Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 209210211 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
03-11-2014, ora 12:32
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
SINC daaaaaaaa, destul de des. si din senin, dar tot asa se si linisteste. Mai demult il linisteam rapid cu 10 mg de propranolol acum il las sa-si faca de cap
0
03-11-2014, ora 12:57
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Eu nu iau nimic chiar daca cardiologul cand am fost la el mi-a dat concor pt ca de emotie de fiecate data cand merg la orice dr.ma apuca tahicardia si tensiunea mare.Mi-a zis ca am tahicardie sinusala, dar asts payesc numai la doctori. Cand imi iau tensiunea si pulsul acasa de obicei sunt bune ambele.
Nici tu nu mai iei nimic deci.
Te pup
0
03-11-2014, ora 13:16
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
Sinc daca esti stresata organismul elibereaza cortizol si asta iti face inima sa bata f repede. N-ai observat ca dupa ce intri si incepi sa vb sau iesi te linistesti subit?
Nu, nu vreau sa iau, acum cel putin nu iau.
0
03-11-2014, ora 13:18
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
@sinc eu iau concor de 0, 5 din iulie, tot pt. tahicardie sinusala, se foloseste pt. reglarea pulsului. Cand mi-a scazut tensiunea de la AD-uri si l-am sunat sa-l intreb daca il mai iau mi-a zis ca trebuie sa-l iau toata viata cu ajustari dupa control.
0
03-11-2014, ora 13:19
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Ai dreptate ca ma linistesc cand ies mai ales daca imi si spune ca e ok totul
0
03-11-2014, ora 13:23
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Rasfat
Eu in general am pulsul bun doar din cand in cand creste peste 100.Tu inainte sa-ti dea concor cat aveai pulsul in general?
0
03-11-2014, ora 14:00
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
Sinc la tine diagnosticul e anxietate=?
0
03-11-2014, ora 14:04
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Eu zic ca da dar dupa discutia cu un psiholog ar fii atacuri cu simptome limitate.
La tine?
0
03-11-2014, ora 14:10
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
la mine distonie (disfunctie) neurovegetativa
0
03-11-2014, ora 15:16
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
@sinc Aveam si inainte modificari de puls si medicul de familie mi-a dat un medicament, acum vreo 6 -7 ani, trebuia sa-l iau zilnic dat il luam cand imi aduceam aminte.
0
03-11-2014, ora 16:46
tenerife
Nu este medic/terapeut
tenerife
Salutare tuturor!
Sunt Elena şi v-am citit mesajele postate în week end!
Maryna vroiam să te întreb dacă ai făcut endoscopie pentru refluxul de care spui că suferi?
Eu am mai avut episoade de anxietate si în trecut (cam la interval de vreo 4 ani), însă, somatizările pe care le am acum nu le-am avut atunci. Deh.., poate din cauza că eram mai tânără (acum sunt o "bătrânică" de 36 de ani)!
Am nişte arsuri pe gât de nu mă văd. Nici nu mai ştiu ce să mănânc. Am luat şi controloc (alături de tratamentul cu Ad -uri), dar degeaba. Mi-am facut programare la gastroenteorolog şi vroiam să ştiu ce presupune o endoscopie.
În rest, eu când mă iau cu treaba, cam uit de anxietate.
Pot să vă spun că, la o lună de la începutul tratamentului sunt mai bine si sunt convinsă că îmi va fi din ce în ce mai bine, pentru că, de fiecare dată, am reuşit!
Le dau eu de cap şi somatizărilor ăstora noi!
Fruntea sus tuturor!
0
03-11-2014, ora 16:58
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
@ tenerife Eu am facut endoscopie si colonoscopie dar cu anestezic si nu prea iti mai aduci aminte ce s-a intamplat. Am auzit de la altii care au facut fara si nu a fost prea placut.
Sanatate!
0
03-11-2014, ora 17:00
mrn9
Nu este medic/terapeut
mrn9
buna elena, nu am facut endoscopie. stiu cum este cu arsurile astea... mie mi a dat doctorul de familie omeran.
0
03-11-2014, ora 21:22
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna mogdyyy si multumesc pt incurajari, incet, incet revin pe linia de plutire
cel mai frica imi este ca nu o sa pot face un copil cu toate starile asta, pana la 32 nu am vrut, am zis sa avem joburi, casa si acum uite prin ce trec
dar nu ma las, tot o sa fiu mama

te pup
0
03-11-2014, ora 21:39
tenerife
Nu este medic/terapeut
tenerife
Buna Santi!
Sa stii ca eu am o fetita de 3 ani si 4 luni, asa ca iti garantez ca reusesti!
Ba mai mult, ca sa am copilul a trebuit sa fac tratamente hormonale destul de puternice si tot am reusit. E drept ca toatea astea s-au intamplat in intervalul acela de pauza si pot sa spun ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Sarcina a decurs minunat, iar de copil m-am ocupat eu, cu sprijin din partea tatalui meu (la genul ca ne scotea la plimbare in parc), pana la varsta de un an (când a trebuit sa incep serviciul): i-am facut baita, am alaptat-o, am plimbat-o. M-am descurcat foarte bine. Chiar si sotul meu, care este un Capricorn desavarsit si nu se exteriorizeaza deloc, a recunoscut ca l-am surprins foarte placut.
Apropo, am nascut la 33 ani si, acum, la 36, ma gândesc sa mai fac un bebe, tinand cont si de faptul ca eu sunt singura la parinti si am avut si perioade când am dus lipsa unui frate.
Asa ca, se poate! Succes!
0
03-11-2014, ora 21:46
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
Avusesem niste zile bunicele si azi pe seara din senin, o stare de lesin, o agitatie interioara care nu mai trecea, tensiunea putin ridicata, tremur, frig. De ce naiba asa deodata, e drept ca am facut cam cald in casa insa nu cred ca de la asta. Am asa un cap greu si o stare de neliniste groaznica, nici nu-mi vine sa ma intind
0
03-11-2014, ora 22:17
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
McCris
Cum te mai simti?
0
03-11-2014, ora 22:29
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
nu ma ia locul, parca-s o bomba gata sa explodeze. Nenorocite senzatii
0
03-11-2014, ora 22:32
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Si eu am tremur interior.Nu poti sa-ti dai seama daca starea asta nu a fost provocata de ceva? Oare tu iei tratament?
0
03-11-2014, ora 22:50
santi
Nu este medic/terapeut
santi
multumesc tenerife pt sustinere
sper sa ma ajute D zeu
sa ti traiasca fetita
0
03-11-2014, ora 23:34
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Buna, Santi !
Nu cred doar ca ti-ai dorit sa te realizezi material, asa a fost sa fie, asa au fost randuite, doar ca acum trebuie sa gandesti doar pozitiv, daca iti doresti atat de mult sa devii mamica, sa-ti gasesti linistea interioara si D-zeu, iti va implini dorintza ! Esti tanara, daca nu-s alte motive de sanatate, va veni si MINUNEA in viatza voastra !
Pupici !!!
0
04-11-2014, ora 15:44
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Lupushor
Tu cum mai esti?
0
04-11-2014, ora 16:03
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
Sinc nu iau tratament, am luat. M-a apucat din senin nu-mi dau seama de la ce pentru ca ziua a fost buna, aveam capul limpede. Azi m-am trezit iar cu capul greu, senzatia de plutire.

Santi citeam pe aici, nu mai stiu cine scria ca in perioada sarcinii nu a avut nici o problema. Se spune ca un copil vinde trupul mamei. Asa sa fie si la tine

restul cum sunteti azi?
0
04-11-2014, ora 18:51
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
*vindeca
0
04-11-2014, ora 19:13
lupushor90
Nu este medic/terapeut
lupushor90
Buna seara!!in primul rand iti multumesc ca m-ai intrebat!sunt si bine si rau!!!la mine problema e ca sunt necajit ca nu imi pot gasi o fata deoarece muncesc mult si fac si o faculta!!in rest sunt si bine si sunt si rau!!!am perioade bune si perioade rele!!tu cum esti??
0
04-11-2014, ora 19:51
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Eu azi mai bine ca ieri.
0
04-11-2014, ora 19:54
lupushor90
Nu este medic/terapeut
lupushor90
Laasa ca va fi bine!
0
04-11-2014, ora 21:21
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
Seara buna la toti.care mai de care cu simptome...uof doamne...as vrea sa vad cum o sa fim peste cativa ani, oare chiar nu trec aceste senzatii, aceasta teama?ca la urma urmei totul se rezuma la teama.daca nu am simti teama poate sa ne doara si capul si inima ca pe noi tot nu ne-ar interesa.cum putem sa scapam oare de frica?
Totul e ca un lant...cel putin la mine.daca ma supara ceva la stomac sau la burta gata...apare teama, gandurile se concentreaza numai pe asta si imediat apare starea de agitatie si atacul de panica.
Trebuie sa taiem raul din radacina.adica teama nejustificata.nu e normal sa avem o teama puternica pentru o durere de cap de exemplu.e normal sa ne fie foarte frica cand ne fugareste un caine.:) trebuie sa facem diferenta, sa gandim normal si logic.
0
04-11-2014, ora 21:49
McCris
Nu este medic/terapeut
McCris
Inca una pe cap, am depistat copilul cu helyobacter pylori si precis avem si noi toti. Unii nu recomanda tratarea pentru ca nu sunt simptome grave.

ma simt ametita de parca am baut toata ziua.
0
05-11-2014, ora 09:19
sinc
Nu este medic/terapeut
sinc
Buna dimineata,
Cum va simtiti azi?
McCris, tu cum mai esti?
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 209210211 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul