durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
Buna,
Sunt Miky si am 27 ani.
Am si eu niste itrebari, daca poate cineva sa-mi de-a ceva sfaturi.
De ceva vreme, mai exact de vreo 3-4 ani, am o durere lombara in partea dr.cu iradiere in fata spre vezica, nu este cu caracter permanent, este ca o lovitura de cutit si ma ia in momentul cand incerc sa urinez.
Exclus calculi renali, mi-am facut analizele la sange si urina, ecografii nimic, dar crizele sunt mai dese cand imi este frig.Am uitat sa adaug, cam de pe atunci am si greturi si varsaturi.Urinez destul de des, cu toate ca nu prea consum lichide.Daca stie cineva la ce med.sa ma mai adresez si ce analize sa mai fac il rog tare mlt sa-mi dea un mes.
Sanatate multa!
Sunt Miky si am 27 ani.
Am si eu niste itrebari, daca poate cineva sa-mi de-a ceva sfaturi.
De ceva vreme, mai exact de vreo 3-4 ani, am o durere lombara in partea dr.cu iradiere in fata spre vezica, nu este cu caracter permanent, este ca o lovitura de cutit si ma ia in momentul cand incerc sa urinez.
Exclus calculi renali, mi-am facut analizele la sange si urina, ecografii nimic, dar crizele sunt mai dese cand imi este frig.Am uitat sa adaug, cam de pe atunci am si greturi si varsaturi.Urinez destul de des, cu toate ca nu prea consum lichide.Daca stie cineva la ce med.sa ma mai adresez si ce analize sa mai fac il rog tare mlt sa-mi dea un mes.
Sanatate multa!
2 comentarii
Un consult homeopatic ar fi foarte indicat in cazul dv.
Multumes frumos pt.raspuns, dnul doctor.
O sa caut undeva pe la MURES sau CLUJ, eu, din pacate, sunt dintr-un oras mic unde nu exista medici homeopatici.
O sa revin cu amanunte
O sa caut undeva pe la MURES sau CLUJ, eu, din pacate, sunt dintr-un oras mic unde nu exista medici homeopatici.
O sa revin cu amanunte
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 4Urinari frecvente
- 1dureri lombare
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4Lombalgie cronica sau altceva?!
- 0Dureri puternice in zona lombara, genitala
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 1Urinari dese!!!
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 2Urinez des
- 3Usturime, urinari frecvente barbat 28 de ani
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 4urinari dese si cu usturimi
- 62Usturime permanenta canal urinar(uretra)
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 4Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
- 1Durere lombara
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 1Piatra la rinichi
Mai multe informații despre: Durerea lombara Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: