Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
Craciun fericit!
Zile frumoase si fericite alaturi de cei dragi. Se pot depasi starile proaste, mai revin cateodata dar intensitatea e diminuata. Sa avem incredere si o sa le depasim.
Zile frumoase si fericite alaturi de cei dragi. Se pot depasi starile proaste, mai revin cateodata dar intensitatea e diminuata. Sa avem incredere si o sa le depasim.
Buna seara, revin din nou dupa o perioada in care mam simtit bine. De fapt ma simt bine dar cand vorbesc despre un loc de munca, ma ia cu o frica si incep sa plang si nu vreau sa ma mai duc. Am refuzat multe locuri de munca din cauza fricii. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc la cineva sa fac curat, sunt decat 4 ore pe zi dar imi este foarte frica sa ma duc. Ce sa fac?
Sa te duci. Anxietatea se vindeca prin expunere la factorii care iti provoca starile de frica.
Ar fi bine sa te duci pt ca sentimentul pe care o sa-l ai dupa, o sa fie super. Chiar daca iti va fi rau, esti in siguranta. Nu esti in varf de munte singura plus ca e posibil sa te invinovatesti ca nu te-ai dus mai ales daca o sa te simti bine in perioada in care ar trebui sa fi la job. Tu decizi.
Succes!
Succes!
Buna.si eu zic sa te duci.chiar daca o sa iti fie greu la inceput.pe mine chisr ma ajuta curatenia prin casa.e ca un fel de terapie.sunt doar eu, cu gandurile mele si cu efortul fizic pe care il faci, ca e destul de solicitant sa cari aspiratorul, urca-te pe mobila, sterge si tot ssa.nici nu o sa-ti dai seama cum trece timpul.incearca macar odata.o zi buna
La multi ani!sa va aduca noul an tot ce va doriti.eu va doresc multa sanatate, putere de munca si un an gara prea mult stres daca se poate.diatractie placuta la noapte.
Multumim ronicolle! La multi ani tuturor si multa pace in suflet!
La multi ani cu sanatate tuturor!
Multumim pentru urari!
Multumim pentru urari!
Buna seara. Sincer nu mai rezist cu frica asta. Am refuzat Sa ma duc la munca din cauza frici. Nu am dormit decat am plans si apoi am spuns ca nu ma pot duce. Nu mai am putere sa ma lupt cu frica asta
acum ca sunt sanatoasa si nu mai fac nici atacuri si nu mai am nici simtomele descrise si de voi, ma simt foarte bine(incordari, frica de a iesi din casa, atacuri, tensiune, palpitatii etc), va explic cum m-am tratat.Am facut terapia complexa a anxietatii, de 4 saptamani,
Mai intai pot zice ca atacurile de panica, anxietatea nu e boala fizica, ci boala gandurilor, Nu le trateaza nici medicamentele, nici plantele, nu sunt cauzate nici de lipsa de calciu sau magneziu si nici nu se trateaza cu medicamente de nici un fel, Trebuiesc tratate aceste ganduri negative care vin din amintiri din trecut, sperieturi, rani sufletesti, fapte urate din copilarie ale parintilor, Bolnavul este blocat pe boala, adica traieste in continuu in frica de a face atacuri, deci blocaj, intretinut prin vaietare, povestire, citire a bolii altuia pe forumuri, etc.Deci, in terapie se schimba blocajul trecand pe pozitiv, ( prin metode), Apoi, se curata energetic fizicul si mentalul, dandu-i mintii ideea de a fi bine sanatos(autotratamet_metoda)., seara si chiar ziua.Se face o calatorie -metoda in viata, scotand la iveala suferintele -amintirile neplacute, care se elimina prin alta metoda, Odata stiute cauzele, suferintele, se aplica alta metoda de stergere din minte a suferintelor (amintirea ramane dar suferinta dispare).Se trece, la imprimarea subconstientului cu idei pozitive, asa cum doresti sa fii, Ai crede ca iti trebuiesc ani de zile dar nu, totul se petrece f repede adica intr-o luna tecand pe ganduri pozitive fara amintiri negative dureroase, intri pe alta frecventa, , dormi linistit, esti optimist.Terapeuta doatr iti da metodele pe email, le citesti, le faceti odata impreuna la telefon, explica, apoi singura.Te sustine energetic cand cauzele bolii ies la suprfat sub forma de tristete, plans, mancarime, balonare.Se pastreaza zilic legatura cu terapeuta dar lucrezi tu singur cu mintea ta, nu e nici o autosugestie, se aplica doar chestii din fizica cuantica, Se face o luna, ca atat are nevoie mintea omului sa preia imaginea sau ideea buna. In primele 10 zile poti face un atac sau 2 de intensitate f f mica sau nu se mai fac deloc, Da este putin efort din partea pacientului, dar e placut adica sunt metode scurte, chiar simpatice, le faci razand, Plata este cam cat 7-8 sedinte la pshiholog toata terapia.Acum, daca doriti sa fiti bine sa sa nu mai manifestati simptome, doar cine doreste sa faca acesta terapie puteti sa-mi scriieti pe email la numele afisat la care adaugati yahoo punct com, pentru a da adresa terapeutei(nu, nu este nici o reclama, doresc doar sa va ajut) Va doresc sanatate si nu disperati ca terapii pentru vindecare sunt.
Mai intai pot zice ca atacurile de panica, anxietatea nu e boala fizica, ci boala gandurilor, Nu le trateaza nici medicamentele, nici plantele, nu sunt cauzate nici de lipsa de calciu sau magneziu si nici nu se trateaza cu medicamente de nici un fel, Trebuiesc tratate aceste ganduri negative care vin din amintiri din trecut, sperieturi, rani sufletesti, fapte urate din copilarie ale parintilor, Bolnavul este blocat pe boala, adica traieste in continuu in frica de a face atacuri, deci blocaj, intretinut prin vaietare, povestire, citire a bolii altuia pe forumuri, etc.Deci, in terapie se schimba blocajul trecand pe pozitiv, ( prin metode), Apoi, se curata energetic fizicul si mentalul, dandu-i mintii ideea de a fi bine sanatos(autotratamet_metoda)., seara si chiar ziua.Se face o calatorie -metoda in viata, scotand la iveala suferintele -amintirile neplacute, care se elimina prin alta metoda, Odata stiute cauzele, suferintele, se aplica alta metoda de stergere din minte a suferintelor (amintirea ramane dar suferinta dispare).Se trece, la imprimarea subconstientului cu idei pozitive, asa cum doresti sa fii, Ai crede ca iti trebuiesc ani de zile dar nu, totul se petrece f repede adica intr-o luna tecand pe ganduri pozitive fara amintiri negative dureroase, intri pe alta frecventa, , dormi linistit, esti optimist.Terapeuta doatr iti da metodele pe email, le citesti, le faceti odata impreuna la telefon, explica, apoi singura.Te sustine energetic cand cauzele bolii ies la suprfat sub forma de tristete, plans, mancarime, balonare.Se pastreaza zilic legatura cu terapeuta dar lucrezi tu singur cu mintea ta, nu e nici o autosugestie, se aplica doar chestii din fizica cuantica, Se face o luna, ca atat are nevoie mintea omului sa preia imaginea sau ideea buna. In primele 10 zile poti face un atac sau 2 de intensitate f f mica sau nu se mai fac deloc, Da este putin efort din partea pacientului, dar e placut adica sunt metode scurte, chiar simpatice, le faci razand, Plata este cam cat 7-8 sedinte la pshiholog toata terapia.Acum, daca doriti sa fiti bine sa sa nu mai manifestati simptome, doar cine doreste sa faca acesta terapie puteti sa-mi scriieti pe email la numele afisat la care adaugati yahoo punct com, pentru a da adresa terapeutei(nu, nu este nici o reclama, doresc doar sa va ajut) Va doresc sanatate si nu disperati ca terapii pentru vindecare sunt.
Salut tuturor...in luna august 2016 am avut parte de un episod neplacut la volan adica (palpitatii)la modul agresiv (pur si simplu imi vedeam pieptul tremurand in ritmul inimii)...in acel moment in capul meu mi-am facut tot felul de filme, ca fac infart, atac cerebral intr-un cuvant, mor, si nimeni nu va intervenii avand in vedere ca eram singur in masina dar cu oameni pe strada( cine sa atinga un pusti de 27 de ani cazut jos langa masina sau in masina) in fine sa scurtez povestea...am ajuns acasa am chemat ambulanta si pe Mama ( locuiam cu prietena mea cu chirie in celalalt colt al Bucurestiului). Intre timp imi verificasem pulsul si tensiunea cu un tensiometru aveam 165 cu 100 si puls 148.cand a ajuns salvarea aveam 135 cu 90 si puls 95 au pus acest eveniment pe seama schimbarilor climatice(racoare-canicula si invers)sau un eventual atac de panica(in acel moment nici macar nu cunosteam termenul).Din acel moment toata viata mea s-a schimbat din toate punctele de vedere, aveam 103kg la 1, 80 si mancam orice, fumam1-2pachete pe zi, beam 4-5 cafele pe zi in schimb nu consumam alcool aproape deloc(maxim 6 pahare de vin pe an) eram imens, acum am 76 kg, nu mai fumez (din acea zi(am mai PUFAIT 2 zile dupa)).am facut toate investigatiile posibile :EKG, ecografii la inima, PLAMANI, RMN la cap CU ANGIO, ANALIZE SANGE DE TOATE FELURILE (GENERALE + HIV(LA CLINICI DIFERITE(MEDLIFE SANADOR)), CANCER, TBC, LEUCEMIE)DIN 3 IN 3 LUNI...complet sanatos... am grija c mananc insa in continuare am episoade de atacuri de panica.Am f f f multe de povestit insa ma dor degetele de cand scriu.insa simt nevoia sa impartasesc din experientele mele.
Hello! Vad ca ai postat la ora 4:30. Atacurile de panica sunt hranite de oboseala. Observ ca asta e”boala” to tinerilor, care pierd nopti, stau mult pe calculator, etc. Ne cam chiauneste tehnologia asta, sincer! Si eu intru in categoria asta, no offence! La multi ani pe anul asta, Panicosilor! Muahh!
Buna Sue-cea-creata...La multi ani!! Am postat la ora aceea pt ca atunci am venit de la servici(invoit pt ca nu m-am simtit bine)...nu pierd noptile decat atunci cand sunt in tura de noapte...problema oarecum noua este ca am inceput sa ma cert din ce in ce mai des cu prietena mea in legatura cu asta...simt ca nu ma intelege desi i-am explicat cu lux de amanunte ce se intampla...
Nimeni nu ne intelege. Pt cei care nu au trecut prin asta e f greu de inteles ce simti in acele momente. Eu de ex sunt praf nonstop mi-e rau continuu si parca sunt in faza de dinaintea atacului propriuzis. Chiar vroiam sa intreb daca se poate sa ramai in starea asta zile intregi si sa fie totusi anxietate ?
Buna ziua, iata si o perspectiva perspectiva asupra atacului de panica.
De multe ori atacul de panica vine ca un semnal de alarma. Organismul aprinde "becul de avarie" (atacul de panica) pentru a atrage atentia asupra unei situatii care tinde sa-l distruga.
Si ce poate opri o persoana din calea catre autodistrugere decat ceva extrem de puternic! Intensitatea atacului de panica este direct proportionala cu gravitatea situatiei, a "amenintarii/pericolului".
Exemplu: "aveam 103kg la 1, 80 si mancam orice, fumam1-2pachete pe zi, beam 4-5 cafele pe zi". Cat credeti ca poate functiona un organism in felul acesta? Cand a ajuns la limita proprie (pe care oricine o atinge mai devreme sau mai tarziu) a reactionat, in speranta ca se va opri.
Multi dintre dumneavoastra descrieti: "sunt agitata de cand ma stiu" sau "ma agit din orice", sau "pun la suflet toate problemele", "muncesc foarte mult", "nu ma odihnesc", etc. si pe urma va intrebati de ce vine un atac de panica. El este un semnal si in acelasi timp o incercare a organismului de a descarca ceva ce nu mai poate gestiona.
Teoria atacului de panica este relativ simpla: o cauza duce la un efect. Nu poti modifica efectul decat daca umbli asupra cauzei. Cu alte cuvinte: nu puteti scapa de atacul de panica si de anxietate daca faceti lucrurile in acelasi fel.
Medicatia poate ajuta gestionarea starilor de rau (a simptomelor) pentru o perioada de timp, cu efecte importante in destule cazuri, insa nu poate schimba felul in care functioneaza o persoana.
Iar de modul in care functioneaza o persoana, de comportament si de felul de a gandi se ocupa psihoterapeutii.
Alegeti psihoterapeuti cu care simtiti ca puteti relationa, cu care puteti discuta si cel mai profund aspect al vietii, simtirii si gandirii dumneavoastra. Cautati psihoterapeuti a caror activitate poate fi verificata si a caror experienta demonstreaza profesionalismul si calitatea.
Conteaza mai putin forma de psihoterapie, conteaza insa enorm profesionalismul, experienta, respectarea cadrului profesional, dedicarea, respectul si increderea in psihoterapeut.
Anxietatea si atacurile de panica pot fi tratate cu succes.
Este insa la fel de important sa intelegeti ca fiecare persoana este unica si ca, inainte de toate exista o persoana si nu o "boala". Pana nu intelegem cum functioneaza ACEA persoana, care este solutia potrivita EI nu putem oferi solutii generale sau personale: "la mine a mers asta", caci putem face mai mult rau.
Anxietatea poate fi invinsa! Aveti incredere ca puteti face asta!
De multe ori atacul de panica vine ca un semnal de alarma. Organismul aprinde "becul de avarie" (atacul de panica) pentru a atrage atentia asupra unei situatii care tinde sa-l distruga.
Si ce poate opri o persoana din calea catre autodistrugere decat ceva extrem de puternic! Intensitatea atacului de panica este direct proportionala cu gravitatea situatiei, a "amenintarii/pericolului".
Exemplu: "aveam 103kg la 1, 80 si mancam orice, fumam1-2pachete pe zi, beam 4-5 cafele pe zi". Cat credeti ca poate functiona un organism in felul acesta? Cand a ajuns la limita proprie (pe care oricine o atinge mai devreme sau mai tarziu) a reactionat, in speranta ca se va opri.
Multi dintre dumneavoastra descrieti: "sunt agitata de cand ma stiu" sau "ma agit din orice", sau "pun la suflet toate problemele", "muncesc foarte mult", "nu ma odihnesc", etc. si pe urma va intrebati de ce vine un atac de panica. El este un semnal si in acelasi timp o incercare a organismului de a descarca ceva ce nu mai poate gestiona.
Teoria atacului de panica este relativ simpla: o cauza duce la un efect. Nu poti modifica efectul decat daca umbli asupra cauzei. Cu alte cuvinte: nu puteti scapa de atacul de panica si de anxietate daca faceti lucrurile in acelasi fel.
Medicatia poate ajuta gestionarea starilor de rau (a simptomelor) pentru o perioada de timp, cu efecte importante in destule cazuri, insa nu poate schimba felul in care functioneaza o persoana.
Iar de modul in care functioneaza o persoana, de comportament si de felul de a gandi se ocupa psihoterapeutii.
Alegeti psihoterapeuti cu care simtiti ca puteti relationa, cu care puteti discuta si cel mai profund aspect al vietii, simtirii si gandirii dumneavoastra. Cautati psihoterapeuti a caror activitate poate fi verificata si a caror experienta demonstreaza profesionalismul si calitatea.
Conteaza mai putin forma de psihoterapie, conteaza insa enorm profesionalismul, experienta, respectarea cadrului profesional, dedicarea, respectul si increderea in psihoterapeut.
Anxietatea si atacurile de panica pot fi tratate cu succes.
Este insa la fel de important sa intelegeti ca fiecare persoana este unica si ca, inainte de toate exista o persoana si nu o "boala". Pana nu intelegem cum functioneaza ACEA persoana, care este solutia potrivita EI nu putem oferi solutii generale sau personale: "la mine a mers asta", caci putem face mai mult rau.
Anxietatea poate fi invinsa! Aveti incredere ca puteti face asta!
Nici pe mine nu ma inteleg, al meu cand ii mai ziceam ca imi e rau imi zicea sa mergem la spital si imi trecea imediat cand auzeam asta... :)) Si eu am in permanenta ameteli, dureri de oase si o febra muaculara de parca as fi fost la sala, dar cam nejusificata.Sedentarismul poate da starile astea? Ganduri de tot felul imi vin cand am timp de ele...
Si eu va pot recomanda pe cineva specializat pe terapii cu energii, Reiki si altele, daca vreti ma puteti contacta in privat.
In ultimii ani stau mai prost la categoria incredere in doctori de orice fel...chiar si in psihiatri...ei castiga bani din problema mea si cu cat merg la ei mai mult timp cu atat lor le convine mai mult..daca plateam o suma de bani pt rezultatul final era mult mai bn.
Bună ziua si un an nou cu bucurii si mai putine temeri si frici.Eu am fost mult timp bine.Atacuri de panica nu am mai avut de mai bine de jumătate de an.Anxietatea mai este acolo din cand in cand.De 2 zile cand stau in pat simt furnicaturi in picioare.Sa mai confruntat cineva cu asa ceva?
Buna tuturor, la mine merge totul prost. Astazi am avut o cearta puternica cu prietenul meu. Mia spus sa plec sa gasesc pe cineva care poate sa stea cu mine asa si sa ma intretina, el nu mai poate. Daca nu ma duc la munca nu mai sta cu mine. Am incercat sa ii explic ca nu pot dar nu intelege. Iam sugerat sa incep terapia la un alt psiholog poate ma ajuta dar nu vrea, spunandu-mi ca nu am nimic. Pastile nu vreau sa iau, am luat am avut 3 ani de chin cu ele.
@Andreea
Legat de reactia prietenului tau, este oarecum normal. Nu mult lume intelege starile unei persoane anxioase. Daca il iubesti asta te poate motiva sa iesi din aceasta stare.
Daca situatia este naspa, un tratament medicamentos este indicat. Spui ca ai avut experiente naspa in trecut, ce ai luat?
Terapia cu un psiholog ajuta, dar in unele cazuri nu este suficient.
Doamne ajuta!
Legat de reactia prietenului tau, este oarecum normal. Nu mult lume intelege starile unei persoane anxioase. Daca il iubesti asta te poate motiva sa iesi din aceasta stare.
Daca situatia este naspa, un tratament medicamentos este indicat. Spui ca ai avut experiente naspa in trecut, ce ai luat?
Terapia cu un psiholog ajuta, dar in unele cazuri nu este suficient.
Doamne ajuta!
Am luat seroxat, dormeam tot timpul. Cand eram trezita mancam putin si numai in pat. Nu aveam putere nici Sa mananc, beam lapte si mancam supe. Ceva ce nu trebuia sa mestec, decat sa inghit. Cand am ajuns in Germania, psihologul de aici ma ajutat sa renunt la pastile. Dar frica este inca acolo, nu reusesc sa scap de ea. Cu psihologul vorbeam foarte mult dar nu ma invatat ce sa fac cand frica apare. Lam intrebat ce sa fac si imi spune sa ma gandesc la ceva frumos...cum sa fac asta? In momentul acela nu ma pot gandi la ceva frumos si nici nu mai am amintiri frumoase
Cand am luat seroxat am mai avut un medicament, Nu imi pot aminti, stiu decat ca mia provocat halucinati si dupa o saptamana mi la scos spunand sa continui decat cu seroxatul. Multe zile nu mi le pot aminti din cei 3 ani de tratament cu pastile
Daca nu ti-a mers bine cu Seroxatul trebuia sa il schimbi dupa o luna, doua. Sunt peste 20 de antidepresive. Unul din ele sigur ti se potriveste. Trebuie sa ai curajul sa incerci si sa te gandesti la viata ta. Psihologul trebuia sa te incurajeze sa gasesti tratamentul potrivit, nu sa lasi pastilele. Daca nu ti-a mers bine cu una nu inseamna ca iti merge rau cu toate 20.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Si la mine e cam naspa. A trebuit sa reduc anxiarul de la 0.5 dimi/seara, la doar 0.5 seara. Astazi e a doua zi, si cam multa anxietate, panica etc... Sa speram ca face fata cipralexul. :(
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 83Ce ne facem cu anxietatea?
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 10atacuri de panica si fobii?
- 8Atac de panica si foarte anxietate.. ajut
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 6Anxietate depersonalizare
- 2ekg modificat
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 5atac de panica?
- 2Simptome care nu-mi dau pace
- 2Anxietate generalizata
- 3Atac de panica si tulburari de anxietate. Va rog ajutor!
- 6Atac de panică
- 3Atac de panica
- 4Anxietate - neuromultivitul e bun?
- 3Se poate scapa de anxietate
- 2Anxietate foarte mare
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: