capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
salutare.am citit cate ceva din ce ati scris si nu-mi vine sa cred.iau si eu SUPER SLIM de aproape o luna dar, sincer, ma simt extraordinar. intr-adevar nu am prea avut somn in primele 2 saptamani dar acum dorm din ce in ce mai bine. energie am tot timpul si nici nu ma doare capul.sunt chiar mai activa decat inainte pt ca am mai multa incredere in mine si ies in oras cu mai mult curaj. dar cred ca conteaza foarte mult sa nu-ti blochezi mintea cu ideea "iau pastile si trebuie cu siguranta sa se intample ceva".eu ma port normal si nu pun fiecare simptom pe seama pastilelor pt ca nici inainte nu ma simteam grozav, cu atat mai putin cu cat eram si complexata. si cel mai mare avantaj pt mine este ca, datorita lipsei senzatiei chinuitoare de foame, imi controlez mult mai usor alimentatia si mananc foarte sanatos acum pt ca nu mai am poftele alea nebune dinainte. imi mai sta capul acum si la altceva nu numai la mancare:) a disparut si depresia datorata nemultumirii de aspectul fizic si sunt foarte bine-dispusa. am auzzit si eu ca e posibil sa nu le acepte organismul si in cazul acela trebuie sa renunti insa daca te simti bine, de ce sa te lasi influentata de prejudecati. medicii judeca astfel de metode de slabit dar nu au nicio retinere cand prescriu antibiotice pentru orice raceala, care nu fac decat sa-ti distruga imunitatea.toate lumea care nu are probleme cu greutatea trambiteaza intr-una ca singura metoda sanatoasa e regimul echilibrat.dar n-au incercat niciodata sa se controleze permanent, sa manance masurat, la anumite ore si anumite alimente (cam scurta lista lor) sa vada si ei ce "simplu" e sa simti in fiecare ora, in fiecare zi cum e sa suferi de foame si sa nu mai zic de pofte, ca la un moment dat ajunge sa-ti fie pofta si de painea cu dulceata.am tinut si eu regimuri sanatoase, intr-adevar am slabit si m-am simtit bine..DUPA. dar numai eu stiu ce nervi aveam zilnic. si dupa incetarea lor (ca la nesfarsit nu rezisti asa), imi venea sa mananc orice, numai alimentele din timpul curei nu. asa am ajuns sa nu mai pot nici macar mirosi carnea de pui sau peste. asa ca daca poti imbina regimul sanatos cu o pastila care nu face decat sa-ti faca situatia mai usoara, de ce sa nu incercam si metoda asta. alta e starea de spirit acum ca nu mi-e mai foame incontinuu.am slabit vizibil dar nu stiu cate kg pt ca de obicei nu ma pun pe cantar.am surplus de maxim 7 kg si de obicei, daca imi place ce vad in oglinda consider ca mi-am atins scopul. si deja imi place ce vad. nu ma supar daca se duc toate sunculitele asa ca probabil o sa mai iau o luna-doua. eu sper sa fiti mai multe in situatia mea si sa va recapatati increderea pt ca eu, sanatoasa tun am fost intotdeauna dar ce folos daca nu ma simteam bine in pielea mea si-mi era rusine sa ies in oras? bafta tuturor!
Reginul eu alimentar:
Orice, dar nu oricind.
Dimineata: 7.30
1/2 cana de lapte degresat cu o felie de cozonac, sau cereale Fitness Nestle, sau 1/2 felie de piine sau un crenvusti.
Prinz: 12.00-12.30
un polonic de supa, obligatoriu. si felul doi un pumn de cartofi, orez (sau altceva), cu jumatate de palma de carne sau peste sau 1 chifteluta. (nu pot intotdeauna sa maninc si felul 2)
Cina: 18.00-18.30
mai nimic, eventual un Activia sau un Actimel sau o cana de ceai de slabit sau citeva bucati de fructe dintr-o salata de fructe. (nu pot sa maninc 1 mar+1 banana+1kiwi+..=prea mult pt stomacul meu).
Orice, dar nu oricind.
Dimineata: 7.30
1/2 cana de lapte degresat cu o felie de cozonac, sau cereale Fitness Nestle, sau 1/2 felie de piine sau un crenvusti.
Prinz: 12.00-12.30
un polonic de supa, obligatoriu. si felul doi un pumn de cartofi, orez (sau altceva), cu jumatate de palma de carne sau peste sau 1 chifteluta. (nu pot intotdeauna sa maninc si felul 2)
Cina: 18.00-18.30
mai nimic, eventual un Activia sau un Actimel sau o cana de ceai de slabit sau citeva bucati de fructe dintr-o salata de fructe. (nu pot sa maninc 1 mar+1 banana+1kiwi+..=prea mult pt stomacul meu).
CORECTIE:
REGIMUL MEU ALIMENTAR. scuze...
Hai sa va povestesc despre luna august, ultima luna de maltratare a organismului.
Dimineata: nimic. Gustare ora 10:. un gyros. Prinz: la restaurant felul 1 si felul 2 cu piine pina simteam ca plesnesc. (trebuia sa maninc ca doar dadeam banii) Cina ora 17-18 felul doi de acasa cu piine. Cina ora 22 un platou cu salam, cirnati, cascaval, ardei, rosii, slanina, masline, piine, mustar.
Acum ma inteb cum naiba am putut sa maninc atatea prostii.
REGIMUL MEU ALIMENTAR. scuze...
Hai sa va povestesc despre luna august, ultima luna de maltratare a organismului.
Dimineata: nimic. Gustare ora 10:. un gyros. Prinz: la restaurant felul 1 si felul 2 cu piine pina simteam ca plesnesc. (trebuia sa maninc ca doar dadeam banii) Cina ora 17-18 felul doi de acasa cu piine. Cina ora 22 un platou cu salam, cirnati, cascaval, ardei, rosii, slanina, masline, piine, mustar.
Acum ma inteb cum naiba am putut sa maninc atatea prostii.
Buna fetelor.Am si eu o intrebare daca puteti sa -mi dati un sfat v a rog sa-mi lasati aici un mes.Sunt la a 7 sap care iau capsula de slabit, iar de 2 sap nu mai am aceleasi efecte care le aveam la inceput adica: nu mai transpir deloc si nu mai slabesc ca la inceput, in rest ma simt foarte bine am slabit in acest timp 13 kg, iar in aceste 2 sap nu am dat jos decat 2 kg putin fata de primele sap.Credeti ca daca incep sa iau cate 2 capsule pe zi imi poate face rau? rog fetele care au luat aceste capsule pe o perioada mai indelungata sa-mi spuna daca au avut aceste simtome.MULTUMESC!..
spuneti-mi va rog, daca in iasi se gaseste capsula si in farmacii sau plafare?sau cum as putea comanda cat mai repede?multumesc
pentru kristina minune. draga mea eu zic sa nu risti cu 2 capsule din moment ce este subliniat clar pe prospect sa NU iei mai mult de una pe zi. cred ca solutia este chiar inversul a ceea ce ai zis tu. daca te uiti bine pe prospect, se pomeneste ceva de o anume perioada de mini-repaus. ceea ce se intampla cu tine este oarecum normal pt ca ti s-a obisnuit organismul. acea perioada de mini-repaus presupune sa iei o pastila la 2-3 zile pt ca mai apoi cand vei incepe sa le iei normal, corpul tau sa le recunoasca. ar mai fi ceva.nu esti cumva in perioada premenstruala? ca eu de exemplu nu le iau decat de 3 saptamani si deja nu se mai simt aceleasi efecte pt ca trebuie sa fiu la menstruatie si la mine simptomele premenstruale se manifesta cu pofta mai mare de mancare si iau in greutate vreo 2 kg pana scap. apoi imi revin in doar cateva zile.dar asta sunt eu. totusi, te sfatuiesc sa nu risti pt ca oricum sunt destul de tari "pastilutele" astea:) cat ar fi ele de mici. bafta. mai intreaba pe ici, pe colo. aaaa, scuze, din cate vad tu nu iei super slim. dar din ce am citit in comentarii, am aflat ca sunt oarecum asemanatoare. la super slim este asa cum ti-am zis eu. dupa o perioada in care vezi ca ai slabit dar apoi stagnezi, trebuie sa faci un mini-repaus de o luna, cred.. sau 2 sapt. oricum, mai intreaba.te-am pupat
Kristinaminune eu am luat 6 sapt capsula de slabit si de 3 sapt nu am mai luat.Ma simt excelent, nu m-am ingrasat, din contra inca mai slabesc, simptomatologia am avut-o doar in prima sapt mai intens, apoi treptat nu mai aveam nici macar acea senzatie permanenta de sete.Chiar sunt bune aceste capsule si sa va spun si faptul ca mama mea este diabetica si hipertensiva, ia de o luna capsula si a slabit 10kg iar med de inima nu mai ia.Glicemiile ii sunt ff bune, iar ea se simte bine.Curaj fetelor chiar merita luate.
Acum eu as vrea sa le incerc cele pt sani.Le-a incercat cineva?
PS:Bafta si spor la slabit
Acum eu as vrea sa le incerc cele pt sani.Le-a incercat cineva?
PS:Bafta si spor la slabit
BUNA! Fetelor v a multumesc mult pntru sfat eram oarecum indoita (pntru adelina corina), nu sunt la menstruatie a trecut destul timp si ma simt ok nu le-am intrerupt deloc din data de 16 sep nu stiu ce sa fac poate ar trebui o pauza asa cum spui tu.PUPICI
pentru janyne~capsula~80ron.si eu as vrea sa incerc aceste pastile pt sani, dupa 2 sarcini sanii mi sau lasat foarte mult.As vrea sa stiu de unde le pot lua si cum se numesc ?Daca sti mai multe despre aceste capsule, as dori sa te sun daca nu te superi la acest nr care lai lasat pt onuta_h.
Buna fetele!Am cumparat si eu de la un magazin de prod naturiste acest Super Slim dar se pare ca nu e cel original.Poate a incercat cineva tipul acesta:sunt capsule de culoare verde deschis cu verde inchis, importator guan long Timis.Am inteles si eu ca cele originale sunt cu verde si alb.Poate imi spune si mie cineva care a luat dinastea ceva despre ele...dar in orice caz, am citit ce ati scris.si nu-mi mai vine sa inghit niciuna.
Va pup
Va pup
Buna. Ieri a fost prima zi in care am luat capsula de slabit. Sper sa ma ajute, deoarece acest surplus de kilograme mi-a adus numai neplaceri.Ca efecte secundare nu pot sa ma laud decat cu o simpla durere de cap (ce apare de fiecare data cand sunt foarte stresata cu problemele de la servici) si cu faptul ca nu mai am pofta de mancare. De fiecare data cand ajungeam seara acasa (in jurul orelor 19-21) aveam o pofta nebuna de a manca, insa de ieri am observat ca deja a inceput sa-mi piara :). O prietena de a mea a incercat aceasta minunata capsula si pot sa zic ca s-au vazut rezultatele.Sper ca si la mine sa se vada ceva cat mai repede.
pentru anabela33 am o intebare in legatura cu ceaiul de care amintea din ungaria ai mai aflat ceva ca si eu am probleme de multa vreme cu constipatia si sincer toate au efecte peste 8-12 ore si aceasta perioada ma simt ffff aiure.poate folosesti u ceva care m-ar ajuta si pe mine
pupici!
pupici!
buna fetelor..am o intrebare iau capsula de 7 zile trebuia sa imi vina menstruatia acum 2 zile, la mine e ft regulata si imi intarzie.o fi din cauza capsulei?a mai patit cineva?
janeet...ia-ti si tu de la farmacie niste STRADALAX.sunt foarte bune. Ia doua pastilute si o sa vezi ca se rezolva. Dar vezi sa le iei seara cand ajungi acasa :)).nu ai vrea suprize prin oras :P
Nu stiu de ce va plangeti atat de aceasta pastila de slabit. Ia incercati si nu mancati nimic vreo 2 zile. Nu sunteti ametite si slabite? Este ceva normal sa te simti slabit sau sa ametesti daca nu mananci nimic. Deaceea este indicat sa beti multe lichide si sa mancati cat mai multe fructe si lactate. Va spun eu.Nu au nimic. Eu am luat 3 luni de zile si in afara de a fi ametita si slabita nu am avut nimic, dar de cand va aud pe voi le-am lasat. Tratamentul se face 6 luni. Eu dupa 3 luin am slabit dar nu exagerat de mult. S-a vazut ceva diferente la haine dar nu exagerate.
PT alexutzza-4yoi.nu-ti face griji intradevar este din cauza capsulei dar nu este nimic grav.Aceeasi problema am avut si eu cu o itarziere de 3 sap.Asta dureaza pina se obisnueste organismul cu aceste capsule.
tot vad ca vorbiti de capsula de slabit si nu de superslim. vad ca aveti rezultate bune in urma administrarii ei.sincer eu nu am rezultate prea mari cu superslim, poate nici ale mele nu sunt originale ca le-am comandat tot de la timisoara. vreau sa-mi spuneti de unde va luati capsula de slabit, cat costa si daca intr-adevar e diferita de superslim? multumesc celei care-mi raspunde.pup.papa
Pt cele care nu stiu cum arata cutia cu "capsula de slabit"
http://arpfarm.uv.ro/slabit.html
Cutia in ultima vreme este din carton.
iar capsula propru-zisa este jumate verde -jumate alba
http://arpfarm.uv.ro/slabit.html
Cutia in ultima vreme este din carton.
iar capsula propru-zisa este jumate verde -jumate alba
citind tot ce scrieti voi despre pastila de slabit (super slim) ma gandesc daca vorbim de aceeasi pastila? eu am luat 4 luni, am slabit 19 kg si in afara de senzatia de "gura uscata" care trecea cu apa, nu am avut nici una din simptomele de care ziceti voi! am intrerupt la inceputul lunii august si de atunci, nu numai ca nu m-am ingrasat dar am mai slabit 2kg! acum, le i-au din nou de o saptamana si am doar acea senzatia de uscaciune a gurii, in rest...totul este ok! si in afara de mine cunosc cel putin 10-12 pers.care au luat-o si nu li s-a intamplat mai nimic din ceea ce povestiti voi! concluzia este ca tine foarte mult de organism si eu cred ca multe dintre voi, va induceti starea de rau prin autosugestie citind tot ce scrie pe acest forum de unii dintr voi!
buna!ma numesc andreea si de azi de dim stau si va citesc comm.Recunosc sunt putin speriata dar "setea" disperata de a slabi e muult mai mare decat frica.de doua zile caut aceste capsule insa nu am gasit in farmacii.credeti ca ma puteti indruma de unde sa iau.in rest ce sa zik depinde foarte mult si de organism...eu am auzit de aceste capsule de la un coleg de munk care ce e drept era plinut nu gluma.a urmat cura cu aceste capsule si in 6 sapt a slabit 10 kg.mi-a spus ca in primele trei zile s-a simtit putin rau, adik: transpira din abundenta, il durea stomacul si simtea furnicaturi in tot corpul si de asemenea isi simtea gura uscata si tot timpul era cu sticla de 2 litri cu apa.in schimb acum se simte excelent si arata ffff bine. :-) orikum mai sunt ink in dilema.
unde sa te contactez jayne? id-ul meu este pissycuta_19
sint oana si astept un raspuns de la voi in legatura cu ce v-am intrebat:e vreo problema daca iau pastila la ora 13?Eu nu pot minca dimineata, si m-am gindit sa le iau dupa ce maninc ceva.Astept un ajutor de la voi.
janyne, multumesc mult pt.raspuns.Asa am sa fac, dar de miine.Sper sa nu fie o problema ca azi am luat-o la 13.Oricum pina acum nu am nici un simptom din tot ce am citit pe forum.Cred ca totusi depinde de organism si mai cred ca cele care au ameteli si dureri de cap, le au pt.ca au senzatia ca daca au luat pastila nu trebuie sa mai manince, ceea ce mi se pare o mare prostie.Vom vedea pe parcurs daca o sa am simptome.Multumesc inca o data pt.raspuns.
Buna.Si eu am aceeasi problema ca si alexutzza_4you, si anume aceea ca nu mi-a mai venit ciclul de aproape 3 saptamani.Deja incepusem sa intru in panica crezand ca s-a intamplat ceva cu mine.Dar totusi cat de normal este acest lucru?Cum actioneaza in corp de a facut sa-mi intarzie atat de mult?Daca stie cineva va rog sa ma lamuriti si pe mine deoarece sunt putin cam speriata.Multumesc!
pentru cine se pricepe sau a experimentat:
am luat capsula de slabit si nu m-am simtit deloc bine, asa ca am intrerupt-o. Din ce am citit pe forum, a dat rezultate bune numai celor care au avut mult de slabit. Eu as vrea sa slabesc vreo 4 - 5 kg. Credeti ca super slim e mai bun decit capzula de slabit?
si ce sint youthful island, fructu basha si long live? tot pentru slabit?
am luat capsula de slabit si nu m-am simtit deloc bine, asa ca am intrerupt-o. Din ce am citit pe forum, a dat rezultate bune numai celor care au avut mult de slabit. Eu as vrea sa slabesc vreo 4 - 5 kg. Credeti ca super slim e mai bun decit capzula de slabit?
si ce sint youthful island, fructu basha si long live? tot pentru slabit?
A incercat cineva Yong Kang Suplu (din cate am citit seamana cu Youthful Island) ? Eu mi-am comandat si o sa incep cura de maine. La Super slim am renuntat dupa cateva zile pentru ca ma simteam foarte rau... Sa vedem...
buna.sunt noua pe acest site si e primul meu comentariu dar am citit tot ce e legat de "capsula de slabit"pentru ca ma intereseaza si pe mine.azi am luat si eu prima capsula[din cele rosii de la ARP FARM.sete foarte mare nu mi-a fost[1, 5-2l]dar cam asa consum si de obicei, doar ca am transpirat mai mult decat normalul si ma doare capul dar pun aceasta durere pe seama orei tarzii la care am adormit in ultimele4-5seri[undeva la 2-3dimineata].acum vreau sa fac o baie si sa ma urc in pat ca simt ca pic de somn.azi nu am mancat foarte mult, dar nici nu am simtit deloc senzatia de foame.am 1, 73inaltime si 83kg si am 32 ani.am incercat o gramada de pastile si regimuri si fac muuuulta miscare si am mers si la sala si am si acasa bicicleta medicinala dar cu toate astea, 75kg a fost cea mai mica greutate a mea de acum 8 ani de cand am nascut.mentionez ca nici inainte de a ramane insarcinata nu am fost slaba, dar nici grasa nu eram[aveam 68-70kg].o sa va tin la curent cu ce simt si cat reusesc sa slabesc desi sincer pt un moment citind aici m-am intrebat daca fac bine sa continui...sper pana la urma sa fie bine totul si sa reusim sa slabim si mai ales sa fim sanatosi ca asta e cel mai important lucru.
Pt roxanaudrisky
Presimt ca vei obtine rezultate f bune, totul este sa maninci cit de cit, durerile de cap s-ar putea sa fie de la pastila, majoritatea dintre noi le-a avut asta pina cind se obisnuieste organismul cu ele. Poti sa iei un calmat. Daca crezi ca nu te simti bine, ai tulburari de vedere sau alte simtome STOP, opreste-te o sa mai poti incerca ma tirziu. Maninca in special dimineatamai mult, o sa ai o surpriza extraordinara cind ai sa servesti bunatati la masa si tie chiar nu-ti va trebui din ele. Capsula asta te ajuta sa te controlezi. Succes. Si sa ne spui si noua evolutia ta.
Presimt ca vei obtine rezultate f bune, totul este sa maninci cit de cit, durerile de cap s-ar putea sa fie de la pastila, majoritatea dintre noi le-a avut asta pina cind se obisnuieste organismul cu ele. Poti sa iei un calmat. Daca crezi ca nu te simti bine, ai tulburari de vedere sau alte simtome STOP, opreste-te o sa mai poti incerca ma tirziu. Maninca in special dimineatamai mult, o sa ai o surpriza extraordinara cind ai sa servesti bunatati la masa si tie chiar nu-ti va trebui din ele. Capsula asta te ajuta sa te controlezi. Succes. Si sa ne spui si noua evolutia ta.
buna...sunt noua pe aici si inainte de a povesti prin ce am trecut cu asa zisa "capsula de slabil" am citit mesajele voastre si am obesrvat ca nu am fost singura care am avut reactii adverse. Am luat "capsula de slabit" timp de 6 zile. In primele 3 zile m-am simtit bine, aveam energie, pofta de manacare scazuta si uneori insomnii. Dupa 3 zile cosmarul incepuse! ma simteam din ce in ce mai rau! aveam ameteli incat imi era frica sa merg singura pe strada, pulsul meu o lua razna, tremuram toata, nu aveam forta sa deschid o sticla de apa, inima imi batea cand foarte tare cand foarte incet. Cu toate astea am continuat sa mai iau inca o zi, iar dupa cateva ore tin minte doar ca am vrut sa ma pun in pat si m-am trezit jos langa pat. am zacut acolo timp de 2 ore!!! problema era ca eram singura acasa si m-am speriat ingrozitor. De atunci am jurat ca nu mai pun nici un tip de pastila de slabit. am 1.72 si 80 kg si am slabit fara pastile in 2 saptamani 4 kg. Nu e mult dat am slabit sanatos! si continui sa slabesc fara pastile cu multa ambitie...Asa zisele pilule magice, functioneaza pe un principiu foarte simplu: iti baga in inima un fel de steroizi pentru a compensa lipsa alimentelor si a-ti da senzatia de energie si forteaza arderile in organism pentru a pierde din greutatea corporala! Ca rezultat are: simti ca iti da energie, si slabesti, pe termen scurt, dar mai tarziu, pe termen lung iti distruge inima deoarece iti produce aritmie, prin faptul ca iti creste sau iti scade tensiunea, si iti nenoroceste ficatul, deoarece forteaza organismul sa arda mai mult, producand atunci mai multa cantitate de substanta otravitoare pentru corp, il suprasiliciti, si il distrugi! Eu una la concluzia asta am ajuns...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de burta?
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 4obezitate gr.3
- 85capsula de slabit
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 45Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm
- 11atkins a incercat cineva?
- 4cum sa slabesc usor?
- 8Super Slim - afecteaza sanatatea?
- 0dieta elvetiana
- 11herbalife - efecte?
- 2vreau sa slabesc
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 0Probleme hormonale?
- 60Operatii de slabit
- 0lecitina forte slabeste ?
- 5Cum pot slabi
- 3mai are efect capsula de slăbit 2016?
- 5Nu pot sa slabesc
Mai multe informații despre: Slabirea capsula de slabit medicamente pentru slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: