Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
Da, din pacate nici eu nu ma simt bine. Nici ieri nu m-am simtit, nici azi. Ma simt ca o leguma..dimineata am fost foarte agitata si ametita...nici nu ma puteam tine pe picioare. Este a opta zi de tratament cu Cipralex. Sper sa aibe rezultate.am inteles ca asa este la inceput. Hai sa nu ne dam batuti si sa incercam sa tragem de noi. Sa invingem noi "boala", nu ea pe noi!!!
Vanda...vreau sa vorbim la telefon..si euam luat cipralex.Am sa scriu mai mult aici dar n am timp acum..dulceturi, siropuri...SANATATE MAXIMA LA TOTI!
Iti multumesc frumos mir2211. Trimite-mi pm cu nr tau si numele.
Si eu sper ca cei care intra mai rar sau au renuntat sa mai scrie pe forum sa fie bine pentru ca asta ar fi o speranta ca si noi vom fi la fel.Nici eu nu reusesc sa intru mai des, mai ales ca am fost o saptamana plecata si acum am inceput si munca...reusesc sa intru doar seara dar mie imi face bine sa vb voi.Daca pe parcursul zilei mai am si eu momente in care ma gandesc mai mult la anxietate si ii simt prezenta, seara simt ca ma descarc vorbind cu voi si incurajandu-ne intre noi.Sa stiti ca e bine sa ai un sprijin din afara familiei pentru ca e greu si pentru ei sa ne auda zi de zi vb numai de anxietate...mai ales ca ei nu stiu cum e si e greu sa inteleaga.
@mirr2211.yamiii...e bine sa ai ocupatie.sa stii ca si mie imi place sa fac tot felul de compoturi si dulceturi pe iarna chiar daca sunt tanara si abia casatorita.ma simt foarte bine cand ma ocup de casa, stiu ca imi fac provizii pe iarna si pana atunci imi tot place sa ma uit in camara sa vad cum se aduna borcanele :)
Trebuie sa avem rabdare, sa nu ne mai gandim asa mult si sa incercam sa traim asa cum putem.Cine stie, poate peste cativa ani se vor descoperi alte metode de a scapa de aceasta sensibilitate...la felul cum se dezvolta tehnologia si medicina poate poate..
@mirr2211.yamiii...e bine sa ai ocupatie.sa stii ca si mie imi place sa fac tot felul de compoturi si dulceturi pe iarna chiar daca sunt tanara si abia casatorita.ma simt foarte bine cand ma ocup de casa, stiu ca imi fac provizii pe iarna si pana atunci imi tot place sa ma uit in camara sa vad cum se aduna borcanele :)
Trebuie sa avem rabdare, sa nu ne mai gandim asa mult si sa incercam sa traim asa cum putem.Cine stie, poate peste cativa ani se vor descoperi alte metode de a scapa de aceasta sensibilitate...la felul cum se dezvolta tehnologia si medicina poate poate..
Ai dreptate. Chiar maine am de gand sa infrunt orice si sa fac treaba prin casa, curte. Sa vedem...o sa mor???:)). Ameteala de azi m-a terminat, si starea de rau..recunosc nu am putut face nimic, dar de maine voi incerca sa "o pun cu botul pe labe"... Fetelor, am o intrebare...atacurile de panica si anxietatea sunt mai pronuntate la voi in timpul ovulatiei sau menstruatiei? HMMMM...este a 8 a zi de Cipralex.Dumnezeu sa ma ajute/sa ne ajute sa avem rezultate bune. Hai...un pic de vointa, perseverenta si gandire pozitiva :)))
Tot o ameteala ma lovit si pe mine astazi, dar am putut sa ma misc...doar ma omoara statu singur acasa.
O seara linistita.
O seara linistita.
Eu sper ca cei care se simt mai bine sa mai treaca si pe aici din cand in cand sa ne motiveze si pe noi. Sa ne arate ca se poate, in felul asta, ne ajuta si pe noi. Eu, una, mi-as dori sa pot trece peste asta si, la randul meu, sa-i pot ajuta si pe altii. Asta e adevarata omenie ! Si, sunt convinsa ca ma voi vindeca, la fel si voi. Stiti ce am observat?? Ca, daca seara gandesc pozitiv si-mi spun " din zi in zi ma voi simti mai bine" parca da rezultate. Insa atunci cand ma sperii de o stare, intru la idei si ma panichez, a doua zi ma simt naspa de la prima ora.VOINTA, VOINTA, VOINTA !
Sa stiti ca eu mai intru sa vad ce mai faceti chiar daca scriu mai rar si probabil ca si alti care sunt bine fac la fel.Am fost si eu rau asa cum sunteti voi si pot sa spun ca mi-am revenit f mult, am mai spus asta si in alte postari.Mai am momente de neliniste si usoare ameteli dar doar atunci cand sunt obosit sau stresat dar care trec dupa ce reusesc sa ma odihnesc mai bine.Deci se poate trece peste starile astea groaznice desi multi va ganditi ca e ceva iremediabil, asa ma gandeam si eu si uite ca se poate.Nu stiu daca se
scapa chiar definitiv, eu zic ca fiecare va ramane un pic ipohondru dupa o asemenea experienta dar asta zic eu ca e nimic asta.Pe undeva e chiar bine, esti mult mai atent la sanatatea ta.In concluzie trebuie rabdare si tarie de caracter si va spun sigur ca veti scapa fiecare, nu am auzit vreodata ca cineva a murit din atacuri de panica oricat de periculoase ni se par.Aveti grija cu medicamentele, personal nu am luat nimic si am reusit.unele dau dependenta si e f greu sa mai scapi de ele mai ales daca ai impresia ca iti fac bine.Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine!
scapa chiar definitiv, eu zic ca fiecare va ramane un pic ipohondru dupa o asemenea experienta dar asta zic eu ca e nimic asta.Pe undeva e chiar bine, esti mult mai atent la sanatatea ta.In concluzie trebuie rabdare si tarie de caracter si va spun sigur ca veti scapa fiecare, nu am auzit vreodata ca cineva a murit din atacuri de panica oricat de periculoase ni se par.Aveti grija cu medicamentele, personal nu am luat nimic si am reusit.unele dau dependenta si e f greu sa mai scapi de ele mai ales daca ai impresia ca iti fac bine.Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine!
Ce tratament ai urmat Gelu? Si dupa cam cat timp ai inceput sa te simti mai bine? Si tu tot anxietate cu atacuri de panica ai avut? Multumesc anticipat pt raspuns. Sanatate multa!
Nu am urmat nici un tratament, nici macar la psiholog nu am fost, am avut atacuri de panica groaznice, anxietate generalizata, ameteli, senzatii de lesin, transpiratii, ma trezeam noaptea cu lipsa de aer si inca multe altele.Cum spuneam mai am cate ceva cateodata dar acum ma simt alt om.Ce am facut de fapt.Am ales sa sufar decat sa iau medicamente.umblu la sala.cand am inceput sa alerg doar ganduri negre aveam ca o sa mor pe banda, ameteam, mai aveam cate o extrasistola dar strangeam din dinti si nu ma lasam.Zilnic mananc 2 banane, beau ceaiuri ies in natura cat de des pot si incet-incet vad ca de fapt nu patesc nimic capat incredere iar simptomele care mai apar deja le cunosc, le-am mai simtit de mii de ori si stiu ca nu-mi fac nimic si trec peste ele usor.Deci nu am facut nimic neobisnuit si nu am o reteta minune totul sta in noi si numai in noi, restul (psihologi si medicamente) probabil doar te ajuta putin!
Feliciari pentru caracterul si vointa de care dai dovada. Mai rar oameni puternici ca tine. Eu.m-am speriat cand mi-au aparut primele simptome si dupa n analize, EKG-uri, teste de efort, m-am dus la psihiatru.
Ai dreptate geluromanu..cred ca o sa ramanem un pic hipocondrici pentru ca la urma urmei tot o sa ne mai imbolnavim ca nu suntem roboti.si de fiecare data o sa resimtim o teama dar cu timpul nu va mai fi la fel de puternica.Sincer, ma uit acum dupa un an si jumate, pot sa zic ca sunt 70% mai bine, chiar daca am avut si unele recaderi puternice.Partea buna e ca se intampla sa am cate o recadere la cateva luni si imi revin cam in 2 zile, poate chiar mai repede daca sunt activa.
In toamna am sa fac si o cura de spirulina si am sa continui cu ceai de sunatoare...dar pana atunci nimic (am facut o cura de bere radler la mare :)) asa ca am luat o pauza de la regimuri si mi-am desfatat papilele gustative.
Cel mai bine e sa ne concentram mai mult pe lucururile frumoase, pe familie, prieteni si sa nu ne mai chinuim nici sa fim fericiti dar nici sa fugim de suferinta ci doar sa traim viata asa cum e.
In toamna am sa fac si o cura de spirulina si am sa continui cu ceai de sunatoare...dar pana atunci nimic (am facut o cura de bere radler la mare :)) asa ca am luat o pauza de la regimuri si mi-am desfatat papilele gustative.
Cel mai bine e sa ne concentram mai mult pe lucururile frumoase, pe familie, prieteni si sa nu ne mai chinuim nici sa fim fericiti dar nici sa fugim de suferinta ci doar sa traim viata asa cum e.
Fetelor, am o intrebare...atacurile de panica si anxietatea sunt mai pronuntate la voi in timpul ovulatiei sau menstruatiei?
buna tuturor
dupa cateva zile proaste am inceput sa fiu mai bine si am revenit printre voi
vanda sa stii ca si eu ma simt mult mai rau la menstruatie
si inainte cu cateva zile, o saptamana sunt foarte agitata, iritata, probleme cu somnul
ronicolle plec si eu la mare duminica, abia astept, sper sa mi fiu bine pe acolo
mogdyyy ce mai fc?
dupa cateva zile proaste am inceput sa fiu mai bine si am revenit printre voi
vanda sa stii ca si eu ma simt mult mai rau la menstruatie
si inainte cu cateva zile, o saptamana sunt foarte agitata, iritata, probleme cu somnul
ronicolle plec si eu la mare duminica, abia astept, sper sa mi fiu bine pe acolo
mogdyyy ce mai fc?
supeeeer santi.ai sa vezi ce fain e, uiti de toate.ce n-as da sa mai "zbor" pana la mare sa stau in apa, sa ma bronzez.neaparat sa-ti iei sezlong...e mult mai comod si il ai la dispozitie toata ziua.e un rasfat.dar tare bine face.Nu te gandi ca daca o sa-ti fie rau...daca e sa se intample se intampla, eu am trecut prin asta dar mi-am revenit imediat.nici nu mai vroiam sa plec de acolo.
Vanda...eu am panica cand ma doare ceva si la menstruatie daca nu iau 2 nurofen forte ma urc pe pereti.in prima zi din cauza durerii intr-un parca intr-o stare de sevraj, nu te intelegi cu mine.dar inepe sa nu mai fie asa de rau pe masura ce trece timpul.Trebuie daor sa iau pastila inaite sa apara durerea crunta asa iai face efectul la timp.
Eu azi am liber asa ca ma apuc sa fac ordine prin casa ca am plecat la mare am lasat dezastru, saptamana asta am muncit amandoi si nu am avut timp sa pun lucrurile in ordine.
Toate cele bune tuturor si o zi buna s linistita.
Vanda...eu am panica cand ma doare ceva si la menstruatie daca nu iau 2 nurofen forte ma urc pe pereti.in prima zi din cauza durerii intr-un parca intr-o stare de sevraj, nu te intelegi cu mine.dar inepe sa nu mai fie asa de rau pe masura ce trece timpul.Trebuie daor sa iau pastila inaite sa apara durerea crunta asa iai face efectul la timp.
Eu azi am liber asa ca ma apuc sa fac ordine prin casa ca am plecat la mare am lasat dezastru, saptamana asta am muncit amandoi si nu am avut timp sa pun lucrurile in ordine.
Toate cele bune tuturor si o zi buna s linistita.
Multumesc Santi si Ronicolle pt raspunsuri. Ma bucur ca sunteti mai bine. Eu as merge la mare dar mi-a spus doctora ca mai bine "sar" marea anul asta. Si imi pare atat de rau.baiatul meu e innebunit dupa mare.
salutare!! nu pot sa nu ma bag si eu in discutie pt ca simt nevoia unor lamuriri. in primul rand, cei care faceti tratament-vanda si cristi, sa nu credeti ca medicamentele va rezolva starea. eu sunt in concediu si desi sunt tentata sa stau numai acasa, mi-am facut un program pe care il respect strict. in fiecare zi fac ceva care ma obliga sa ies din casa. iesind din casa, socializez si uit de anxietate. in fiecare seara merg la sala. daca stati in casa si va vaitati si asteptati sa fiti bine pt ca luati pastile, gresiti. iesiti, implicati-va in activitati placute. vanda, mergi cu copilul in parc, du-l la piscina, incearca-ti limitele. ce se poate intampla? cu cat va izolati mai mult, cu cat fugiti mai mult de fricile voastre, cu atat mai indepartata e vindecarea. parerea mea este ca ati acceptat prea repede medicamentele. ma rog, daca ati facut-o, faceti si ceva modificari in viata voastra pt ca anxietatea n-a aparut de nebuna, are niste cauze. luand medicatie ameliorati simptomele, dar nu lucrati la cauze. e ca si cum v-a intrat un tep in deget, ungeti degetul cu rivanol si il bandajati. veti avea iluzia ca sunteti bine, dar tepul e tot acolo!!!! trebuie sa scoateti tepul ca sa depasiti aceasta perioada a vietii voastre. priviti-o ca pe o provocare! nu se moare din anxietate, dar nici bine nu se traieste. sport, plimbari, relaxare, rugaciune( daca sunteti genul), adica orice va ajuta sa fiti pozitivi. si citeam o carte scrisa de niculina gheorghita- o gasiti pe youtube pe tipa, care zicea ca repetand de 21 de ori pe zi timp de 30 zile afirmatii de genul- eu sint dintotdeauna tihna/ liniste interioara/ fericire/ incredere(alegi varianta care te intereseaza) reusesti sa creezi niste retele neuronale care sa te ajute sa fii exact asa cum iti tot repeti. afirmatiile trebuie facute cu glas tare si sa simti ca iti patrund in fiecare celula a corpului. eu am incercat si ma calmeaza la maxim. si nu uitati de alimentatie!!! multe fructe si legume, nuci, migdale, peste gras, eventual suplimente de omega3, fara margarina, ulei(cel de masline e bun), fara fastfood, zahar, cafea, alcool.
si vanda, daca alegi o statiune mai linistita si nu foarte aglomerata(gen saturn, jupiter), du-te la mare! sigur o sa iti faca bine! ai incredere in tine, in fond esti sanatoasa, totul depinde de tine!!
ronicolle, succes cu noul job! cum e?
santi, geluromanu, crazigirl, mogdyyy, va imbratisez cu drag si va urez tuturor tot binele din lume!!!
si vanda, daca alegi o statiune mai linistita si nu foarte aglomerata(gen saturn, jupiter), du-te la mare! sigur o sa iti faca bine! ai incredere in tine, in fond esti sanatoasa, totul depinde de tine!!
ronicolle, succes cu noul job! cum e?
santi, geluromanu, crazigirl, mogdyyy, va imbratisez cu drag si va urez tuturor tot binele din lume!!!
Buna, Mada2007 !!!
Multumesc de urari si ma bucur ca sfaturile, optimsmul si incurajarile tale,
ni le impartasesti, ca intotdeauna, cu tarie si convingerea ca SE POATE !
Sper ca ti-e din ce in ce mai bine, ca ai descoperit "reteta" care sa-ti redea
linistea interioara, fericirea si increderea in tine !
Te mai astept pe aici:), cu sfaturi si vesti bune !
Cu drag, numai bine !!!
Multumesc de urari si ma bucur ca sfaturile, optimsmul si incurajarile tale,
ni le impartasesti, ca intotdeauna, cu tarie si convingerea ca SE POATE !
Sper ca ti-e din ce in ce mai bine, ca ai descoperit "reteta" care sa-ti redea
linistea interioara, fericirea si increderea in tine !
Te mai astept pe aici:), cu sfaturi si vesti bune !
Cu drag, numai bine !!!
Iti multumesc pentru sfaturi, Mada. Ai mare dreptate in tot ceea ce spui. Nu, nu stau degeaba, nu ma izolez. Sunt la tara acum si imi fac in permanenta de treaba. Maine e ziua baiatului meu si am sa-i serbez 8 anisori asa cum se cuvine.tort, copii, sampanii (de copii), gratar, balonase, confetti...etc. Azi ma simt cam ametita dar mi-am spus ca trebuie sa ignor starea...fac curat in casa si am sa fac niste sarmalute. Incerc si ma straduiesc sa INVING starile pe care le am. Am un psihic destul de puternic si de asta ma si mir ca am CLACAT. De 4 luni nu ma mai recunosc si ma rog lui Dumnezeu sa trec peste. Da, folosesc si autosugestia spunandu-mi intruna.de maine voi fii din ce in ce mai bine. Cu Dumnezeu inaine va doresc tuturor sa invingem starea asta(ca nu e o boala)!!!!! Fetelor va doresc ce-mi doresc vmie! Multumesc pt sfaturi si incurajari, Mada.
Santi, ma bucur nespus ca ai revenit si mai ales cu vesti bune !
E clar, ca iesirile de orice fel mare, munte, relaxare, liniste, ne fac bine. De cand am revenit acasa, incet-incet se instaleaza una cate una si la mine. Ba o durere, ba ameteala...Deci, clar paranoia :). Asa ca o sa-ti prinda bine la mare. Sa ai vreme buna si distractie multa ! Pupici.
E clar, ca iesirile de orice fel mare, munte, relaxare, liniste, ne fac bine. De cand am revenit acasa, incet-incet se instaleaza una cate una si la mine. Ba o durere, ba ameteala...Deci, clar paranoia :). Asa ca o sa-ti prinda bine la mare. Sa ai vreme buna si distractie multa ! Pupici.
Mada ms pt sfaturi..eu am inceput sa ies pe afara dar a fost greu primele zile...acum ies fara probleme mai am doar sa incerc sa conduc masina. Nu stiu daca m-am grabit cu medicamentele dar pe mine ma pus un pic pe picioare o sa merg pe drumu asta si de saptamana viitoare ma apuc iar de psihoterapie. Iau magne b6 si omega 3. Sper sa imi revin pana la sf luni pt ca mi sa propus un post de conducere in firma si trebuie sa ajung la munca.
Ma bucur ca esti mai bine Cristi. A fost ok ieri dupa Anxiar? Mi-ai ascultat sfataul?
Da a fost ok...noaptea trecuta m-am trezit de 2 ori dar a fost ok. Docamdata nu sunt hotarat cu psihologu, o sa mai ma gandesc.
@mada, sa stii ca mi-a facut bine ca m-am angajat.lcurez la calculator si cu multe fete, deci nu am timp sa ma gandesc la anxietate.am tot timpul mintea ocupata si e bn ca am ocupatie.seara pic franta.pe la 10 jumate deja sunt la nani.sper sa fie bine de acum inainte.mi-a prins bine si vacanta de dinainte si acum imi gasesc si eu usor drumul in viata, cu tot cu anxietate dupa mine...nu o las si nu ma lasa nici ea pe mine dar decat sa fug de ea mai bine o infrunt.
@pcristi.sfatul meu...ca esti bine sau nu postul trb sa-l iei.nu te gandi ca asa ai sa ramai mereu.stiu, asa gandesc toti cand nu se simt prea bine, chiar si eu mai gandesc asa dar cand ai sa-ti revii ai sa regreti ca nu ai avut curajul si puterea sa iti iei in primire postul.
Iti zic din propria experienta.asa am patit eu anul trecut in ianuarie, exact in zilele in care a debutat enxietatea cu durerea de stomac si toate cele.mi s-a oferit un loc de munca sigur, eram 100% angajata, am fost o zi si a doua zi am reuzat din cauza ca ma simteam f rau.In aprilie cand am inceput sa-mi revin am realizat ca am ratat o sansa care poate m-ar fi ajutat sa ies si mai repde din starea de panica.Nu te descuraja, curaj si da-i inainte.
@vanda...sa stii ca anxietatea, atacurile de panica si depresia apar la oamenii puternici, care cred ca nimic nu li se poate intampla, care se "iau la tranta" cu viata si cred ca nu pot fi doborati de nimic.
Stai linistita ca orice nu te omoara te face si mai puternic ;)
@pcristi.sfatul meu...ca esti bine sau nu postul trb sa-l iei.nu te gandi ca asa ai sa ramai mereu.stiu, asa gandesc toti cand nu se simt prea bine, chiar si eu mai gandesc asa dar cand ai sa-ti revii ai sa regreti ca nu ai avut curajul si puterea sa iti iei in primire postul.
Iti zic din propria experienta.asa am patit eu anul trecut in ianuarie, exact in zilele in care a debutat enxietatea cu durerea de stomac si toate cele.mi s-a oferit un loc de munca sigur, eram 100% angajata, am fost o zi si a doua zi am reuzat din cauza ca ma simteam f rau.In aprilie cand am inceput sa-mi revin am realizat ca am ratat o sansa care poate m-ar fi ajutat sa ies si mai repde din starea de panica.Nu te descuraja, curaj si da-i inainte.
@vanda...sa stii ca anxietatea, atacurile de panica si depresia apar la oamenii puternici, care cred ca nimic nu li se poate intampla, care se "iau la tranta" cu viata si cred ca nu pot fi doborati de nimic.
Stai linistita ca orice nu te omoara te face si mai puternic ;)
Salutare tuturor!
Sunteti extraordinari cei care postati aici, va admir fff mult curajul cu care luptati cu axietatea, si eu na confrunt cu problema aceasta.
Ronicolle esti o fata extraordinara, si eu ma confrunt cu problema locului de munca, am terminat facultatea si masterul si ma simt vinovata ca nu-mi gasesc serviciu, parca nu era de ajuns mai am si anxietatea pe cap si ma gandesc numai la faptul ca nu pot face fata unui loc de munca, dar sa stii ca ma bucur pt. tine ca lucrezi.
Santi in tine ma identific foarte mult, atat ca simptome ale anxietatii cat si din punct de vedere al caracterului, si eu ma stresez din orice, daca ma doare ceva ma gandesc la ce este mai rau, si imi este cel mai greu sa accept ca mi se intampla mie.
Sa speram la mai bine.
Sunteti extraordinari cei care postati aici, va admir fff mult curajul cu care luptati cu axietatea, si eu na confrunt cu problema aceasta.
Ronicolle esti o fata extraordinara, si eu ma confrunt cu problema locului de munca, am terminat facultatea si masterul si ma simt vinovata ca nu-mi gasesc serviciu, parca nu era de ajuns mai am si anxietatea pe cap si ma gandesc numai la faptul ca nu pot face fata unui loc de munca, dar sa stii ca ma bucur pt. tine ca lucrezi.
Santi in tine ma identific foarte mult, atat ca simptome ale anxietatii cat si din punct de vedere al caracterului, si eu ma stresez din orice, daca ma doare ceva ma gandesc la ce este mai rau, si imi este cel mai greu sa accept ca mi se intampla mie.
Sa speram la mai bine.
Asa e ronicolle. Inseamna ca toate fetele de aici suntem puternice si faptul ca vom depasi anxietatea ne ve face mult mai puternice. Azi am o ameteala teribila si totusi nu ma las. Imi fac de treaba prin casa, gatesc.Sunt convinsa ca, cu putina vointa si ajutor de sus toate vor reintra in normal!!!! Sa aveti o zi excelenta fetelor!!!!!
@ancageo30...nu te stresa prea mult ptr faptul ca nu iti gasesti de munca, asa e la noi in tara.Sunt tineri si cu 2 facultati care stau acasa sau fac ceva diferit de ceea ce au invatat cum de altfel fac si eu.O sa-ti gasesti iti zic sigur, cauta pe bestjobs...e cel mai bun site cu locuri de munca si chiar eu mi-am gasit un job cu ajutorul site-ului.
Am rude care imi spuneau in fata ca " ai facut degeaba o facultate ca stai acasa si daca te angajezi iei putini bani..uite cutare a plecat in italia si castiga 2000 de euro" sau vine o cunostinta care lucreaza ca sofer pe tir si imi rade in fata ca el castiga 50 de milioane (multe dintre milioane din motorina pe care o fura de la tir si o vinde) si multe altele.Ma durea f tare cand auzeam aceste lucruri si multi imi spuneau ca nu am sa reusesc singura, ca trb sa am cunostinte si pile, sa dau bani si tot asa dar uite ca am reusit si singura.Nu castig zeci de milioane dar stau la un birou, in fata unui calculator, stau pe scaun, nu ma ploua nu ma arde soarele in cap si cel mai important sunt alaturi de sotul si familia mea, seara vin in casa mea, mananc mancare calda, facuta in casa si sunt fericita cu cat am.
Asa ca nu te lasa batuta pentru ca o sa fie bine :*
Felicitari vanda...sigur faci o mancarica buna..yamii.E cel mai bine sa ai activitati pentru ca iti ocupi mintea cu altceva.Spor la trb
Am rude care imi spuneau in fata ca " ai facut degeaba o facultate ca stai acasa si daca te angajezi iei putini bani..uite cutare a plecat in italia si castiga 2000 de euro" sau vine o cunostinta care lucreaza ca sofer pe tir si imi rade in fata ca el castiga 50 de milioane (multe dintre milioane din motorina pe care o fura de la tir si o vinde) si multe altele.Ma durea f tare cand auzeam aceste lucruri si multi imi spuneau ca nu am sa reusesc singura, ca trb sa am cunostinte si pile, sa dau bani si tot asa dar uite ca am reusit si singura.Nu castig zeci de milioane dar stau la un birou, in fata unui calculator, stau pe scaun, nu ma ploua nu ma arde soarele in cap si cel mai important sunt alaturi de sotul si familia mea, seara vin in casa mea, mananc mancare calda, facuta in casa si sunt fericita cu cat am.
Asa ca nu te lasa batuta pentru ca o sa fie bine :*
Felicitari vanda...sigur faci o mancarica buna..yamii.E cel mai bine sa ai activitati pentru ca iti ocupi mintea cu altceva.Spor la trb
Ai mare dreptate, Ronicolle, asa este la noi in tara.
Multumesc mult pt sfaturi!aplic pe site-ul bestjobs, sper sa-mi gasesc.
Si eu am patit ce spui tu, cutare lucreaza nustiu unde si castiga f bine si multe altele.
Am lucrat si eu in timpul masterului timp de un an de zile tot la birou, munca pe calculator si am avut noroc sa am si niste colege foarte bune.
Sunt convinsa ca iti face bine jobul, multa bafta!
O seara linistita tuturor!
Multumesc mult pt sfaturi!aplic pe site-ul bestjobs, sper sa-mi gasesc.
Si eu am patit ce spui tu, cutare lucreaza nustiu unde si castiga f bine si multe altele.
Am lucrat si eu in timpul masterului timp de un an de zile tot la birou, munca pe calculator si am avut noroc sa am si niste colege foarte bune.
Sunt convinsa ca iti face bine jobul, multa bafta!
O seara linistita tuturor!
ancageo curaj, mult curaj
eu trec prin niste stari care nu credeam ca exista dar uite ca in august fac un an si nu am murit, nici nu am luat o razna, am trrecut peste un examen important si peste moartea unei persoane foarte foarte dragi.
ma gandesc mereu daca o sa mi mai revin dar si daca ar fi sa traiesc cu anxietate toata viata macar sa traiesc viata, sa ies cu prietenii, sa rad, sa dansez, sa fac un copil, imi doresc asta f f mult desi imi este frica de mor
asociez fiecare simptom cu boli grave, ma panichez extrem si dau fuga la medici, sunt permanent ametita, cu capul in nori, parca detasata de tot, lipsita de concentrare dar trebuie sa mi controlez trairile, gandurile, sa nu mi alimentez singura anxietatea, este greu dar trebuie sa reusesc.
iti doresc si tie sa gasesti calea de lupta cu aceasta perfida "boala" care chinuie mai mult decat orice boala fizica
bine ai revenit mada, imi lipsesc sfaturile si incurajarile tale si sper sa fi din ce in ce mai bine
ronicolle si mogdyyy, o sa ma distrez la mare si pentru voi
eu trec prin niste stari care nu credeam ca exista dar uite ca in august fac un an si nu am murit, nici nu am luat o razna, am trrecut peste un examen important si peste moartea unei persoane foarte foarte dragi.
ma gandesc mereu daca o sa mi mai revin dar si daca ar fi sa traiesc cu anxietate toata viata macar sa traiesc viata, sa ies cu prietenii, sa rad, sa dansez, sa fac un copil, imi doresc asta f f mult desi imi este frica de mor
asociez fiecare simptom cu boli grave, ma panichez extrem si dau fuga la medici, sunt permanent ametita, cu capul in nori, parca detasata de tot, lipsita de concentrare dar trebuie sa mi controlez trairile, gandurile, sa nu mi alimentez singura anxietatea, este greu dar trebuie sa reusesc.
iti doresc si tie sa gasesti calea de lupta cu aceasta perfida "boala" care chinuie mai mult decat orice boala fizica
bine ai revenit mada, imi lipsesc sfaturile si incurajarile tale si sper sa fi din ce in ce mai bine
ronicolle si mogdyyy, o sa ma distrez la mare si pentru voi
Bravooo, Santi !
Asa sa faci !!!
Asteptam sa ne povestesti cand revii si mai ales
cum te-ai simtit !Am mai spus-o si ma repet, mi-a fost
mult mai bine la mare, oriunde m-am plimbat !
Sa ai vreme buna ! Pupici.
Asa sa faci !!!
Asteptam sa ne povestesti cand revii si mai ales
cum te-ai simtit !Am mai spus-o si ma repet, mi-a fost
mult mai bine la mare, oriunde m-am plimbat !
Sa ai vreme buna ! Pupici.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3teama de transportul in comun-anxietate?
- 22anxietate si depresie?
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 2tulburarea anxios depresiva
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 1Impotenta si anxietate, 20 de ani
- 1pentru anxietate si atacuri de panica pt lua magneziu 400?
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 5Ajutati-ma ! atacurile de panica sau anxietate
- 8Problema cardiaca, pulmonara, digestiva, psihica sau altceva ?
- 72A luat cineva haloperidol?
- 6TSH mare-tulburare emotionala adolescent
- 31Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva?
- 7Depresie si simptome ciudate
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 4Depresie si anxietate
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 2Anxietate excesiva
- 2Sindrom anxios cu atacuri panica
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: