Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 300301302 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
08-04-2016, ora 13:13
nyurka86
Nu este medic/terapeut
nyurka86
Multumesc mult pt cuvinte, imi dau multa putere, sincer...este cel mai bun medicament pt mine.multa sanatate iti doresc si sper sa mai putem vb...sa nu stresez lumea:))o zi frumoasa
0
08-04-2016, ora 14:06
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cauta ceva eficient prin plafarele de acolo sau cere sa-ti trimita cineva din tara Stresstame sau Sirin, nu sta asa ! Cuvintele sunt bune dar nu sunt de ajuns, dezechilibrul este organic si nu trece de la sine, se transforma dar nu dispare !
0
08-04-2016, ora 14:10
Dijin
Nu este medic/terapeut
Dijin
Ma bucur pentru amandoi, ca functioneaza si la mine functioneaza sa vb cu cineva care intelege prin ce trec.

Va doresc multa sanatate si aici nimeni nu streseaza pe nimeni :)
0
08-04-2016, ora 14:18
Dijin
Nu este medic/terapeut
Dijin
Salut Stevens.

M-am uitat peste prospectul acestor medicamente de care spui tu din pacate : A nu se administra impreuna cu alcool, benzodiazepine, antidepresive si antialgice alopate.
Dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.

Noi suntem oameni activi, avem un job, conducem automobile. Unii iau antixiolitice prescrise de medici, care contin benzodiazepine.

Nu stiu ce sa zic, poate sa le ia cineva care nu ia nimic si care sta acasa toata ziua...si poate sa doarma...aparent dau stari de somnolenta.
Eu am luat si dastea de la plafar sub recomandarea unui medic si..sincer.m-am simtit mult mai rau.
Am citit ca cineva a luat Cipralex...eu de la Cipralex incepusem sa plang singur prin casa...nu mai ma intelegeam cu mine insumi deloc. Si a spus medicul stop.
La mine a functionat Seroxatul, Propanolol si inca ceva...dar am ales sa spun stop la pastile.

Momentan am ales ca medicament odihna. Ma duc la somn mai devreme seara. Dorm cateva ore la pranz ori de cate ori mi se iveste ocazia.
0
08-04-2016, ora 14:23
Dijin
Nu este medic/terapeut
Dijin
Eu cand simt ca nu mai pot sa controlez treaba adica, agitatie puternica, stare de.ametelea, nod in gat..., iau o pastila de propanolol, se pot cumpara de la farmacie fara reteta medicala. Asa mi-a spus mie sa fac medicul meu psihiatru, si in 20 de min max, devin normal :))))))

Repet..nu luati dupa ureche mie asta imi face bine..nu stiu..daca si voua.
0
08-04-2016, ora 14:27
nyurka86
Nu este medic/terapeut
nyurka86
Eu ce am luat si iau si acum omega 3, magneziu b6, ceai de sunatoare si somn linistit seara;)dar totul este in mintea noastra...nimeni nu imi scoate ideea asta din cap:)si cine ne poate ajuta decat noi insine???sanatate
0
08-04-2016, ora 14:34
Dijin
Nu este medic/terapeut
Dijin
Absolut corect :) totu e acolo in subconstient. Iar somnu este medicamentul cel mai bun pentru creier, in timpul somnului acesta se reface, se relaxeaza, dar pentru unii si somnul este o problema ( am trecut si prin starile in care nu puteam sa adorm de frica sa nu mor in somn, ca mi se opreste respiratia ) nasoala treaba. Nu vreau sa fac creclama dar pe mine m-a ajutat sa rezolv o parte din aceste probleme un medic de la o clinica particulara din Bucuresti, dansul se numeste Busuioc. Si cu ajutorul lui am inceput sa rezolv problema cu somnul.cat pe parte de terapie am fost la un psiholog care practica o metoda mai putin cunoscuta denumita GESTALT. Dupa 4-5 sedinte...m-am simtit mai bine.
0
08-04-2016, ora 14:52
nyurka86
Nu este medic/terapeut
nyurka86
Stiu si eu starile uracioase cand nu puteam sa dorm...imi batea inima in tot corpul, transpiram, urat tare.acum dorm cat de cat..adik dorm si f bine cateodata, d c sa mint?:))la mn mai rau este dimineata...dak imi revin in timpul zilei, dorm bn...si in ultimul timp imi revin...intr-un fel de doctori sunt satula...am fost la psiholog, homeopat dar.puterea este in noi:)))gata k v-am stresat destul p ziua d azi...mai este si maine o zi:))sanatate si ganduri pozitive
0
08-04-2016, ora 18:42
nusu81
Nu este medic/terapeut
nusu81
Stevie e doctore a citit 2 carti.
0
08-04-2016, ora 19:05
AdelineBrigitte
Nu este medic/terapeut
AdelineBrigitte
Buna! Nu am mai scris de cateva zile, dar per total parca ma simt un pic mai bine. Am inceput sa ies din casa mai des, sa fac plimbari, sa socializez si vad ca aceste lucruri imi fac bine. Voi continua tot asa si sper sa imi revin si sa am putere sa ma duc in sfarsit la munca. Ma mai iau aceste stari, dar parca imi trec mult mai repede. Cand ma iau gandurile catastrofice, irationale incerc sa aplic ce mi-a zis doamna psiholog in terapie si trec mai usor peste. Paralel iau si un medicament naturist numit Lasea, pe baza de ulei de levantica si cred ca ma ajuta. Intr-un studiu arata ca acest medicament are aproape aceleasi actiuni ca un antidepresiv chimic. Doar ca dureaza cam 2-3 sapt pana incepe sa isi faca efectul, deoarece este natural. Sper ca in curand va fi totul si mai bine :) sanatate multa la toti si o zi frumoasa :*
1
08-04-2016, ora 19:13
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Dijin cu anxietatea e cam in felul urmator : concurezi de unul singur si totusi cazi pe locul doi ! De fapt anxietatea te blocheaza sa faci orice ! Se poate lua cate o capsula din suplimentele alea seara si eventual inca una dimineata dupa ce ajungi la serviciu !

Nusu tie cateva picaturi de haloperidol iti trebuie tati, iar alea te scapa si de panica si de paliptatii dar si de gandurile si ideile paranoiace ! Pari ca fugit dintr-o sectie de psihotici agresivi inainte de administrarea oricarui tratament ! Nu e o ironie ci o observatie !
0
08-04-2016, ora 22:46
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
Buna seara.sincer eram asa dezamagita ca nici nu mai vroiam sa mai citesc nici un mesaj de pe forum.nu mai stiu exact de la ce au inceput discutiile dar sper sa nu mai apara.e pacat sa apara contradictii, nu avem destule probleme incat ne certam unii cu altii?
Fiecare e liber sa faca ce vrea, aici pe forum nu se impun anumite idei, nu ne judecam unii pe altii si nici nu ne jignim.cam atat am avut de spus...poate ca nu am dreptul, dar de vreo 3 ani de cand scriu pe acest forum nu au fost astfel de discutii.
Revenind la somn...eu una in perioada asta dorm foarte bine.chiar aseara am adormit la 9 jumatate si dimineata la 6 nu reuseam sa ma trezesc dar ziua chiar am energie.si apropo de asta nu iau nici un medicament si nici nu beau ceaiuri ptr ca momentan simt ca nu am nevoie si mai ales ptr ca vreau sa am organismul curat, fara chimicale ca sa ma pot gandi mai apoi la un bebe.
Dijn...gestaltherapia se practica de ani de zile in tari ca Belgia, Germania, Olanda.plus multe alte terapii alternative, cea mai importanta fiind acupunctura.
Ma cam ia somnul, iar :)) asa ca ma pregatesc de nani.va doresc un somn linistit si un weekend placut
0
09-04-2016, ora 10:37
Annouska
Nu este medic/terapeut
Annouska
Oauu. Ce urat ca se ajunge la asemenea discutii aici!
Stiti parerea mea legata de medicamente si de doctori si consider ca intradevar este ami bine sa nu se recomande medicamente pe acest forum. Medicamentele au atat de multe implicatii/interactiuni incat chiar si pentru medici e greu sa le prescrie, despre ceilalti ce sa mai spun.
Cei care aevti acesta problema de foarte multi ani, exemplu 25 ani, cred ca deja va cunoasteti foaret bine si doriti sa gasiti pe acest forum o incurajare mai mult de tip psihologic decat "farmaceuitic".
Asa cum spuneati, ficare dintre noi cauta un sprijin pe acest forum, cauta incurajari, exemple pozitive etc..
Niciunul dintre noi nu vrea sa asiste la asemenea conversatii.

In alta ordine de idei, eu de 3 zile ma simt foarte bine, niciun atac de panica, nicio senzatie de teama.
Ma bucur ca ma simt asa si chiar am incercat sa "stroc" aceste zile cu plimbari, intalniri cu prieteni etc.. M-am simiti foarte bine si sper sa continui asa :).

Va doresc sanatate, putere si vointa!
0
09-04-2016, ora 12:34
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
ce mult ma bucur sa aud ca va simtiti bine, eu nu sunt bine deloc , am fost ier la bucuresti, a fost groaznic , abia am rezistat, nici acum nu sunt bine, nu stiu oare sunt eu prea plangareata !!!???dar nu chiar imi imi este rau, si trebuie sa iau o decizie singura ori alba ori negra trebuie sa stiu , o sa mai fac o ultima incercare .sa vad daca reusec ceva , problema e sa vad daca mai rezist 2 luni pana in iunie, si mai am si revederea de la terminarea facultatii in luna mai pe care din suflet nu vreau sa o ratez, e la Bucuresti la agronomie, si tare imi este teama ca nu o sa fac fata.
Mai scriu si eu aici , nu mai vreau sa mi impovarez mereu familia cu afectiunile mele.va doresc numai bine.
0
09-04-2016, ora 14:01
Florin84
Nu este medic/terapeut
Florin84
Tirumihaela de cate ori simnti nevoia sa vb cu cineva scrie aici eu asa fac si parca ma simnt mai bine mai ales cand imi mai si raspunde cineva... Hai capul sus ca o ss trecem noi si de etapa asta multa sanatate tuturor si cat mai multe zile frumoase
0
09-04-2016, ora 14:21
verawang
Nu este medic/terapeut
verawang
Azi am iesit putin in oras cu o prietena si m a cuprins dintr o data o teama, o senzatie de amorteala, de slabiciune in tot corpul si imi simt si capul amortit si parca mi e greu sa si vorbesc.senzatia e la fel in continuare chiar si acum cand sunt acasa.vi se intampla si voua?
0
09-04-2016, ora 14:39
speedriverlove
Nu este medic/terapeut
speedriverlove
Buna tuturor!
Verawang prin aceste simptome trecem mai cu toti, eu am avut o perioada pana acum 2 saptamani in care nu stiam si nici nu puteam sa ma mai bucur nici de starea care mi se imbunatatea, eu sunt deacord cu multi dintre voi ca pastilele nu sunt bune, dar prin rezolvarea problemelor sau a problemei care iti creaza anxietatea si atacurile de panica e mai buna decat orice alt tratament sau ceai! Gandirea pozitiva e o solutie f buna! Eu am luat o perioada cand chiar aveam palpitati aspacardin la recomandarea medicului si stresoclin complex si ma simpt incomparabil mai bine fata de lunile trecute! Va doresc multa putere si liniste in suflet!
0
09-04-2016, ora 15:46
verawang
Nu este medic/terapeut
verawang
Da speedriverlove stiu ca gandirea pozitiva e buna dar in momentul cand nu esti bn deloc nu prea ai cum sa gandesti pozitiv. Mai demult mi am revenit cu paxetin si de anul trecut din martie psihiatrul mi i l a prescris din nou.acum il iau de un an..si mai iau si bromazepam de f multa vreme ca doar acela ma linistia.stiu ca broma provoaca dependenta si ca nu isi mai face efectul de la un moment dat.dar acum de o luna le am redus pt ca nu mai vreau sa iau nimic desi nu stiu cum.
Acum iau doar seara jumate de paxetin si jumate din broma de 1.5.
Peste zi nu am mai luat nimic de f mult timp.
Stressclin am incercat si eu mai demult sa iau dar la mn astea nu au niciun efect.
0
09-04-2016, ora 15:53
verawang
Nu este medic/terapeut
verawang
Mai demult pana sa imi treaca simptomele mi au fost prescrise mai multe antidepresive pt ca cele precum cipralex sau coaxil nu au avut niciun efect.
Sertralina, cymbalta si paxetinul m au ajutat mai demult. Dar dupa cam 6 -8l uni de tratament nu prea mi au mai folosit nici cele 3.
Acum as incerca sa nu mai merg la psihiatru pt motivul f clar ca imi prescrie din nou ceva tratament.sigur nu imi va spune ca ma fac bn si fara.
0
09-04-2016, ora 15:56
verawang
Nu este medic/terapeut
verawang
Is constienta ca daca de atati ani nu am gasit nici un tratament medicamentos minune pt anxietate nu il voi gasi nici de acum incolo. Stiu ca nu inlatura cauza :((
E atat de chinuitoare anxietatea.
0
09-04-2016, ora 18:15
speedriverlove
Nu este medic/terapeut
speedriverlove
veravang: de foarte multe ori vad la prieteni apropriati cat de nepasatori si cat de indiferenti pot fi, sa sti ca in unele momente care ma enerveaza si imi creau anxietate, incercam sa fiu foarte indiferent si incercam sa eau lucrurile asa cum sunt, nu le mai puneam la suflet, mie mia fost foarte bine decand am devenit indiferent, lucrurile sau mai imbunatatit, singurile simptome mai sunt durerile si intepaturi de stomac din cand in cand si o durere costala pe partea stanga. Sunt persoane care au probleme din cauza carora le-a aparut anxietatea care nu mai pot fi remediate, ma refer la pierderea unei persoane dragi, dar usor, usor fiecare lucru intra in normalitate la un momendat! Ce alte simptome te mai supara?
0
09-04-2016, ora 23:57
AdelineBrigitte
Nu este medic/terapeut
AdelineBrigitte
Buna seara! In ultimele cateva zile m-am simtit destul de bine, starile le-am avut tot mai rar. Dar astazi am fost tot pe drumuri inainte de masa, iar dupa masa am facut curatenie in pivnita, am carat mobila, gunoaie, etc. deci mult mult mai multa activitate fizica decat am avut in ultimele 2 luni. Mentionez ca momentan sunt casnica si activitatea mea zilnica se rezuma la activitati normale in casa. Dupa ce am terminat azi toata activitatea m-am simtit f obosita si dintr-odata mi s-a pus parca o greutate in piept si nu puteam respira. Sa fie oare de la anxietate sau poate fi altceva? Imediat ce mi-am distras atentia, a scazut in intensitate, acum m-am pus in pat, dar stau cu frica sa nu apara iarasi acea apasare
0
10-04-2016, ora 07:39
Annouska
Nu este medic/terapeut
Annouska
speedriverlove,
Cum sunt durerile si intepaturi de stomac si durere costala pe partea stanga?
Si eu le am si uneori le ignor dar alteori mi se pare ca astea sunt cele care provoaca panica.
Eu mai am si un fel de senzatie de contractura in zona gatului si o durere in spate, in stanga sub omoplat.
Mai are cineva probleme astea?
Sanatate multa!
0
10-04-2016, ora 07:54
Annouska
Nu este medic/terapeut
Annouska
triumihaela.
Iti multumesc pentru gandurile bune si iti doresc sa te simti si tu mai bine.
Uneori nici eu nu vreau sa-i mai incarc pe cei dragi cu problema mea si de aceea par uneori nervoasa, rea etc., eu incercand doar sa evit sa le spun ca nu imi est ebine sau ca am ia "o stare din aceea".
Stiu ca iti este greu, asa cum ne este tuturor dar cred ca putem reusi impreuna. Incerc sa intru cat mai des sa citesc si sa raspund si sa ajut daca pot.
Hai! Pregateste-te pentru petrecere. Trebuie se fii cea mai frumoasa. Ai ales rochita, te-ai gandit cum te coafezi, cum te imbraci? Incearca sa iti faci de lucru cu treburi minore dar relaxante, pentru tine. Ai s avezi ca timpul trece mai usor si te simti mai bine.
Sanatate multa!
0
10-04-2016, ora 08:26
Miha70
Nu este medic/terapeut
Miha70
Multumesc annouska, ce bine ar fi sa fiu bine sa ma pot bucura de a cest eveniment, dar nu stiu, nici acum nu m am ridicat din pat sunt toata amortita, ametita si tulbure, nu stiu cat o sa mai pot rezista, voi incerca sa mai lupt .o sa ma ridic din pat , maine la lucru.o duminica frumoasa va doresc !!
0
10-04-2016, ora 14:53
speedriverlove
Nu este medic/terapeut
speedriverlove
Buna tuturor!
annouska: exact aceleas simptome le am si eu, am momente cand ele trec si reapar, durerile de stomac vad ca au mai scazut in intensitate, incearca pe cat posibil sa stai in apa calda pt durerile intercostale, musculatura se va relaxa si iti va fi mult mai bne! Musculatura gatului cedeaza cel mai greu durerilor dat sa speram ca va fi bne!
0
11-04-2016, ora 07:31
verawang
Nu este medic/terapeut
verawang
Neata. Ce mai faceti? Cum v a trecut weekend ul?
La mn tot rau ameteala puternica si de cum ma trezesc sentimentul de frica si neliniste.
0
11-04-2016, ora 08:49
Annouska
Nu este medic/terapeut
Annouska
Buna dimineata.
La mine a fost relativ ok. Astazi nu m-am trezit prea bine. O durere in spate, intre si sub omplati dar ma lupt cu ea si sper sa inving eu :).
Sa speram ca va fi o saptamana usoara si mai buna decat celelalte.
Spor si sanatate!
0
11-04-2016, ora 09:09
Florin84
Nu este medic/terapeut
Florin84
La fel si la mine cum ma trezesc un tremur in tot corpul frica si o stare de agitatie
0
11-04-2016, ora 09:19
Dijin
Nu este medic/terapeut
Dijin
Buna dimineata,

La mine weekendul a inceput destul de bine, vineri seara am iesit cu amicii prin oras, am baut cateva beri, si pe la 03:00 am ajuns acasa. Nu mi-a fost somn asa ca am mai stat pana la 10:00.
Din pacate se pare ca nu a fost o alegere inteleapta.
Dupa ce m-am asezat in pat, au inceput atacurile de panica. Ma enerva absolut orice, senzatia ca inebunesc, etc. am luat jumate de seroxat si..m-am mai linistit.
Duminica aveam o teama sa ies din casa desi trebuia sa merg la cumparaturi de hainute pentru baiatu meu.
A fost ok, am avut doar o usoara stare de ameteala si somnolenta.
Azi dimineata m-am trezit cu greata puternica, am varsat, si abia am ajuns la munca.
Acum sunt la birou, dar ma simt...ff ciudat agitat, nod in gat etc.

Sper ca ziua voastra sa fie mai buna decat a mea.
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 300301302 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul