Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
Nu, dar cand sunt la frizer imi vine sa plec prin perete de acolo.Doar discutia cu el ma calmeaza, trebuie sa deschid un subiect oarecare ca sa scap de acele senzatii.Am observat ca dupa acest atac de panica la frizerie, ma albesc/palidesc la fata oarecum.Cand mai am atacuri de panica si nu sunt la frizerie, nu sunt alb/palid la fata.
Ti se intampla numai la frizer sau si in alte locuri in afara de casa?
La frizer vad ca se intampla des, in rest nu prea, inainte imi era frica sa merg la sala, a trebuit sa fac pauza 3 luni de la sala ca sa-mi depasesc aceasta frica (aveam 1 an si jumatate fara pauza).Foarte rar in alte locuri se intampla, nici nu-mi mai aduc aminte, deobicei aceste atacuri de panica, anxietate le am mai mult pe acasa.Cand ies in oras/afara cu prietenii, parca uit de tot. In schimb nu stiu cum sa scap de ticul cu verificarea pulsului la gat.
Sebica parca ma vad pe mine la coafor, acum cativa ani, credeam ca e de la caldura... acum dupa ce am experimentat mai pe larg simptomele anxietatii imi dau seama ca am avut si inainte. Beam putina apa si eram ok. Nu suport caldura imi accentueaza starile.
Sinc te panichezi in malluri? in magazine? Si eu, dar trag de mine si reusesc. Nu usor dar imi iese.
Eu singura n-am iesit de multa vreme..
Sebita de cate ori te apuca o criza incepe sa vorbesti, chiar si la telefon.
Eram ok azi, am iesit cu sotul, cand am ajuns la cimitir mi-a luat-o inima la fuga... zic stai ca imi trece, si m-a trecut pana am revenit acasa.
Sinc te panichezi in malluri? in magazine? Si eu, dar trag de mine si reusesc. Nu usor dar imi iese.
Eu singura n-am iesit de multa vreme..
Sebita de cate ori te apuca o criza incepe sa vorbesti, chiar si la telefon.
Eram ok azi, am iesit cu sotul, cand am ajuns la cimitir mi-a luat-o inima la fuga... zic stai ca imi trece, si m-a trecut pana am revenit acasa.
Uneori sunt ok alteori am o stare putin mai agitata.
Mda, pe cat analizezi probleme astea ti se pare ca ai mai multe. Eu stau f mult inchisa intre 4 pereti, ies prin curte, afara cu cel mic, dar nu socializez destul.
Nu mi-a placut niciodata sa ies in fata, sa vb in public, sa spun poezii la serbari. la BAc a fost nebunie, imi batea inima in gat. Exista un punct crititc, cand il depasesti esti ok... Si totul se intampla brusc!
Nu mi-a placut niciodata sa ies in fata, sa vb in public, sa spun poezii la serbari. la BAc a fost nebunie, imi batea inima in gat. Exista un punct crititc, cand il depasesti esti ok... Si totul se intampla brusc!
Apropo Sebica, te-ai dus la sala, iei si tot felul de preparate ca sa-ti "creasca muschii"?
Am luat proteine 2 luni, dar proteinele nu dauneaza corpului, ce m-au intrebat medicii cardiologi a fost daca iau ceva substante (steroizi) pentru cresterea masei musculare, dar nu am luat ca alea se iau la prescriptia medicului, si se iau pe cicluri.Cel mai mult am avut pulsul 160, cand mi-a luat tensiunea la cardiologie (v-am spus imi este frica de tensiometru si de doctori cardiologi, nu stiu de ce). In schimb acuma il am ok, intre 60-90 cam asa cand sunt panicat :). Si la mine caldura accentueaza starile, de asta nu prea suport vara.
Eu ma duc la culcare, ca maine am facultate, toate cele bune, si cat mai putine stari de astea. Odihna placuta!
Eu ma duc la culcare, ca maine am facultate, toate cele bune, si cat mai putine stari de astea. Odihna placuta!
salutare tuturor
cum mai sunteti??/mada, mogdyyy, daria???
eu asa si asa zilele astea, am din nou capul ametit si greu, sunt dupa menstruatie si cred ca este si din cazua pierderii de minarale.
am inceput iar o cura de supradyn, deobicei imi trece dupa cateva zile
in rest, am zile bune, nu ca inainte dar pot trai asa
nu stiu dc o sa mai fiu vreodata ce am fost, puternica, hotarata si plina de viata dar asta sunt trairile mele de acum si merg cu ele inainte
vad atatea persoane noi pe forum cu fel de fel de intrebari, nu pot sa va spun decat sa aveti RABDARE, am trecut si eu prin ce treceti voi si acum sunt mai bine, imi desfasor actiitatile zilnice, defapt sunt atat de ocupata ca ajung acasa moarta de oboseala.
stiu cum este sa ti masori pulsul, stiu cum este sa nu poti dormi, sa crezi ca mori sau inebunesti, sa ti fie frica de orice, sa ai obsesii si ganduri anxioase, neliniste si agitatie dar credeti ma pe cuvant ca cu timpul o sa fie bine
eu am 1 an si 2 luni de depresie anxioasa si traiesc si sunt multe zile cand traiesc bine
nu am mers la psiholog sau psihiatru
la debutul bolii mi am facut de 3 ori sange, urina, hormoni tiroidieni si a fost bine
mi am facut ekg, control neurologic(fara rmn sau ct), oftalmologic*ma gandeam sa nu fie de la ochi capul greu), orl si nu aveam nimic
acum dupa un an cred si eu ca fizic nu am nimic, in atata timp apareau si alte simptome si m am invatat cu starile mele, le accept cand apar si nu le dau atentie
ronicolle, ma bucur de fiecare data cand iti citesc postarile si ma bucur pt tine cand vad ca esti ok, noi am fost colege de suferinta si ne am asemanat in simptome
nu mai da importanta stomacului, noi suntem prea fricoase si atente la tot, am o prietena care sufera de gastrita, cu dureri puternice de burta, cu endoscopie si biopsie facute si ok dar cu crize frecvente
si NU ARE NICIUN STRES, traieste linistita, nu tine un regim strict, fumeaza si nu este nici anxioasa si in niciun fel
va pup pe toti si sa auzim de bine
cum mai sunteti??/mada, mogdyyy, daria???
eu asa si asa zilele astea, am din nou capul ametit si greu, sunt dupa menstruatie si cred ca este si din cazua pierderii de minarale.
am inceput iar o cura de supradyn, deobicei imi trece dupa cateva zile
in rest, am zile bune, nu ca inainte dar pot trai asa
nu stiu dc o sa mai fiu vreodata ce am fost, puternica, hotarata si plina de viata dar asta sunt trairile mele de acum si merg cu ele inainte
vad atatea persoane noi pe forum cu fel de fel de intrebari, nu pot sa va spun decat sa aveti RABDARE, am trecut si eu prin ce treceti voi si acum sunt mai bine, imi desfasor actiitatile zilnice, defapt sunt atat de ocupata ca ajung acasa moarta de oboseala.
stiu cum este sa ti masori pulsul, stiu cum este sa nu poti dormi, sa crezi ca mori sau inebunesti, sa ti fie frica de orice, sa ai obsesii si ganduri anxioase, neliniste si agitatie dar credeti ma pe cuvant ca cu timpul o sa fie bine
eu am 1 an si 2 luni de depresie anxioasa si traiesc si sunt multe zile cand traiesc bine
nu am mers la psiholog sau psihiatru
la debutul bolii mi am facut de 3 ori sange, urina, hormoni tiroidieni si a fost bine
mi am facut ekg, control neurologic(fara rmn sau ct), oftalmologic*ma gandeam sa nu fie de la ochi capul greu), orl si nu aveam nimic
acum dupa un an cred si eu ca fizic nu am nimic, in atata timp apareau si alte simptome si m am invatat cu starile mele, le accept cand apar si nu le dau atentie
ronicolle, ma bucur de fiecare data cand iti citesc postarile si ma bucur pt tine cand vad ca esti ok, noi am fost colege de suferinta si ne am asemanat in simptome
nu mai da importanta stomacului, noi suntem prea fricoase si atente la tot, am o prietena care sufera de gastrita, cu dureri puternice de burta, cu endoscopie si biopsie facute si ok dar cu crize frecvente
si NU ARE NICIUN STRES, traieste linistita, nu tine un regim strict, fumeaza si nu este nici anxioasa si in niciun fel
va pup pe toti si sa auzim de bine
Buna dimineata,
Cum va simtiti?...eu m-am trezit din somn cu acel gol puternic de o secunda in piept ca si cum s-ar fi oprit inima...si acum ma gandesc ca am ceva la inima caci altfel de ce ar fi golul Acela? Nu stiu ce sa mai fac...sper sa fie totul bine...dar de ce acest gol?
Sanatate tuturor si o zi buna
Cum va simtiti?...eu m-am trezit din somn cu acel gol puternic de o secunda in piept ca si cum s-ar fi oprit inima...si acum ma gandesc ca am ceva la inima caci altfel de ce ar fi golul Acela? Nu stiu ce sa mai fac...sper sa fie totul bine...dar de ce acest gol?
Sanatate tuturor si o zi buna
Bunaa dimiii.practic azi e prima zi de concediu si am emotii...nu mai stiu cum e sa stau acasa in cursul saptamanii si nu stiu ce sa fac.sunt treaza de la 7 si ma tot foiesc prin pat gandindu-ma ce o sa fac o saptamana acasa.ptr azi mi-am facut eu niste planuri dar tot cu gandul la munca stau :) ma intreb ce fac colegele mele :)).
Ca intotdeauna la fiecare schimbare am emotii si o stare de panica dar nu in asa masura sa ma afecteze.pana ma obisnuiesc cu noua situatie si imi gasesc ritmul in rest totul e bn.
Santi eu in ianuarie fac 2 anisori de anxietate..nici nu-mi vine sa cred ca am reusit sa suport aceste stari atat de mult timp.la inceput nici nu credeam ca mai ajung sa imi fac nunta si acum am un an si o luna de la nunta, am un un nepotel tot de un an si m-am si angajat...acestea fiind cele mai importante momente din ultimii 2 ani.
Saptamana viit fac 2 luni de cand nu am mai avut nici un atac dw panica, nici o stare proasta si nici nu am mai luat vreo pastila sau ceai.incerc sa traiesc cat mai normal..
Dimineata telefonul, mic dejun si o cafea cu lapte, seara filmul meu preferat si portie de masaj cu relax&tone, mananc orice dar moderat, mai beau un pahar de must ca tot e sezonul si cam asta e.am si eu o prietena care are probl cu stomacul, a ajuns la urgente de cateva ori, plus alte probleme de sanatate dar nu renunta la stilul ei de viata, tigara mancarea chinezeasca sau doar un iaurt pe zi astea sunt obiceiurile ei.dar stii ce ma uimeste la ea ca toata ziua se plange ca ai este rau, ca o doare aia sau aia dar daca ai zici sa mergem la shopping e prima, uita instant de orice.
Cred ca asta nu putem face noi sau cel putin eu, sa trecem peste...sa uitam partea eea si sa ne axam pe partea buna din prezent.pe mine ma marcheaza pana si o durere mica de burta si greu uit acel moment.dar ceea ce sper eu ca odata cu trecerea timpului sa prind putere si curaj sa pot infrunta orice si asta va doresc si voua si cu acestea zise ma duc la treaba.
Ca intotdeauna la fiecare schimbare am emotii si o stare de panica dar nu in asa masura sa ma afecteze.pana ma obisnuiesc cu noua situatie si imi gasesc ritmul in rest totul e bn.
Santi eu in ianuarie fac 2 anisori de anxietate..nici nu-mi vine sa cred ca am reusit sa suport aceste stari atat de mult timp.la inceput nici nu credeam ca mai ajung sa imi fac nunta si acum am un an si o luna de la nunta, am un un nepotel tot de un an si m-am si angajat...acestea fiind cele mai importante momente din ultimii 2 ani.
Saptamana viit fac 2 luni de cand nu am mai avut nici un atac dw panica, nici o stare proasta si nici nu am mai luat vreo pastila sau ceai.incerc sa traiesc cat mai normal..
Dimineata telefonul, mic dejun si o cafea cu lapte, seara filmul meu preferat si portie de masaj cu relax&tone, mananc orice dar moderat, mai beau un pahar de must ca tot e sezonul si cam asta e.am si eu o prietena care are probl cu stomacul, a ajuns la urgente de cateva ori, plus alte probleme de sanatate dar nu renunta la stilul ei de viata, tigara mancarea chinezeasca sau doar un iaurt pe zi astea sunt obiceiurile ei.dar stii ce ma uimeste la ea ca toata ziua se plange ca ai este rau, ca o doare aia sau aia dar daca ai zici sa mergem la shopping e prima, uita instant de orice.
Cred ca asta nu putem face noi sau cel putin eu, sa trecem peste...sa uitam partea eea si sa ne axam pe partea buna din prezent.pe mine ma marcheaza pana si o durere mica de burta si greu uit acel moment.dar ceea ce sper eu ca odata cu trecerea timpului sa prind putere si curaj sa pot infrunta orice si asta va doresc si voua si cu acestea zise ma duc la treaba.
Myrel
Si eu am uneori acel gol cun zici tu care apare brusc.
Eu de 2 zile am ceva ca de la stomac si parca raul mi se duce catre inima.
Aveti si voi senzatie de asta?
Ma doare si spatele in zona de la omoplatul stang.
Si eu am uneori acel gol cun zici tu care apare brusc.
Eu de 2 zile am ceva ca de la stomac si parca raul mi se duce catre inima.
Aveti si voi senzatie de asta?
Ma doare si spatele in zona de la omoplatul stang.
Sinc,
Am avut si eu aceasta senzatie...la mine era ca o caldura din stomac care se raspandea in tot organismal.acum simptomele mele s-au modificat.furnicaturi slabe in umarul stang acel gol de o secunda si transpiratii ale palmelor.Au disparut insa tremurul mainilor si bataile puternice ale inimii iar tensiunea este la 120/75 si 75 batai pe min.Nu stiu ce sa mai cred...am impresia ca inima mea e bolnava din cauza acestui gol care apare odata pe zi si mi-e frica sa nu fac infarct.Faptul ca aici in strainatate (Iraq)nu am posibilitatea sa merg la un cardiolog ma sperie foarte tare, cu toate ca ultimul control la un cardiolog a fost acum 4 luni cand eram in tara..EKG si electrocardiograma parca se numeste si doctoral a zis ceva de neurovegetativ si atac de panica.recomandandu-mi Magnerot si sa fac miscare.
Am avut si eu aceasta senzatie...la mine era ca o caldura din stomac care se raspandea in tot organismal.acum simptomele mele s-au modificat.furnicaturi slabe in umarul stang acel gol de o secunda si transpiratii ale palmelor.Au disparut insa tremurul mainilor si bataile puternice ale inimii iar tensiunea este la 120/75 si 75 batai pe min.Nu stiu ce sa mai cred...am impresia ca inima mea e bolnava din cauza acestui gol care apare odata pe zi si mi-e frica sa nu fac infarct.Faptul ca aici in strainatate (Iraq)nu am posibilitatea sa merg la un cardiolog ma sperie foarte tare, cu toate ca ultimul control la un cardiolog a fost acum 4 luni cand eram in tara..EKG si electrocardiograma parca se numeste si doctoral a zis ceva de neurovegetativ si atac de panica.recomandandu-mi Magnerot si sa fac miscare.
neata!
Myrel si eu am tulburari neurovegetative. Uneori tensiunea creste dar in general e foarte buna ca si la tine. Inima este ok, la ekg nu s-a depistat nimic absolut. Cel mai mult ma confrunt cu anxietatea si atacurile de panica provicate de aceste tulburari.
Eu sunt increzatoare ca vor trece, le am de 1 an si 2 luni incontinuu, am mai avut o incercare si acum 2 ani dar pana in august 2013 am fost ok.
M-a mobilizat ce mi-a zis medicul si anume ca absolut nimeni nu ramane cu aceste tulburari. E de durata tratamentul dar vor trece, trebuie rabdare si mai ales vointa.
Myrel si eu am tulburari neurovegetative. Uneori tensiunea creste dar in general e foarte buna ca si la tine. Inima este ok, la ekg nu s-a depistat nimic absolut. Cel mai mult ma confrunt cu anxietatea si atacurile de panica provicate de aceste tulburari.
Eu sunt increzatoare ca vor trece, le am de 1 an si 2 luni incontinuu, am mai avut o incercare si acum 2 ani dar pana in august 2013 am fost ok.
M-a mobilizat ce mi-a zis medicul si anume ca absolut nimeni nu ramane cu aceste tulburari. E de durata tratamentul dar vor trece, trebuie rabdare si mai ales vointa.
Si medicamentos. Am facut anul trecut in toamna lexotan/rexitin 1 luna, eram praf si fizic si psihic, am functionat relativ pana in aceasta toamna. Am avut zile mai rele si zile mai bune.Am facut n investigatii...
Dupa multe atacuri de panica, am ajuns iar la medic, si cum iau seara distonocalm si 10 zile am luat aprazolam(acum ies de pe el) M-am simtit binisor de cand am inceput miscarea de dimineata. Vreau sa renunt la pastile.
Sunt bucuroasa ca nu mai am oboseala aceea matinala ce nu ma lasa sa ma ridic din pat, cascatul incontinuu.
ma lupt cu anxietatea si ca si restu vreau singura si fara ajutor chimic. Am mai reusit si cred ca voi mai reusi. Cam greu ma mobilizez ca au o fire prapastioasa.
Dupa multe atacuri de panica, am ajuns iar la medic, si cum iau seara distonocalm si 10 zile am luat aprazolam(acum ies de pe el) M-am simtit binisor de cand am inceput miscarea de dimineata. Vreau sa renunt la pastile.
Sunt bucuroasa ca nu mai am oboseala aceea matinala ce nu ma lasa sa ma ridic din pat, cascatul incontinuu.
ma lupt cu anxietatea si ca si restu vreau singura si fara ajutor chimic. Am mai reusit si cred ca voi mai reusi. Cam greu ma mobilizez ca au o fire prapastioasa.
Andreea pe unde o fi?
SINC inca nu ti-am citit toate comentariile, incet incet le iau de la capat, ai o ocupatie? lucrezi etc?
Pe mine toti m-au sfatuit sa fac ceva ce-mi place, sa am un job, sa ies din casa
SINC inca nu ti-am citit toate comentariile, incet incet le iau de la capat, ai o ocupatie? lucrezi etc?
Pe mine toti m-au sfatuit sa fac ceva ce-mi place, sa am un job, sa ies din casa
Da lucrez.Si eu imi caut tot felul de ocupatii care sa ma deconecteze.de ex.pictez.
Trebuie si tu sa-ti cauti un serviciu.
Cati ani ai?
Trebuie si tu sa-ti cauti un serviciu.
Cati ani ai?
33, nu pot sunt legata de copil inca. Avem ceva probleme.
McCris motivul pt care ÅŸi ajuns la atac de panica?
Atunci e simplu:nu te mai strea, nu te mai certa şi odihneşte.nu trebuie sa mai fim răi..suntem obligaţi sa iubim tot ce am creat.
Eu de faspt nu sunt o persoana certareata, evit si am evitat mereu conflictele, poate din cazua firii f timide, dar pun tot la suflet, absolut orice. stau si ma macin pentru un cuvant, mi-aduc aminte si reprosez. Am avut o prioada cand eram f irascibila si plangeam din orice.Mi-a trecut!Ma enervam ca nu pricepea copilul la teme, acum suntem bine, am mult mai mult rabdare si sunt dornica sa nu lenevesc. medicul zice ca cei ca noi au drinta sii mai mare de munca dupa ce-si revin cat de cat, parca vor sa recupereze.
Tu cum te simti?
Tu cum te simti?
McCris ce inseamna turburarile neurovegetative ?Si eu mai am cresteri de tensiune cateodata ( sunt si colerica de fel). Ma supar dupa care intru in panica ca imi creste tensiunea :) si fac infarct.Mai am cateodata urechi infundate sau imi ard obrajii si iar ma panichez ca e de la tensiune.Mama mea avea tensiune oscilanta, de asta am o obsesie... De cand s-a prapadit am impresia ca am mostenit toate bolile ei.
Am dezvoltat o fobie cu tensiunea in ultima vreme.astept ajutor ( 2 palme) sa ma trezesc.Nu vreau informatii care sa ma sperie mai tare.
Am dezvoltat o fobie cu tensiunea in ultima vreme.astept ajutor ( 2 palme) sa ma trezesc.Nu vreau informatii care sa ma sperie mai tare.
M_am dus sa jos şi eu un tenis de câmp, după o ora de joc m_a luat o ameţeală un puls mărit şi aveam o vedere difuză...oare o fi de la efort
McCris mă simt binişor nu vreau sa spun f bine..pt ca m_as minţi...eu am avut un atac de panica la intensitate maximă..cred ca 4 luni am stat pe la UPU sau pe lângă UPU..acum m-am obişnuit cu stările.A FOST FRUMOS..
Paul nu cred ca e de la efort, un atac de panica atata tot. Cine stie ce ganduri umbla pe carari ascunse in subconstientul tau, au declansat atacul cand au vrut ele... Stii deja ca anxietatea e parsiva, cand ne credem mai puternici ne aminteste ca nu e asa usor sa scapam de aa.
Si eu am niste stari super urate azi, au inceput in weekend cu o simpla durere de cap, pe urma intepaturi in mana stanga si azi s-au culminat cu o stare generala tampita : agitatie, ameteala, presiune in cap, senzatie de voma, gust ciudat in gura, intepaturi la inima, ce mai tot tacamul.
Cred ca e de la vreme, am auzit ca planeta noastra a intrat in a 6 a dimensiune...Nu am nici cea mai vaga idee ce inseamna asta :) dar mai stii ca nu ne influenteaza starile ?
Si eu am niste stari super urate azi, au inceput in weekend cu o simpla durere de cap, pe urma intepaturi in mana stanga si azi s-au culminat cu o stare generala tampita : agitatie, ameteala, presiune in cap, senzatie de voma, gust ciudat in gura, intepaturi la inima, ce mai tot tacamul.
Cred ca e de la vreme, am auzit ca planeta noastra a intrat in a 6 a dimensiune...Nu am nici cea mai vaga idee ce inseamna asta :) dar mai stii ca nu ne influenteaza starile ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tulburări psihice
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 10atac de panica
- 8Dupa un atac de panica, am ramas cu ideea ca mi se poate opri inima, ca mor
- 16Anxietate sau boala a inimii?
- 19ceva in gat
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 2Anxietate, neliniste-cauze?
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 13anxietate de sanatate
- 14am facut un atac de panica foarte urat - un sfat va rog!
- 22Dependenta de benzodiazepine-cum ati scapat??
- 15Nervozitate si anxietate
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 19Anxietate sau altceva?
- 19Tulburari Anxietate
- 5tulburare obsesiv compulsiva sau anxietate?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: