Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 164165166 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
16-09-2014, ora 10:17
pcristi
Nu este medic/terapeut
pcristi
Deea. Iesi cat mai mult singura sa te obisnuiesti ca altfel nu iti revii...daca iesi insotita de cineva o sa te obisnuiesti asa si o sa fie greu dupa...eu nu puteam sa conduc sigur dar am incercat pe distante scurte si am reusit :)
0
16-09-2014, ora 15:35
mary2476
Nu este medic/terapeut
mary2476
Paul 345.
Ce i cu supararea asta ? Ma doare pe mine si plângi tu ? Fruntea sus :))))
0
16-09-2014, ora 18:49
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Buna.Buna.ce faceti dragii mei??

Paul? Ce ai patit??

Fetelor, eu astazi mi-am lasat mama cu baiatul la scoala iar eu am plecat la alta locatie de-a mea. Sa vedem cum o sa-mi fie 2-3 zile pentru ca, pana acum, de cand a inceput toata nebunia(din martie) asta am stat doar cu ei.
Nici nu m-am despartit bine de ei ca m-a lovit o ameteala acu' 1/2 de ora.m-am speriat(am simtit inceputul unui atac de panica) si am luat 1/2 de Rivotril...:((
Hmmm.asta e. Ce sa facem?? Cred ca si vremea ne influenteaza putin. Cand e trist si innorat afara...parca nu e bine...Voi? La fel simtiti???
0
16-09-2014, ora 19:46
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Doamne ce urat m-am simţit azi..
Am avut, de fapt am o stare de disconfort total...Am o presiune în piept, mă doare în ceafă, îmi fuge pământul de sub picioare.oare or fii emoţiile ca sâmbătă fac deschiderea la un magazin? Nu ştiu dar am o stare naspa?...of of atac de panica
0
16-09-2014, ora 19:51
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Paul sigur din cauza stresului pt sambata te simti asa.
Stai relaxat si bucura-te ca sambata ai o realizare personala.
Iti tin pumnii si bafta sa-ti mearga afacerea.
0
16-09-2014, ora 19:53
mary2476
Nu este medic/terapeut
mary2476
Fratilor??? Suntem cumva fraţi de suferinta ? Azi a fost groaznic, eram in trafic cand am simţit o presiune puternica in piept ( senzatie de apăsare ?!?!) apoi mi s-a scurs pana in picioare, apoi cu stare de lesin...naspa rau de tot. N am rezistat si m am dus la o clinica privată unde iar dai cu EKG, dupa care mi a recomandat aparatul ptr inima (se tine 24 ore ) cica as avea ceva sistole etc. O stare de rahat. Va pup !
0
16-09-2014, ora 20:10
jones
Nu este medic/terapeut
jones
Paul si Mary, cum e vremea pe la voi?
Cum a zis si Vanda, poate se trage de la vremea mai innorata.si eu am fost cam diliu azi cum s-a schimbat dintro data de la o vreme insorita si frumoasa la una mai mohorata

Si nu e prima data cand mi s-a intamplat, mai mereu e asa de o vreme.
0
16-09-2014, ora 20:27
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Mary vanda mă m_am simtit aşa de bine săptămână trecuta de îmi vine sa fug de nebun.aseară mai fetelor din pat m_a luat.Mă fetelor dar atacul ăsta de panica nu vede şi el ca stau în pat, ca mai aveam puţin şi dormeam.ok mă duc sa mănânc o salata orientală, nu am mai mâncat de 2 ani
0
16-09-2014, ora 20:28
anxiosul
Nu este medic/terapeut
anxiosul
Da, cred ca astazi a fost ziua atacului de pe panica...cu greu m-am abtinut sa nu o rup la fuga de frica...pana nu am luat 1/2 anxiar nu ma lasat...credeam ca o sa mor din minut in minut.ca o sa lesin...inca sunt hipersensibil la toate simtomele din al meu corp...sper ca cipralexul sa-si faca efectul cat mai repede, ptr ca am nevoie de o pauza.O intrebare am, se poate lua anxiar 1/2 de trei ori pe zi?
0
16-09-2014, ora 20:43
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Cred ca a fost de la începutul de şcoală.voi sunte_ţi mămici aveţi tot dreptul sa fi fost stresate.înclin sa cred ca ato lăsat pe ultima 100 de metri totul.pt ca aşa am făcut eu..duminica la ora 11 doamna frizerita tundea băieţii iar soţia ducea pantalonii la scurtat.aşa aţi fost şi voi?.şi bineînţeles m-am implicat şi eu după 10 ani în creştere copiilor şi şi şi m-au luat emoţiile...şi şi şi şi.ghici?
0
16-09-2014, ora 20:45
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
V-am spus eu ca ne afecteaza si vremea.eu sunt super ok acum...:)))
Heheheh ce m-as face daca nu ar exista Rivotrilul.
Nu pot trece peste fara macar 1/2 de pastiluta.Ce sa fac?? Ori nu am suficienta vointa.ori nu vreau sa mai trec prin ce am trecut!!!!!!!!!!!!Am prins o frica de atacuri de panica...mama mama.
Prefer 1/2 de pastila si in 20-30 de min sunt ok..decat sa stau sa vina domnul atac...sa-l suport...sa trec peste el...
Daca stiti voi copii prin ce atacuri de panica groaznice am trecut..mi-e frica sa le mai fac fata singura.fara ajutor de la o "doamna pastiluta ":)))
0
16-09-2014, ora 20:49
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Anxiosul...da poti lua fara probleme! Anxiar am luat si eu 2 luni si jumate si nu mi-a creeat nici o dependenta!!!

Da Paul...si eu m-am lasat pe ultima suta de metri.dar spre surprinderea mea.ieri m-am simtit EXCELENT!!! sI AZI A FOST OK...DAR, acum ca sunt singura cred ca domnul atac a spus sa ma insoteasca putin.asa, ca sa nu ma simt singurica.dar, BUMMMM i-am dat in cap cu 1/2 de rivotril.asta se intampla pe la 18.00
0
16-09-2014, ora 20:50
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Anxiosule special pt tine.Am nişte filmări din delta cu nişte carasoi la 1 bucata.Am prins 14 kg în doua zile...crede-ma este cea mai tare terapie.mai anxiosule am uitat tot tot tot.nu ştiu cum sa fac dar as vrea sa vezi distracţie.poate mai uiti
0
16-09-2014, ora 21:06
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Azi psihologul îmi făcea un exerciţiu.trebuia sa răspund la nişte întrebări..eu îi spun, ok dar va răspund la stările care le-am avut sau la stările care le am.Ea..la stările care le-ai avut..ok.bai fraţilor după răspunsuri se uita la mine mirata si_mi spune.DUMNEZEU A FOST CU TINE.sunt sigur VANDA ca toţi am trecut prin nişte stări ORIBILE.
0
16-09-2014, ora 21:10
anxiosul
Nu este medic/terapeut
anxiosul
paulica tata maine dimineata plec pe Dunare chiar daca apa este la o cota destul de mare, dar am fost informat ca la locul nostru inca este bine si ne asteapta sa-l preluam ca sa nu-l ocupe altii...sincer am o teama destul de mare dar cei cu care merg imi stiu problemele si sper ca totul o sa fie ok, daca stau doua zile si ma simt bine cred ca sambata si duminica o sa repet pescuiala.sincer de data asta ma duc doar ptr a mai iesii din stresul cotidian, daca o sa vrea si mustaciosul sa muste cu atat mai bine...daca o sa am semnal o sa dau un semn despre cum ma simt.
0
16-09-2014, ora 21:14
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Azi psihologul îmi făcea un exerciţiu.trebuia sa răspund la nişte întrebări..eu îi spun, ok dar va răspund la stările care le-am avut sau la stările care le am.Ea..la stările care le-ai avut..ok.bai fraţilor după răspunsuri se uita la mine mirata si_mi spune.DUMNEZEU A FOST CU TINE.sunt sigur VANDA ca toţi am trecut prin nişte stări ORIBILE.
0
16-09-2014, ora 21:20
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Sunt convinsa ca toti am trecut prin aceste stari oribile..Dar pe mine cred ca m-au marcat.RECUNOSC...IMI ESTE FRICA DE ELE. Nu le pot accepta si primi cu bratele deschise, nu inca cel putin.
Am 2 luni si 1/2 de tratament cu Cipralex 1 pastila dimineata si 1/2 la pranz si Rivotril si multumesc lui Dumnezeu sunt mult mai bine dar nu perfect inca!!
Vedem ce va fii pe viitor!!!
0
16-09-2014, ora 21:21
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Dacă te duci la pescuit cu gândul ca dacă, poate, te rog anxiosule, ori eşti barbat ori.gata caută momentul ăla în care poţi stăpâni emoţiile.în fine fir întins şi poare prinzi un somn.cu mustăţile cât corzile de la chitară 😆😆😆😯😉😉😉
0
16-09-2014, ora 21:26
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Vanda pastilele de care tu zici eu nici nu ÅŸtiam ca exista...
Nu am luat niciodată pastilele de care voi vorbiţi.
0
16-09-2014, ora 21:54
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Printre nenumaratele simptome aveti si ca un tremur interior?
0
16-09-2014, ora 22:04
pcristi
Nu este medic/terapeut
pcristi
Hop si eu in club...o ameteala puternica pe la ora 17...am luat un magne b6 si a trecut...eu unu am renuntat demult la anxiar. In restu totul a fost ok.
0
16-09-2014, ora 22:22
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Nu-mi raspunde nimeni si mie?
Oare numai eu am tremur interior?
0
16-09-2014, ora 22:24
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Dacă te duci la pescuit cu gândul ca dacă, poate, te rog anxiosule, ori eşti barbat ori.gata caută momentul ăla în care poţi stăpâni emoţiile.în fine fir întins şi poare prinzi un somn.cu mustăţile cât corzile de la chitară 😆😆😆😯😉😉😉
0
16-09-2014, ora 22:25
pcristi
Nu este medic/terapeut
pcristi
Nu stiu exact la ce referi sinc...daca e ls ce ma gandesc eu in unele dimineti am asa ceva...oricum la cate simptome pot fi si variaza de la om la om asa ca stai linistit.si eu ma speriam cand nu gaseam pe net un simptom.
0
16-09-2014, ora 22:43
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Pcristi e ca un trepidat interior mai mult in zona abdominala
0
16-09-2014, ora 22:52
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
Mai copii e bine e sa mai.mergem ÅŸi la un control.acum nu orice poate fii atac de panica...
0
16-09-2014, ora 23:10
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna tutoror

eu sunt bine, am inceput si serviciul

pt cei noi pe forum, aveti multa rabdare, am trecut prin tot ce treceti voi si acum sunt bine(nota 9 si dar inca nu 10), fara pastile si fara psiholog

nu se trece repede, eu am facut un an in august

salut vechea garda:ronicolle, craizigirl, mada, mogdyyy, mircea, vanda, geluromanu
sper ca toti sunteti bine
0
17-09-2014, ora 07:50
pcristi
Nu este medic/terapeut
pcristi
Da sinc exact asa am si eu dar doar dimineata.
Paul. In cazul meu am facut foarte multe drumuri la doctor concluzia sanatos tun.
0
17-09-2014, ora 10:46
Andreea2595
Nu este medic/terapeut
Andreea2595
Heei buna ziua dragi colegi. Nu am mai scris o perioada buna de timp deoarece am hotarat sa imi aloc mai mult timp in vederea pregatirii pentru clasa a douasprezecea.

Momentan sunt binisor exceptand unele momente de ameteala si lipsa de atentie care ma coplesesc putin. O perioada de timp am fost plecata si in tara si nu am avut aproape niciun simptom. Dar oricum zic eu ca este muuult mai bine(repet nu am consultat inca psihiatrul si ma rog sa nu o fac prea curand)
Fac naveta 90 km zilnic cu autobuzul dar deja m-am obisnuit.

Nu am mai avut acele flashuri de memorie am scapat de ele (extrem de oribile). Ele dispareau daca ma luam cu alte treburi deci nu putea fi vorba de o boala psihica grava..

Pentru cei noi veniti ( cum ar fi Andreea) cel mai bun sfat ar fi sa aiba incredere ca din asta nu se moare si poate fi tinut f. bine sub control sau chiar vindecat, daca accepti sa lupti bineinteles (stiu toti vrem calea cea mai usoara si la indemana). Inteleg bine pe oricine de aici si as vrea sa ma alaturi, , chatului"

Si pentru cei care mi-au recomandat tratament psihiatric sau cineva chiar mi-a zis intr-un PM ca am un limbaj cam, , academic" pentru varsta mea
(deci ca, , epatez" ), stiu at vrut sa ma ajutati dar acele efecte adverse cum o sa ma tina in picioare la atatea teste si ascultari? Iar limbajul acesta e ceva natural pentru mine nu ma vad vorbind altfel e cum ar spune lumea, , intrat in sange"...Recunosc m-am speriat la inceput am vrut cu orice pret sa vad un Psihiatru dar acum incerc sa stau departe

Va admir pe toti care luptati si incercati si reusiti chiar : pcristi, paul, marina etc. Si multa bafta in continuare sa aveti parte numai de sanatate si motivatie si pentru ceilalti de pe forum la fel si pentru unii mai mult optimism si perspectiva

Va puup dulce!
0
17-09-2014, ora 12:53
paul 345
Nu este medic/terapeut
paul 345
😆Am o fomica, îmi vine sa mananc un porc.dar aştept o tochitura de porc cu murături şi gogoşari.nu vreau sa aud sa ţin regim.azi.Mă fraţilor am ajuns sa mă bucur când mă simt bine...voi va imaginaţi.Mă simt excelent şi vreau sa profit din plin.înainte de "cutremur", cine ştie pe unde eram plecat prin tara.şi nu mâncăm la ora ăsta şi împreună cu familia.mare noroc am avut cu atacul ăsta de panică
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 164165166 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul