Am reusit sa slabesc sanatos si fara efort mare... (30kg)

11-06-2014
Wales
Nu este medic/terapeut
Wales
De multi ani m-am chimuit cu probleme in greutate. Slabeam mult prin diferite diete, ca apoi sa pun totul pe mine si chiar mai mult.
De cand am urmat un alt concept in ce priveste pierderea greutate acum sunt in cea mai buna forma. Nici la 20, nici la 30 nu m-am simntit ca acum la 40.Am reusit sa dau jos 30 de kgs. Programul da rezultate la persoanele constiente ca nu exista nici o pastila minune pe care s-o ei si sa slabesti in 2 ore.
Cu cat inaintam in varsta avem ghinionul sa dam mai greu jos, dar si avantajul de a invata din experientele trecute.
11 comentarii
0
11-06-2014, ora 22:21
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Ai uitat sa precizezi de la ce greutate ai inceput, cat timp ti-a luat, daca ai ramas cu vergeturi, cu ce dieta si ce si cat sport, si nu in ultimul rand de cat timp ai reusit aceasta slabire.
O mare problema si greutate este sa te mentii la kilogramele obtinute.
0
12-06-2014, ora 00:18
Wales
Nu este medic/terapeut
Wales
Nu i-mi este rusine sa spun, ajunsesem la o greutate de 98 de kgs. Nu am ramas cu vergeturi fiindca am dat jos putin cate putin. La inceput mai mult cei drept dar in 10 luni -11 luni sa zic.Vergeturile de dupa nastere, de care din pacate nu am scapat.
Da asa este, dupa parerea mea mentinerea este si mai grea decat slabire. Dar au trecut cativa ani si m-a mentin. Am luat programul serios, si chiar acum cateva luni am reusit sa termin si cursul de nutritie, deci acum chiar i-mi este cu mult mai usor sa inteleg ce se intampla atunci cand mancam fara contol sau slabim alarmant.
0
12-06-2014, ora 14:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu sunt pacient cu cancere( am avut 6 pana in prezent) si sper sa nu mai fac altele, si dupa prima operatie reusissem sa slabesc de la 114 kg la 98 in circa 1, 5-2 ani cu sport si cu grija la ce mancam, imi facusem singur dieta astfel incat ciorba sau supa + un litru de apa era echivalentul a o ora pe bicicleta medicinala alert adica 600 kalorii, si pt a si slabi mai faceam inca o ora doua pe zi in plus, si la aparate de sport, dar in momentul sarbatorilor am fost in vizita si in circa o saptamana fara nici un fel de sport si liber la mancare sarisem la 104 si nam mai reusit sa scad de atunci, am inceput si munca si fara sport, nici macar in spital nam slabit mai mult de 5kg niciodata.
0
12-06-2014, ora 22:35
Wales
Nu este medic/terapeut
Wales
Este diferit, situatia este altfel la tine. Probabil ca exista probleme de glanda tiroida? Fiecare om difera, deci si modul de a slabi este diferit. Este foarte greu si stresant sa manci in fiecare zi calculat la calorii, vitamine etc. Eu am mancat mai putin, dupa un program personalizat, am folosit niste supplimente foarte bune recomandate de doctori din Canada si Uk, si fac sport, miscare in fiecare zi.
Si mama are cancer cu metastaze pe ficat, i-ar la ea este invers, ea a trebuit sa ia in greutate. Acum a ajuns la o greutate optima pentru varsta ei dar a luat si ea aceste vitamine.
Pentru 600 de calorii pe ora, inseamna un program foarte intens de bicicleta.
0
13-06-2014, ora 14:47
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DA CAM INTENS MAI ALES CA O REGLAM SA MEARGA SI MAI GREU, acum avand si plasa abdominala care ma impiedica la multe exercitii fizice si la aparate slabesc din alimentatie si miscare mai esoara, mers pe jos, stau cu pantaloni de fis, sa creze condens ca sa zic asa, ( acum am slabit de la 113, 8 la 110, 5) numai ca dim cauza chimio trebuie sa mananc din toate grupele alimentare, daca 2 zile nu mananc paine mi se face rau si este mai greu.
Daca doresti iti pot trimite un ghid pt pacientii de cancer si mai multe studii si lucruri utile care pe mine mau ajutat, sau pe pacientii cu care tin legatura si ma vad.
0
13-06-2014, ora 20:14
Wales
Nu este medic/terapeut
Wales
Este foarte bine putin cate putin sa slabesti. Nu dintr-o data tot ca apoi sa pui tot pe tine de 3 ori mai mult.
Eu sunt multumita de rezultatele mele, si ale mamei. cu atat mai mult am reusit sa ajut si citiva prieteni. Am mancat sanatos, din toate cu amumite exceptii la carne de exemplu si produse lactate si am folosit acest suplimente bogate in minerale, vitamine etc.
Paine eu folosesc numai cea neagra sau graham in cantitate mai mica. cea alba m-a baloneaza daca manac.
Da cum sa nu, poti sa-mi trimiti -.
toate bune
0
14-01-2015, ora 13:45
cornel1
Nu este medic/terapeut
cornel1
Se poate slabi, daca exista vointa. Multi incearca sa slabeasca dar renunta rapid la regulile pe care si le-a impus deoarece nu observa ca apar rezultate. Se poate apela si niste suplimente bune care sa contribuie la arderea grasimilor.
0
25-01-2015, ora 14:29
lory barbu
Nu este medic/terapeut
lory barbu
buna wales!ne.ai tot spus ca ai ajuns la greutatea dorita dar nu ne.ai spus concret cum.as vrea sa stiu exact cum ai facut.eu am 28 ani, o nastere si am 72kg (exagerat de mult avand in vedere ca sunt si mica de statura am 1.63).sau cei care au mai slabit asa va rog da.ti.mi si mie pontul ca nu ma mai suport.tocmai ce m.am lasat de fumat de 3 luni si pun kg pe mine incontinuu.multumesc!
0
20-07-2016, ora 10:09
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna ziua, Lorybianis!

Greutatea dvs. ideala este intre 49 si 66 de kg. Avand in vedere ca tocmai v-ati lasat de fumat, compensarea acestui comportament adictiv se poate realiza cu usurinta prin cresterea consumului de alimente. Ideal este ca, in momentul in care decideti sa intrerupeti fumatul, sa reduceti si aportul energetic cu circa 200 de calorii/zi.

Ideal este sa va modificati comportamentul alimentar, mult mai eficient pe termen lung si mai sanatos pentru dvs.
Dupa cum am spus, reduceti putin aportul caloric.. renuntati la un dulce pe care il consumati frecvent, la zaharul din cafea, mancati cu 2 covrigei mai putin la gustare etc., mici strategii care vor ajuta IN TIMP, la recastigarea greutatii dvs. de odinioara.

De asemenea, realizati activitati fizice in fecare zi. Acestea includ activitati casnice de intretinere a gospodariei, plimbarea, mersul alert, joaca cu micutul etc., activitati pe care sa le faceti cu placere. Cresteti progresiv gradul de efort, atat ca interval de timp, dar si ca intensitate. Epuizarea nu va conduce decat la reducerea motivatiei si in final la renuntare. Rezumati-va la circa 30 de minute pe zi de astfel de activitatati. Usor, usor puteti realiza chiar si 60 de minute de activitate moderata, fara a resimti oboseala intensa si va veti putea constinua normal rutina zilnica fara griji.

Limitati-va obiceiurile alimentare nesanatoase, daca acestea exista: consumul de bauturi indulcite, al mancarurilor de convenienta semi-preparate, la alimentele tip fast-food, biscuiti, rontaieli care pot fi subestimate, insa care aduc un aport semnificativ caloric.. consumati totul sub forma de portii (1 felie de paine 30-50g, paste fainoase/orez- 3 linguri pline, alaturi de garnituri de legume, carne slaba ( 65 g gatita carne porc/vita, 80 g pui gatit, 100 g peste gatit), 2-3 portii de fructe, circa 200 de g (1 mar mic-mediu si 1 pumn de fructe de padure, de emeplu) etc. Echilibrati-va dieta si fiti un exemplu pentru micut!

Multa sanatate si succes!
0
10-11-2016, ora 15:49
GabiToma
Nu este medic/terapeut
GabiToma
Vreau sa va spun povestea mea de succes, cum am reusit sa slabesc in timp record 25 de kilogram. La inceputul lunii iulie 2016 aveam 139 de kilograme. Niciodata nu am cantarit atat de mult. Oboseam foarte des si nu mai puteam sa fac nimic. Analizele ieseau din ce in ce mai prost si mai aveam putin s-o sfarsesc rau. Totul din cauza stilului haotic de viata, dar mai ales aveam un regim alimentar extrem de prost. Mancam doar o data in zi, seara, si atunci cat mai mult pentru a ma satura si pentru a putea rezista pana a doua zi. Dupa fiecare masa imi era extrem de rau, multe altimente nu mai puteam sa le tolerez si luam pumni de pastile ca Dicarbocalm, Carbune, triferement etc care deja nu-si mai faceau efectul. Cum am zis la inceput analizele ieseau cum nu se poate mai prost. Colesterolul era foarte mare, glicemia crescuse in mod alarmant, probele hepatice ma atentionau ca exista o problema a ficatului. Am decis sa pun stop acestor probleme si am cautat un specialist. Am cunoscut- o pe doamna doctor Maria Nitescu, un nutritionist foarte bun si daruit meseriei. Mi-a spus din prima clipa ca numai cu seriozitate voi reusi sa ma fac bine si mi-a garantat ca daca ii voi urma sfaturile voi reusi sa ajung in timp record la o greutate normala, adica cu 25 de kilograme mai putin! Totul fara medicamente, fara produse scumpe ci doar cu o dieta echilibrata si monitorizata strict de dumneaei. In fiecare saptamana ii scriu un jurnal cu ceea ce mananc. Faptul ca am fost in permanenta legatura cu doamna doctor m-a ambitionat sa ma tin de regimul de viata sanatos pe care mi l-a recomandat si m-am simtit foarte bine din primul moment. Doamna doctor Maria Nitescu nu este genul de doctor care te trimite acasa cu o reteta si o hartie cu tone de alimente interzise. Din contra, isi dedica foarte mult timp fiecarui pacient in parte astfel incat pentru mine a devenit si un sprijin moral. Dieta recomandata imi permitea sa mananc variat, ce imi place si chiar mai mult decat mancam inainte, dar doamna Doctor Maria Nitescu m-a invatat sa combin alimentele si sa respect cu sfintenie cele trei mese pe zi si chiar doua gustari. Sunt sigur ca nu exista un regim minune valabil pentru toata lumea, tocmai de aceea fiecare persoana trebuie sa se duca la un specialist si sa primeasca un regim adecvat starii sale de sanatate. Dupa trei luni in care am mancat de toate am reusit sa slabesc 25 de kilograme. Nu numai ca acum am 114 kilograme (la o inaltime de 1, 93 m), ci si analizele au iesit perfecte, ca de bebelusi daca e sa citez din ce a spus doctorul. Vreau sa spun ca am slabit numai din grasime, nu si din masa musculara, ceea ce este foarte important. Munca mea nu se opreste aici si mai am foarte putin pana ajung la greutatea normala pe care nu am mai avut-o de 30 de ani si asta intr-un timp record de doar 3 luni. Dupa experienta asta mi-am dat seama cat de important este sa fii monitorizat de un medic nutritionist bun pentru ca de-a lungul timpului am mai mers si la alti doctori, dar chiar daca am avut aceeasi ambitie, nu am avut niciodata asemenea rezultate, pentru ca nimeni nu a avut rabdarea sa ma ajute cu un regim personalizat si urmarit atent saptamana de saptamana. Faptul ca doamna doctor Maria Nitescu a avut rabdarea sa-si sarcifice chiar si din timpul liber pentru a citi jurnalele mele saptamanale este inca o dovada ca este un medic cu adevarat profesionist si pasionat de munca sa si care chiar isi doreste sa-si salveze pacientii.
0
25-08-2017, ora 17:49
Ionni
Nu este medic/terapeut
Ionni
Am slabit 40 de kg. usor si sanatos.Ma mentin de 10 ani sanatos si in cea mai mare forma.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.