Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!

65 comentarii 1 2 3
0
29-09-2011, ora 21:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle Enead (Dragoş), nu v-am sugerat să vă aplicaţi uleiul de oregano şi seara, pentru că seara v-am sugerat să vă pulverizaţi apa cu argint coloidal 20 ppm DrJuice. Aşa am considerat că este bine pentru dv., în condiţiile în care oregano-ul cu argintul coloidal produc o sinergie excelent de benefică pentru tratarea condiţiei medicale dermatologice de care suferiţi. Dv., însă, puteţi să vă aplicaţi şi seara ulei de oregano, neuitând să-l administraţi şi intern (este foarte importantă administrarea internă, pentru imunostimularea şi imunomodularea sistemului imunitar).
Argintul coloidal DrJuice 20 ppm îl puteţi pulveriza la amiază, de pildă, pe pielea afectată! Acest tip de argint poate fi achiziţionat tot on-line (v-am scris şi expediat un mesaj privat cu link-ul de unde îl puteţi achiziţiona; verificaţi-vă mesageria privată de pe Romedic). Intraţi pe google.ro, scrieţi în bara de task "argint coloidal DrJuice" şi vi se vor afişa unele pagini. De regulă prima pagină este cea a producătorului (argint-coloidal.ro). Când comandaţi apa cu argint selectaţi "spray simplu", nu "spray pentru nas"!
Numai Bine,
Mr. Nick
0
29-09-2011, ora 21:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Post SCriptum - Aţi spus că v-aţi achiziţionat şi crema Kerato-Liz, pentru a vă trata unele cicatrici. Aplicaţi-vă crema la minim 2 ore după aplicarea uleiului de oregano sălbatic, dacă nu puteţi amâna folosirea ei după cele 3 luni de zile de tratament.
0
29-09-2011, ora 22:06
enead
Nu este medic/terapeut
enead
Multumesc Nick. Asa am sa fac. Promit sa te tin la curent cu evolutia evenimentelor.
0
03-10-2011, ora 17:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle Enead (Dragoş), okay. Aştept veşti bune de la dv.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
04-03-2013, ora 11:40
raluq
Nu este medic/terapeut
raluq
Buna ziua!

Am si eu o problema si apelez la bunavointa dvs., dupa ce am mai citit sfaturile utile pe care le-ati oferit pe forum.
Ca si multe alte cazuri despre care am citit, am si eu probleme cu acneea de vreo 2 ani de zile. Am avut mai multe eruptii de acnee, iar in ultimul timp, nu doar clasicele cosulete, ci noduli sub piele in zona obrajilor. Greseala majora pe care am tot repetat-o a fost sa le bazai sau sa incerc sa le scot de la radacina, insa am facut mai rau, si m-am ales cu adevarate urme. Am urmat (la recomandarea unui specialist, dupa ce alte tratamente locale nu si-au facut efectul) si un tratament cu roaccutane, insa doar pe perioade mai scurte (de o luna) si cu o pastila pe zi, pentru a diminua efectele adverse care sunt multe. Problema este ca la scurt timp, cosurile reapar.
Acum am niste urme pe obraz (sub forma de gropi, denivelari de piele) si v-as ruga din suflet daca imi puteti recomanda ceva pt refacerea tesutului pielii, daca acestea se pot vindeca. Folosesc produse de ingrijire a fetei de la La Roche Posay (gel de curatare), iar de la Avene - lotiune tonica si crema hidratanta. Mentionez ca am in general un ten gras, lucios, cu cosuri mici si pe frunte sau barbie.
Am auzit multe pareri pro despre uleiul de argan, cum ca ar fi bun pentru refacertea tesutului pielii. Credeti sa se poate folosi si in cazul tenului acneic? Exista solutii de tratare locala, sau e nevoie de peeling/laser? As incerca alte tratamente, pana sa ajung acolo..
Astept cu nerabrade raspunsul dvs. Felicitari pt ceea ce faceti si va multumim!
Adaugă un comentariu / răspuns
65 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •