capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni

2533 comentarii 1 2 ..... 767778 ..... 84 85 Înainte ›
0
09-11-2009, ora 13:52
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
ennita poti face comanda -

pretul pt capsula de slabit este 80lei

pretul pt super slim este 65lei
0
09-11-2009, ora 19:53
crira
Nu este medic/terapeut
crira
gotix, ma bucur pentru tine! trebuie sa fie nemaipomenit. si eu imi doresc foarte mult sa slabesc, iar de vreun regim nu ma pot tine pentru ca imi e aproape permanent foame. tot timpul as manca ceva, ba un dulce, ba o mancarica sau macar niste alune :). probabil ca am gastrita sau altceva, nu stiu. dar cu siguranta mananc si ma ingras si pe fond de stres. si cum nu poate sa treaca o perioada suficient de lunga fara sa apara ceva stresant, nu pot fi perseverenta intr-un regim. sper sa ma ajute pastilele astea care din cate vad pot fi destul de periculoase. mie mai nou mi se impainjenesc ochii. vad in ceata de parca as avea o pojghita pe ochi. si cum toata ziua lucrez la calculator, nu e prea placut. dar cea mai deranjanta a ramas tot oboseala. in plus, eu simt foamea. nu chiar ca alta data, in sensul ca mi-a disparut aciditatea si nu ma mai racaie stomacul, dar acum simt o durere surda in stomac si o stare de slabiciune si rau general pe care o cunosc foarte bine, e cea de infometare. deci eu nu pot uita ca trebuie sa mananc, cum zic alte fete ca patesc. azi am uitat sa imi iau pachetel la servici si abia m-am tarat pana acasa. acum am mancat si mi-am revenit. imediat ce mananc ma simt mai bine. maine sper sa nu mai uit. desi, am mancat totusi la servici un baton gen firbrobar (nu mai stiu cum se numeste) si o banana, dar mi-am revenit cate 10 minute dupa fiecare si apoi m-a luat iar starea de infometare. dimineata mananc oricum inainte de pastiluta cate o farfurie de cereale integrale combinate cu putine fructe confiate si diverse seminte.
0
09-11-2009, ora 22:53
angela 26
Nu este medic/terapeut
angela 26
MI-am comandat ceaiul zein cu care a slabit Catalin Botezatu, cristi borcea si numeroase vedete si am slabit 7 kg intr-o luna.Pentru o luna am comandat 2 cutii nu ajunge doar una.Da rezultate f bune, aveti grija de unde il comandati deoarece se dau tzepe multe, eu am comandat de la distribuitor autorizat.
0
16-11-2009, ora 09:24
puia
Nu este medic/terapeut
puia
buna! am citit ultimele comentarii despre Capsula de slabit.dar totusi nu-mi vine sa cred ce scriu fetele astea.Eu iau pastila de 3 luni jumate si nu am avut nici un fel de reactie nici psihica nici ginecologica, , , , , , , voi ati avut asa ceva?
chiar am intrebat in randul cunostintelor mele despre aceste simtome dar nici poveste, simtomele pe care le acuza izabe_lore legate de niste boli ginecologice si infestarea cu acele ciuperci pot avea alta provenienta nu neaparat de la aceste pastile, , , , eu sper sa nu fie de la ele in orice caz sanatate eu zic sa mai consulti un medic,.Bafta
0
17-11-2009, ora 17:44
ennita
Nu este medic/terapeut
ennita
Si eu iau pastila de cateva luni, si chiar doream sa mai imi procur cateva folii, actualmente stau in Italia. Nici vorba de reactii adverse si am slabit struna. Este chiar un produs extraordinar si l-as recomanda oricui nu are timp sa petreaca in sali de gym, sau sa se chinuie cu regimuri ingrozitoare care oricum au efecte asupra organismului.
0
21-11-2009, ora 16:25
adriana74
Nu este medic/terapeut
adriana74
Eu fata in fata cu "Capsula de slabit"

In martie 2009 am luat timp de o luna capsula de slabit de la Arp Farm. M-am cantarit inainte si dupa. Am constatat ca am slabit 8 kg. Efecte secundare: gura cumplit de uscata, simteam cateodata ca imi amorteste mana stanga, cateodata aveam senzatia stranie ca "tremura carnea" pe mine, nu am avut insomnii sau mai stiu eu ce...Apoi m-am oprit, gandidu-ma ca trebuie sa fac o pauza - 8 kg intr-o luna mi se parea cam mult...Am reluat, undeva prin luna iunie 2009, de data asta cu "Super Slim"; nu am luat decat 3 zile pentru ca am constatat ca aceasta avea efecte secundare: senzatie de voma, insomnii, dureri de cap...m-am oprit aici. Desi imi doream macar sa raman la noua greutate obtinuta in luna martie, din cauza stresului profesional am aruncat pe apa sambetei tor ce am obtinut pana atunci: mancam de regula seara, cand ajungeam acasa destul de mult...iar in cursul zilei nu consumam deloc lichide, pentru ca nu simteam nevoia, kilogramele au revenit din propria-mi vina!
Acum am spus STOP acestui regim de viata nesanatos: nu iau mese dupa ora 18.00-19.00, am reinceput sa beau 2 litri de apa zilnic, mai nou de 2 zile iau din nou "capsula de slabit" - Arp Farm. Nu resimt efecte secundare. Dorm foarte bine. Concomitent iau si Calciu Magneziu cu Vitamina D3. Am o inaltime de 1.67 si o greutate de 70 kg. Imi doresc sa ajung la greutatea de 55-57 kg.
Va voi tine la curent cu ce mi se intampla...
0
23-11-2009, ora 19:06
cuba
Nu este medic/terapeut
cuba
pt. angela 26

spune-mi si mie, te rog, despre ce ceai este vorba si eventual o adresa a distribuitorului, ma intereseaza foarte tare dupa caderea psihica pe care am avut-o de la super slim...
0
24-11-2009, ora 11:17
ylen
Nu este medic/terapeut
ylen
pentru izabela_lore

draga mea sa stii ca si eu am avut exact aceleasi simtome, am fost la medic si pap-ul a iesit bine, dar acum fac tratament. In plus mie mi-a cazut foarte mult par... si a trebuit sa-l mai tund...
Intradevar am slabit vreo 15 kg si ma mentin, dar cu riscuri?!
0
24-11-2009, ora 21:27
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru cuba.gasesti pe net diferiti distribuitori.da pe google. din ce am citit eu are eficienta, dar o data cu ceaiul sunt si pastile.Ceai Zein Pret lunar: 135.44 RON (inclusiv TVA)+ Capsule Zein Pret lunar: 380.91 RON (inclusiv TVA).cura pe o lua este de 2 cutii ceai +3cutii pastile nu are rezultate 100%.va depinde de organism, bani, etc. nu am voie sa va dau situl de unde am luat preturile.
cine vrea doar ceaiul am eu o solutie mult mai ieftina (cititi ce contine si cumparati separat plantele si le amestecati acasa) si nu cred ca va depasi 10-30lei, restul e pretul firmei:)).

Continut:
Musetel (Chamomilla chamomilla L), Fenicul (Foeniculum vulgare), Floare de violeta (Viola flower), Petale de trandafir (Rosa sp), Roinita (Melissa officinallis L), Rubarbura (Rheum rhabarbarum L).

Mod de preparare:
Se adauga o lingura medie de ceai in 150 ml de apa fiarta, se lasa timp de 5 minute si se strecoara
infuzia.

Doza zilnica recomandata:
Se bea de doua ori pe zi, dimineata inainte de micul dejun si seara inainte de culcare. Ceaiul se consuma cald.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

bafta.
0
24-11-2009, ora 21:30
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
am uitat sa scriu.toate plantele le gasiti in plafare, magazine naturiste.
0
26-11-2009, ora 12:42
Burluseanu_ioana
Nu este medic/terapeut
Burluseanu_ioana
NU MAI LUA aceste pastile, eu am facut complicati la rinichii dupa terminarea pastilelor, in timp ce luam pastile (1-2 luni) nu am avut nimic, doar uscarea gurii si cateva insomnii. La 2 luni dupa term pastilelor am facut colica renala si am ajuns cu ambulanta la urgente cu temp 39 si mie imi era frig de muream, am stat 2 sapt in spital cu perfuzii si antibiotice din 6 in 6 ore care mi-au produs alte reactii, deoarece antibioticul pe care mi-l dadeau era f puternic (ciprofloxacin), care mi-au distrus flora intestinala si cea vaginala si acum fac dese infectii. Nu mai lua pastile daca ti la sanatatea ta, poti slabi prin sport, si o alimentatie sanatoasa.

Multa sanatate
0
26-11-2009, ora 20:57
crira
Nu este medic/terapeut
crira
Ioana, as vreasa te intreb cata apa ai baut in perioada cat ai luat pastilele. Eu le-am lasat dupa doar 5 zile pentru ca imi dadeau palpitatii cam mari, iar in a 6-a zi (cand nici nu am mai luat pastila) am avut dureri destul de ingrijoratoare de inima... Palpitatiile m-au mai tinut inca vreo 2-3 zile dupa ce am intrerupt pastilele. Nu mai vorbesc de insomnii si somn agitat. E clar ca sunt dubioase. Slabisem 2 kg si am continuat sa mai slabesc 1 kg in urmatoarele doua zile dupa ce le-am intrerupt, mancand normal. Acum am repus 1 kg pentru ca am inceput din nou sa mananc paine si dulciuri...
0
27-11-2009, ora 01:10
mela31
Nu este medic/terapeut
mela31
buna seara. este prima data cand scriu pe acest forum, dar va citesc de foarte mult timp toate postarile pro si contra pastilei de slabit si ss. de doua zile am inceput sa iau si eu ss ( am cumparat-o de pe net, eu locuind in londra ) si vreau sa va spun ca nu am nici un simptom descris de voi. nu simt senzatia de sete si nici insomnii. deocamdata ma simt excelent. cum multi au scris aici si eu cred ca manifestarile negative depind de corpul fiecaruia.
0
27-11-2009, ora 09:57
Burluseanu_ioana
Nu este medic/terapeut
Burluseanu_ioana
Draga Crira, am baut cam 2-3 litri pe zi, cand eram la servici beam mai multa k si transpiram, acasa cam 2 litri. Ar fi mai bine sa nu mai mananci paine alba, poti sa o inlocuiesti cu cea graham sau neagra, si inj loc de dulciuri incearca fructe, exista riscul sa te ingrasi mai mult decat cele 2 kg. pe care le-ai dat jos, si fiecare kg in plus e numai grasime.

Multa sanatate
0
27-11-2009, ora 10:58
crira
Nu este medic/terapeut
crira
Draga Ioana, eu zic ca ai baut suficienta apa... Nu ar fi trebuit sa ai probleme cu rinichii. Eu am baut si mai multa, cam 3- 4 l/zi. Dar dupa ce am intrerupt pastilele am redus mult si apa, nu am mai avut grija sa beau. Sa stii ca nu mananc paine alba de ani de zile, iar fructe mananc destul de des, dar nu ma pot abtine de la ciocolata. Acum mananc dintr-aceea neagra, de post. Eu nu slabesc deloc usor. Trebuie sa eleimin total dulciurile si alte produse consistente si paine aroape deloc, max 2 felii subtiri / zi ca sa pot slabi. Altfel, doar ma mentin (la o greutate cu peste 13 kg fata de cea la care as vrea sa ajung).
0
27-11-2009, ora 15:24
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
buna ziua, nu am mai scris de ceva timp dar v-am citit in fiecare zi...pe scurt sunt in a 2a luna de tratament mai exact 1luna si 2 sapt, ma simt excelent si am slabit 10 kg dar si foarte multi cm spre surprinderea mea, de vreo 5 zile stagnez, am auzit k este normal, odata ce organismul se obisnuieste cu ele scaderea este mai lenta, dar cm se reduc in fiecare zi si vizibil, este alegerea voastra sa ma credeti sau nu dar de la nr 50 la pantaloni am ajuns la nr 31...ceea ce nu am crezut niciodata in viata mea asa ceva...dar uite k azi traiesc aceasta experienta, ma simt femeie ma simt atragatoare, frumoasa am mai mult curaj si incredere sa fac anumite lucruri, de exemplu sa imi caut servici, aspectul fizic pe care il aveam inainte ma impiedica sa ma prezint la un interviu, deja ma vedem muncind pe sub pamant, imi era groaza sa ma duc sa imi caut ceva de imbracat, parca auzem mereuaaaa da pt dumneavoastra nu avem marimisau dak avea ceva era marimea 50 si modelul pt varsta a 2a...in fine, multe experiente pe care vreau sa le uit si sa nu le mai traiesc niciodata, cine stie ma intelege...am zis k trebuie sa fac ceva indiferent kre va fi pretul...sper sa nu apara vreo problema peste un an sau mai tarziu si sa ma pot controla dupa terminarea pastilelor si sa imi schimb kt de kt stilul de viata, pt moment am renuntat la dulciuri, coca-cola, energizante, cafea, produse de patiserie si fainoase si nu pt k scrie in prospect a se evita cofeina si energizantele ci pt k nu mai simt nevoia de a le consuma...in total e bine!!!
0
27-11-2009, ora 15:46
crira
Nu este medic/terapeut
crira
Gotix, ma bucur pentru tine! Cunosc un pic sentimentul pe care il traiesti tu acum. In urma cu vreo 4 ani am reusit sa slabesc printr-o vointa de fier, prin dieta si sport zilnic, ajungand sa port cu vreo 3 numere mai putin la pantaloni si aratam excelent, mai bine decat in adolescenta, din cauza sportului. E o senzatie nemaipomenita, intr-adevar. Din pacate acum nu ma mai simt la fel de motivata si nu ma pot apuca de sport, fiind mai grasa cu peste 10 kg decat atunci. Acum obosesc si transpir imediat, ma simt rau daca depun efort, in loc sa ma simt bine, asa cum ma simteam candva... Din aceste motive imi luasem si eu inima-n dinti si ma hotarasem sa recurg la pastilele minune. Dar din nefericire, mie mi-au dat palpitatii si dureri de inima. M-am gandit sa ma mai mineralizez un pic si apoi sa mai incerc cu o pastila la 2 zile sau 2 zile pastile si 2 zile pauza... M-am gandit sa incerc si asa. O tipa povestea ca lua 3 zile si apoi facea pauza 3 saptamani si ca a reusit sa slabeasca in felul asta. Mi s-a parut ciudat, dar daca la ea mergea... m-am gandit ca poate merg si astfel de formule si ca poate au efecte secundare mai slabe...
0
27-11-2009, ora 15:48
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
si vroiam sa mai fac o remarca, pt persoanele kre se aventureaza in aceasta provocare si kre nu sunt potrivite pt asa ceva, fetelor se stie si repet si eu, acest tratament este destinat persoanelor OBEZEcu un indice de peste 30, nicidecum pt cele kre vor sa slabeasca 5-10 kg, asta e o nebunie, chiar zicea cineva pe un site k are 52 de kg si ar vrea sa dea jos 5.Dumnezeule dar ce inaltime o fi avand??? 1m-1.20m kt??? k mi se pare o absurditate asa ceva..auzi tu are 52 de kg si vrea sa ia pastile!!!!automat ii vor face rau si se risca enorm...k are putina grasime la burta si celulita...ia baga-ti picioarele sub un sifonier si baga 30-40 de abdomene pe zi, e ieftin practic si la indemana tuturor, dar lenea...e cucoana MAREEEE, si sa vezi ce ti se duce burta intr-o luna de exercitii esti k noua...asta as putea sa le spun si pers cu kg mai multe, dar knd ai burta exagerat de mare si 90 de cm in talie si ajungi sa nu iti mai vezi de sus.(ce ai in chiloti)si sa te epilezi in oglinda deja zici mai bine mor dekt sa mai continui asa, pai o astfel e femeie ar trebui sa faca 10.000 de abdomene pe zi si cred k ar fi tot degeaba, in atfel de cazuri apelezi si la metode destul de controversate si ink ceva, trebuie sa ai o sanatate kre sa iti permite un asa tratament. Deci Ioana, pari destul de slaba in acea poza nu ma mir k ti-a fost rau la terminarea tratamentului, asta in cazul in kre erai asa si la inceperea lui. In concluzie nu va riscati pt 5-10 kg amarate, k nici eu dak as fi avut un surplus de 5-7 kg nu as fi luat dar fetelor.aveam peste greutatea normala 30 de kg si eram MULTA TARE.Acum as mai avea de dat jos 5-10 pe kre sper sa le elimin pt k nu o sa mai iau dekt ink o luna la 3 ma opresc.o zi buna va doresc si o sa va mai tin la curent...
0
10-12-2009, ora 12:26
CRIM
Nu este medic/terapeut
CRIM
am inceput si eu sa iau pastila de slabit si nu ma simt prea rau, beau mai multa apa ceea ce e bine ptr ca eu cam uit ca am nevoie de ea ca sa functionez.am dat 8 kg jos si hainele sunt cam largi dar nu ma plang, daca mai slabesc 10kg ajung la greutatea care o aveam inainte sa raman gravida. sotul meu e multumit :incepi sa ai din nou talie! a remarcat zilele trecute si probabil fetele mele nu o sa ma mai intrebe de ce sunt grasa si am burta de parca mai astept un copil.nu iau pastila in fiecare zi cam o data la doua zile si nu mai pot manca ca inainte cand principala masa era la 2 noaptea.cred ca fiecare organism reactioneaza diferit.sora mea a reusit sa slabeasca cu dieta rhina dar eu nu pot sa mananc o zi intreaga numai fructe.orice dieta am incercat nu a avut rezultate vizibile probabil si pentru ca numai am 20 de ani si tratamentele ptr sterilitate au efecte pe termen lung.
0
10-12-2009, ora 17:58
corina2
Nu este medic/terapeut
corina2
Buna!

Iau din 23 octombrie Super Slim si nu am slabit nici macar 500g.

Desigur, si eu am toate ametelile, uscaciunile, tristetuile si amortelile despre care ati scris si voi si as fi renuntat sa mai iau DACA nu s-ar fi petrecut o minune:
De a doua zi (24 octombrie) m-am lasat de fumat. Brusc nu am mai simtit nevoia sa fumez eu, cea care ajunsesem la 2 pachete pe zi.

Sincer, as intrerupe, dar ma tem sa nu imi reapara nevoia de nicotina...
Stiti ceva despre asta???
-*

(*modificat de administrator)
0
11-12-2009, ora 14:48
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
corina2...vrei sa spui k iei ss de aproape 2 luni si nu ai slabit deloc in tot acest timp???tre sa fie o greseala...iar despre renuntatul la fumat nu stiu ce sa iti spun, am avut si eu o usoara neplacere dar la inceput, mai exact park nu prea mai puteam fuma dar a disparut acea senzatie, bine k mie imi ajunge un pachet si 3 zile nu pot spune k sunt fumatoare inraita...
0
11-12-2009, ora 14:55
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
iar despre mine ce sa va spun, mai am 4 pastile si termin cea de-a 2a luna, am sa mai iau ink o cutie iar incepand cu luna a4a am sa l rarest mai exact prima sapt una la 2 zile, a2a sapt una la 3 zile, a3a sapt una la 4 zile si tot asa pana le termin...multumesc lui Dumnezeu ma simt excelent nu am ink nici o problema de sanatate, am slabit foarte mult atat in kg kt si in cm, chiar dak acum cantaresc 77 de kg imi vin hainele pe kre le purtam knd aveam 60 de kg... da, de necrezut dar asta este adevarul, sunt multumita si implinita pe toate planurile.succes si voua fetelor si felicitari pt cele kre au avut curaj sa incerce aceasta metoda atat de controversata si care da rezultate vizibile si multumitoare...va pup si sa auzim de bine.
0
15-12-2009, ora 14:27
alinadobrescu
Nu este medic/terapeut
alinadobrescu
Eu mereu mi-am dorit sa iau capsule de slabit ca sa scap de sursplusul de 15 de kg, insa mi-a fost prea teama de efectele adverse. nu cunosc pe nimeni care sa fii luat, insa dupa ce am citit pe forumuri am devenit paranoica. Sportul nu ma ajuta foarte mult pt ca desi fac jogging de 3 ani de zile-, efortul fizic nu face fata faptului ca manac destul de multe asa numite "bombe calorice". O prietena mi-a recomandat Bruciakal si am luat pt ca aveam incredere in ea. N-am avut nicio problema si am slabit 10kg. Faza e ca reduce aportul caloric, deci nu e propriu zis o pasila de slabit care sa-ti dea peste cap organizmul.
0
10-01-2010, ora 22:23
andreiandreia
Nu este medic/terapeut
andreiandreia
Buna fetelor
Eu am inceput sa iau capsula de slabit de 0 luna si am dat jos 10 kg.Ma simt foarte bine si la fel am senzatia aia de sete, dar asta e bine.Acum vreau sa imi iau a doua cutie pt.ca vreau sa mai dau jos cam 5 kg.
0
11-01-2010, ora 15:57
kirta
Nu este medic/terapeut
kirta
Alindobrescu, in cat timp ai slabit 10 kg cu Bruciakal? Ai tinut si regim sau ai mancat normal si ai slabit cu acest produs?
0
12-01-2010, ora 16:01
georgepuiu
Nu este medic/terapeut
georgepuiu
As dori sa va impartasesc experienta mea cu capsula de slabit. In 2008 am luat-o 4-5 luni de zile si am slabit foarte mult (peste 10 kg, dar foarte multi cm), tinand cont ca indiferent ce cura am facut anterior nu am slabit asa usor si mult si frumos (si am luat si Herbalife, si am facut si dieta daneza si nenumarate alte diete). Dupa perioada "capsula", am reinceput sa mananc si am pus la loc tot ce am dat jos, in mai putin de un an. Acuma, a ajuns, din nou, cutitul la os si mi-am comandat alte 3 cutii de capsule de slabit. Raman constanta in alegere pentru ca sunt singurele care m-au facut sa slabesc asa cum mi-am dorit si promit ca nu ma mai ingras. Exceptand setea, eu nu am simtit nici un discomfort. Am facut si sport (bazin, sala) si sauna si mereu am avut o energie debordanta (pe care am pierdut-o in timp ce ma ingrasam). Tot ce imi doresc de la pastilele astea minune pentru mine e sa ma ajute sa mai slabesc o data si am sa fac tot ce imi sta in putere sa nu ma mai ingras.
Apropo la ce scria cineva anterior, vis a vis de fumat.mama mea s-a lasat de fumat si a luat capsula in acelasi timp. A slabit 7 kg si nu a mai pus tigara in gura. In plus s-a simtit extraordinar de bine. Mai stiu o multime de persoane care au slabit cu capsula, insa, majoritatea au pus kg la loc.
Depinde de noi, fiecare individual, de stilul de viata pe care il avem.de psihic.Asta e. Bafta celor care incep acum tratamentul si curaj celor care sunt sceptici. Totul depinde de noi. Daca dam jos trebuie sa fim constienti ca putem pune la loc la fel de usor daca nu avem grija.
0
13-01-2010, ora 12:45
ramonaghe
Nu este medic/terapeut
ramonaghe
Capsula de slabit e nenorocire si in general tot ce e chinezesc nu e bun.Cand am luat pastila de slabit, nu am putut sa mai dorm, ameteam tot timpul, nu mai gandeam limpede, aveam dureri mari de cap...Acum am slabit 6kg cu Slim down, niste pastile din Canada de la firma Jamieson, sunt naturale si nu au aceleasi efecte ca la capsula de slabit.M-am simtit normal, nu am tinut regim, doar nu am mancat dulciuri, in rest am mancat cam orice.
0
13-01-2010, ora 21:19
mara512
Nu este medic/terapeut
mara512
cate pastile contine o cutie de Slim down, cate se folosesc pe zi si nu in ultimul rand, cat costa?Multumesc.
0
23-01-2010, ora 22:01
alina_farmacist
Nu este medic/terapeut
alina_farmacist
dragele mele este normal sa aveti ameteli deoarece urinati foarte des si foarte multe scaune si prin ele se elimina si mineralele si calciu din corp. capsula este un detoxifiant foarte puternic si e posibil sa ve dea ameteli. paote provoca si o usoara anemie daca nu e luata cu calciu si minerale. parerea mea este in momentul cand luati capsula sa o luati cu minerale+calciu (additiva)+magneziu(additiva). si nu e recomandata consumul de cafea si energizante, iar daca aveti probleme renale evitati-o. nu se recomanda persoanelor care au un surplus de 5-6kg.
0
23-01-2010, ora 22:04
alina_farmacist
Nu este medic/terapeut
alina_farmacist
arp farm este firma producatoare. capsula de slabit e denumirea ei si ARPFARM e producatorul
Adaugă un comentariu / răspuns
2533 comentarii 1 2 ..... 767778 ..... 84 85 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.