Probleme coloana cervicala si lombara
Buna ziua, am 35 ani si sufar de dureri mari la coloana lombara de pe la varsta de 15 ani, agravandu-se in timp. Pe langa aceste dureri am si o ameteala puternica insotita de o stare de greata daca stau in picioare, pe loc, mai mult de 5 min. Sunt nevoita sa ma misc continuu sa nu ma ia cu lesin. Insa de cateva zile, abia ma pot ridica din pat. Am si o oboseala continua si stare mare de somnolenta si sa pot sta in fund trebuie sa am capul sprijinit. Am incercat sa fac Rmn, insa am descoperit ca sunt claustrofoba si nu pot face.. Ce as putea face sa ma simt mai bine? Multumesc!
1 comentarii
Problema dumneavoastra se poate trata. Asta este vestea foarte buna pe care pot sa v-o dau pe aceasta cale. Cautati un centru medical specializat in tratamentele pe coloana vertebrala si vi se va spune ce aveti de facut.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma simt rau de o luna
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 61Ameteli aproape zilnic
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 4Am ridicat un copil in brate si apoi am simtit o durere in zona lombara
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 2Dureri musculare in zona lombara
- 1Ameteala puternica - lesin
- 0Durere de spate
- 3Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
- 2Cat timp ma mai droghez? antiinflamator pt durere lombara
- 2Posibil AIT?
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Mai multe informații despre: Durerea lombara Ameteala durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: