Grup de suport pentru anxietate si fobii 'Serile de alergat frici'

26-08-2015
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Va e teama de marti 13? De pisica neagra sau de viitor? Va e frica sa vorbiti in public, de singuratate, de mersul cu metroul, de caini sau de pensionare? Va temeti sa indrazniti, sa vreti mai mult de la viata, asteptandu-va sa fiti refuzati sau criticati? Va ingrijoreaza ideea ca n-ati fi facut totul pentru a fi un parinte bun?

"Serile fricosilor - club de alergat frici" reprezinta ateliere de dezvoltare personala, destinate oricarei persoane care s-a confruntat vreodata cu o frica greu de gestionat, sau care intampina dificultati de relationare, comunicare, atat in plan personal, cat si profesional. Sunt bineveniti si cei care nu-si cunosc concret temerile, dar care simt ca bat pasul pe loc in tot ceea ce intreprind - au oportunitatea sa afle cauzele si solutiile ce li se potrivesc.

Aveti ocazia sa va debarasati de frici reale sau imaginare, participand la "Serile fricosilor - club de alergat frici", ce se vor desfasura in fiecare marti seara, intre orele 18.00-20.00, la sediul Psihotraining, din strada Masina de Paine nr 20 C, bloc IRTA 4, sc 1, ap 1, parter, sector 2, Bucuresti. Va asteapta o locatie primitoare, in care puteti cunoaste oameni obisnuiti, ca voi, care se tem de cate ceva si care isi doresc asemeni voua, sa devina mai linistiti, mai relaxati, cu privire la prezent si viitor. Veti putea discuta despre tot ceea ce va sperie si vom cauta impreuna "solutii pentru alungarea fricilor" din viata voastra, inlocuind aceste frici cu: incredere, speranta, autoacceptare, empatie, indrazneala, curiozitate, creativitate, umor... si multe alte ingrediente ale unei vieti mai bune, cum ar fi dezvoltarea inteligentei emotionale!

Urmatoarea intalnire: marti, 08 septembrie 2015, ora 18, 00. Din cuprins: exprimarea fricilor, elemente de inteligenta emotionala & de comunicare non-verbala (ce ne spune limbajul corporal si mimica, postura, din punct de vedere al NLP), tehnici de relaxare, umorul si frica, modalitati de functionare eficienta in situatiile anxiogene, etc

Varsta minima de participare: 18 ani. Adolescentii intre 16 si 18 ani vor putea veni insotiti de unul din parinti, platind un singur loc.

Cost: 35 lei/2 ore.

Inscrierile se fac doar la e-mail: psihotraining@gmail.com si la tel. 0722318361.

Mai multe detalii la https://cristinastoian.wordpress.com/2014/05/06/serile-fricosilor-club-de-alergat-frici/
1 comentarii
0
20-12-2016, ora 09:31
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Un nou grup de suport va incepe in 14 ianuarie 2017, ora 17.00.
Locul: sediul Psihotraining, Bucuresti, sector 2, str. Masina de paine nr 20 C, bloc IRTA 4, sc 1, ap 1.
Durata: 2 ore, intalniri saptamanale, sambata.
Cost: 50 lei
Minim 6 persoane.
Informatii si inscrieri la psihotraining@gmail.com
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.