloc, dar nu am discutat sa vedem de ce nu a slabit, dar cred ca nu a baut suficienta apa( a venit o clienta ieri si mi-a spus ca nici ea nu a slabit tot din cauza ca nu a baut apa).
CAM ASTEA SUNT EFECTELE NEGATIVE PE CARE LE-AM SIMTIT EU SI GRUPUL
EFECTE POZITIVE 1-lipsa poftei de mancare (credeti-ma ca aveam - acesta este motivul pt.care au luat si clientele mele - tot timpul rontaiam ceva)
2 - lipsa de dulce [SLABICIUNILE MELE - MINITARTELE de la o cofetarie din cartier(am mancat intr-o zi 19, iar a doua zi mai erau 3 pe care bineinteles le-am mancat, nu puteam trece pe langa frigider fara sa iau una) - CLATITELE fierbinti facute de soacra mea.Cand veneam de la servici si stiam ca face clatite luam doua caserole de inghetata, apoi dupa ce ma asezam la masa urma replica " mama pana nu imi crapa burta nu ma ridic de aici" adica dupa vreo 10 clatite fierbinti cu muuuulta inghetata]
DUPA CE AM INCEPUT SA IAU CAPSULA DE SLABIT - am luat de ziua fetitei (Sf.Maria mica)am luat MINITARTE si nu am mai mancat decat UNA, iar cealalta s-a stricat in frigider deoarece nu indraznea nimei sa o ia, stiind ca ma supar daca o ia cineva.
- iar cand am venit intr-o seara de la servici soacra mea ma astepta cu CLATITE fierbinti ca de fiecare data, dar de aceasta data am refuzat-o spunand ca este prea tarziu pt.asa ceva.Vazand dezamagirea din privirea ei(ar fi putut sa le faca mai devreme, dar stia ca eu mananc numai fierbinti), am luat UNA. Asta da realizare.
3 - ANALIZELE pe care le-am facut la fix o luna dupa ce am inceput sa iau pastilele, au iesit mai bune ca cele din martie. Ecografia abdominala a iesit mai buna decat inainte( in ianuarie 2008 am avut transaminazele mari, in martie au fost ok).Dr.de la eco mi-a spus ca pot sa le iau in continuare, dar sa fiu atenta dupa ce le intrerup. Eram 99% sigura ca ies bine, deoarece spuneam la toata lumea ca eu ma simt bine. Am incercat sa mananc ceea ce stiam eu ca are nevoie corpul(aproape nimic DIETETIC), dar ultima masa incercam sa o iau pe la 18.30.
4 - DURERI DE SPATE din cauza greutatii si a discopatiei lombare pe care am dobandit-o in urma unui accident care s-a intamplat acum 10 ani. Nu va pute-ti imagina ce inseamna sa traiesti cu o durere permanenta, uneori greu de suportat. Acestea au disparut dupa cateva zile de cand am inceput sa iau pastila.
5 - GLANDA TIROIDA - despre aceasta nu pot sa spun nimic deocamdata deoarece nu am ajuns sa fac ecografia tiroidiana inca, urmeaza sa ma duc dupa ce inchei cea dea 2 a luna de pastile(adica intr-o saptamana), tot atunci mai repet si analizele la Parhon.[doctorita de acolo cand am rugat-o sa-mi dea si mie un regim personalizat(avand analizele mele in fata, nici macar nu s-a uitat pe ele, a inceput sa scrie pe o foaie). N-ai voie aia, n-ai voie aia, etc., practic nu aveam voie mai nimic, atunci i-am spus ca nu pot sa renunt asa dintr-o data. Raspunsul ei a fost urmatorul " Sa fii sanatoasa daca nu poti". Va dati seama ce era in sufletul meu in momentul acela (imi venea sa-i sau cu ceva in cap, dar m-am abtinut)
6 - SOMNUL odihnitor
7 - DISTRUGEREA CELULITEI(nu in totalitate, dar destul de vizibil). In primele zile am simtit cum ar baga cineva mana pe sub pielea din zona gatului si ar trage de grasime in jos(aceleasi simptome le-au mai avut si alte 2 cliente. Dupa 3 saptamani am simtit o durere subcutanata ( ca dupa masaj anicelulitic), in special unde aveam stratul mai gros de grasime, in restul corpului. Cred eu ca se dizolva celulita.
Eu personal nu pot sa ma plang, pot momentan doar sa ma bucur. Sper din tot sufletul sa nu fiu dezamagita dupa ce intrerup pastilele. Va doresc ceea ce imi doresc si mie, MULTA SANATATE.
VA TIN IN LEGATURA CU ANALIZELE PE CARE O SA LE FAC PESTE O SAPTAMANA.
buna seara anabela,
Am mers pe jos in unele zile, deobicei nu merg pe jos, aproape deloc.
De 1 luna fac electrostimulare, de 2ori/sap, ceea ce echivaleaza cu 4-5 ore de exercitii. insa nu cred ca voi mai merge pt ca este cam scump.
La vacuum merg de la inceput de august dar tot nu sunt fff multumita, putin celulita e atenuata.
Totusi lumea, care nu m-a vazut de 1-2 luni, incepe sa-mi spuna ca se vede
ca slabesc.
Continuuu si intr-adevar o sa incerc sa introduc si putina miscare cardio, c hiar daca nu zilnic.
Sunt curioasa care a fost regimul tau alimentar in acea perioada??? ce a predominat?
va pup si o sap cu cat mai multe kg si centimetri in MINUS!!!!!!!!!!! :)
Am mers pe jos in unele zile, deobicei nu merg pe jos, aproape deloc.
De 1 luna fac electrostimulare, de 2ori/sap, ceea ce echivaleaza cu 4-5 ore de exercitii. insa nu cred ca voi mai merge pt ca este cam scump.
La vacuum merg de la inceput de august dar tot nu sunt fff multumita, putin celulita e atenuata.
Totusi lumea, care nu m-a vazut de 1-2 luni, incepe sa-mi spuna ca se vede
ca slabesc.
Continuuu si intr-adevar o sa incerc sa introduc si putina miscare cardio, c hiar daca nu zilnic.
Sunt curioasa care a fost regimul tau alimentar in acea perioada??? ce a predominat?
va pup si o sap cu cat mai multe kg si centimetri in MINUS!!!!!!!!!!! :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 206Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!
- 6vreau sa slabesc
- 6buna
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 2acupunctura si slabirea
- 5doresc o crema de corp pt vergeturi
- 2capsula de slabit
- 4as dori sa slabesc vreo 10 kg
- 4Cum sa slabesc 10-20 kg?
- 0Vreau sa scap de 5 kg fara sa mai ma imbolnavesc!
- 8Prea multa apa dauneaza
- 10Arzatoare grasimi
- 1dependenta pastile de slabit
- 3m-am ingrasat cu 10 kg
- 6Nu mai pot slabi sub 58 kg
- 5Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
- 1fara zahar
- 11Caspula de slabit+infometare?? Help
- 0Pierd masă musculară
Mai multe informații despre: Slabirea capsula de slabit medicamente pentru slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: