helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 303132 ..... 106 107 Înainte ›
0
19-03-2009, ora 21:20
si
Nu este medic/terapeut
si
pentru, nick.ma bucura mult faptul ca mi-ai trimis un raspuns si iti multumesc tie deoarece analiza aceea am aratat-o de curan unei doctorite endocrino.si mi-a spus ca totul e ok.Daca imi pot continua aici poveste deoarece nu precizat ce suferinta am, sun ca acneea ma mananca de vreo 9 ani, iar acum in urma unor analize recente s-a descoperit asa:calciu total 7.4 mg%, magneziu 1.18mg/dl, , AC.H PYLORI IGG chisti de lamblia.F frumos suna acestea, nu?dar, , , , , , , , , , , in ultimi ani am facut 2 tratamente pt.chisturi ovariene, am dus doua sarcini mai greu caci mi-a prescris progesteron(cipro., si utrogestan)nici nu mai stiu care erau denumirile eu acum cred ca ies la suprafata, cu toate acestea d-na doctor mi-a prescris diane 35 cel putin 6 luni, in rest parca era sictirita, scurt a fost totul nici nu am apucat sa-i spun de ce boli am suferit si faptul ca am exces mare de sebum si ca i-au antibiotice pt un stafilococ auriu, si, si.nimic, mi-e lehamite mie.Cu toate ca sunt f optimista din fire cred ca pe jumatate sunt tratata deoarece din octombrie 2008 urmez un tratam.HOMEOPAT pt acnee si sebum, care vad ca impreuna cu antibiot.si cu tincturi, picaturi...am rezultate excelente.mibazon,...SI COSMETICE LA ROk POSAY.excelent, cosmetica, f buna.O sa inchei aici ca deja am scris f multe si sa nu plictisesc pe nimeni.eu iti multumesc inca o data si cred intotdeauna ca speranta moare ultima, sanatate ca am cicit o mare parte din ca este mai sus.
0
19-03-2009, ora 21:28
si
Nu este medic/terapeut
si
SCUZE DAR GRABA STRICA TREABA, GRESELI CU GRAMADA, SCUZE INCA O DATA
0
19-03-2009, ora 23:29
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
si, poti sa mai scri odata ce tratament homeopat ai luat pt acnee si sebum?
Si mie mi'a fost recomandat diane, dar nu stiu de ce cred ca mi'a cam intors ficatul pe dos.
0
20-03-2009, ora 10:23
jenyk
Nu este medic/terapeut
jenyk
Bine ai revenit Nick!Yuhuuuu.
Sa stii ca se simte lipsa ta aici si vreau sa-ti multumesc ca mi-ai dat accept in lista ta mess.!
jaquelline, ma bucur ca esti bine!Toate bune!
bareyla, bine ai venit in gasca noastra!
Uite ce am luat eu pentru balonari ca, tot m-am plans si eu la o farmacista ieri, de asta, anume Espumisan.Am observat o imbunatatire in acest sens si parca nu mai balonez asa!
Va pupic pe toti, incepand de A la Z.!
0
20-03-2009, ora 10:46
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nick bine ai revenit si bun venit bareyla.Sper sa iti treaca starea de rau Nick si sa fi asa cum te stim noi.
pupici
0
20-03-2009, ora 19:42
si
Nu este medic/terapeut
si
pt alexxy_a, tratamentul homeopat este personalizat, eu il urmez din octombrie si este adaptat problemelor se ficat, renale-adica dreneaza toxinele din organe;-1 drenor hepato renal_(pt ca eu am avut si hepatita) apoi 2 calcarea sulfurica(nu stiu la ce ajuta exact) 3 lachezis (pt pete ca sa nu ramana inrosite sau vinetii) 4stafilococcinum(pt ca in acnee am si stafilococ auriu)Deci astea le am momentan, schema este altfel uneori i-au unele alteori altele sau aceleasi, deci se recomanda control si periodic se modifica si schema.pot sa spun ca daca o sa te uiti la acnee unde am postat spuneam de schimbarea sensibilitatii stafilococului la antibiotice, dr.homeopat mi-a spus ca e bine ca acum e sensibil stafilococul si la antibiotice mai usoare.Iti mai pot spune ca am si tincturi de galbenele busuioc, echinaceea si uleiuri volatile combinate cu miere.O gramada de chestii am destule boli acum ca niciodata am un sistem imunitar la pamant, infectie urinara puternica, helicobacter, lamblia, stafilococ in acneea de pe fata.astea care sunt microbiene cred ca le-am captat datorita serviciului caci lucrez cu oameni zilnic(nevoiasi si..acte preluate de la diverse persoane.), igiena o am stricta dar nu a fost suficient, microbii isi fac de cap caci organismul este f sensibil.Daca spui de diane 35 sa sti ca nici nu vreau sa le folosesc caci nu-mi fac mai bine, alea ma enerveaza ca imi d-au stari de iritabilitate si indispozitie plus altele.Eu pt acnee sa sti ca am folosit si mibazon si il mai folosesc f rar acum ca am atatea dar e f bun.Daca mai ai nevoie de alte lamuriri oricand cu mare placere, doar sa fie timp.Sanatate multa AAAAAAA !!!!!! Cu ajutorul tratam homeopat nu mai transpir deloc noaptea desi transpiram excesiv, nu mai am sebum asa aproape deloc, ma simt mai linistita si alteleacneea cred ca e pe cale de vindecare ca nu-mi mai apare nimic pe fata de vreo 1-2 saptamani si mai am doar urme, pete.Pt helicobacter, infectie urinara, lamblia si calciu scazut inca nu am fost sa-i spun medicului homeopat, dar ma voi duce saptamana viitoare.Mai vb cand vrei, o seara buna
0
20-03-2009, ora 20:06
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Offf...si, imi pare tare rau sa aud ca ai atatea pe cap :(
Sunt convinsa ca multi dintre noi au n afectiuni, dar de care habar nu au.
Am folosit si eu mibazon acum cativa ani, si, da, e extraordinar. Eu am luat 1 an de zile diane, la varsta mea, au fost f puternice nemernicile astea, dar m-au si ajutat mult.

Sper sa-ti rezolvi probleme, dar din moment ce ai ajuns pe site-ul asta, calea iti va fi usurata, cu siguranta.

te pup, o seara frumoasa
0
20-03-2009, ora 21:50
bareyla
Nu este medic/terapeut
bareyla
Mersi mult, jenik!, Am sa caut medicamentul acela.
.Multa sanatate la toti!
1
21-03-2009, ora 14:46
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!
Multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase. Cu multa placere Jenyk, cum sa nu-ti dau accept!
Fetelor, pentru acnee, cele mai bune produse sunt:
- CLEAROGEN - www.clearogen.com
- BRUUNHAUSE - www.bruunhause.com
- DERMASTYLE - www.dermastyle.com
- MICRODERMX - www.microdermx.com
- ZYPOREX - www.zyporex.com
- OXYCERIN - www.oxycerin.com
- ACNEASE - www.acnease.com
- ASSO GOLD CLEANSING BAR - www.assobar.com
- ACNEXUS - www.acnexus.com

Din pacate, niciunul nu se gaseste in Romania, insa le puteti comanda de pe site-urile oficiale. ;))
0
21-03-2009, ora 17:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine ai revenit din nou Nick!!Ma bucur tare mult ca am reusit sa vobim azi pe mess!!
Nick, recomanda-mi si mie te rog un produs foarte bun pt imunitate!Am cunoscut o mamica pe net si are probleme cu baietelul ei, raceste foarte des si face foarte multe injectii mititelul, iar azi cand am vb cu ea, plangea, era tare suparata, pt ca cineva i-a spus sa vina la Bucuresti sa opereze copilul! ;(
Te pup
0
22-03-2009, ora 19:54
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Pentru imunitate eu iau VIUSID, de 2 saptamani si ma simt mult, mult mai bine, desi iau doza minima de un pliculet pe zi, dupa masa, ca e "scump doamna, scump!!!" si peste tot e la fel.Se poate comanda de pe net, cu 4, 35 lei pliculetul, dar trebuie luat cel putin 2-3 luni.Daca sunt posibilitati se poate mari doza si la 2-3 pe zi, insa pt copii trebuie citit cu atentie modul de administrare.Mie mi l-a adus chiar medicul de familie, la un pret putin mai mic, spune ca da rezultate foarte bune.Puteti vedea pe Viusid.com sau ro. Sanatate tuturor si bine ai revenit Nick-usor!!!
0
22-03-2009, ora 22:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc dom"le pt informatii!! ;) Mi-a spus si Nick ieri pe mess despre un produs, Septilin, care mi s-a parut acceptabil si foarte bun, din ceea ce am citit pe prospect.I-am dat un mesaj acelei mamici cu numele siropelului despre care mi-a spus Nick si sper sa-i mearga bine micutului ei, sa nu mai raceasca atat de des!
Florinelu, tu cum te mai simti dom"le cu stomacul?
Pupici tuturor
0
23-03-2009, ora 02:02
jenyk
Nu este medic/terapeut
jenyk
Cu drag, bareyla!Asteptam vesti de la tine!
jaquelinne, cum mai esti?Hai ca, eu parca nu mai am asa dureri de stomac!E drept c-am inlocuit apa, cu ceaiuri din tot felul de plante.Seara iau Omez si cand imi mai amintesc, uneori si Sucralan, inainte de masa.
Nick, sa-ti spun ce-am luat pentru racela, din toamna si pana in prezent... preventiv Oscilococcinum si crede-ma ca n-am avut nicicum, probleme in sensul asta!Ma mira întrucât nici bine nu ma "reparam", ca iute mai raceam!Aaa.. si ca ceaiuri luam echinaceea..plus tinctura!
O data cu sosirea primaverii, vreau sa ma debarasez si eu de cateva kg.in plus...nu multe, dar totusi!
Din cunostintele tale Nick, poate imi dai cateva sfaturi legate de vreun regim de slabit eficient, care se poate adapta la problema mea digestiva.
Pupicei dulci, la toti!
Multa sanatate!
1
23-03-2009, ora 14:14
Helo!
Floryn, este foarte bun VIUSID-ul, din pacate, este si destul de scump si are unele contraindicatii pentru persoanele care au sub 6 ani, datorita imaturitatii sistemului imunitar. Cel mai compatibil pentru acel copil este SEPTILIN. Ieftin si bun si pe deasupra, si din plante! Nu-mi mai spune Nick-usor ;)))))))

Jenyk, pentru a slabi sanatos, iti recomand urmatoarea schema terapeutica:

Spirulina si apa de tarate.
Spirulina trebuie luata inainte de masa cu 30 de minute (iti creeaza o senzatie de satientate, dar in acelasi timp, te hraneste foarte bine tinand cont ca are in compozitia sa o multime de vitamine, minerale, aminoacizi si fitonutrienti). Trebuie sa iei 3 comprimate de 500 de mg de 3 ori pe zi, inainte de micul dejun, pranz si cina sau 2 comprimate de 1000 de mg, de doua ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa.

Apa de tarate o poti prepara in felul urmator: Cumpara-ti de la plafar o punga de tarate ecologice de 500 de gr. Pune intr-un bidon (sau un borcan de 2 kg, dar lasa putin loc pentru a avea cum sa amesteci continutul) de apa plata de 2 l, 6-8 linguri de tarate. Amesteca bine continutul si nu umple pana la varf bidonul. Il lasi pana dimineata intr-un loc racoros (apa trebuie lasata la "macerat" minim 8-10 h). Dimineata, strecori prin tifon apa de tarate si apoi bei cate 200 de ml la 10 minute dupa ce ai luat spirulina (seara, titi faci iar apa de tarate, s.a.m.d.). Dupa alte 10-20 de minute, poti sa mananci ceva, dar nu cred ca vei mai putea sa mananci mult. Mananca ceva sanatos, nu grasimi saturate sau mezeluri.

Combinatia dintre spirulina si apa de tarate este ideala pentru tine. De ce? Ambele sunt alimente alcaline, alcalinitatea fiind foarte benefica pentru orice afectiune digestiva si nu numai. In plus, sunt foarte hranitoare, ambele utilizandu-se si pentru igrasare, doar ca, in acel caz se administreaza dupa masa, aducand un aport de fibre, vitamine, minerale, mucilagii, enzime, aminoacizi, oligoelemente si fitonutrienti.

Cura trebuie tinuta minim 3 luni.

Mai sunt si alte modalitati de consumare a taratelor, dar aceasta metoda este cea mai buna pentru tine. Sa NU iei pastile de slabit pentru ca au niste efecte negative incomesurabile si mai ales, necunoscute (inca se fac teste pe oameni; au fost cazuri si de de deces)...cei care doresc sa se aventureze in incognoscibil, n-au decat!

Oscilococcinum si echinaceea sunt foarte bune, te felicit! Eu am luat Broncho-vaxom (cate 10 zile pe luna), dar in ian si feb, n-am luat) si in Martie, am facut o forma de raceala cu laringo-traheo-bronsita, de nu-ti imaginezi...daca ma auzeai cum tuseam.si acum mai am probleme! Cat timp am luat Broncho-vaxomul, nu am avut nimic, puteam sa stau si langa 40 de persoane gripate, dar nu stiu ce Dumnezeu am avut de nu l-am mai luat, n-am dat importanta, acum voi da!

Jackie, iti multumesc pentru conversatia de pe mess, esti o dragutza, dar tu stii asta!
Arena, ce mai faci?

Ceilalti???? Iodorin? Lilic, Obikka si Jon, au dat vreun semn de viata? Ce li s-or fi intamplat?

;))) O zi frumoasa!:)
0
23-03-2009, ora 18:36
jenyk
Nu este medic/terapeut
jenyk
Helloo!
Nick, m-ai facut fericita cu raspunsu'!O sa urmez schema cu sfintenie!Spirulina si tarate am in casa si deci, nu-mi ramane decat sa purced la drum!
A propos de alta modalitate de pregatire a taratelor.eu inlocuiesc fainurile din orice reteta, cu tarate si faina integrala.Sunt adepta modului sanatos de a manca, chiar si in sensul acesta mi-am facut un blog cu retetele mele care tin de principiile M-ontignac.Poate ai auzit de acest stil de viata.Daca e, pot posta link-ul.
Problema e cam mai calcat pe de laturi in aceasta iarna si am acumultat niste kg nesuferite!Ufff..ca repede se mai pun pe noi, dar greu le mai lepadam.Ce propui sa mananc seara ca sa-mi umplu "golul" din stomac.Inainte rezistam eroic sa nu mananc dupa ora 18, dar acum cu gastrtita asta stii si tu cum e!
De carnitina stii ceva, e buna in dieta?
0
23-03-2009, ora 20:12
lolysaa
Nu este medic/terapeut
lolysaa
Buna seara. Este vorba despre mama mea, si-a facut o endoscopie digestiva in urma careia diagnosticul este: esofag cu reflux gastroesofagian cu 3 eroziuni sub 5 mm in esofagul inferior si cu inel Schatzki. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca e ceva grav sau ce inseamna acest diagnostic. I-sa prelevat si biopsia al carei rezultat il primim in cateva saptamani. Tot ca un diagnostic este si urmatorul: esofagita clasa A Los Angeles.Gastrita antrala eroziva HP pozitiva. Intrebarea mea este daca ar lua Sulforaphane ar ajuta-o? si daca da, cum sa-l administreze, avand in vedere ca nu se stie exact valoarea HP care nu a fost trecuta pe foaia de diagnostic. Va multumesc. o seara placuta.
0
26-03-2009, ora 22:06
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
Buna tuturor! ce mai faceti? Eu sunt la al doilea tub de sulphoraphane si al doilea borcan de miere parka e ceva mai bine:D. Acum am alta problema veche si asta...imi tot iese herpes la buza. medicul zice ca am virusul si nu pot face nimic. Asa sa fie:(? Tare as vrea sa ma anuntati si pe mine, va rog, daca descoperiti sau stiti ceva contra lui in afara de Aciclovir. Multa sanatate tuturor! Va pup! O seara placuta!
2
27-03-2009, ora 00:27
Hello!

Jenyk, si carnitina este foarte buna, dar asociata cu acidul linoleic conjugat (CLA) (vezi Clarinol).

Lolyssa, sulforaphanul este o binecuvantare pt acest diagnostic. Sa ia cate 6 cps (2 dim-2 la pranz-2 la cina, pe stomacul gol). Ucide Helicobacterul si ajuta la reepitelizarea ranilor. Evident, sulforaphanul se ia in combinatie cu tratamentul dat de medicul gastrolog.

Sunny, inca o data, ma uimesc medicii romani pe zi ce trece. In cazul tau, herpesul recidiveaza si atunci, tot ce trebuie sa faci este sa iti administrezi un antiviral oral care sa nu aiba reactii adverse sistemice. Trebuie sa-l administrezi macar 30 de zile, ar fi perfect daca ai putea 60-90 de zile consecutiv, dar este destul de scump si trebuie luat in cantitati mari (6 pe zi (2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara). Antiviralul se numeste ISOPRINOSINE si este cel mai bun pt herpes simplex I, II, zoster si chiar si varicela, hepatita virala etc. Te asigur, ca daca il vei lua, in 90 de zile vei scapa definitiv de herpes, va fi doar o amintire neplacuta...

Inceperea tratamentului cu acest produs, iti apartine in totalitate, dar macar documenteaza-te. Eu il iau pt viroze sau gripa!

Noapte Buna!
0
27-03-2009, ora 12:40
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
buna tuturor,
Nick eu sunt bine, putin cam ocupata dar trece si aceasta perioada.Ii simt lipsa lui Jaqui, s-a intors sotul si a uitat de noi.Sper ca este bine si doar recupereaza timpul petrecut fara el.
Tu cum mai esti?
pupici
0
27-03-2009, ora 20:14
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
buna!
ce faceti? cum va mai simtiti?
cei care pe langa hp au si reflux gastro-esofagian cum va descurcati?
eu de doua zile ma simt destul de rau, am niste arsuri si dureri retrosternale ingrozitoare!pt.brge dr. mi-a prescris omez, motilium si venter, dar nu vad nicio imbunatatire, le iau deja si pe acestea de aproape 2 saptamani!!!!!!

nick tu cum te simti de cand iei gaviscon?crezi ca merita sa incerc sa fac rost????
am terminat si a doua cutie de sulphoraphane dar din pacate miere nu prea am luat; nici nu stiu cum sa ma iau toate medicamentele ca sa mai am timp sa si mananc.

noapte buna!!!!!!
1
27-03-2009, ora 21:01
Arena, eu sunt mai bine, tot ma doare gatul, laringita.etc. dar ma fac eu bine!

Biulica, eu ma descurc de minune cu Gaviscon Advanced, isi merita toti banii. Iau o lingura de 3 ori pe zi, dar am uitat de dureri retrosternale, dar acum, fiecare cu reactivitatea lui! Eu zic sa il achizitionezi; in Italia costa doar 11, 11 euro o sticla de 500 de ml.

Noapte buna tuturor!
0
28-03-2009, ora 19:23
jenyk
Nu este medic/terapeut
jenyk
Iti multumesc Nick pentru raspuns!
Nu stiu cat se asteapta pentru comanda Sulforaphanului, dar la mine a trecut o saptamana si niciun semn de vreo recomandata, in cutia postala.La voi cat a durat pana sa intrati in posesia lui?
Ma gandesc sa mai fac o comanda.
Gaviscon pentru ce e indicat?

jaquelinne, te asteptam sa revii cat mai curand!Avand in vedere ca petreci mai mult cu sotul...si normal, te intelegem perfect!Asadar, absentezi motivat!
Multi pupici, la toti!
0
28-03-2009, ora 20:46
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
Buna seara, tuturor!: N I C K eu am si helicobacter pylori si fac si tratamentul cu sulphoraphane si miere. este in regula sa iau si isoprinosine? Nu imi afecteaza tratamentul sau stomacul? Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.
1
28-03-2009, ora 21:14
HY!

Jenyk, eu cand am comandat sulforaphanul, l-am primit in doua zile. Probabil nu mai au pe stoc...incearca sa suni la ei si sa-i intrebi de ce intarzie coletul.
Gavisconul este un produs care contine o suspensie de alginat de sodiu, un compus antireflux (deci, este indicat in refluxul gastro-esofagian, faringo-laringian). Intra pe urmatorul link pentru a viziona modul de functionare (sub forma de animatie, pe site-ul oficial din UK).

Sunny, Isoprinosinul il poti lua in combinatie cu sulforaphan, nu are nimic. Este contraindicat consumul de isoprinosine doar in cazul unei afectiuni renale sau in caz de guta, atat! Eu cand l-am luat pentru o viroza, nu am avut nicio problema cu stomacul si tinand cont ca eu am un stomac foarte senzitiv...dupa mine, ai unda verde!

Jackie este ocupata cu sotul ei; cel mai probabil, dar va reveni in forta, very soon!

Numai Bine!
Va dedic o balada superba: Through the rain ;))
0
30-03-2009, ora 16:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine v-am gasit dragii mei!!!!
In sfarsit am reusit sa trec pe aici, mai in graba ce-i drept ;))) A venit sotul si am fost cam...ocupata ;))))))))))))) Am recuperat din urma ;))))))))))))))) Mi-a fost tare dor de voi!!
are nu v-am uitat!!Nu am cum sa-mi uit prietenii dragi, doar ca nu am avut timp sa intru pe net deloc!Nici macar sa ma apropii de calculator nu am reusit!!Dar m-am gandit mereu la voi!
Nick am primit mailurile de la tine!!!Foarte frumoase si adevarate!!Eu invat mult din acele mesaje!!
Va pupic pe toti si va imbratisez cu drag!!
0
30-03-2009, ora 21:01
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
buna dragilor!!!!
ce faceti, cum va simtiti?
pentru mine a devenit un chin regimul asta pe care trebuie sa il tin, mai ales ca mie imi placea sa mananc orice mancare; stiu ce am voie sa mananc acum dar nu reusesc sa gatesc prea multe si legume fierte nu suport; asa ca m-am gandit poate reusiti sa scrieti cateva retete care sa fie adecvate regimului nostru;

multumesc mult pentru ajutor!!!!!!!!
0
30-03-2009, ora 23:19
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
Buna dragii mei! Cum va mai simtiti? Eu continui tratamentul cu sulphoraphane si mierea:D.Dar...kt timo trebuie facut acest tratament ca asta chiar nu mai stiu! Multa sanatate tuturor! Biulica ai dreptate cu retetele si eu sunt satula de regim...nu stiu daca avem voie dar cred ca da supa de chimen. Se face ca supa de pui dar fara pui adica se fierb legumele morcov, telina, ardei, cartof si ce iti mai place si intr-o tigaie fara s pui untura sau ceva reumenesti o lingura mare de faina cu putin chimen, pe care le adaugi apoi la fiertura de legume pentru 15 minute. Apoi strecori totul. Cam asta e...e bunicica:D. Sper ca ai inteles ceva din reteta;)).Si se serveste cu crutoane:P.
0
30-03-2009, ora 23:57
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Buna dragilor :* In sfarsit mi-am gasit si eu putin timp sa intru sa va salut. Sper ca sunteti bine cu totii. Eu ma simt mult mai bine, cu toate ca am ramas cu o mica stare de neliniste, si cu niste vagi senzatii de nod in gat, dar sper sa se rezolve total cat mai repede.
Va pup, o saptamana frumoasa :*
0
31-03-2009, ora 16:42
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Si inca ceva, am descoperit zilele trecute un blog, care m-a lasat fara cuvinte. Mi-au dat lacrimile dupa primele 10 randuri citite. Eu sunt inca eleva, nu am salariu..insa poate ca multi dintre voi sunt salariati si au un drept asupra acelui 2%...nu-l neglijati dragilor!

http://isabellelorelai.wordpress.com/category/orfani/
0
31-03-2009, ora 16:43
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
*sunteti salariati si aveti un drept asupra acelui 2%...scuzati :D
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 303132 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.