Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
La mine anxietatea se manifesta printr o stare de agitatie permanenta, nu ma pot relaxa, si senzatie de arsura in tot corpul, dar mai ales insomnie !!!s a mai confruntat cineva cu stari din astea????
Are cineva sau mai ales a scapat cineva de tiuitul si vajaitul din urechii care de fapt este in capul tau?stie cineva un remediu ceva?la mine este mon stop si mai ales noaptea e ingrozitor simti ca innebunesti.daca stie cineva ceva de asa ceva help me
Buna ziua, ma bucur enorm ca am gasit acest forum si am constatat datorita acestuia ca nu sunt ' singura persoana din lume', care sufera de tulburari anxioase cu atacuri de panica ( nu ca m-as bucura de suferinta celorlalti). Am 27 de ani si pot spune ca de-a lungul vietii am tot experimentat stari de anxietate, chiar si atacuri de panica, doar ca erau foarte rare si oricum nu stiam exact cu ce ma confrunt asa ca mergeam mai departe ignorand starile ca si cum nu ar fi existat. Din ianuarie anul acesta manifest niste atacuri de panica foarte agresive, iar stare de teama este prezenta in fiecare moment, uneori chiar si in somn. Aceste manifestari mi-au transformat viata intr-un mod dramatic (fara exagerare), adica de la femeia foarte activa, vesela, plina de viata, sportiva, tonica si cu un job foarte frumos (instructor de aerobic) la o femeie tematoare, anxioasa, retrasa cu o usoara agorafobie(care se amplifica pe zi ce trece)samd... la sala nu mai merg de cateva luni bune, in mintea mea s-a instalat teama ca nu cumva sa fac infarct de la efort (penibil nu?).Am tot timpul un nod in gat, respir greu sau simt ca aerul pur si simplu nu-mi ajunge, ameteli, lipsa poftei de mancare, senzatie de lesin ( care niciodata nu s-a concretizat), durere in piept, tremuraturi, amorteli in brate, teama de moarte este cea care ma macina( asa deodata), mi-am facut si control la inima, ekg, tensiune 11, 7, ecografie (nu am nimic, evident!). Uneori ma apuca disperarea la gandul ca nu voi mai fii niciodata cum am fost, este groaznic! Cei care au trecut prin asta stiu cum este... Acum fac terapie cu o persoana minunata, pe care mi-a recomandat-o o cunostinta, merg la biserica... am zile foarte bune, in care am impresia ca toate starile mele incep sa devina istorie si zile in care simt ca nu am facut niciun progres (asa de la agonie la extaz si invers).I-am terorizat pe cei dragi, familie, prieteni si mai ales sotul meu, care imi este alaturi si chiar ma ajuta foarte mult, dar uneori sunt sigura ca-i ajunge si lui, nu mai poate face aprope nimic cu mine (film, piscina, mare, munte...) fara ca eu sa-i spun:mi-e rau cheama salvarea, vreau acasa, nu pot respira etc... Asa ca sa inchei aici, pt ca nu vreau sa va plictisesc, te admir foarte mult Dualtrax si sper sa reusesc cat de curand, sa impartasesc aceleasi ganduri bune si reusite in lupta cu starile astea groaznice. Va multumesc!
Anxios...sa stii ca atacul de panica incepe la mm prin agitatie, incordare in tot corpul si bineinteles ca noapte nu reusesc sa adorm (nu reusesc nici macar sa stau in pat intinsa).nu stiu daca urmezi un tratament dar cel mai important e sa-ti reglezi somnul...sunt multe medicamente, chiar si din plante care te ajuta sa te relaxezi si sa ai un somn liniatit.apoi cand te pui pe picioare poti sa mergi la un psihiatru si la un psiholog care sigur te vor ajuta.
Ce folosesti tu pt somn, ronicolle?ma gandeam sa incerc 5 htp ? A incercat cineva?eu am urmat tratament de la psihiatru cu asentra si alprazolam, dar numai vreau sa iau! Atacurile am inceput sa le controlez, dar nu pot regla somnul!
am luat si eu timp de o luna xanax si doar 2 zile xanax cu zoloft si am renuntat.de atunci mai am niste alprazolam prin casa si cand am cate un atac de panica si nu pot dormi iau un alprazolam de 0.25.
Cred ca era pe forum cineva care a incercat 5htp dar nu mai stiu cine..sunt multe pagini din vietile noastre aici.din ce am vazut pe la tv este sedatif pc, persedon si ce am mai luat eu calmeplant.poti incerca sa vezi ce te ajuta pe tine.
De la caldura prea mare am si eu cateva nopti in care mai mult ma foiesc decat sa dorm si asta imi creeaza o stare de agitatie.Sper sa mai scada temperaturile sa am si eu putina racoare ptr un somn odihnitor mai ales ca de maine inapoi la munca :(
acum va intreb si eu ceva...in ultima perioada imi vin in minte toate supararile pe care le-am tot tinut in mine multi ani, si ma tot gandesc la toate persoanele care mi-au gresit si imi imaginez cum ar fi sa ma duc sa le spun in fata tot ce am pe suflet, e o senzatie de sufocare.stiti senzatia de dinaintea unui atac de panica, cand simti ca te cuprinde spaima si nu poti scapa si te refugiezi in gandurile tale, in lumea ta?cam asa mi se intampla mie.imi aduc aminte tot felul de intamplari, de oamenii care m-au dezamagit si ma gandesc dece nu am trecut peste, de ce nu am uitat acele momente.
acum chiar ma gandesc ca o iau razna.cand abia ma obisnuisem cu anxietatea :))
Dar totodata ma gandesc ca poate de aceea nu am scapat inca de anxietate...pentru ca nu pot uita usor trecutul.retraiesc ultimii doi ani de fiecare data cand am un atac de panica...
Voi ce parere aveti?
Cred ca era pe forum cineva care a incercat 5htp dar nu mai stiu cine..sunt multe pagini din vietile noastre aici.din ce am vazut pe la tv este sedatif pc, persedon si ce am mai luat eu calmeplant.poti incerca sa vezi ce te ajuta pe tine.
De la caldura prea mare am si eu cateva nopti in care mai mult ma foiesc decat sa dorm si asta imi creeaza o stare de agitatie.Sper sa mai scada temperaturile sa am si eu putina racoare ptr un somn odihnitor mai ales ca de maine inapoi la munca :(
acum va intreb si eu ceva...in ultima perioada imi vin in minte toate supararile pe care le-am tot tinut in mine multi ani, si ma tot gandesc la toate persoanele care mi-au gresit si imi imaginez cum ar fi sa ma duc sa le spun in fata tot ce am pe suflet, e o senzatie de sufocare.stiti senzatia de dinaintea unui atac de panica, cand simti ca te cuprinde spaima si nu poti scapa si te refugiezi in gandurile tale, in lumea ta?cam asa mi se intampla mie.imi aduc aminte tot felul de intamplari, de oamenii care m-au dezamagit si ma gandesc dece nu am trecut peste, de ce nu am uitat acele momente.
acum chiar ma gandesc ca o iau razna.cand abia ma obisnuisem cu anxietatea :))
Dar totodata ma gandesc ca poate de aceea nu am scapat inca de anxietate...pentru ca nu pot uita usor trecutul.retraiesc ultimii doi ani de fiecare data cand am un atac de panica...
Voi ce parere aveti?
@Ronicolle Si eu astfel de ganduri, ma gandesc la intamplari urate, la persoane care m-au suparat si dezamagit si le tot rod in cap. Lucrurile care nu ni le-am rezolvat atunci in acel moment nu ne dau pace. Am avut o neintelegere cu cineva, e mult spus neintelegere, am vorbit seara eu nu am inteles corect si toata noaptea m-am framantat si gandul nu mi-a dat pace: "dar ce a vrut sa spuna?, dar daca eu o sa-ma trezezsc in situatia de a nu putea accepta propunerea lui? si tot asa. Dimineata de abia asteptam sa se faca o ora rezonabila ca sa pot suna. Am sunat si am rezolvat tot ce era de rezolvat si m-am linistit. Dar ce facem cu lucrurile care vin de demult? Citesc acum Psihoterapia anxietatii de Irina Holdevici si da niste exemple, se poate dezvolta o frica de ceva dar substratul este cu totul altul decat frica pe care zici tu ca o ai. Sa cautam in noi si sa ne eliberam de frici - asta spune teoria, dar sunt atat de bine puse gandurile ca e greu sa gasesti ce-ti declanseaza panica si anxietatea. Nu esti singura eu in zilele mai bune parca astept cu mare frica, e adevarat, sa vina starile urate de anxietate. Eu am o neliniste mai ales dupa masa, de ce, nu stiu. O zi buna!
Sa stii ca multe din fricile sau obsesiile pe care le am le stiu radacinile.cand am facut psihoterapie mi s-a explicat ca toate fricile au baze in trecut, exista ceva in trecutul nostru care ne-a afectat dar atunci pe moment nu ne-am dat seama sau nu am dat mare importanta.pana acum nu am fost prea afectata de trecut, singura problema care imi activeaza panica fiind durerea mai ales cea de stomac.daca simt eu ca e ceva in neregula, imediat gandurile mi se concentreaza pe acel mic simptom.la debutul anxietatii asta imi creea mari batai de cap fiindca nu reuseam sa-mi controlez gandurile si frica.
Acum ma descurc cu asta si apar alte belele...asta e, trb sa scap si de ele.
Acum ma descurc cu asta si apar alte belele...asta e, trb sa scap si de ele.
@Ronicole Da, vin din trecut dar nu stii exact care sunt acele frici. Ai citit ceva de metoda EFT? Exista blogul Lilianei Stanciu, mi-a trimis manualul si mai folosesc de acolo niste tehnici. Sunt usor de aplicat dar trebuie sa-ti identifici exact ce te deranjeaza. Numai bine!
@sinc sunt din bucuresti
@anxios nu lua 5htp! e un placebo fara vreo utilitate
@anxios nu lua 5htp! e un placebo fara vreo utilitate
Merci, nu iau 5 htp! Dar nu mi pot regla somnul! Daca nu dorm, cum sa ma refac? Dualtrax, un sfat?merci oricum!!!!
Buna seara.rasfat...sa stii ca am incercat si eft tot de la liliana stanciu.si toate lectiile dumneai le primesc prin email.nu am vaz rezultate si sincer imi era dificil exercitiul.am sa incerc in curand reflexoterapia, poate vad cv rezultate.va tin la curent.
buna seara tuturor
nu am mai scris de ceva timp si nici nu am mai urmarit postarile.
te salut ronicolle si ma bucur ca esti ok, la fel salut si vechile anxioase desi nu am mai vazut sa posteze( mada, mogdyyy...).
eu am zile bune si zile mai putin bune, nu mai fac atacuri de panica dar am ramas cu o fobie mare de boli, merg des pe la medici pt diferite afectiuni mai mult sau mai putin grave, stiu ca este o nevroza obsesiva si incerc sa nu-i dau importanta mai ales ca s-a intamplat un lucru minunat :sunt insarcinata in 7 saptamani, cu toate problemele care le am avut in ultimii 2 ani, nu credeam ca o sa mi mai revin, sunt mult mai bine fata de cum am fost si ii multumesc lui D-zeu pt minunea care mi s-a intamplat.
fetele mai vechi stiu prin ce am trecut si eu sunt inca o dovada ca viata merge inainte, succes tuturor anxiosilor
nu am mai scris de ceva timp si nici nu am mai urmarit postarile.
te salut ronicolle si ma bucur ca esti ok, la fel salut si vechile anxioase desi nu am mai vazut sa posteze( mada, mogdyyy...).
eu am zile bune si zile mai putin bune, nu mai fac atacuri de panica dar am ramas cu o fobie mare de boli, merg des pe la medici pt diferite afectiuni mai mult sau mai putin grave, stiu ca este o nevroza obsesiva si incerc sa nu-i dau importanta mai ales ca s-a intamplat un lucru minunat :sunt insarcinata in 7 saptamani, cu toate problemele care le am avut in ultimii 2 ani, nu credeam ca o sa mi mai revin, sunt mult mai bine fata de cum am fost si ii multumesc lui D-zeu pt minunea care mi s-a intamplat.
fetele mai vechi stiu prin ce am trecut si eu sunt inca o dovada ca viata merge inainte, succes tuturor anxiosilor
@Santi Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara. Orice sarcina presupune si schimbari in organism, nu le pune pe seama anxietatii. Numai bine!
Santi in sf aflu si eu o veste buna.felicitari si multa sanatate.foarte frumos, cea mai mare bucurie.
Ai sa vezi cum scapi de toate problemele.toata lumea mi-a zis ca o sarcina vindeca organismul mamei.asa ca ai sa te bucuri pe deplin.poti sa citesti primele pagini de pe forum mesajele scrise de maya...tot o graviduta.
Va pup pe toti si va urez o noapte odihnitoare.
Ai sa vezi cum scapi de toate problemele.toata lumea mi-a zis ca o sarcina vindeca organismul mamei.asa ca ai sa te bucuri pe deplin.poti sa citesti primele pagini de pe forum mesajele scrise de maya...tot o graviduta.
Va pup pe toti si va urez o noapte odihnitoare.
De la 01iunie 2015
De pe site-ul COPSI:
Servicii psihologice decontate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
Psihiatrie, inclusiv psihiatrie pediatrică:
serviciile furnizate de psiholog în specialitatea psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie:
· evaluare psihologică clinică şi psihodiagnostic
· consiliere psihologică clinicapentru copii/adult
· consiliere psihologică clinicapentru copii - într-o metodă psihoterapeutică aplicabilă copilului diagnosticat cu tulburări din spectrul autist
· psihoterapie pentru copii - într-o metodă psihoterapeutică aplicabilă copilului diagnosticat cu tulburări din spectrul autist
serviciile furnizate de psiholog în specialitatea psihopedagogie specială
· consiliere/intervenţiede psihopedagogie specială
De pe site-ul COPSI:
Servicii psihologice decontate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
Psihiatrie, inclusiv psihiatrie pediatrică:
serviciile furnizate de psiholog în specialitatea psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie:
· evaluare psihologică clinică şi psihodiagnostic
· consiliere psihologică clinicapentru copii/adult
· consiliere psihologică clinicapentru copii - într-o metodă psihoterapeutică aplicabilă copilului diagnosticat cu tulburări din spectrul autist
· psihoterapie pentru copii - într-o metodă psihoterapeutică aplicabilă copilului diagnosticat cu tulburări din spectrul autist
serviciile furnizate de psiholog în specialitatea psihopedagogie specială
· consiliere/intervenţiede psihopedagogie specială
Va pup. Ma bucur din suflet ca sunteti ok..salutari vechii garzi care ma sustineau anul trecut. Va iimbratisez cudrag. Bun venit noilor veniti.
Eu dragii mei am 13 luni de Cipralex si Rivootrill. Multumesc lui Dumnezeu.fata de cum eram anul trecut NU exista termen de comparatie. Medicamentele chiiar ajuta dar cel mi mult conteaza vointa sii psihicul nostru!
Eu dragii mei am 13 luni de Cipralex si Rivootrill. Multumesc lui Dumnezeu.fata de cum eram anul trecut NU exista termen de comparatie. Medicamentele chiiar ajuta dar cel mi mult conteaza vointa sii psihicul nostru!
Va pup. Ma bucur din suflet ca sunteti ok..salutari vechii garzi care ma sustineau anul trecut. Va iimbratisez cudrag. Bun venit noilor veniti.
va salut cu drag!!
Parca ma impingea cineva sa intru pe forum sa vad cum mai sunteti si uite ce lucruri frumoase citesc.
Santi, sa fie intr-un ceas bun!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa ne tii la curent cu ce ti se intampla. ma bucur nespus pt tine!!!!!!!!
Ronicolle, citesc cu drag postarile tale si iti admir dorinta de a ajuta. ajutandu-i pe ceilalti iti faci si tie bine. bravo!!!!
mogdyy, cum mai esti??
vanda09, bine ca ai gasit un mod de a te simti bn. ma bucur pt tine.
Dualtrax, welcome back!! Ne-ai ajutat pe multi cu sfaturile tale. Ma rog ca ajutorul dat cititorilor acestui forum sa ti se intoarca insutit!!
eu sunt bine, ma impac bine cu anxietatea mea. nu pot sa zic ca sunt excelent, dar intrucat la mine s-a declansat din pricina baietelului mic care intre timp a crescut, pot sa zic ca mi-e muuult mai bn. sunt sigura ca voi fi foarte bine cu timpul. pe mine- ca si pe ronicolle- m-a pus pe picioare terapia Bowen pe care am facut-o timp de 6 luni in 2 ture cu pauza intre ele. intreba cineva cum scapi de insomnii- eu asa am scapat. pe mine ma supara acum o durere groaznica de cot-la mana dreapta. am fost diagnosticata cu cotul tenismanului(desi nu joc tenis)- o inflamatie a tendonului cauzata de efort sau ridicari de greutati. am facut fizioterapie-am terminat-o acum 10 zile si din pacate durerile sunt chiar mai mari ca la inceputul tratamentului. am incercat antiinflamatoare fara rezultat. daca aveti idee de ce as mai putea face, va sunt recunoscatoare!:)))
si pentru ca nu se putea sa scap asa usor pe caldurile astea, de ieri sunt si intepenita de mijloc!!
ce sa fac? am inceput sa expir!!!:)))))))))
am de gand sa incerc si puterea miraculoasa a bailor de namol in vara asta. ati facut? v-au ajutat?
va imbratisez cu drag si va urez sa fiti sanatosi, sa aveti incredere in voi si sa nu uitati ca intotdeauna exista o cale!!
ps: pe mine m-a amuzat desi e cam sumbru, dar citeam undeva ca cimitirele sunt pline de oameni care ar vrea sa mai fie in locul nostru macar cateva ore!! Asa ca bucurati-va de viata!!!!
Parca ma impingea cineva sa intru pe forum sa vad cum mai sunteti si uite ce lucruri frumoase citesc.
Santi, sa fie intr-un ceas bun!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa ne tii la curent cu ce ti se intampla. ma bucur nespus pt tine!!!!!!!!
Ronicolle, citesc cu drag postarile tale si iti admir dorinta de a ajuta. ajutandu-i pe ceilalti iti faci si tie bine. bravo!!!!
mogdyy, cum mai esti??
vanda09, bine ca ai gasit un mod de a te simti bn. ma bucur pt tine.
Dualtrax, welcome back!! Ne-ai ajutat pe multi cu sfaturile tale. Ma rog ca ajutorul dat cititorilor acestui forum sa ti se intoarca insutit!!
eu sunt bine, ma impac bine cu anxietatea mea. nu pot sa zic ca sunt excelent, dar intrucat la mine s-a declansat din pricina baietelului mic care intre timp a crescut, pot sa zic ca mi-e muuult mai bn. sunt sigura ca voi fi foarte bine cu timpul. pe mine- ca si pe ronicolle- m-a pus pe picioare terapia Bowen pe care am facut-o timp de 6 luni in 2 ture cu pauza intre ele. intreba cineva cum scapi de insomnii- eu asa am scapat. pe mine ma supara acum o durere groaznica de cot-la mana dreapta. am fost diagnosticata cu cotul tenismanului(desi nu joc tenis)- o inflamatie a tendonului cauzata de efort sau ridicari de greutati. am facut fizioterapie-am terminat-o acum 10 zile si din pacate durerile sunt chiar mai mari ca la inceputul tratamentului. am incercat antiinflamatoare fara rezultat. daca aveti idee de ce as mai putea face, va sunt recunoscatoare!:)))
si pentru ca nu se putea sa scap asa usor pe caldurile astea, de ieri sunt si intepenita de mijloc!!
ce sa fac? am inceput sa expir!!!:)))))))))
am de gand sa incerc si puterea miraculoasa a bailor de namol in vara asta. ati facut? v-au ajutat?
va imbratisez cu drag si va urez sa fiti sanatosi, sa aveti incredere in voi si sa nu uitati ca intotdeauna exista o cale!!
ps: pe mine m-a amuzat desi e cam sumbru, dar citeam undeva ca cimitirele sunt pline de oameni care ar vrea sa mai fie in locul nostru macar cateva ore!! Asa ca bucurati-va de viata!!!!
Bine ati revenit dragele mele...ma bucur sa vad ca sunteti bine.e o lectie pentru cei mai noi pe forum.se poateeeee, se poate trece peste anxietate.nu conteaza ce cale alegem, important e sa observam ce ne face bine.
Mada...poti sa incerci niste creme sau geluri antiinflamatoare.dar asta sa fie singura si ultima problema a ta, in restul sanatoasa sa fii.
O sa intru si eu in reparatii in cateva zile.am o problema cu umflatul mainilor si picioarelor si trebuie sa aflu cauza si oricum nu strica un set analize ca oricum au trecut aproape 3 ani de la ultimile analize.in rest am zile in care abia seara cand ma linistesc si eu in pat imi aduc aminte de anxietate.sper sa raman la stadiul acesta
Mada...poti sa incerci niste creme sau geluri antiinflamatoare.dar asta sa fie singura si ultima problema a ta, in restul sanatoasa sa fii.
O sa intru si eu in reparatii in cateva zile.am o problema cu umflatul mainilor si picioarelor si trebuie sa aflu cauza si oricum nu strica un set analize ca oricum au trecut aproape 3 ani de la ultimile analize.in rest am zile in care abia seara cand ma linistesc si eu in pat imi aduc aminte de anxietate.sper sa raman la stadiul acesta
Ronicolle.Santi.Mada..si toate celelalte fete care mi-au fost alaturi va multumesc si.sa va dea Dumnezeu tot binele din lume. Mir nu mai e pe forum??? Clara?? Marina? Mary? Mogdy?Unde sunt toti care erau anul trecut? Paul? Cum mai sunteti??? Asteptam vesti de la voi.
Cum va descurcati cu vremea asta caniculara?
Cum va descurcati cu vremea asta caniculara?
Vanda cam greu cu canicula asta, dar trece ! Cum ai spus si tu nu pot compara starile de anul trecut cu cele de acum, sunt mai bine..cu mici exceptii..tot mai am unele stari uneori.. si atacuri, dar toate trec.nu fac tratament ! te pup, sa auzim numai de bine !
Ma gandesc sa incep sedinte de terapie bowen?cat costa, stie cineva? Se merita, da rezultate? Merci!
@Rasfat: e utila informatia de la tine referitoare la decontarea serviciilor psihologice, insa necesita o completare: nu vor fi decontate decat 1-2 sedinte/pacient - in niciun caz toate! Nici in afara tarii nu se deconteaza tot. Desi pare a fi o idee buna decontarea, realitatea e ca nu exista psihoterapie care sa se termine dupa 2 sedinte, deci mare sprijin nu va ofera statul roman - de fapt, deconteaza doar evaluare, nu interventia propriu-zisa. Doar copiii cu autism beneficiaza de mai multe sedinte decontate, in rest.nu. Dar, asa cum s-a obtinut dupa multi ani de negocieri aceasta mica schimbare, poate in viitor lucrurile se vor schimba in bine.
Buna tuturor.
Nu credeam ca exista atatia oameni care sufera de aceeasi problema ca a mea..
Eu tocmai va scriu in timp ce am un atac de panica(desi sunt sub tratament am atacuri). De ce fac asta? Pt ca am inteles ca nu voi muri din cauza unui atac de panica si sper sa va ajut si pe voi, cei care inca va luptati, sa intelegeti asta... Cu toate ca am o tona de simptome va scriu si ma gandesc la ce voi face dupa ce termin de scris. Am inteles de la terapeuta mea ca eu controlez atacul si nu el pe mine
Sunt dati cand nu reusesc dar asta, este...viata e frumoasa si trebuie sa ne bucuram de ea.
O seara faina tuturor si sper din suflet sa leg noi prietenii virtuale aici si sa ne ajutam unii pe altii.
Nu credeam ca exista atatia oameni care sufera de aceeasi problema ca a mea..
Eu tocmai va scriu in timp ce am un atac de panica(desi sunt sub tratament am atacuri). De ce fac asta? Pt ca am inteles ca nu voi muri din cauza unui atac de panica si sper sa va ajut si pe voi, cei care inca va luptati, sa intelegeti asta... Cu toate ca am o tona de simptome va scriu si ma gandesc la ce voi face dupa ce termin de scris. Am inteles de la terapeuta mea ca eu controlez atacul si nu el pe mine
Sunt dati cand nu reusesc dar asta, este...viata e frumoasa si trebuie sa ne bucuram de ea.
O seara faina tuturor si sper din suflet sa leg noi prietenii virtuale aici si sa ne ajutam unii pe altii.
Al drecu atacurile astea :)).eu n-am mai postat demult, din lipsa timpului, am fost super ok cat timp am luat tratament, nici-un motiv de lamentare.
Sunt pe uscat de vreo 4 luni acuma, dupa ce in prealabil am stat inca vreo 4 pe o doza minima
Am zile si zile, ma apuca gargaunii cam o data la 2 sapt acuma.fff posibil si din cauza job-ului, din cauza ca au plecat niste gigei sunt nevoit sa bag program 8-21 cam in fiecare zi a saptamanii, fara pauza, nimic... deci nu am timp sa ma hidratez si hranesc cum ar trebui, si foarte probabil asta ofera amploare starilor si simptomelor mele
Sunt pe uscat de vreo 4 luni acuma, dupa ce in prealabil am stat inca vreo 4 pe o doza minima
Am zile si zile, ma apuca gargaunii cam o data la 2 sapt acuma.fff posibil si din cauza job-ului, din cauza ca au plecat niste gigei sunt nevoit sa bag program 8-21 cam in fiecare zi a saptamanii, fara pauza, nimic... deci nu am timp sa ma hidratez si hranesc cum ar trebui, si foarte probabil asta ofera amploare starilor si simptomelor mele
Buna dimineata...avand in vedere ora la care scriu.da, s-a intamplat inevitabilul...dupa ce am adormit bine merci pe la zece jumate m-am trezit cam acum o ora ca imi era putin rau tot din vina mea.stiti ca eu am problema cu stomacul...orice mica durere, greata sau alt simtom ma panicheaza.am mancat si eu ca tot romanul la cina o ciorba cu ceapa verde numai ca nu a fost o idee prea buna pentru ca mi-a cam ros stomacul si uite asa m-a luat o frica de m-au trecut toate apele.
Sincer va zic nu pot sa-mi dau seama cum poate sa-mi fie asa frica de la un simptom aproape banal, mai ales ca am luat si un metoclopramid ptr greata si mi-a trecut.din cauza ca mi s-a incordat tot corpul...ca asta e al doilea manifest al fricii nu mai reusesc sa adorm.
In astfel de momente ma intreb...eu chiar am anxietate sau e altceva?oricine in locul meu ar fi pus capul inapoi pe perna si ar fi dormit bustean, mai ales cu gandul ca a doua zi te duci la munca.si doamne fereste daca ma imbolnavesc de ceva si imi e mult mai rau atunci ce fac?
Pana acum doi ani si ceva cand mi-a aparut anx doar am mai fost bolnava dar nu reactionam asa, ma speriam putin, luam pastile, am fost si de vreo trei ori internata ba cu raceala ba cu toxiinfectii dar nu am avut nici o problema.
Macar de as reusi sa adorm la loc ar fi perfect dar nu vreau nici sa iai vreo pastila.asta e...tot astept o solutie la problema mea
Sincer va zic nu pot sa-mi dau seama cum poate sa-mi fie asa frica de la un simptom aproape banal, mai ales ca am luat si un metoclopramid ptr greata si mi-a trecut.din cauza ca mi s-a incordat tot corpul...ca asta e al doilea manifest al fricii nu mai reusesc sa adorm.
In astfel de momente ma intreb...eu chiar am anxietate sau e altceva?oricine in locul meu ar fi pus capul inapoi pe perna si ar fi dormit bustean, mai ales cu gandul ca a doua zi te duci la munca.si doamne fereste daca ma imbolnavesc de ceva si imi e mult mai rau atunci ce fac?
Pana acum doi ani si ceva cand mi-a aparut anx doar am mai fost bolnava dar nu reactionam asa, ma speriam putin, luam pastile, am fost si de vreo trei ori internata ba cu raceala ba cu toxiinfectii dar nu am avut nici o problema.
Macar de as reusi sa adorm la loc ar fi perfect dar nu vreau nici sa iai vreo pastila.asta e...tot astept o solutie la problema mea
Buna, dragele, mele, dragi !
Santi, ma bucur ca nu m-ai uitat si-ti doresc o sarcina usoara !
Mada 2007, pupici si multumesc ca de fiecare data pt optimismul tau !
Ronicolle, pupici si numai bine !
Vanda 09, te salut cu drag si ma bucur ca esti mult mai bine !
Ca si voi, sunt zile si zile, am reusit sa ajung si la un cardiolog, care mi-a spus ca am 'fluter atrial'...nu prea stiu ce inseamna, trebuie sa fac un tratament de 3 luni si daca nu se regleaza bataile inimii, cica sa merg la Bucuresti pt alte investigatii...E o apasare pe sufletul meu si asta, orice mica durere in piept, sau in spate, ma gandesc imediat sa nu fie de la inima, ma panichez, ma trec transpiratiile, iau cate o juma de lexoatan, inspir si expir adanc de cateva ori, si tot asa mai trece cate o zi. Am inceput de doua zile sa iau sedativ pc, cine a facut tratament cu el, are vreun efect pozitiv?
Va pup si va imbratisez si sa stiti ca intru mai mereu aici, nu v-am uitat si ma gandesc la voi...
Santi, ma bucur ca nu m-ai uitat si-ti doresc o sarcina usoara !
Mada 2007, pupici si multumesc ca de fiecare data pt optimismul tau !
Ronicolle, pupici si numai bine !
Vanda 09, te salut cu drag si ma bucur ca esti mult mai bine !
Ca si voi, sunt zile si zile, am reusit sa ajung si la un cardiolog, care mi-a spus ca am 'fluter atrial'...nu prea stiu ce inseamna, trebuie sa fac un tratament de 3 luni si daca nu se regleaza bataile inimii, cica sa merg la Bucuresti pt alte investigatii...E o apasare pe sufletul meu si asta, orice mica durere in piept, sau in spate, ma gandesc imediat sa nu fie de la inima, ma panichez, ma trec transpiratiile, iau cate o juma de lexoatan, inspir si expir adanc de cateva ori, si tot asa mai trece cate o zi. Am inceput de doua zile sa iau sedativ pc, cine a facut tratament cu el, are vreun efect pozitiv?
Va pup si va imbratisez si sa stiti ca intru mai mereu aici, nu v-am uitat si ma gandesc la voi...
Buna Mogdyyy,
Imi poti spune si mie te rog ce simti la inima de dr.ti-a spus
ca ai fluter arterial, pt ca si eu simt tot felul de senzatii la inima.
Multumesc
Imi poti spune si mie te rog ce simti la inima de dr.ti-a spus
ca ai fluter arterial, pt ca si eu simt tot felul de senzatii la inima.
Multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11anxietate, distonie neurovegetativa
- 116Atac de panica?
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 24o schema de tratament pentru un episod antipsihotic
- 28Atacul de panica!
- 10Igiena si curatenia in tulburarile psihice
- 10Atacuri de panica, depresii. Am nevoie de un ajutor
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 12obsesie...anxietate...frica etc etc
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 4suspect depresie
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 2Emoții puternice ce nu le pot controla
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 5Atacuri de panica cauzate de frica de moarte
- 4O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: