Se mai indragostesc oamenii dupa 35 ani sau este doar un angajament?

Cu stresul din ce in ce mai mare, vicii tot mai multe mai e loc pt dragoste la maturitate sau primeaza sexul, interesul? Ma refer in general si nu l-a vreo exceptie.
3 comentarii

Cu siguranta Dragostea nu cunoaste limite de varsta.
Consider ca cu varsta devii mai matur si mai intelept si poti sa iubesti si sa apreciezi sentimentul Dragostei mult mai corect si mai frumos decat in tinerete !
E fericit cel ce are norocul sa mai intalneasca acest sentiment!
Consider ca cu varsta devii mai matur si mai intelept si poti sa iubesti si sa apreciezi sentimentul Dragostei mult mai corect si mai frumos decat in tinerete !
E fericit cel ce are norocul sa mai intalneasca acest sentiment!

www.remediu-stres.eu cel mai bun manual anti-stres; garantat 100%

in general dupa virsta de 30 de ani dragostea e altfel adica mult mai matura cel putin la mine asa este si sint sigura ca e pentru toata viata.oricum DRAGOSTEA nu are virsta! sper ca toti sa aveti parte de ea.pe curind!
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45cum imi pot salva casnicia atata timp cat el nu sta acasa?
- 3cum pot sa ma despart definitiv de el?
- 9Ajutati-ma sa nu pierd relatia
- 27cum pot trece peste depresia provocata de despartirea de ea?
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 11Inainte era antent, romantic; acum nu
- 8Iubitul meu nu-si poate reface viata dupa divort!
- 10Mi-am pierdut sotul cand am nascut
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 1nu ma mai iubeste
- 3agresivitate in relatie
- 5Gata cu iubirea?
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 8L-am inselat si regret enorm..
- 1caut recomandari pentru terapeut de cuplu in targu mures
- 13Sa fie monotonia de vina? Cum ne putem salva relatia?
- 8Cum sa-l recuceresc?
- 5Sa lupt sau sa renunt?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: