analizele la sange... glicemia crescuta si colesterolul scazut

29-01-2008
cozo
Nu este medic/terapeut
cozo
mi-am facut analizele la sange si mi-a iesit glcemia crescuta si colesterolul scazut...si am cam slabit...si vreau sa le intrerup pt ca am arsuri la stomac si stare de balonare...ar trebui sa-mi repet analizele? sau sa astept sa vad ce se intampla dupa ce intrerup contraceptivele?
3 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este improbabil să fie o legătură între anticoncepţionale şi: colesterol scăzut şi arsuri la stomac. Celelalte probleme (glicemia şi balonarea) pot fi asociate, uneori, cu tratamentul cu anticoncepţionale.
Este bine să repetaţi, mai ales glicemia. În ultima vreme, din motive a căror înţelegere îmi scapă, am observat că foarte multe glicemii ies crescute.
0
30-01-2008, ora 00:00
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Cititi tot pe acest site. Articolele despre contraceptie sunt foarte bune. Sa nu va speriati, insa. Cazurile grave sunt si rare.Cum a subliniat si antevorbitorul (M.D.) la dvs. problema este plurifactoriala. Practic, timpul le spune pe toate. Si ca sa nu stati degeaba, puteti face urmatoarele.
1. verificarea glicemiei (in conditii corecte) tot la 3 luni. Dupa un timp veti ajunge la o concluzie diagnostica.
2. Intreruperea contraceptivelor (daca nu aveti alta indicatie express) poate fi benefica. Re petand analizele puteti trage concluzii privitoare la relatia suspectata de dvs.
3. Adoptarea unui regim de viata ordonat duce totdeauna la normalizarea rezultatelor analizelor. (si invers, regimul de viata dezordonat poate cauza dereglari metabolice prin mecanism psiho-neuro-endocrin.
4. Efectuati o anamneza heredo-colaterala pentru a vedea care dintre antecesorii dvs au diabet.
0
05-03-2009, ora 16:37
felicia22
Nu este medic/terapeut
felicia22
buna ziua ajutatima si pe mine..am facut analizele acum o nuna de zile si mai iesit glicemia 130 e posibil sa fie vb de diabet va rog ajutatima am sintome nasole ma dor rinichi beau mai multa apaca ca inainte am inceput s amanc mai mult am slabit ffff tare acum incep sa iua in greutate ce am :(((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul