Dureri articulare cam de 2 ani + dureri si umflaturi la genunchi

Multumesc anticipat.
Iacob Jan.

Nu este suficient sa va multumiti cu analizele, din simplul motiv ca in imensa majoritate a cazurilor, maladiile reumatologice de tip autoimun debuteaza cu analize perfect normale.
Din acest motiv aveti nevoie de un consult clinic reumatologic atent si competent, insa la acel reumatolog care sa nu va declare sanatos doar pentru ca analizele sunt normale... Maladiile reumatologice se diagnosticheaza 99% clinic si doar se confirma, eventual, prin analize..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Cu stima, Jan Iacob.

Nu trebuie confundata "pincondilita tensimenului" (durerea epicondiliana humerala datorata suprasolicitarii prono-supinatiei) cu prezenta semnelor de poli-artrita (inflamarea a mai multor articulatii), tipice maladiilor inflamatorii de tip auto-imun (poliartrita reumatoida, spondilartropatii seronegative, lupus, artrita psoriazica etc etc).
Prin urmare, eu va invitam la un consult clinic la reumatolog tocmai datorita inflamatiilor articulare multiple.
Nu se pune in prezent problema tratamentului "naturist", ci doar a unui diagnostic clar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Credeti-ma, e important pentru D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 6durere genunchi drept
- 4inflamaţii ale articulaţiilor
- 2Durere in spatele genunchiului
- 6Lovitura la genunchiul drept
- 6m-am pricopsit cu un soi de poliatrita seronegativa...
- 3am alunecat si am cazut pe genunchiul stang
- 3Severe dureri articulare - 25 ani
- 6umflatura deasupra genunchiului stang
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 4dureri de oase ingrozitoare
- 0Dureri de genunchi
- 10dureri de genunchi
- 4Dureri incheieturi si arsuri in talpa
- 5inflamatia articulatiilor - cauze
- 1Dureri de oase
- 1Durere genunchi
- 3Durere genunchi
- 5Picioare umflate de la bere
- 4Durere genunchi
Mai multe informații despre: Articulatiile Durere de genunchi Umflarea picioarelor durerea osteoarticulara