Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 339340341 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
09-01-2017, ora 23:57
PENELOP
Nu este medic/terapeut
PENELOP
Cu drag, Veritas! Sper sa va ajute.
Noapte buna, dragilor! Pe maine...
0
10-01-2017, ora 00:55
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
Pot sa va recomand și eu o carte dragilor"În căutarea sensului vietii"autor Viktor Frankl -medic psihiatru care a supraviețuit holocaustului.Pe mine m-a captivat, am sa o recitesc!
Noapte liniștită!!!
0
10-01-2017, ora 01:41
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
V.a durut vreo data mana stanga?
1
10-01-2017, ora 09:13
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
Ma rog, intrebarea nu a fost pusa bine, de cand aveti anxietate ati avut dureri la mina stanga? Eu simt ca niste furnicaturi asa de la cot pana la degete. Simt ca disper!
1
10-01-2017, ora 11:09
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Mana si piciorul stang, sunt zeci de simptome, cauta cauza.
0
10-01-2017, ora 13:34
ely30
Nu este medic/terapeut
ely30
Florinaflo nu te speria ptr ca si pe mine ma doare tot asa durere in piept cu mana stanga si furnicaturi pana in degete cate odata si piciorul stang este din cauza frici ce o simțim eu deja mam cam obisnuit cu durerile sa sti ca atunci cand dispare frica sau cel puțin te obisnuiesti cu ea o sa vezi ce bine te simți
0
10-01-2017, ora 14:31
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Florina sa imi spui cum te mai simti, pt ca eu dupa ce am dureri de genul asta care ma tin de la cateva ore la cateva zile observ ca sunt corelate ori cu anxietate ori cu suprasolicitatea coloanei/membrelor.
0
10-01-2017, ora 16:52
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Veritas, ceea ce ai postat tu "panic away" nu este cartea completa, daca stie cineva unde pot sa o gasesc in varianta completa ii multumesc in avans:). Merci.
0
10-01-2017, ora 17:56
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
Pai hai sa va spun cum ma simt: am fost la UPU, am plecat de la munca val-vartej fiinda palpitatiile nu mi se opreau si aveam valuri de caldura. Doctora de acolo m.a intrebat daca am intrat cumva la menopauza de am palpitatii(de glumele ei imi ardea mie). 130 bpm, tensiune 160:90, ekg bun, diagnostic: atac de panica si distonie neurovegetativa. Am tras o spaima misto azi. Mi.a dat si tratament: 10 zile aspacardin, 1 luna egilok, 1 luna cebrium ( un supliment alimentar)
0
10-01-2017, ora 20:59
Kline
Nu este medic/terapeut
Kline
Buna tuturor.Urmaresc de ceva timp discutiile de pe acest forum asa ca mi-am facut curaj sa scriu si eu.Povestea mea este urmatoarea; ca si voi am suferit si eu de atacuri de panica si anxietate in urma cu 10 ani.Insa acum in urma unui stres major ma confrunt din nou cu anxietate.Eu nu am luat anxiolitice nici antidepresive tot ce ma ajutat au fost suplimentele de vitamine si minerale si stresclin complex.Am si zile in care am stari aiurea din cauza anxietatii dar am si multe zile in care nu am absolut nimic si ma simt perfect.Da eu cred ca anxietatea si atacurile de panica se pot vindeca tot depinde doar de noi
0
10-01-2017, ora 21:13
ely30
Nu este medic/terapeut
ely30
Sa sti ca tensiunea urca pe baza de emoție si palpitațiile si eu cand mi-am facut control cardiologic aveam tensiunea 15 cu 9 si pulsul 122 din cauza frici si ma gand ca poate am ceva si din asta dupa ce am iesit de acolo mi-am revenit mam mai linistit a fost o perioada cand imi masuram tensiunea si pulsul cred ca de 100 de ori pe zi de ce e prea mare, de ce e prea mic si uite asa trebuie sa te incurajezi si tu singura sa sti ca are efect cel putin la mine de multe ori imi zic asta este ce poate sa imi faca rau palpitatiile sau atacul de panica sunt doar simptome ale anxietati care trec azi am fost la control la psihiatru si a zis ca sunt spre bine ca am inceput sa accept starile si sa le gestionez pozitiv pana la urma o sa treci si tu peste florinaflo trebuie putina rabdare nu sunt chiar bine dar incet imi revin nu te supara ca te intreb dar ce varsta ai florinaflo?
0
10-01-2017, ora 21:28
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
Cateoadata chiar sunt bine, iar gandurile rele sunt acolo, dar mai in strafundul creierului, dar sunt si zile ca asta in care pur si simplu clachez. Am 24 de ani.

Ely30 vezi ca ti.am lasat mesaj privat!
0
10-01-2017, ora 21:38
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Ufff, ce tineri sunteti ! I
Imi pare tare rau , eu la varsta voastra zburam, acum tind sa merg mereu la pat.
0
10-01-2017, ora 22:18
Florinaflo
Nu este medic/terapeut
Florinaflo
Mai zburam, ne mai si taram cand este nevoie, asta este!
0
10-01-2017, ora 22:30
Kline
Nu este medic/terapeut
Kline
Curaj Florinaflo ești tânără din câte am înțeles în curând te vei casatori Nu te lasa doborata de stările astea Încearcă să-ți ocupi timpul cu pregătirile de nunta sa te bucuri de perioada asta Știu ca e greu dar nu trebuie sa renunțăm
1
10-01-2017, ora 22:37
Ionut2109
Nu este medic/terapeut
Ionut2109
CITITI TOT COMENTARIUL VÄ‚ VA DA PUTERE !

@Ely30 Parca suntem trasi la indigo :)) cu ce ai spus in ultimul comm asa aveam si eu cand am ajuns la UPU mai demult, decat paliptatile si ritmu crescut tensiunea era ok dupa ce m-am linistit tot au revenit la normal in Triaj am avut 100 BTM si in salon cand cu electrocardiograma si etc au fost ok, chiar mi-a si zis doctora '' e o diferenta intre triaj si aici '' m-a intrebat tot felu de chiesti daca ma doare ceva daca etc din tot ce imi punea ea intrebari eram ok doagnosticul fiind Anxietate si Tahicardie ce trebuie sa fac ? Consult psihiatric si endocrinologic, zis si facut mai putin psihiatric am facut psihologic ca stiam ca aia imi dau medicamente sa ma linisteasca. La endocrionologie nimic analize de sange la hormoni tiroidei toate ok radiografie la tiroida ok si aia deci tiroida e ok. Bunnn in continuare cautam nod in papura si am tot cautat si tot cautat pana am dat peste un doctor expert in psiho a lucrat in Anglia, Franta, China si nu mai stiu unde cand am ajuns la el nici nu imi venea sa cred ca el defapt e doctor de familie la mine la țara, deci am ajuns acolo am zis ca asta imi e sfarsitu calcam in gol, vedere in ceata, am zis gata... atat mi-a fost vine omu ma vede ii dau analizele se uita pe ele si incepe '' Asa si ? Astea sunt analize ok '' Eu cu gandu ca gata ala sunt ca atat mi-a fost face '' Hai sa vorbim '' zic asta e nebun in loc sa chieme salvarea sta cu mine de vorba dar stia el tot deja ce am, si stam noi de vorba vreo 30 min dupa care ma intreaba '' cum te simti ? '' eu uimit zic '' mai bine '' dupa care el '' Asta se numeste psihoterapie, nu ai nimic decat capu plin de frici si ganduri triste si altele '' Deci atunci mi-am dat eu seama ce se intampla cu adevarat cu mine si ce am de facut insaa mereu zic ca ma schimb dar mai am si retineri in fine... cum spuneai si tu #Ely palpitatile, intepaturile in zona inimi, si altele din care crezi ca atat iti este sunt doar rezultate ale minti tale care crede ca esti in pericol exact asa esti mintea nu gandeste gresit chiar suntem in pericol in pericol in sensu ca avem ganduri negative nimic alt ceva. Am stat m-am gandit corpul si creierul nostru sunt incredibile sunt ceva ireal pot spune sunt o perfectiune mai ales creierul e o perfectiune doar Dumnezeu putea sa faca asa ceva ceva care sa nu il poti intelege niciodata cum functioneaza doar sa sti ca el poate face lucruri incredibile. Va dati seama daca am afla secretul din spatele creierului ? ce sa-r intampla nu vreau sa stiu si nici sa imi bat capu cu asta. Ati observat anumite organe functioneaza fara ca noi sa le spun ce sa faca, deci creierul le spune ca sa faca fara ca noi sa stim asta si e treaba lui ce face el stie ce are de facut nu ne pasa noua... Deci acolo undeva exista o parte ascunsa care se ocupa de alte lucruri si o parte a noastra pe care o putem controla, bunnn am lamurit si asta. Daca partea ascunsa controleaza in mod extraordinar restul organelor si noi putem controla in mod extraordinar partea noastra pe care o putem controla. Deci ganditi-va daca oameni care au creat masinile astea de se conduc si singure noi decat stam la volan de ochi lumi daca acesti oameni gandeau ca noi cum gandim noi acum din diferite situati am ajuns asa fiecare, fiecare avem o poveste de am ajuns aici o stim fiecare pe a lui, daca acesti oameni gandeau ca noi oare mai creau ei asa ceva ? Oare daca Bill Gates gandea ca noi mai facea el Windowsul ? ( Am dat acest exemplu din simplul fapt ca sunt pasionat de IT si expert in informatica ) Ei bine daca el gandea asa, noi in momentul acesta nu mai discutam aici problemele noastre findca nu avem cum fara windows sau daca cei care au facut telefoanele astea moderne daca gandeau ca noi mai vorbeam noi aici acum ? Nu, in niciun caz ! Ei bine cred ca fiecare are un om de succes in mintea lui si vrea sa ajuna ca el acel om e modelul lui in viata omu ala decat pe el il vede cand are o situatie naspa. Eu il am pe Bill Gates ei bine fiecare din toti acesti oameni pe care noi ii credem modele in viata nu au reusit din prima sa stiti au gresit si tot gresit pana au ajuns sa faca ceva bun, nu sau lasat pt nimic in lume ei bine asa trb si noi sa facem sa incercam orice solutie. Nu merge una ? Da-o naiba incercam alta, nu merge nici aia ? Alta ! pana o gasim pe ce-a buna asta e cheia succesului sa nu te lasi niciodataa absolut niciodataa. Oare Mark Zuckerberg creatorul Facebook ajungea cel mai tanar miliardar din lume ? daca se lua dupa profesorul sau de informatica care ii spunea ca e un prost si nu stie sa faca nici macar un blog dar un site de socializare ? Oare ajungea el asa ? Nu ! Ca sa reusesti trebuie sa gandesti ca si cum ai resuit deja ! Cand te apuci de un lucru sa te gandesti inainte ca deja l-ai terminat cu succes si te uiti cu drag la ce esti capabil sa faci si alti nu pot. Eu asa fac si exact la asta ajung la succes ! Eu stiu ca pot ! Eu sunt creatorul vietii mele nimeni si nimic nu imi poate spune ce pot sa fac si ce nu pot sa fac, doar eu singur pot decide asta, nimeni alt cineva nu o face in locul meu pt ca nu vreau eu sa o faca. Eu sunt o fire tare ambitioasa nu pot fi controlat de nimeni cand incepe cineva sa imi dea comenzi ii zis sa ma lase in pace ca stiu eu ce am de facut daca nu ii comvine sa faca el eu plec si fac in alta parte unde sunt lasat in pace. Ei bine eu sunt in starea asta de doar 3 luni dar deja eu 3 luni din viata le-am pierdut pe prosti pe fleacuri sau dus, gata... Nu-i nimic am invatat in astea 3 luni ce NU mai trebuie sa fac si anume sa nu ma mai stresez. sa nu mai las sa intre in viata mea orice frica si orice persoana, sa nu gandesc negativ ca uite unde ajung, sa nu ma las invins de nimic de absolut nimic niciodata EU POT ! Am scris o carte in 3 luni alti au stat si si-au plans de mila si si-au lins ranile NU ! Asa ceva nu, nimeni nu vine sa te scoata din starea asta decat tu daca vrei daca nu poti pierde mult timp mult si bine. Imi aduc aminte cand mi-am cumparat primul PC stiam decat sa in sting si sa il aprind atat mi-a aratat un om in rest nu stiam nimic dar mi-a fost de ajuns sa le aflu singur pe restu. Viata iti da o lectie din care tu trebuie sa decizi ce faci ori inveti din ea ori o repeti la nesfarsit in zadar si tot nu o inveti. Am scris cam mult stiu... dar pot povesti despre viata mea la nesfarsit de cate ori m-a lovit si m-am ridicat fara sa imi dau seama cum doar cu mintea mea si cand mi-am amintit de tot ce am realizat si ce patani am avut si am trecut peste zic '' Ba frate !? Stai ma putin eu pot sa fac orice ma... '

CITITI TOT COMENTARIUL VÄ‚ VA DA PUTERE !
3
10-01-2017, ora 23:06
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Ionut acum permite-mi sa fac si putin haz de necaz ca nu ma pot abtine. Ca sa fac un rezumat la ce ai scris tu e cam asa "water is wet. " Referitor la cartea pe care ai scris-o nu am decat sa te felicit dar prieteneste iti spun, sa nu te manance in 3 litere sa o si publici vreodata, tine-o bine si fii mandru de realizare :)
Daca as incepe eu sa scriu cam cum m-a lovit in freza viata cred ca de la pagina 341 de acum si pana la 400 as fi singurul utilizator care posteaza, garantat.
Deci pe scurt asa, ti-ai revenit din nou? Ai reusit sa iesi din anxietate?
0
11-01-2017, ora 00:51
Ionut2109
Nu este medic/terapeut
Ionut2109
@Veritas Nu mai postez de azi, unora nu le face bine observ. Sanatate !
1
11-01-2017, ora 01:23
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Ionut nu inteleg de ce te-ai suparat asa, am si spus ca facem haz de necaz. Daca tu consideri ca incepand de astazi nepostand te vei razbuna pe mine, te inseli amarnic, te-am si intrebat daca ai reusit sa iesi din anxietate pt ca e f important. Perioadele de anxietate si anxiety free sunt importante, eram curioasa cum se manifesta. Dar ok, cum consideri de cuviinta.
1
11-01-2017, ora 11:40
ely30
Nu este medic/terapeut
ely30
Eu m-am inscris pe forum ptr a mai primi sfaturi de la voi si ptr a mai prinde putere si curaj nu cred ca e cazul sa va suparați ionuț ptr ca toți suntem in aceeasi situație si aici fiecare e liber sa isi spuna ofuriile mie una imi prinde bine sfaturile si postarile voastre parca mai prind curaj ptr ca vad ca sunt mulți oameni care sau vindecat de anxietate
0
11-01-2017, ora 13:15
Yoon Kyesang
Nu este medic/terapeut
Yoon Kyesang
Buna ziua!As dori sa va intreb dk cineva s a confruntat cu senzatia de intoarcere in timp, in copilarie de park totul e vechi asa nu stiu cum sa zic.Asta simt eu:am senzatia k m as fi intors in timp, ca totul e vechi, park as fi iar in copilarie.Asta se intampla la mine in casa si la mine prin cartier, am senzatiile astea pe langa tremurat la nivelul limbii si palpitatii dimineata.Cat luam Medazepam si Mirzaten totul era ok, cand le am oprit iar au revenit.Voi ati simtit asa, cum trece senzatia de intors in timp?Multumesc
0
11-01-2017, ora 13:31
laur767
Nu este medic/terapeut
laur767
Salutare! Sunt nou pe acest forum, si as dori sa imi spun si eu povestea, totul a inceput pe 11-06-2012 cand am avut primul atac de panica, evident nu stiam ce se petrece si bineinteles am ajyajuns la urgenta tensiunea normala 12/7 ekg normal, diagnostic "lipsa de calciu" si asa a inceput calvarul vieti mele, am umblat din doctor in doctor, analize peste analize, tot perfect sanatos cu toate ca ma simteam ca dracu si aveam o gramada de simptome(nu stau sa enumar) simtiam pe fiecarr zi cum viata mea se scurge, pana am luat decizia sa ajung la un pshiatru, unde mi sa dat un diagnostic Anxietate generalizata si atucuri de panica, am urmat un tratament cu ciprqlex si anxiar, inca de lq primele pastile ma simtiam mai bine, am urmat tratamentul pentru 3 luni, si -mi-am revenit complet as putea spune, pana in 22-102016 (dupa o perioada buna de timp in care am pierdut foarte multe nopti si ma trezeam devreme penteu servici, , , practic am abuzat de viata ) si iar a inceput cu un atac de panica si s-a declansat oribila de anxietate severa, evident am luat masuri din start dar degeaba nu mi-a mera asa bine cu tratamentul si oe langa fac si pshioterapie acu mi-am mai revenit putin oarecu. Imi accept starea, intrebarea mea este oare se poate vindeca definitiv? Scuzati-ma nu cred ca m-am exprimat prea bine.
0
11-01-2017, ora 14:28
Ionut2109
Nu este medic/terapeut
Ionut2109
@Laur, Vindecarea sta in mintea ta nu in pastile, eu nu am luat si nu iau ! Daca intelegi cum trebuie sa gandesti nu ai nevoie de nimic, in viata trebuie sa fi destept. ;) Am o carte daca vrei te poate ajuta, lasa-mi un mesaj privat daca te intereseaza.
0
11-01-2017, ora 14:28
Kline
Nu este medic/terapeut
Kline
Laur Povestea mea este asemănătoare cu a ta Și eu am ajuns la urgente la primul meu atac de panica la ca și ție mi sa administrat Calciu Mi-am făcut tot felul de analize am fost și la cardiolog eram perfect sănătoasă dar eu ma simțeam rău Astea se întâmplau acum 10 ani Mam făcut bine fără medicamente pentru că mi-e frica sa le iau doar Dumnezeu ma ajutat sa trec peste Acum greșeala mea a fost ca nu am știut sa am grija de mine și din cauza stresului am recidivat cu anxietatea dar nu mai am atacuri de panica în schimb am zile din ce în ce mai bune Deci trebuie sa avem un echilibru în viata indiferent dacă avem sau nu atacuri de panica
0
11-01-2017, ora 14:49
laur767
Nu este medic/terapeut
laur767
Din pacate m-a luat prea tare, nu cred ca puteam rezista fara pastile, crede-ma ca nici eu sunt de accord cu ele + ca au o gramada de efcte adverse, dar nu cred ca pot rezista fara ele, punctez nu sunt depedent de ele, iau de 2 luni.dar fara ele ma simt rau :(
0
11-01-2017, ora 14:53
laur767
Nu este medic/terapeut
laur767
Kline ai dreptate trebuie un echilibru, dar nu ma gandeam sincer sa fiu ca se va intoarce si + de cand ma stiu am trait intr-o drestrabalare, nu prea am avut grija de sanatatea mea, precizez ca nu fac abuz de alcool si droguri de nici-un fel nici cafea nu beau si asta de atunci, dar ca imi place foarte mult sa ies, pierd multe nopti, ma odihnesc prea putin mult prea putin.
0
11-01-2017, ora 15:38
Yoon Kyesang
Nu este medic/terapeut
Yoon Kyesang
Adik dk ne schimbam gandirea, ne rezolvam probl.ce ne apasa si cu putina medicatie se vindeca anxietatea?Ar fi minunat sa fiu k inainte fara tremor le nivelul limbii, senzatia de limba umflata si putina agitatie interioara k sa nu mai vb.de senzatiile de mai sus in celalalt post al meu cu intorsul in timp.Vedeti mai sus dk vreti.Sanatate multa.
0
11-01-2017, ora 15:44
laur767
Nu este medic/terapeut
laur767
Intors in timp? Prababil senzatii de deja vu mai exact, si eu am avut :(
1
11-01-2017, ora 16:26
Veritas
Nu este medic/terapeut
Veritas
@Yoon da, exista aceasta senzatie de "intoarcere in timp" sau "blocat in timp". Este cumva similara cu senzatia de irealitate, sunt efectele anxietatii si exista multiple explicatii pt aceasta senzatie, de la faptul ca psihicul lucreaza si acceseaza imagini/senzatii/trairi din trecut pt a se autoproteja de anxietatea in care se afla pana la ideea de evenimente din copilarie/trecut care au influentat pacientul intr-o oarecare masura (in mod pozitiv sau negativ). Asta o poate stabili doar un psihoterapeut care stie sa abordeze problema si sa gaseasca cauza pt ca efectul exista.

@Laur daca timp de 4 ani ai fost in remisie si ti-ai trait viata la cote maxime dupa cum spui inseamna ca tratamentul si-a spus cuvantul. In general o recadere se produce pe baza unor factori traume/stres/oboseala cronica/privare de somn/etc este normal ca in recadere sa te simti foarte rau. Cea mai cumplita treaba in recadere este teama de cunoscut, la modul teama de a nu mai experimenta ce ai avut in trecut. In general teama de a nu face atac de panica, teama de a nu intra in anxietate, teama de depresie sunt mai puternice si atrag de la sine anxietatea si starile anxioase. Rcomandarea mea este sa faci exact ce iti spune medicul, sa urmezi tratament daca ti-a recomandat si ceea ce trebuie sa stii este ca ai mai trecut prin asa ceva si a fost doar pt o perioada de timp, nu a fost o chestie permanenta. Vei depasi cu siguranta aceasta perioada la fel cum s-a intamplat si in trecut.

La fel ca si in cazul tau pot spune ca eu dupa o perioada calma si fara anxietate (o perioada scurta de timp comparativ cu tine) am ajuns sa imi declansez anxietatea prin expunere imaginara la frici/situatii/lucruri ce produc disconfort. Am realizat ca mi s-a reinstalat anxietatea si de fapt in acele momente cea mai grava senzatie era cea de "a nu o lua de la capat cu anxietatea" si teama "dar daca de data asta e mai rau".

Discutand cu o cunostinta despre care nici nu banuiam ca ar fi trecut prin tulburare de anxietate si atacuri de panica, mi-a explicat cum s-a luptat luni de zile cu starile de anxietate si permanenta teama ca nu va mai putea avea o viata normala, cumva a realizat ca remisia a inceput in momentul in care in subconstient anxietatea nu o mai percepea ca pe un diagnostic sau ca pe o boala/tulburare.
Inainte de a fi diagnosticat avea activitati diverse, mergea la filme, in oras, in mall-uri etc, avusese atacuri de panica multiple si stari de anxietate dar pe care le putea controla intr-o oarecare masura. Dupa o perioada a inceput seria de investigatii incepand cu neurologie, cardiologie, medicina de familie, endocrinologie pana la psihitatrie. In momentul in care a fost diagnosticat cu tulburare de anxietate si atac de panica, a inceput sa citeasca o gramada de carti, sa urmeze tratament si sa faca terapie. Imi povestea cum dupa 2 3 luni de la diagnostic a inceput incet incet sa se transforme in agorafob (el lucrand de acasa isi face programul dupa cum doreste) a inceput sa evite sa iasa foarte des, a redus numarul iesirilor, se rezuma strict la ce avea de facut. A durat mult timp agorafobia, starile anxioase si teama de expunere (dar fara atacuri de panica), cateva luni, aproape un an din ce mi-a explicat el. Si incerc sa citez din ce mi-a spus, pe cat de mult posibil "cand subconstientul percepe diagnosticul ca fiind o boala incepe sa te convinga ca trebuie sa astepti sa te vindeci, orice ai face si oricat ai vrea sa faci lucruri iti va veni in minte ideea ca ai tulburare de anxietate, asta o sa te tina pe loc. Cand anxietatea o vei percepe ca fiind doar o stare si atat, nu un diagnostic, va incepe vindecarea"

Cumva ma regasesc in tot ce mi-a povestit el pt ca fix prin asta trec si eu, avand o gramada de lucruri in comun, chiar mi-as dori sa aiba dreptate ca in momentul in care anxietatea nu o vom percepe ca pe o boala, atunci vom fi din nou ca inainte.
0
11-01-2017, ora 17:39
laur767
Nu este medic/terapeut
laur767
#Veritas, frumos zis !
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 339340341 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul