Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 275276277 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
08-11-2015, ora 16:39
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Da ganduri negative...parca creierul gândeşte incontinuu nu se mai opreşte...Tristeţe fara chef de nimik..nici pofta de mancare..mie frik sa raman singura in casa...sa ies singura din casa...caut mereu sa am pe cineva lângă mn...si stau toata ziua in pat mie ciuda pe mn ca numai am chef de nimik...nici nu vr sa ma mai vad cu prietenii mi se pare ca am slăbit ca m-am facut mai urata...Tristeţe mereu si fara chef de nik...urata e anxietatea asta of doamne.va multumesc ca imi răspundeţi.
0
08-11-2015, ora 16:48
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Maricica aşa am fost şi eu 2 luni nu am ieşit din casa.Imi era frica sa merg pana la magazin.Pana Intr-o zi când mi-a luat inima în dinţi şi am plecat de acasă. Mă luat panica dar văzând ca nimik nu mi se întâmplă am reuşit sa scap de casa.Acum când vin atacurile ascult muzica fac respiraţia şi îmi trece.Nu mă închid în mine.Adevarat este ca cei din jur nu te înţeleg. Aici avem posibilitatea sa vorbim deschis fără sa zică alţi ca sunt nebuna.Multa sănătate şi voinţa.
0
08-11-2015, ora 21:10
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Da...aici ce pot spune ce stări am cand spun in casa ca ma ustura pilea sau ca ma ia frica se uita la mn ca la o ciudata...nu intelege ce înseamnă...
0
08-11-2015, ora 21:35
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Nici pe mine nu mă înţelege nimeni.Eu lupt singura cu starile mele.Cateodata simţi nevoia sa vb cu cineva despre ăsta dar nu te înţelege nimeni.
0
08-11-2015, ora 21:41
Serban37
Nu este medic/terapeut
Serban37
Maricica, am trecut şi eu prin tot ce treci tu acum. Nu puteam ieşi din casa de frica, dacă rămâneam singur ma apuca frica instantaneu, trebuia tot timpul sa am pe cineva lângă mine, nu mai suportam sa ma uit la ştiri, nu puteam nici sa spun părinţilor prin ce trec, am încercat odată şi s-au uitat la mine cu nişte ochi mari... Dragii de ei, nu aveau cum sa inteleaga prin ce trec... Nimeni nu înţelege dacă nu a trecut prin asta.
Am avut noroc cu faptul ca serviciul nu prea mergea şi eram singur în birou, asa ca am chiulit jumătate de an. Stăteam mai mult în casa şi tremuram toată ziua de nebun. Pana într-o sâmbătă, soţia (care mi-a fost alături tot timpul şi susţinut) era la serviciu şi pur şi simplu am stat în pat de la 7 dimineaţă pana la 4 când a venit ea. Am băut ceai, m-am jucat pe telefon şi m-am uitat la TV la ceva program relaxant. Când a venit, s-a mirat ce bine ma simţeam.
Sa nu crezi ca asta a fost tot. Nuuu. Dar la un moment dat am descoperit forumul asta. Am realizat ca nu sunt singur, nu am cine ştie ce boli şi am încercat sa îmi impun faptul ca sunt bine.
Nu puteam totuşi sa ies din casa singur, eram cat de cat ok în casa, dar cum ieşeam, după primii 50 metri începeam sa tremur, sa transpir şi toată lumea se învartea în jurul meu.
Cu timpul am început sa conştientizez ce am, sa accept şi sa chem atacurile de panica şi ele au dispărut. Apoi am început încet sa ies afara, sa ma plimb şi în acest moment pot sa spun ca sunt 90% vindecat.
Deci, pe scurt: odihna, relaxare, gândire pozitiva, ceai, fără filme sau ştiri stresante.
Va stau la dispoziţie cu orice va pot ajuta.
0
08-11-2015, ora 21:43
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Da...eu stau in casa mie frica sa mai ies si afara si cand ies parca imi vine sa dau inapoi in casa...akma cand ma gândesc ca a vine noaptea si trebuie sa dorm e un chin pt mn...of sper sa fim bn si sa ne revenim...
0
08-11-2015, ora 21:51
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Da multumesc Şerban pt încurajările tale...si eu intru mereu pe forum acesta si citesc despre stări...mi se pare oribila anxietatea astea...ma scoate din sarite sunt mereu obosita imi vine sa stau numai in pat si sa nu fac nimik toata ziua...si akma fac si scoala de soferi si am ore de condus...cand ma duc la ore e ceva de groaza pt mn abia pot sa ma concentrez...parca as vrea sa renunţ la scoala nu stiu...
0
08-11-2015, ora 21:57
Serban37
Nu este medic/terapeut
Serban37
Nu renunti la nicio şcoală. Aduna-te şi termina-o.
În rest dacă îţi vine sa stai tot în pat, asta sa faci.
0
08-11-2015, ora 22:11
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Multumesc Şerban pt sfaturi...ma bucur ca exista oameni care inteleg stările astea...si ma mai liniştesc cand vb cu voi aici...inteleg doar oamenii care au trecut sau trec prin stările astea.
0
08-11-2015, ora 22:22
io George
Nu este medic/terapeut
io George
Salut...pot spune ca prin clipele astea trec si eu de 2 luni de la primul atac de panica...in fine au fost decat atacuri primul mai rau care ma plimbat pe la spital... de atunci stau tot intr.o frica, dar problema este ca pe mine nu ma doare nimic in afara de transpiratul palmelor si al picioarelor si o senzatie usoara de nod in gat. incerc sa gandesc si pozitiv, cateodata reusesc sa mai ies cat de cat din starile astea. pot spune ca am fost la Dr. psihiatru si mi.a dat 1 luna coaxil 1 dimineata si 1 seara si alprazolam de 0.5 seara inainte de culcare, precizez ca dintr.o luna 3 saptamani m.am simtit fff bine, dar de 1 saptamana am simtit ca, coaxilu nu isi mai face treaba si din contra imi dadea niste stari foarte ciudate si ganduri urate si lam lasat de 1 saptamana, acum iau alprazolam la nevoie cand simt ca ma oboseste prea mult gandirea asta negativa, sa nu mai zic ca de vreo 3 zile ma trezesc in noapte si nu pot sa mai adorm deloc.
0
08-11-2015, ora 22:31
aegaf
Nu este medic/terapeut
aegaf
Maricica orice ai face sa nu renunti la scl. Si eu sufar de anxietate, atcuri de panica... de 3 ani. Important e sa avem mereu o ocupatie. Urmez si tratament de la psihiatru dar mi-e cam frica sa nu creeze dependenta. Asa ca fa ce iti place si eventual fa psihoterapie. Si nu uita ca suntem multi aici.
0
08-11-2015, ora 22:34
io George
Nu este medic/terapeut
io George
pt aegaf: ce tratament urmezi si de cand?
0
08-11-2015, ora 22:37
aegaf
Nu este medic/terapeut
aegaf
Fevarin 1/2 seara timp de 1 saptamana si dupa aceea 1 pe zi si gabagamma 2/zi. Am inceput acum 2saptamani tratamentul. Am mai facut un tratament si anul trecut dar am renuntat repede la el ca ma facuse o leguma de la inceput.
0
08-11-2015, ora 22:40
io George
Nu este medic/terapeut
io George
si cu asta iti merge bine?? cu somnul cum stai?
0
08-11-2015, ora 22:43
aegaf
Nu este medic/terapeut
aegaf
Stau prost cu somnul. Am ora fixa la care ma trezesc noaptea. Am vb la tel cu dr si mi-a zis sa suplimentez cu xanax. O sa incerc si asa poate merge. Deocamdata nu simt mare inbunnatatiri. E mai bine parca dar mai e mult pana departe.
0
08-11-2015, ora 22:48
io George
Nu este medic/terapeut
io George
vad ca pe langa tratament conteaza mult gandirea pozitiva cat ar fi de greu sa gandesti pozitiv incearca...io unu asa imi mai reduc din starile alea urate.
0
08-11-2015, ora 22:51
aegaf
Nu este medic/terapeut
aegaf
Pai tratament doar te ajuta sa treci peste starile care aunt provocate de felul nostru de a gandi. De aceea zic ca terapia e f importanta. Eu pana acum nu am gasit un paiholog bun dar voi mai cauta.
0
08-11-2015, ora 23:06
io George
Nu este medic/terapeut
io George
tot asa incerc si eu sa gasesc un psiholog bun...care sa puna in meseria lui putina caldura si sa nu se gandeasca numai la bani.
0
09-11-2015, ora 07:49
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Doamne ce noaptea oribila am avut...n-am dormit toata noaptea.ma ustura mâinile parca arde mâinile asa nu stiu ce înseamnă simptomele astea...usturimi de mâini parca ma arde cineva.numai suport numai pot sunt disperata...
0
09-11-2015, ora 13:32
costi84
Nu este medic/terapeut
costi84
T E R I B I L
0
09-11-2015, ora 14:33
io George
Nu este medic/terapeut
io George
Dute la un medic si vezi ce se intampla cu tine.
0
09-11-2015, ora 16:52
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Am fost spune ca totul e in capul meu si ca eu singura imi fac simptomele astea.ca stau prea mult si ma gândesc...
0
09-11-2015, ora 16:54
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Si trebuie sa ma controlez eu singura si sa nu ma mai gândesc la simptomele astea...ca sunt doar in capul meu si atata...
0
09-11-2015, ora 18:08
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Ti-ai facut analize?
0
09-11-2015, ora 18:52
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
Nu mi-am facut analize...ultima oară mi le-am facut prin Martie.
0
09-11-2015, ora 18:57
Maricica27
Nu este medic/terapeut
Maricica27
7 ani in urma cand aveam 20 de ani am mai avut stările astea la fel dar akma dupa atata timp au reapărut de asta stiu ca e de la anxietate.dar am sa imi fac si analizele sa vad poate am altceva...
0
09-11-2015, ora 22:37
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Maricica 27 este o stare rea şi eu azi am fost ametita toată ziua.Miam luat tensiunea este buna.Aşa îmi zic şi eu ca este doar în capul meu.Trrbuie sa învăţăm cumva sa ne controlam.Cand ajung acasă merg sa îmi schimb tratamentul şi caut un psihoterapeut.Eu am scăpat vreo 2.sau 3 ani de ele dar nu mai ştiu Cum.
0
10-11-2015, ora 00:28
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Vi se intampla sa va treziti brususc din somn din cauza ca parca dintr-o data va creste pulsul?
0
10-11-2015, ora 07:35
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Dar fara sa simtiti efectiv palpitatie.
0
10-11-2015, ora 07:37
aegaf
Nu este medic/terapeut
aegaf
Da. Eu patesc. Ma trezesc din somn cu puls ridicat dar dupa 15 min imi revin.
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 275276277 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul