roaccutane - pro sau contra

4436 comentarii 1 2 ..... 282930 ..... 147 148 Înainte ›
0
07-03-2010, ora 10:35
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Hello! ce-as vrea sa va intreb: voi va dati cu crema protectie solara si primavara, adica si pe vremea asta? sau numai vara? si evitati vreun interval in care sa iesiti din casa? sau iesiti si la pranz, intervalul 11-16? mersi
0
07-03-2010, ora 10:43
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
eu anu trecut in timpul veruii eram in plin tratament de roaccutane... nu m-am dat cu nici o crema de protectie solara.. n-am avut nici o problema...( nu am stat la plaja deloc).. dar de mers prin oras prin soare am mers si o ora o ora si ceva..nici o probema n-am avut. decat prin aprilie cand am stat la o vila prin curte vreo 3 ore in soare mi-i s-a cam inrosit pielea...
0
07-03-2010, ora 12:48
myham
Nu este medic/terapeut
myham
eu ma dau in fiecare zi cu crema de protectie solara, indiferent de anotimp.
0
07-03-2010, ora 13:44
danadima
Nu este medic/terapeut
danadima
Si eu ma dadeam in fiecare zi cu crema cu protectie solara, dar acum de cand am inceput tratamentul doamna doctor nu mi-a zis nimik despre asta.iar crema ac de la avene care mi-a recomandat-o nu are protectie. Peste o luna cand ma voi duce la control am sa o intreb pentru ca la terminarea tratamentului cred ca o sa am mare nevoie de protectie solara. Vai ales ca vine vara. va pup!
0
07-03-2010, ora 14:06
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Sarumana pt raspunsuri! Si iesiti din casa la orice ora? chiar si la pranz:? :D
0
07-03-2010, ora 14:16
danadima
Nu este medic/terapeut
danadima
Eu ieseam aproape la orice ora, dar cateodata chiar mi se facea rau chiar si cu toata apa care o beam.mi se facea pielea gaina si ma usturau talpile si picioarele cand traversam strada :)) E o nebunie in Bucuresti.mai bine stai in casa.
0
07-03-2010, ora 14:57
myham
Nu este medic/terapeut
myham
eu ies oricand, oricum crema isi face treaba, doar are 50 spf protectie solara :D
0
07-03-2010, ora 17:04
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
oricand. la orice ora... fara crema de protectie.. nici o problema..vara la 40 de grade...
0
12-03-2010, ora 21:46
myham
Nu este medic/terapeut
myham
luni am terminat si eu tratamentul cu roaccutane, dupa 10 luni de administrare.Am fost ieri la doctor si mi-a recomandat sa beau detralex si sa ma dau seara cu retin-a.Dupa 6 luni voi putea face si tratament facial.Am intrebat-o de dermabr., microdermabr.insa a spus ca cel mai bun este laserul.
0
13-03-2010, ora 17:38
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Felicitari, Myham! sa fie intr-un ceas bun ! :D si sa nu mai fie nevoie de alta cura ! si sa nu recidiveze!

Sa ne mai tii la curent pe forum ! :)

Eu mai am un pic si termin prima luna de Roaccutane si de Diane, pana acum totul ok, nicio explozie, nicio durere de cap, nimic. Sper sa-mi mearga bine si-n continuare. Mi-am achizitionat o emulsie demachianta, de la Avene, pt piele intoleranta, care e destul de buna! e blanda si curata bine. Mai treb sa-mi iau o crema de fatza, caci mi se termina cea pe care o foloseam si nu stiu care.. In rest, mai iau niste cetebe cu zinc, pt imunitate si mananc zilnic un iaurt.

Sa ne auzim de bine !!!
0
13-03-2010, ora 17:41
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Myham, dar tu ai dureri, de iei detralex? ca nu stiam pentru ce se ia si am cautat...
0
13-03-2010, ora 18:46
myham
Nu este medic/terapeut
myham
mersi giglia :) si eu imi doresc din tot sufletul sa nu mai am probleme niciodata...

deocamdata nu iau detralex, insa nu se ia pt dureri, sincer nu mai stiu clar cum s-a exprimat doctora, dar e bun pentru pete.
0
13-03-2010, ora 19:28
pke
Nu este medic/terapeut
pke
am terminat si eu tratamentul. doamne ajuta pe mai departe. bafta si voua
0
13-03-2010, ora 23:32
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
detralexul este un medicament pt. o circulatia mai buna sangelui... se da la cei cu tensiune mica sau cei care au vase stramte... sau la cei cu hemoroizi..
0
14-03-2010, ora 14:44
georgy_24
Nu este medic/terapeut
georgy_24
am inceput si eu tratamentul cu roaccutane ieri...am o durere mica de cap d la ele...sper sa treaca.
0
14-03-2010, ora 17:34
sieucavoi
Nu este medic/terapeut
sieucavoi
salut..am si eu deja o saptamana de roaccutane si e normal mare lucru sa nu se vada..insa nu mi-au mai iesit cosuri de vreo 2-3 zile iar roseata incepe sa se faca mai roz :)) mi se usuca usor usor buzele si pielea...deci nu cred ca o sa am explozia aia care ma speria asa de tare..ne auzim. apropo daca tresa ma duc sa-mi fac poza de buletin ca tresa-l schimb..pot sama dau cu un fond de ten ceva? ms
0
14-03-2010, ora 18:18
myham
Nu este medic/terapeut
myham
cred ca daca te dai macar asa putin sa acoperi imperfectiunile nu-i nici o problema.totusi ar fi mai bine sa eviti sa-ti incarci tenul cu tot felul, insa daca chiar vrei sa-ti mai acoperi tenul incearca produse minerale.am tot citit despre ele si par a fi bune.
0
14-03-2010, ora 19:34
mami78
Nu este medic/terapeut
mami78
eu am folosit in fiecare zi fond de ten de la lancome si a fost ok
0
14-03-2010, ora 20:08
georgy_24
Nu este medic/terapeut
georgy_24
ati avut cumva dureri de cap in primele zile???
0
14-03-2010, ora 20:10
myham
Nu este medic/terapeut
myham
in general produsele de marca sunt mai bune, oricum eu una as opta pentru o pudra minerala, am mai multa incredere in pudra decat in fond de ten.am vazut la beauty shop pudra e cam in jur de 90 lei.
0
14-03-2010, ora 20:10
myham
Nu este medic/terapeut
myham
eu nu am avut dureri, depinde de organismul fiecaruia...
0
17-03-2010, ora 21:13
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Hello !

Imi era dor sa mai postez ceva pe forum:)

Cum mai sunteti? tot pro roaccutane?:D

La mine merge f bine cu Diane+Roaccutane, deja a trecut prima luna si sunt ok.

Myham, tu folosesti effaclar m, si ai tenul inca gras? sau cum e? mersi. Ma tenteaza sa-mi iau si eu crema asta, fatza mea e normala, nici grasa, nici uscata si nu stiu ce crema sa folosesc de zi
0
17-03-2010, ora 22:14
myham
Nu este medic/terapeut
myham
eu folosesc La Roche Posay Hydraphase Legere.chiar e buna hidrateaza bine tenul si merge sa o folosesti de zi.crema de care zici tu nu am folosit-o niciodata.
0
18-03-2010, ora 00:02
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
ignoranti
0
18-03-2010, ora 20:36
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Pai de ce ignoranti, Vladone? :) Capeti cunostinte de pe acest forum:D si astfel stii cat mai multe:)
0
19-03-2010, ora 15:48
Vlad Coman
Nu este medic/terapeut
Vlad Coman
pentru mine sunt ignoranti.. toti oamenii care au avut acnee.. le-a trecut si dupa aia iar se dau cu slobozurile alea de creme pe fatza.. oameni care nu au apreciat faptul ca au scapat de acnee.. si habar n-au ca cremele fac sa revina acneea... si nu veniti cu gainarii dalea.. ca deinde de la persoana la persoana.. Nu depinde de la persoana la persoana... ci la toti ! depinde doar timpul... acneea va reveni...
0
19-03-2010, ora 18:13
georgy_24
Nu este medic/terapeut
georgy_24
eu nu as folosi nicio crema..in primul rand pt k nu imi face bn..intr-adevar pt tenul cu probleme f rar cremele fac bn...fie vara sau iarna nu folosesc nicio crema si e mai bn asa...decat ceva prescris d medic pt mn atat..am o sapt aproape d roaccutane si deja este mai bn fara nicio explozie nimic..doar cateva cosulete si atat..oricum se vede diferenta, in curand sper sa nu mai apara nimic:)
0
19-03-2010, ora 19:01
mami78
Nu este medic/terapeut
mami78
sa nu ma dau cu o crema sau cu un fond de ten? doar daca as fi baiat, in ce secol suntem? dati-va cu urina ca e naturala :)
0
19-03-2010, ora 19:58
s4s
Nu este medic/terapeut
s4s
salut, am si eu o nelamurire sunt in a 3-a sapt cu roaccutane app fac o luna prb este ca sa dus tatal meu la farmacie sa imi mai cumpere pt inca o luna roaccutane dar nu a gasit asa ca mi-a luat sotret, vreau sa stiu daca pot sa continui cu sotret sau sa cumpar roaccutane ! MS
0
19-03-2010, ora 20:08
giglia
Nu este medic/terapeut
giglia
Eu as lua Roaccutane, poate un medic sa te ajute???

Si cu crema tot ma dau, de ex, cand e vant, iesi afara cu fatza nehidratata? pana si pe maini ma dau cu crema...

Si totusi, Vladone, important e sa stii sa te mentii dupa tratamentul cu Roaccutane, caci eventualele forme care pot aparea pot fi combatute mai usor, nu ?:) sau sunt eu mai optimista :)

Bafta multa!
Adaugă un comentariu / răspuns
4436 comentarii 1 2 ..... 282930 ..... 147 148 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •