capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
oana-simonik sa sti ca asta vine si de la psihicul nostru.eu vreau sa iti spun ca sunt o persoana foarte influentabila si cred pe toata lumea.si.knd citesc pareri negative.parca ma ia o ameteala asa.si imi zic singura ca trebuie sa'mi controlez psihicul.si imi revin.trebuie doar sa ai incredere in tine.si in ceea ce poti.eu cum am mai zis am o stare de agitatie.nu'mi vine sa stau locului.:)))) abia astept sa vad ce rezultate da aceasta capsula desi am mare incredere in ea...
PT eeelena- nu imi face pofta de mancare, dar imi impun sa mananc;de exemplu:dimineata cereale integrale cu putina miere, fructe, branza de vaca facuta din lapte acru;la amiaza supe de toate legumele, foarte multa salata din varza alba, peste la gratar sau piept de pui, iar seara cam pe la ora6 mai repet din meniul de peste zi;daca mananci mancaruri asa mai ametite nu prea poti manca mult daca nu-ti plac,.Saptamana asta am reusit sa nu mai beau cafea, poate de aceea m-a si durut capul, pt ca eu in momentul cand deschideam ochii imi faceam cafeaua.Sa stii ca daca nu iei si Ca nu prea cred ca rezisti sa iei mult timp capsule.PA.
fetelor eu cred ca aceasta capsula transforma grasimile in energie de'asta da asa starea asta...:|
buna. am si eu o intrebare...ieri am cumparat acesre pastile..si azi dim am luat-o pe prima..dar dupa cateva ore am luat-i mi-a venit menstruatia.azi era ziua:)..oare sa continui sau sa astept sa imi treaca?are vreo legatura?
daca nu iti este raude la pastile... parerea mea este ca poti sa le iei...nu vad cum ar influenta/...si mie trb sa'mi vina si o sa le iau ijn continuare...
ms pt rasp.o sa le iau...ieri intr-adevar aveam intr-una gatul f uscat..eu de fel nu prea beau apa..dar am baut destula..si aseara am dormit f bine..imi faceam griji pt ca citisem pe aici ceva de insomnii...
Mirela_desy, eu le-am luat in timpul menstruatiei (mi-a venit in cursul saptamanii) si nu am simtit nimic diferit.
buna, revin si eu dupa o pauza, vreau a va spun ca iau pastila din noiembrie si are efect, am slabit cat am vrut eu dar am facut pauza findca ma oboseste enorm si imi provoaca o slabiciune nefireasca.de maine incep din nou, succes
buna fetelor, am o verisoara care mi-a spus de aceste pastile chiar azi.acum am intrat pe internet sa ma documentez putin in privinta lor.Am ramas socata cand am citit experientele voastre cu aceste pastile.Imi doresc f mult sa slabesc dar imi este teama de reactiile adverse.Ce ma sfatuiti?? Sa le incerc totusi??
Georgiana, eu personal te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine, daca esti dispusa sa iti asumi riscul de a-ti periclita starea de sanatate pentru a slabi. De asemenea, ar fi foarte indicat sa iti faci un set de analize, ca sa stii exact cat esti de sanatoasa. Daca vrei sa slabesti cel mult 10 kg eu te sfatuiesc sa NU le iei.
Daca totusi te hotarasti sa incepi tratamentul cu aceste pastile, asuma-ti consecintele. Nu o spun cu rautate, dar am si eu cunostinte, care au slabit cateva kilograme si erau incantate, iar cand au inceput sa se simta rau si-au schimbat atitudinea la 180 de grade, comportandu-se de parca le-ar fi obligat cineva sa ia pastilele.
Pana la urma, sanatatea e cea mai importanta, dar e drept ca si multe kilograme in plus iti afecteaza destul de grav sanatatea. Succes la slabit si... sanatate :) !
Daca totusi te hotarasti sa incepi tratamentul cu aceste pastile, asuma-ti consecintele. Nu o spun cu rautate, dar am si eu cunostinte, care au slabit cateva kilograme si erau incantate, iar cand au inceput sa se simta rau si-au schimbat atitudinea la 180 de grade, comportandu-se de parca le-ar fi obligat cineva sa ia pastilele.
Pana la urma, sanatatea e cea mai importanta, dar e drept ca si multe kilograme in plus iti afecteaza destul de grav sanatatea. Succes la slabit si... sanatate :) !
Anaemona, multumesc mult pt sfat.Cu siguranta ai dreptate, poate trebuie sa ne gandim mai mult la sanatatea noastra.E adevarat conteaza si felul in care aratam, dar decat slab si bolnav, mai bine mai grasutz dar sanatos. Eu as vrea sa dau jos vreo 10-12 kg, ma gandeam sa consult un medic nutritionist dar si in cazul lor am auzit numai de rau, adica nu isi dau f mult interesul si te si usuca de bani. Tu ce metoda de slabit folosesti?
georgiana draga sa sti ca ai mare dreptate cu nutritionistii astia sti ce iti fac e 2 milioane consultatie si iti face o dieta dupa ce feluri de fructe legume iti plac tie.adik iti pune niste intrebari...u raspunzi.si...el iti face o dieta in fctie de ce iti place.adik ai putea si u sa te intrebi singura ce iti place si ce nu...sa mananci mai putin si fara dulciuri chestii cu zahar etc etc.si...in plus iti da si pastile de sabit.in caz ca slabesti greu.cunosc persoane.care au fost la nustritionist.si in legatura cu pastilele parerea mea este sa te gandesti u daca crezi ca vrei cu adevarat sa iei.nu sa te iei dupa parerea altora.ca s'ar putea sa ai simptome inchipuite:) vb serios.asa ca...gandeste'te u la rece nu te lua dupa altii...eu iau de 3 zile si nu am cine stie ce reactii...am gura uscata si imi vine sa beau apa multa...si nu prea am ppofta de mancare ma satur foarte repede...si am energie...succes si gandeste u nu te lua dupa alti
Revin si eu cu "impresii", asa cum am promis. Din cauza pastilelor nu am dormit trei nopti aproape deloc; sufeream inainte de insomnie, dar nici chiar asa. Bineinteles ca astazi am fost leguma din cauza lipsei somnului, asa ca nu am mai putut sa iau capsula. Cred ca o sa renunt, nu se merita sa-mi distrug sanatatea. Cand faceam sport, era greu in ora aia de efort, dar dupa aceea ma simtem super, aveam alt tonus. Poate ca se slabeste mai repede cu pastila, dar la ce-mi foloseste daca pe termen scurt ma simt fara putere si ca o leguma, iar pe termen lung cine stie cum. Asa ca o sa incerc sa-mi fac iar timp de miscare, sa mananc mai cumpatat, poate reusesc.
Aveti grija de voi, eu m-am convins. Sanatate multa!
Aveti grija de voi, eu m-am convins. Sanatate multa!
kirta poate ai luat tarziu pastila... dar poate asa reactioneaza organismul tau la efectul ei. Eu n am avut problema asta am dormit la fel de bine ca inainte!
Georgiana, eu acum iau superslim. Am tinut o multime de diete, am slabit apoi m-am ingrasat iar. Am fost si la sala, pana am cazut din picioare din cauza unui genunchi in timpul sedintei de aerobic. Am renuntat la aerobic, m-am dus la aparate si de acolo plecam cu dureri crunte de articulatii. Nu pot face sport intensiv din cauza lipsei de calciu desi am nevoie pentru ca lucrez mult, dar pe scaun in fata computerului. Am fost la nutritionist si mi-a dat un regim de imi venea sa ii dau cu ceva in cap: fructe pasate, salate de telina si nu mai stiu ce, numai niste tampenii. Am mai slabit si dupa ce am citit cartea Mihaelei Bilic "Silueta dincolo de mituri" dar in iarna m-am ingrasat iar. Slabesc usor, dar ma si ingras la fel de usor. Aveam analizele facute de curand, m-am "inarmat" cu Centrum si m-am apucat de luat superslim. Am o saptamana de cand le iau, ma simt ok, dar inca nu m-am cantarit (astept sa ma dezumflu dupa menstruatie).
kirta.daca nu iti priesc bineinteles ca trb sa renunti.la unele persoane merge la altele nu.eu de ex.sunt cu somnul de cand ma stiu adik mai mereu mi'e somn si de cand iau capsula nu s'a schimbat nimik tot somnul imi place cel mai mult:)))) dar daca nu te simti bine...asta e altceva...de ex eu am luat reductil si slabeam de la el...dar nu vreti sa stiti ca era sa imi dau sufletul de la porcaria aia.tremuram ca naiba si vomitam intruna.pana mi le'a aruncat prietenul meu.dsi bine a facut:(.fiecarui organism i se potriveste altceva succes fetelor
Salutare din nou. Vreau sa spun ca azi am luat a patra capsula si deja am slabit 3 kg(cu un regim alimentar si multa miscare pe langa). Pana acum nu am avut reactii adverse, dar am observat acum cateva ore o pata rosie pe limba si in acelasi timp, restul limbii foarte incarcate, cu un aspect laptos. Am citit cate ceva si dupa descriere pare a fi candida bucala... sunt cam speriata pentru ca nu stiu daca e de la capsula, dar cert e ca mi-a aparut dupa ce am inceput sa o iau. Sa metionez ca am luat si atibiotice cam acum o sptamana. Va rog mult sa ma ajutati, poate ati avut si voi asa ceva, sper sa nu fie de la pastila pentru ca sunt f multumita de ea si nu vreau sa renunt.
buna. am revenit sa va spun ca azi am luat a 4a capsula si nu prea am slabit nici nu m am cantarit ca sa vad. am sa ma cantaresc dupa ce trece o saptamana sa vad ce si cum. dar eu vreau sa ma vad pe mine ca am slabit cand ma uit in oglinda, sa vad la haine ca asa la cantar... Parca mi e teama ca nu o sa obtin rezultatele pe care le au obtinut alte fete norocoase si foarte multumite, parca mi e frica sa nu fie si astea o minciuna si sa raman dezamagita la sfarsit.
Efecte secundare nu am avut pana acum. am decat gura uscata atat. Foame.. pot sa spun ca nu mi mai este ca inainte dar tot mi e foame putin, la un moment dat.
Efecte secundare nu am avut pana acum. am decat gura uscata atat. Foame.. pot sa spun ca nu mi mai este ca inainte dar tot mi e foame putin, la un moment dat.
draga annee nu te descuraja asa trebuie sa fii optimista indiferent de metoda pe care o alegi pt a slabi, trebuie sa realizezi si sa accepti ca trebuie sa si mananci cate putin si dietic iar kg nu se dau jos in 4 zile, eu am slabit mult, fara capsule dar problema mea e ca am niste sani prea mari si acum parca sunt disproportionata, am exces de piele pe abdomen si nu gasesc o clinica unde sa incerc o operatie, toti imi raspund ca nu se ocupa de asa ceva, deci problemele nu se termina odata cu slabitul
buna fetelor...nadia.r spui k ai slabit mult fara capsule...Vreau si eu sa slabesc vreo 10-12 kg dar nu cu ajutorul acestei capsule pt k sunt foarte sensibila si imi este teama de reactiile adverse despre care am auzit.Ce metoda ai folosit tu?
dieta si multa vointa si miscare, am spus si mai sus ca eu fac un tratament pt glanda tiroida asta fiind cauza kg mele acumulate, deci am tratat cauza si acum imi este usor sa slabesc mai ales ca am o pofta nebuna de viata si nu de mancare, nici inainte nu mancam dar retineam apa in organism
Buna, dragele mele. Am citit discutiile voastre si chiar mi s-au parut extrem de interesante. Recunosc k am luat si eu pastiluta magica dar asa cum spunea cineva mai sus, este destul de multa autosugestie in asta. Pastila e reala, efectele sunt reale, adica sa elimine apa din tesut dar grasimea nu se topeste asa cum se spune. Ce m-a incantat la pastila era tocmai faptul k nu trebuia sa fac nici un efort, nici un sacrificiu, nimic, o gura de apa si pastiluta a alunecat pe gat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Am renuntat la pastiluta, nu o sa va vina sa credeti, in favoarea unei carti. Recunosc k am slabit 4 kg cu ajutorul ei dar cu cartea am ajuns de la 96 de kg la 81 de kg si asta manacand. Eu detin un magazin foto si nu am timp de miscare, nici un weekend nu ma indur sa ies la o plimbare, ceva incercand sa mai citesc cate cava, sau sa navighez pe net. Asta e treaba cu netul! Gasesti atat de multe informatii incat parca ai in fata cutia pandorei! Dragele mele, pastila rezolva o parte a problemei si asta numai la anumite persoane pt k la cele mai multe dintre noi, pastiluta nu are efectele asteptate. Inainte de a continua cu pastiluta magica, va sugerez sa rasfoiti cartea de care eu personal sunt foarte incantata. Este o carte despre nevoile mintii noastre, ale trupului nostru, despre mecanismul care ne ingrasa indiferent daca bem un pahar cu apa ( apa dupa cum stiti neavand nici o calorie) sau luam o muscatura dintr-o franzela. Nu este o carte despre slabit cu retete magice, este de fapt dupa parerea mea psihologia grasului, adica a fiecaruia dintre noi (daca e sa citez :"in fiecare dintre noi zace un gras sau un slab in stare latenta". citeam mai sus, la Nadia k are piele pe abdomen in exces, se poate rezolva, draga mea. Nu dispera! Lasa-le incolo de clinici daca nu vor sa te opereze, pastreaza banii si fa altceva cu ei caci mintea ta se va ocupa de piele atunci cand vei gasi clicul care sa o deblocheze. Va recomand cu caldura aceasta carte, se numeste Dieta Mintii si este scrisa de un psiholog probabil Bogdan Tudor. Pe mine m-a ajutat teribil, cu siguranta va avea si asupra voastra acelasi efect uluitor pe care la avut asupra mea.
Of, capsula minunata1 Mai, eu nu am incercat-o dar stiu de la prietena mea care a gustat-o de cateva ori. Da, are efecte dar numai pt eliminarea apei, celulele adipoase ramanand la fel de pline. Acum sa nu fiu rautacioasa dar stiu fete pe care le-a ajutat destul de mult sa scape de cateva kilograme bune. eu zic ca e ok atata timp cat esti constienta de efectele. Este logic ca nu toate femeile prezinta aceleasi simptome, datorita conformatiei musculare, osoase, a sistemului neurovegetativ, etc dar ca si la gripa, scuze de comparatie, trebuie sa existe ceva in comun, cateva simptome generale. Vad ca d-na gabriela a citit aceiasi carte pe care o laudam si eu anterior. Da, d-na Gabriela, pentru mine Dieta Mintii este ceva revolutionar. Am imprumutat-o de la prietena mea si am stat cu burta pe ea la pana am asimilat-o :x
Lida DaiDaihua, Miaozi Slim Capsules, Perfect Slim, Perfect Slim 5x, Phyto Shape,
ProSlim Plus, Royal Slimming Formula, Slim 3 in 1, Slim Express 360, Slimtech, Somotrim, Superslim, TripleSlim, Zhen de Shou, Venom Hyperdrive 3.0, Starcaps, Slim Waistline, Slim Waist Formula, Slim Up, Sliminate, Slim Fast, 2x Powerful Slimming, Slim Express 4 in 1, Reduce Weihgt, Super Fat Burner, Super Slimming, Sana Plus, Trim 2 Plus, Powerful Slim, Waist Strength Formula, Slimming Formula, Perfect Slim Up, Slim Burn, Slim 3 in 1 Slim Formula, Slim 3 in 1 M18 Royal diet etc.
Controlul FDA ( Food and Drug Administration) a gasit substante active farmaceutic nedeclarate in unele dintre aceste produse cum ar fi : sibutramina, rimonabant, fenitoina ( antiepileptic), fenolftaleina ( substanta folosita in experimentele chimice si care se pare ca poate cauza cancer) si bumetanida ( diuretic). Unele dintre aceste produse au un nivel peste cel recomandat de FDA si pun la risc sanatatea consumatorilor.
Riscul dat de aceste sunbstante poate fi serios. De exemplu Sibutramina care se gaseste in multe produse poate sa cauzeze: hipertensiune arteriala, tahicardie, palpitatii, infarct miocardic sau accident vascular cerebral (��..). Rimonabantul, un alt ingredient nu afost aprobat in USA si se asociaza cu riscul de depresie si ideatie suicidara si a fost asociat cu 5 decese si 720 de cazuri cu reactii adverse in europa in ultimii 2 ani.
ProSlim Plus, Royal Slimming Formula, Slim 3 in 1, Slim Express 360, Slimtech, Somotrim, Superslim, TripleSlim, Zhen de Shou, Venom Hyperdrive 3.0, Starcaps, Slim Waistline, Slim Waist Formula, Slim Up, Sliminate, Slim Fast, 2x Powerful Slimming, Slim Express 4 in 1, Reduce Weihgt, Super Fat Burner, Super Slimming, Sana Plus, Trim 2 Plus, Powerful Slim, Waist Strength Formula, Slimming Formula, Perfect Slim Up, Slim Burn, Slim 3 in 1 Slim Formula, Slim 3 in 1 M18 Royal diet etc.
Controlul FDA ( Food and Drug Administration) a gasit substante active farmaceutic nedeclarate in unele dintre aceste produse cum ar fi : sibutramina, rimonabant, fenitoina ( antiepileptic), fenolftaleina ( substanta folosita in experimentele chimice si care se pare ca poate cauza cancer) si bumetanida ( diuretic). Unele dintre aceste produse au un nivel peste cel recomandat de FDA si pun la risc sanatatea consumatorilor.
Riscul dat de aceste sunbstante poate fi serios. De exemplu Sibutramina care se gaseste in multe produse poate sa cauzeze: hipertensiune arteriala, tahicardie, palpitatii, infarct miocardic sau accident vascular cerebral (��..). Rimonabantul, un alt ingredient nu afost aprobat in USA si se asociaza cu riscul de depresie si ideatie suicidara si a fost asociat cu 5 decese si 720 de cazuri cu reactii adverse in europa in ultimii 2 ani.
Draga Lena, nu am scris acele lucruri din invidie ca la mine nu a functionat...eu am renuntat de buna voie la ele dupa 6 zile, pt ca erau reactii care m-au dus cu gandul la viitor, cum vreau sa fiu eu de fapt.Sunt de acord cu persoanele care au multe kg in plus si alta solutie nu au gasit, ma refer in general la persoanele care vor sa slabeasca 7 sau 10 kg.Aceste persoane sunt mai predispuse la reactii adverse.Bineinteles ca puteai sa raspunzi mai bland...nu ai inteles ce am vrut de fapt sa fac, nu ti se pare corect sa spun persoanelor sa nu mai ia, pt ca e vb de sanatatea lor, dar ti se pare corect sa le indemni sa le ia, iar acest lucru sa le faca rau?Cine a vrut sa ia in considerare sfatul meu l-a luat, cine nu putea sa se abtina.M-am gandit ca pot sa fac un bine.imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
O zi buna!
O zi buna!
gabrielak, te rog spune-mi de unde ai cumparat cartea, unde o pot gasi si la ce pret, daca esti amabila.am cautat pe net si nu am gasit nimic.Multumesc frumos.
rosedrop, si eu cautam aceasta carte, nu ai suparat pe nimeni, ma bucur ca ti-ai asumat responsabilitatea de a scrie aceste lucruri, fiecare le interpreteaza cum vrea, tu doar ai atras atentia, felicitari
draga puppet11 sa sti ca ce ti'a aparut tie sigur e de la acele antibiotice.medicul care ti le'a dat te'a intrebat daca ai mai facut vreodata asa ceva de la antibiotice?cu siguranta ca nu.esti alergica la acel antibiotic...si eu am luat antibiotice pana sa incep capsula.si.medicul meu m'a intrebat daca imi apare ceva in gura de la ele...si mi'e nu mi'a aparut niciodata dar se intampla altora.parerea mea este ca e de la antibiotice.
pt rosedrop draga mea stiu ca am fost foarte aspra dar eu chiar nu va inteleg asa cum pe mine nu m-a obligat nimeni sa iau capsula cred ca nici voua nu v-a dat-o cineva obligat
daca a-i citi toate mesajele mele o sa vezi ca nu am sfatuit pe nimeni sa ia capsula
am ajuns la o concluzie si o sa va spun si voua parerea mea
cred ca nu sunt singurele pastile pe care le luam
asa cum eu am mai incercat si alte feluri de capsule, siropuri si tot felul de licori si voi ati facut la fel, am slabit 2 sau 9kg dupa care am revenit la pofta noastra de viata si mancare, dupa care iar am pus pe noi
in legatura cu capsula asta eu chiar cred ca va este rau dar mai cred ca, daca nu mai este pofta de mancare voi uitati sa mai mancati, uitati ca organismului ii trebuie combustibil sa functioneze
scrie clar in prospect cine poate sa le ia si cine nu
am avut 3 colege de serviciu care au luat si ele capsula cand au vazut ca eu chiar slabesc, desi nu depaseau mai mult de 10 kgpeste, au luat 1 sau 2 saptamani, timp in care au incalcat toate regulile, nu au baut apa si sau constipat, azi nu mancau nimic maine mancau mult si luau capsula la pranz, nu mancau nimic la micul dejun si luau capsula apoi mureau de rau
nu mancau fructe ca se imbalonau
desi au inceput dupa mine pentru ca nu le-am lasat sa le ia pana nu vedem cum ma simt eu, citisem mesajele in care persoanele care s-au simtit rau postase, acum au renuntat
in concluzie eu ma simt bine,
asa cum spunea gabrielak acum avem netul unde ne putem informa, eu in fiecare clipa libera caut informatii despre alimente calorii si incerc sa-mi fac singura o dieta sanatoasa
desi leam pus la dispozitie si colegelor mele tot ce am citit eu, le-am si printat tabele cu calorii, in ideea ca ele pot urma o dieta sanatoasa fara pastile, degeabadupa ce au slabit 2-4 kg acum capsula nu este buna
nu de la ea se moare,
fetelor faceti ce este mai bine pentru voi
nu va luati nici dupa mine nici dupa altii, voi hotarati pentru voi ce este bine
nu am vrut decat sa-mi traiesc alaturi de voi bucuria mea, daca forumul asta este contra capsulei va multumesc ca ati citit si mesajele mele si ma retrag
imi facea mare placere sa va scriu despre experienta mea,
daca va deranjez eu am cu cine vb, familia este langa mine, prietenii, colegii
pentru cele care slabesc si se simt bine va urez succes
daca a-i citi toate mesajele mele o sa vezi ca nu am sfatuit pe nimeni sa ia capsula
am ajuns la o concluzie si o sa va spun si voua parerea mea
cred ca nu sunt singurele pastile pe care le luam
asa cum eu am mai incercat si alte feluri de capsule, siropuri si tot felul de licori si voi ati facut la fel, am slabit 2 sau 9kg dupa care am revenit la pofta noastra de viata si mancare, dupa care iar am pus pe noi
in legatura cu capsula asta eu chiar cred ca va este rau dar mai cred ca, daca nu mai este pofta de mancare voi uitati sa mai mancati, uitati ca organismului ii trebuie combustibil sa functioneze
scrie clar in prospect cine poate sa le ia si cine nu
am avut 3 colege de serviciu care au luat si ele capsula cand au vazut ca eu chiar slabesc, desi nu depaseau mai mult de 10 kgpeste, au luat 1 sau 2 saptamani, timp in care au incalcat toate regulile, nu au baut apa si sau constipat, azi nu mancau nimic maine mancau mult si luau capsula la pranz, nu mancau nimic la micul dejun si luau capsula apoi mureau de rau
nu mancau fructe ca se imbalonau
desi au inceput dupa mine pentru ca nu le-am lasat sa le ia pana nu vedem cum ma simt eu, citisem mesajele in care persoanele care s-au simtit rau postase, acum au renuntat
in concluzie eu ma simt bine,
asa cum spunea gabrielak acum avem netul unde ne putem informa, eu in fiecare clipa libera caut informatii despre alimente calorii si incerc sa-mi fac singura o dieta sanatoasa
desi leam pus la dispozitie si colegelor mele tot ce am citit eu, le-am si printat tabele cu calorii, in ideea ca ele pot urma o dieta sanatoasa fara pastile, degeabadupa ce au slabit 2-4 kg acum capsula nu este buna
nu de la ea se moare,
fetelor faceti ce este mai bine pentru voi
nu va luati nici dupa mine nici dupa altii, voi hotarati pentru voi ce este bine
nu am vrut decat sa-mi traiesc alaturi de voi bucuria mea, daca forumul asta este contra capsulei va multumesc ca ati citit si mesajele mele si ma retrag
imi facea mare placere sa va scriu despre experienta mea,
daca va deranjez eu am cu cine vb, familia este langa mine, prietenii, colegii
pentru cele care slabesc si se simt bine va urez succes
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 2Doresc sa slabesc sanatos...
- 2vreau sa slabesc
- 206Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!
- 4ma simt urata, am 80 kg si 165 cm
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 2acupunctura si slabirea
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 85capsula de slabit
- 4cum sa slabesc usor?
- 3slabeste foarte tare
- 4Vreau sa slabesc
- 5nu mai vreau burtica mare
- 4slabire in 2 saptamani...
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita
- 1Regimurile de slăbire, ineficiente şi nocive
- 0Slabitul brusc
- 11Problema cu greutate mi dai sfaturi!
- 1Slabit fara efort..
- 3mai are efect capsula de slăbit 2016?
Mai multe informații despre: Slabirea capsula de slabit medicamente pentru slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: