Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 337338339 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
05-01-2017, ora 23:53
Laura@Laura
Nu este medic/terapeut
Laura@Laura
Veritas
Mulțumesc frumos, am sa vad pe torrente.
Da. Se poate întâmpla să faci atac de panica chiar și la întrunirea anxioosilor anonimi !
0
05-01-2017, ora 23:59
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
@Mihaela70 îmi pare rău că treci atât de greu prin aceste stari, și eu am ameteli de mult timp, dar la aceasta intensitate nu am avut niciodată, fac si tratament și neurologic, iau tanakan și mydocalm, am luat și piracetam, dar se vede ca tratamentul e de durata sau este ineficient, trebuie sa trecem fetelor, nu se poate, refuz sa cred ca nu ne va fi bine.

@Laura@Laura are dreptate @Penelope, nu mai spune ca te-ai saturat de viața asta, trebuie sa învingem, și îmi place Cum spune @Veritas, care dealtfel mă și motivează mult, ca sa învingi anxietatea, trebuie sa treci prin ea.

Și cu spațiile mari am probleme, la fel ca voi fetelor, îmi fac lista și mă duc țintă la produsele de care am nevoie, numai sa ies repede de acolo.Aștept sa ajung acasa, intr-o săptămână și un pic, sa "colind"din nou la usa neurologului și a psihiatrului.Știu ce mă așteaptă, știu ce-mi zic, dar creierul meu știe deasemenea ca trebuie sa merg, asta e...Veritas îmi zice sa profit de zilele astea care au rămas pana mă întorc, și bine zice, dar parcă ceva mă ține, mâine (dacă nu mai sunt așa amețită)îmi reiau plimbarea mea de minim 1km☺.Sănătate multa tuturor, noapte liniștită!!!
0
06-01-2017, ora 00:08
Laura@Laura
Nu este medic/terapeut
Laura@Laura
Veritas
Mulțumesc frumos, am sa vad pe torrente.
Da. Se poate întâmpla să faci atac de panica chiar și la întrunirea anxioosilor anonimi !
0
06-01-2017, ora 00:12
Laura@Laura
Nu este medic/terapeut
Laura@Laura
Mihai70
Sper sa dormi liniștit !
Noapte buna !
0
06-01-2017, ora 00:25
Vally12
Nu este medic/terapeut
Vally12
Eu doar vam spus cum Sa intamplat cu fratele meu.
Deci nu descurajez pe nimeni.sunt multi aici care posteaza auirea( da aia si aia) oameni buni repet forta este in noi proprii. Eu cel putin nu mam luat dupa altii.
Eu am gasit forta in mine. Si am reusit. A durat 4 ani de
Anxiety. Pe mine ma ajutat ft mult stresul. Am deschis un business aici la londra si mam concentrat mai mult pe afacere decat pe boala, si am uitat treptat.
Dar Sa nu uitat cu sechele toti ramen. Bafta
1
06-01-2017, ora 00:29
Vally12
Nu este medic/terapeut
Vally12
Veritas, ai dreptate ca cititul ajuta. Dar sa nu citesti despre boala niciodata
0
06-01-2017, ora 12:45
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Dragilor, se confrunta cineva cu anxietate continua? eu mi am inceput aceasta calatorie acum aprox 1 an si de atunci nu am avut nicio zi normala, adica fara niciun fel de simptom. In ultimul timp imi da de furca o moleseala care tine si 8 ore. Asa de de dificila sa fie aceasta calatorie?
0
06-01-2017, ora 13:30
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
MagieAl cred ca toti ne confuntam cu asta, eu una chiar si atunci cand am zile bune ba ma mai inteapa in zona inimii, ba ma mai doare putin la ceafa, ba intr.o zi sunt ametita. Adica si eu, la fel ca tine, de 6-7 luni de cand ma lupt cu anxietatea asta care imi da de furca(sper ca eu sa castig) nu am mai avut nici o zi in care sa nu ma doara nimic, chiar si daca durerea tine si doar cateva secunde.

Si chiar daca nu ai avea simptomele pe care le ai si ai avea doar gandurile, tot anxietate continua este.
1
06-01-2017, ora 14:04
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Florinaflo, inteleg ce zici, am trecut prin multe etape intr un timp relativ scurt, simptome cu carul care s au tot schimbat insa pe mine simptomele fizice ma zapacesc zilnic. Trebuie sa invatam sa le acceptam si sa le controlam.
0
06-01-2017, ora 15:14
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Ma intreb , daca unii dintre voi sunteti din Bucuresti, si daca ati gasit vreun medic pshiatru care va recomandat vreun tratament minune pentru aceasta boala si care sa fii dat roade ?? de ce spun asta ?multi din apropiatii mei imi recomanda sa merg la medicii din Bucuresti, deoarece cei de aici din zona nu au reusit sa fac nici pe unul sanatos.Si daca ar fi asa , as mai face si incercarea asta , de a consulta un medic din Bucuresti. Astazi am fost praf, mai ales dimineta, acum un pic mai limpede dar doar 20 %, nu total.Am treba mereu , nu ma plang de activitate ma plang ca nu pot sa ma concentrez indeajuns sa muncesc mai mult, sa-mi indeplinesc atributiile pana la capat, tot vreau sa ma asez in pat.
1
06-01-2017, ora 15:29
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Miha 70, daca exista un tratament minune nu existau forumuri de acest gen. Sunt sigur ca toti am avea de facut ceva mai bun decat sa stam si sa ne plangem/incurajam aici. Toti vorbesc de acceptarea si controlarea acestor stari, teoria in aceasta tulburare este destul de simpla insa practica este cu totul alta. La baza am inteles ca este frica de moarte, totusi toti oamenii au aceasta frica, cred ca singura diferenta este ca ei nu se gandesc atat in acest sens. Fiecare isi va gasii propria lui solutie de a iesi din aceasta calatorie intortocheata, mai devreme sau mai tarziu.
0
06-01-2017, ora 16:57
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
@Miha70 eu sunt din Bucuresti. Mie mi a mers extraordinar de bine cu Seroxatul. La inceput iti da stari nasoale pana se ob organismul cu el dar apoi e f bine. Dar trebuie sa ti l prescrie doctorul. Eu in toti anii in care l am luat am facut lucruri pe care nici inainte nu le faceam.( am dormit singura noaptea, am zburat cu avionul singura etc) dar gadul ca luam un antidepresiv ma urmarea zilnic si faptul ca nu puteam face un copil in timpul tratamentului ma macina si mai rau si din aceste motive am hotarat sa l intrerup. Daca vrei iti dau in mesaj privat numele doctorului, este un om nemaipomenit, te faci bine numai daca vb cu el. Sanatate multa!
1
06-01-2017, ora 17:13
Ionut2109
Nu este medic/terapeut
Ionut2109
Si eu simt capu de zici ca nu il am practic e gol... E plin de orice alt ceva
1
06-01-2017, ora 17:13
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
@Florinaflo, eu cred ca nu exista om sa nu aiba vreo durere cat de.mica in fiecare zi, numai ca noi le interpretam altfel. Eu in toate zilele cat de bune sau rele ar fi ele tot am gandurile mele vesnice..aoleu si daca de data asta chiar se intampla ceva. Sanatate multa!
0
06-01-2017, ora 18:45
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Penelop si mie mi -a fost prescris seroxat si mi-a fost rau de la el, si nu am mai luat, ma tulbura rau de tot, nu mi s-a spus ca asa e la inceputul administrarii, mai tare m-am speriat.Nu stiu ce sa fac ???sa fac un drum pana la Bucuresti?trebuie sa ma pregatesc temeinic sa pot merge pana la Bucuresti.Multumesc, daca ma hotarasc te contactez!
0
06-01-2017, ora 19:01
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
Miha70, eu zic ca de la toate antideprsivele te simti ciudat la inceput, nu te speria.
0
06-01-2017, ora 19:05
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
Miha 70, mi-ai amintit ce mi-a zis mie psihiatra a-2-a oară când am intrat în cabinet pt.reteta și sa-i zic ce și Cum..i-am zis ca nu sunt bine, și d-mnei mi-a zis-"ai răbdare, nu exista un medicament care sa facă minuni"deci...răbdare, dar am o întrebare pt.voi, din 16 noiembrie de când iau medicația, nu ar fi trebuit sa mă simt mai bine?sunt deja în a-7-a saptamana.voi vedea când ajung ce mai zice.
@Penelop zici ca ti-a mers cu seroxatul, după atât de mult timp ai simțit și tu îmbunătățiri ale stării? Și acum ca ai întrerupt Cum te simți?
Mie mi-a mai dat ca și adjuvant NeuroHelp, un supliment care conține b-urile și acid alfa lipoic (ALA)un antioxidant care acționează la nivelul sistemului nervos, este pt.diabetici, dar d-mna dr.îl prescrie pacienților ei și are succes, cică...Voi vedea, am început sa iau, ca am o cutie aici cu mine.
Astazi am fost mai bine ca ieri, la modul ca nu m-am mai ținut de perete sa ajung la toaleta, și i-am gătit sotului meu paste carbonara, deja este un triumf☺.
Sănătate multa!!
1
06-01-2017, ora 19:12
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Miha trebuie sa ai rabdare si sa urmaresti in timp, dureaza in medie cam intre 2 saptamani si o luna pana se obisnuieste organismul cu tratamentul si de cele mai multe ori e si pe psihic. Eu imi amintesc inainte de a lua spitomin am citit ca anumite persoane au avut stari urate si chestii de genul si ghici ce? La nici 3 minute dupa ce am luat prima pastila era sa fac atac de panica pe ideea ca imi face rau. Nu cred ca este cazul sa vii la Bucuresti (la pomul laudat) pana nu incerci cu tratamentul asta o perioada sa vezi cum te simti.

@Sara ma bucur sa aud ca te simti mai bine.
0
06-01-2017, ora 19:37
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
@Veritaaaas, mulțumesc!!!Te mai "stresez"în privat☺ ☺
0
06-01-2017, ora 22:11
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Corect veritas, si eu patesc la fel cand iau un medicament nou !
0
06-01-2017, ora 23:15
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
Sara43, mie mi a fost bine pe toata perioada cat l am luat, cativa ani. Si l am scazut cam intr un an jumate daca nu ma insel. Ajunsesem sa iau jum pe saptamana cam asa, cand l am intrerupt. Sevrajul a fost urat sa spun asa, daca intr adevar a.fost sevraj si nu nebunia din capul meu. Pt ca de cand am.inceput sa l scad m am gandit ca o iau de la capat si exact asa a si fost. Poate si perioada in care l.am luat mi a fost bine numai pt faptul ca ma gandeam ca l.iau. De un an nu mai.am tratament, merg numaj la psihoterapeut. Si sper asa.si sa ramana si sa nu mai fiu nevoita sa iau medicamente. Am mai luat dar destul de rar d astea de plante sau homeopate..gen sedativ PC. Tind sa cred ca medjcamentele nu.prea sunt de folos in cazul nostru pt ca nu trateaza cauza, mai mult ne tin pe.loc. Incearca sa mergi la.psihoterapeut si sa iei medicam.mai usoare daca chiar e necesar. Pe.noi gandirea de omoara, ca practic nu avem nimic. Si asa sa va amuzati ca tot zicea Veritas ca era sa faca atac de panica dupa e a citit ce reactii au avut alte persoane cand au luat spitomin..exact asta am.patit si eu asta.seara...zilele trecutr am cumparat o.pasta de.dinti de.la o.persoana cu dizabilitati pe care am.intalnit o.intr un restaurant.asta seara am folosit o si in secunda doi am inceput sa ma.gandesc ca daca a injectat ceva in ea sau daca cine stie de.undr a luat o.si vrea sa faca rau.daca si.daca. Numai ganduri tampite am avut...bjneinteles ca nu am.patit.nimic dar am.o imaginatie.asa de bogata uneori ca nu mi.vine a crede. Acum imi.vine sa rad singurade ce tampenii imi trec prin cap...asa patesc sj cand iau medicamente sj.le.citesc prospectul...am.impresiam ca am toate reactiile adverse. Dar.asta cu pasta.de.dinti.chiar a.fost tare.ce.sa.zic. m a depsit
0
07-01-2017, ora 00:37
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
Mulțumesc Penelop!Dacă te-ai hotărât sa mergi doar pe psihoterapie, asa sa faci, trebuie sa-ți găsești forța să nu te intorci la medicatie.Eu am fost totaaaal împotriva medicației, dar nu am avut ce face, în unele cazuri ajuta sa treci puțin mai ușor, știu, puterea minții, Doamne cata teorie știu, și sunt convinsa ca și voi, și cât de greu o aplicam din pacate
2
07-01-2017, ora 00:39
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
Asta cu daca este foarte adevarat. O alta patanie in perioada asta de anxietate am avut-o cu o crema contur de ochi, este extrem de amuzanta patania dar atunci cand s-a intamplat a fost ceva groaznic.
In urma cu 2 luni cand a inceput sa debuteze anxietatea mea la cote maxime si eram in alerta 24/7 cand orice zgomot, miros sau orice altceva mi se parea in neregula am trecut in primele zile prin chestia cu spitominul si la maxim 3 minute dupa ce l-am luat aveam impresia ca mor, ca imi pierd cunostinta ca cine stie ce se intampla (o stupiditate bineinteles pt ca pastila cred ca era abia pe esofag si eu aveam impresia ca deja e in sange si mor cu zile ca prostu) la vreo 2 zile dupa treaba cu spitominul imi cumpar o crema contur ochi naturala care are la baza miere, laptisor de matca, ulei de jojoba, ulei din samburi de struguri si ulei de masline. Crema este cat se poate de naturala, la modul ca mai naturala de atat nu aveam decat sa-mi torn direct mierea pe ochi si nimic mai mult, ca si produs care are ingrediente pe baza de miere si laptisor de matca are mirosul specific de produs apicol, dulceag. Imi aplic crema pe pleoape, masez bine, se simtea mirosul destul de puternic a miere si zic ia sa-mi aplic putin pe zonele cu piele foarte uscata pt ca este recomandat si pt asa ceva. Zis si facut, aplic crema si in timp de masam pielea imi apare mega senzatia ca nu pot respira bine (datorita anxietatii bineinteles) si dupa fix 2 secunde am facut atac de panica pe ideea ca sunt alergica la produse apicole, ca din alergie se poate muri, ca nu mai pot respira, imi bate inima rapid, m-am inrosit la fata, am inceput sa ametesc, eram ferm convinsa ca ala imi e sfarsitul ca o sa mor de la o nenorocita de alergie si pana aici mi-a fost dat sa traiesc. Normal ca am facut atacul de panica, m-am hiperventilat, tremuram in toate felurile dupa care incercam sa identific simptomele alergiei, timp in care am inceput sa ma demachez intens cu apa micelara, imi frecam toata fata, m-am spalat de doua ori ca sa iasa totul din piele si tot asa. In atacul de panica imi spuneam ca nu am cum sa fiu alergica la produse apicole pt ca pot consuma miere linistita, am avut produse pe baza de venin si nu am patit nimic, ulei de jojoba am tot intalnit in diferite produse dar nu si nu, anxietatea ma convingea ca nu am avut pana acu, dar acum am. Bineinteles ca n-am avut nici o reactie la acea crema, am evitat-o cateva zile pana am inceput sa o refolosesc, timp in care aplicam crema pe pleoape incepeam sa am o stare de disconfort avand antecedentele cu acel atac de panica, ideea este ca anxietatea incearca sa te minta din nou dar cand nu te mai poate duce unde vrea renunta la idee. Folosesc crema aia zilnic si acum nu mai am nici pe naiba si nu este zi sa nu ma amuze cat de urat am facut la ideea "DACA AM FACUT..." sau "DACA FAC CUMVA..."
La ce a spus Penelop cu pasta de dinti, alta chestie acum 3 zile gaseste fratele meu in cutia postala un plic de budinca de vanilie cu o brosura, firma respectiva isi face promovare ca tot omul. Vad budinca, imi spune frati-miu ca a gasit-o in cutia postala mi-a aratat brosura, erau toate sigilate intr-o tipla, pe moment n-am avut reactie. Seara imi spune ca e curios cum este si sa incercam sa vedem cum e. In timp ce incalzeam laptele imi trece nastrusnica idee ca daca a pus cineva anume acel plic si cine stie ce contine, si daca are cine stie ce porcarii si sf-uri si este o intreaga teorie a conspiratiei?
Eu si mai labila ma uit la plic, studiez plicul, ma uit cum a fost ambalat si incep sa rad pt ca am realizat ca mintea o luase pe campii rau de tot cu "intrigile" si "telenovelele" si am realizat ca nu are nici pe naiba, am facut acea budinca, am gustat din ea si n-a murit nici macar musca.
Este general valabil in perioada anxietatii sa avem dubii asupra medicamentelor, produselor, lucrurilor, mediului in care ne aflam, lucruri care in mod normal nu alerteaza pe nimeni insa le dam importanta sporita. Trebuie doar sa facem diferenta intre ce este cu adevarat periculos si ce este cu adevarat inofensiv.
Anxietatea asta se trateaza cumva treptat vazand ca ceea ce percepem noi ca fiind un pericol iminent sunt lucruri inofensive.
3
07-01-2017, ora 01:09
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
E bine ca ajungem sa ne amuzam de pataniile noastre si sa realizam ca totul este numai in mintea noastra. Cine a mai avut parte de situatii haioase? Haideti sa ne mai descretim.fruntile.putin. Viata nu i atat de trista cum.noua ni se pare. Era si. o.poezie..cred ca ati citit o majoritatea pe fb.suna cam asa.. Toarna ti o cafea fierbinte/ Stiu ca i seara, dar insist/ Da perdeaua la.o parte/ Stinge becul ala.trist/Pune te langa fereastra/ Si priveste catre cer/Lasa ti.gandurile n pace/ Nu mai fi asa sever/ Plangi si racorest ti trupul/ Razi apoi.de tine.tare/ Viata nu i atat de rece/Precum tie ti se pare/ Soarbe fiecare clipa/ Fiecare strop din ea/ Scrie, canta, deseneaza/ Bucura te.nu mai sta!
0
07-01-2017, ora 10:38
ely30
Nu este medic/terapeut
ely30
Asa sunt si eu fetelor ma speriu cand ma doare ceva sa iau vreun calmant ca daca am reacție adversa in afara de cate un paracetamol nu mai iau nimic eu iau serodeps(o substanța numita escitalopram)de 3 luni si cate jum de anxiar la nevoie la inceput cand mi la prescris dr nu l-am luat de teama sa nu am reacții adverse si atat am citit prospectul de ma saturasem dar dupa ce am fost la control la psihiatru ma incurajat si mia zis ca trebuie sa il iau tocmai ca sa ma simt bine ca nu imi face nimic rau intradevar rezultatele au aparut deabia dupa a doua luna trebuie rabdare oricum nu sunt asa bine dar ma ajuta sa nu mai intru in panica si sa nu ma mai speriu din orice si inca mai merg si la psihoterapeut si sa stiți ca ma ajuta cat de cat eu cred ca toți care au anxietate sunt asa de ex mie mi se pare ca tot din jur reprezinta un pericol daca gatesc sa nu cumva sa ma ard daca spal haine sa nu ma curentez la masina daca ma uit pe geam sa nu cumva cad si etc deci exagerari care inainte nu le bagam in seama mai ales in leg cu copii sunt zile cand asa de bine ma simt de parca nu am avut niciodata nimic dar sunt zile cand sunt trista nu imi convine nimic ganduri negative si tot asa o zi buna tuturor
0
07-01-2017, ora 10:50
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Pe mine, din toate aceste stari pe care le descrieti voi si pe care le am si eu , ma deranjeaza cel mai rau ca nu -mi pot desfasura activitatile zilnice , mai ales la serviciu, nu am productivitate, nu ma pot concentra indeajuns , acasa nu fac ce faceam odinioara, ca peste toate as trece dar sa nu ai serviciu, sau sa fii cu capul in nori la serviciu, nu pot concepe, nu pot sa trec peste asa ceva.Ma gandesc daca as avea vreo meserie unde trebuie sa faci lucruri cu o concentrare maxima, nu vreau sa ma gandesc in a conduce un tren, un avion sau sa fii chirurg sau casier, dar in tot ce faci trebuie sa ai capul limpede si o concentrare buna, zic si eu !
0
07-01-2017, ora 14:40
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
Asa sunt si eu, daca ma doare ceva, in afara de aspirin + c nu iau nimic, pot sa ma si tavalesc pe jos de durere.
Prin patanii d.astea ca mi se intampla nu stiu ce daca mananc ceva sau daca beau cafea am trecut de o gramada de ori, eu de la primul atac de pa ica nu am mai baut cafea(am considerat eu ca toate astea mi s.au tras de la o cafea mai tare) si intr.o zi cand ma credeam eu puternica ai invincibila am zis ca ce poate sa.mi faca o gura de cafea, asa ca am luat doua guri de cafea din cana unei colege, la prima inghititura nu am avut nimic dar la a doua deja ma luase palpitatii, hiperventilatii si toate cele si bineinteles ca biata cafea nici macar nu ajunsese unde trebuia sa ajunga.
3
07-01-2017, ora 16:32
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Miha ideea ca nu concepi ca la job sa nu dai randament este ceva fortat. Trebuie sa intelegi ca anumite lucuri sunt firesit si mai ales ca nu iti poti impune cu forta lucrurile astea. Accepta ideea ca este o perioada neplacuta prin care treci si lucrezi la randamentul pe care il poti avea in momentul de fata, nu ceea ce consideri ca ar fi normal. este ca si cum ai fi un atlet de performanta, stii ca in mod normal alergi 100m in x secunde, ai avut o accidentare sau ceva de genul care te impiedica pt o perioada de timp si necesita recuperare, sa poti veni sa spui NU si NU eu trebuie sa alerg 100m in FIX alea x secunde altfel e de neconceput.
Posibilitatea ca raul acesta la job pe care il ai sa fie si de la asteptarile pe care le ai legate de randamentul despre care spui.

@Florina si tu ai facut fix ca mine si ca Penelop :)
0
07-01-2017, ora 23:15
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
Miha70 si.pe mine ma.deranjeaza groaznic faptul ca mi e frica sa stau singura in casa. Dar totusi multumesc universului.ca de fiecare data aseza lucrurile in asa.fel incat sa fie bine si sa nu fiu nevoita sa.disper...mereu e.cineva cu mine. Am avut perioade si la.serviciu cand m am simtit groaznic si nu ma puteam concentra dar sa stii ca mi am facut treaba, nu am gresit niciodata nimic. Plangeam pe.infundate si continuam sa mi fac treaba. Conteaza f mult ca nu ai renuntat, asa.cum te simti mergi mai departe. Cum ar fi sa nu mai mergi.deloc.si sa te inchizi in casa. Fii tare, suntem alturi de.tine!
0
07-01-2017, ora 23:19
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
@Florinaoflo...cred ca te ai si amuzat cu cafeaua dupa ce ti a trecut amxietatea. Eu asa patesc.rad singura de mine. Nu mi vine sa cred ca am.o imaginatie atata de bogata. Cum te mai.simti? Cand incepi pregatirile.pt nunta?
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 337338339 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul