Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
Haide sa luam si cei frumos din aceasta stare.sa vedem într-adevăr cine este aproape de noi.cine ne iubeste cu adevărat, cine are rabdare.e o "boala"a rabdarii.Vă doresc tot binele din lume..
Da sinc am facut psihoterapie, cred ca 4 luni.de fapt stii ce am inteles eu cu psihologul...este singura persoana care te intelege cu adevărat.este o "boala" ruşinoasă.
Multumesc pt raspunsuri.ce ma ajutat pe mine zic eu in timp au fost cateva fraze care mi le a spus studenta la psiho. Sa le repet de zeci de ori pe zi.frazele erau asa :organismul meu de om perfect sanatos dezintegreaza toate cauzele stari de(aici fiecare isi spune ce stari are si de care vrea sa scape)si inca una eu catalin ca asa ma numesc pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai bine si viata mea este din ce in ce mai frumoasa alaturi de (si aici trececi voi pe cine va e alaturi) si cu dumnezeu in suflet o sa trec peste ttot si toate.asta repetam de zeci de ori pe zi.si mai ales inainte de culcare.asta ma ajutat.si dupa ceva timp schimbati prima vaza cu asta :organismul meu a dezintegrat toate starile de ce temeri aveti voi fiecare in parte.incercati poate va ajuta si pe voi.insa va trebuie luni de zile sa repetati lucrurile astea.
Nu mult..100 ron sedinta, o ora pe saptamana,..cred ca mai mult ma vindecat autorul acestui forum.CRED
Intreb cat ar fi tariful unei sedinte pentru ca vreau sa incep sedintele!
Ce spui tu pokoloko..nu prea cred eu ca este ok sa vb singur de nebun..ca sunt sanatos frumos bogat..sau nu stiu cum..poate erai indragostit sau o simpatizai tu pe domnişoara studentă.eu cred ca trebuie sa lupti.cu această stare.daca doamne fereşte aveam cine ştie ce BOALA crezi tu ca sfaturile domnisoarei mau erau plauzibile.nu cred..trebuie sa luptam cu noi..si crede-ma e f grru sa-ti dai 2 pumni singur..dar ca sa te faci bine trebuie
Lupusor daca vrei o domnisoara psiholog te costa 50 lei dar daca vrei într-adevăr un psiholog cu experienta te costa chiar 100 sau 150 lei..tu vrei sa faci terapie nu altceva? GLUMESC
Cati au avut atac de panica la psiholog.? Haideti sa fim realisti..eu personal odata am fugit din cabinet direct la UPU
Mai paul daca ar fi 2 in 1 ar fi perfect!glumeam!mai citestesc si doamnele pe aici si ne facem de ras!dar e bine!ca trebuie sa mai si glumim!c
Se poate...nu stiu as fi incercat orice in momentele alea.
Aproape pokoloko..imi spune psihologul."mai paulica nu ai vrea tu dimineata cand te trezesti sa ai scris in fata oglinzii in baie..sunt fumos sunt fericit sunt bogat"sufleteste"...".ok.zis si facut..am 2 baieti unu de 5 ani unul de 10 ani...cel de 10 ani se duce sus in baie vede "tabloul"incepe la 7 dimineata sa râdă in hohote.imi zice :ma tati bogat sufleteşte esti, fericit mai rar, dar frumos? Te minti pe tine..
Paul 345, imi place ca nu ti-ai pierdut simtul umorului.
Paul 345,
asa este.
Si pe mine ma ajutat foarte mult, mai ales cat am fost in spital.
Doamneeee, ce am vazut si trait acolo, nu am sa uit toata viata mea.
asa este.
Si pe mine ma ajutat foarte mult, mai ales cat am fost in spital.
Doamneeee, ce am vazut si trait acolo, nu am sa uit toata viata mea.
Un pacient se credea faraon si nu iti vorbea decat daca ii cereai permisiunea de a vorbi cu el.
Altul fugea pe coridoare strigand ca il fugaresc turcii...
Altul fugea pe coridoare strigand ca il fugaresc turcii...
Cryn ma sperii, asa de rau ai fost si de ce?
Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar nici sa fug de adevar.
Asa cum am mai spus, am pierdut controlul aspra creierului.
De la atacurile masive de panica sa produs un scurtcircuit in creierul meu.Eram atrasa de obiectele ascutite si imi era frica sa nu imi fac mie sau celor dragi mie, rau.
Asa cum am mai spus, am pierdut controlul aspra creierului.
De la atacurile masive de panica sa produs un scurtcircuit in creierul meu.Eram atrasa de obiectele ascutite si imi era frica sa nu imi fac mie sau celor dragi mie, rau.
Ai stat inchisa in spital?...motivul pt care ai avut un atac de panica la o asemenea intensitate
Aveam un program incarcat, nu prea aveai timp sa te plictisesti.
La 7:30 micul dejun
la 8 ne scoteau ca pe catelusi la plimbare.
la 9 terapie in grup
la 10 vizita
la 12 masa de pranz
la 13 terapie in grup
la 14 ergoterapie
la 15 terapie prin muzica...
si dupa caz vizita in alte pavilioane : psihotest, eeg, magnetorezonant...
La 7:30 micul dejun
la 8 ne scoteau ca pe catelusi la plimbare.
la 9 terapie in grup
la 10 vizita
la 12 masa de pranz
la 13 terapie in grup
la 14 ergoterapie
la 15 terapie prin muzica...
si dupa caz vizita in alte pavilioane : psihotest, eeg, magnetorezonant...
Totul a plecat de la frica de moarte. Sotul meu a murit acum 2 ani, la 2 saptamani dupa ce aflasem ca are cancer.
Buna dimineatza.ce faceti cum va simtiti?o zi frumoasa va doresc!
De dimineata de cand m-am trezit mi-am spus tot timpul...AZI MA SIMT BINE..pana acum a functionat.Voi cum sunteti?
Sinc bravo spune-o cat mai des.pana la urma o sa te simti si bine.
Salutare,
Inca o zi din aceea...furnicaturi in degetele de la mana stanga, presiune pe tample, nod in gat, durere in bratul stang inima imi bate mai repede...si bineinteles frica sa nu fac infarct.
Inca o zi din aceea...furnicaturi in degetele de la mana stanga, presiune pe tample, nod in gat, durere in bratul stang inima imi bate mai repede...si bineinteles frica sa nu fac infarct.
Sa fie oare acestea simptomele unui infarct sau atac cerebral?
Myrel ai mai avut simptomele astea...si nu ai facut nici infarct nici avc.
Buna ziua,
Pentru cei care au probleme cu controlul mintii, reamintesc o metoda utila.
Este epuizant şi neproductiv să lupţi cu gândurile neplăcute sec-de-sec. Toţi oamenii au şi gânduri negative, dar pot apărea probleme abia atunci când acestea È‹ncep să se manifeste foarte des.
În această situaţie, există o metodă simplă, dar eficientă, cu condiţia să fie aplicată cu perseverenţă.
În prima etapă scrie pe hârtie gândurile, imaginile, trăirile, emoţiile, sentimentele, senzaţiile pe care le ai atunci când gândurile negative se manifestă foarte intens şi frecvent;
În etapa următoare trebuie să stabileşti un program zilnic de aproximativ 10 minute, la aceeaşi oră, dacă se poate şi È‹n acelaşi loc, È‹n care să inviţi gândurile negative să se manifeste şi să le scrii pe hârtie ca È‹n etapa precedentă. Dacă gândurile apar şi È‹n restul zilei, È‹ncearcă să te detaşezi de ele, adică să le laşi să se manifeste, dar, pe cât posibil, să nu le bagi È‹n seamă şi să nu lupţi È‹mpotriva lor. În asemenea momente, poţi repeta È‹n minte o formulă verbală de genul: "Gânduri negative aţi venit, dar nu am timp de voi acum! Vă invit È‹n audienţă È‹n fiecare zi la ora 18, timp de 10 minute. Dacă rămâneţi, treaba voastră!"
Prima etapă etapă durează 2 săptămâni, iar etapa a doua 3-4 săptămâni.
Dupa un timp de practică a acestei metode, gândurile negative nu vor mai apărea atât de des şi nu vor mai fi atât de deranjante.
Succes !
Pentru cei care au probleme cu controlul mintii, reamintesc o metoda utila.
Este epuizant şi neproductiv să lupţi cu gândurile neplăcute sec-de-sec. Toţi oamenii au şi gânduri negative, dar pot apărea probleme abia atunci când acestea È‹ncep să se manifeste foarte des.
În această situaţie, există o metodă simplă, dar eficientă, cu condiţia să fie aplicată cu perseverenţă.
În prima etapă scrie pe hârtie gândurile, imaginile, trăirile, emoţiile, sentimentele, senzaţiile pe care le ai atunci când gândurile negative se manifestă foarte intens şi frecvent;
În etapa următoare trebuie să stabileşti un program zilnic de aproximativ 10 minute, la aceeaşi oră, dacă se poate şi È‹n acelaşi loc, È‹n care să inviţi gândurile negative să se manifeste şi să le scrii pe hârtie ca È‹n etapa precedentă. Dacă gândurile apar şi È‹n restul zilei, È‹ncearcă să te detaşezi de ele, adică să le laşi să se manifeste, dar, pe cât posibil, să nu le bagi È‹n seamă şi să nu lupţi È‹mpotriva lor. În asemenea momente, poţi repeta È‹n minte o formulă verbală de genul: "Gânduri negative aţi venit, dar nu am timp de voi acum! Vă invit È‹n audienţă È‹n fiecare zi la ora 18, timp de 10 minute. Dacă rămâneţi, treaba voastră!"
Prima etapă etapă durează 2 săptămâni, iar etapa a doua 3-4 săptămâni.
Dupa un timp de practică a acestei metode, gândurile negative nu vor mai apărea atât de des şi nu vor mai fi atât de deranjante.
Succes !
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51De 2 saptamani ia Xanax si nu se simte bine deloc
- 5afost diagnosticat cu tulburare psihica acuta.. avem nevoie de ajutor!
- 6sa o fac...sau nu?
- 1Atacuri de panica...stare de frica
- 8piatra la fiere
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 2Somatizare (anxietate)
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 0Probleme cardiace?
- 13Anxietate sau altceva?
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 1Batai rapide ale inimii
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: