Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 403404405 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
22-10-2018, ora 19:58
Elleonora
Nu este medic/terapeut
Elleonora
Da si eu de cate ori ma bag in pat sa ma culc simt cum imi creste pulsul. Imi simt pulsul in tot corpul...In special se intampla asta la pranz, cand ma simt epuizata si vreau sa dorm putin. Nu ma ia somnul deloc si in plus ma doare si capul foarte tare.
0
23-10-2018, ora 09:05
silviaconti
Nu este medic/terapeut
silviaconti
Simeria, m-a ajutat mult raspunsul tău..imi poti spune cam cat a tinut la tine starea de rau?
0
24-10-2018, ora 09:10
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
Vi s a intamplat ca urmare a anxietatii sa simtiti ca si cum ati avea febra, sau ca si cun v ar incerca o raceala?
0
24-10-2018, ora 10:34
Alice.ionescu
Nu este medic/terapeut
Alice.ionescu
Câteodată mie imi adevărată ca si cum as avea febra.
0
24-10-2018, ora 18:44
Elleonora
Nu este medic/terapeut
Elleonora
La mine asa a inceput acum 7 luni. Am crezut ca am racit...aveam stari de slabiciune musculara, dureri in oase, cap infundat. Imi luam temperatura si nimic...Si digestiv eram data peste cap. Aveam senzatia ca orice mananc imi provoaca diaree. Toti medicii mi-au spus ca e anxietate.
0
24-10-2018, ora 20:31
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
Mda...inseamna ca la mine e alt simptom...se tot schimba...ma deranjeaza cand intervine di un somn bolnavicios, ciudat. Am auzit si varianta creierului slab oxigenat..probabil tot de la stres, ca nu respir normal in anxietate, cu doar superficial, posibil si apnee in somn
0
27-10-2018, ora 19:47
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
@Elleonora: cum ai scapat de starile astea ca de febra?
1
31-10-2018, ora 12:29
Elleonora
Nu este medic/terapeut
Elleonora
Dupa ce mi-am luat timp de o saptamana zi de zi temperatura si m-am convins cu 3 termometre ca nu am febra...am ignorat senzatia de febra pur si simplu. Acum a disparut. Incerc sa fac asta acum, dupa ce toti medicii mi-au spus ca nu am nimic si ca doar ma rasfat (nimeni nu poate intelege daca nu a trecut prin iadul asta) si cu celelalte simptome: ameteli, dureri de cap, crampe musculare, dureri de oase, senzatia de lesin. Cateodata reusesc aplicand niste tehnici de respiratie si relaxare. Trebuie insa sa fii foarte perseverent. Cand imi este foarte rau, insa, iau un anxiolitic si totul e minunat.Problema nu e rezolvata ci in curs de rezolvare. Cu rabdare si perseverenta am sa reusesc. Nu ma las!
0
31-10-2018, ora 12:35
Elleonora
Nu este medic/terapeut
Elleonora
In caz de anxietate problema este de hiperventilatie. Puteti citi un articol interesant la acest link https://www.romedic.ro/sindromul-de-hiperventilatie. Atunci cand simti ca respiri superficial este bine sa constientizezi asta si sa incerci sa respiri abdominal. Sunt mai multe metode, Eu cand ma simt rau de tot numar alandala (2, 25, 57, 3 etc) Se pare ca asta iti aduce mintea in starea de non-control si te calmezi imediat...Incerc orice ca sa scap...
0
04-11-2018, ora 00:13
e.stefan
Nu este medic/terapeut
e.stefan
@maria, starea respectiva, asemănătoare răcelii (febrei) e din cauza oboselii resimțite de corp, sunt sigur ca un somn oricât se lung, ți-ar fi destul de benefic în situații de genul
0
04-11-2018, ora 08:40
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
De cand cu anxietatea asta, sunt obosita tot timpu, seara pic lata, insa oricat m as odihni sunt la fel de obosita, pt ca motivul oboselii e inca prezent. Mi a recomandat cineva tonotil n si ma simt mai bine.
0
11-11-2018, ora 15:38
Ady01
Nu este medic/terapeut
Ady01
Va salut prieteni, ma confrunt cu anxietatea de 7 ani, in tot timpul asta am luptat sa o pot învinge, dar n-am reușit in totalitate și in momentul de fata am stări mai bune și stări mai rele dar niciodată sa fiu exact cum trebuie sa fiu, problema sta in felul următor ma sperii mereu ca as face infarct, atac cerebral sau ca am o boala care nu o găsește nimeni, ca urmare ma simt moale, furnicături in mâini și picioare, nu am forța care trebuie, somnul adorm foarte greu și asta numai pe la 5-6 dimineața, am și o senzație ca și cum cineva îmi strânge capul și câteodată agitație in cap, dacă in timpul asta simt ceva in piept când am capul amorțit toată amorțeala se duce in piept și tot așa dureri de încheieturi, atacuri de panica și fel și fel de gânduri nu știu ce sa mai fac am unele momente când am impresia ca cedez, se mai confrunta cineva cu așa ceva ?
0
11-11-2018, ora 17:28
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
Multi dintre anxiosi se confrunta cu simptomele astea.
Solutia este doar in noi.
Trebuie sa incetam sa mai ne temem. Noi ii dam putere.
Poti lua pastile, sa te scoata dintr un impas, insa nu te vor vindeca.
Starile astea vin si pleaca...
0
11-11-2018, ora 20:41
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Uite ca se apropie craciunul si mai bifam un an de anxitate in palmares.
0
12-11-2018, ora 15:32
Ady01
Nu este medic/terapeut
Ady01
Am început sa iau seroxat și anxiar mai ia cineva ?
0
12-11-2018, ora 16:02
Vikomell
Nu este medic/terapeut
Vikomell
Buna.Am si eu aceeasi problema de vreun an de zile.In ultima perioada ma simt din ce in ce mai rau.imk e frica sa ies sa ma duc la dentist ca ma pocneste un atac d panica acolo, sau o necesitate urgenta de a merge la toaleta.De cele mai multe ori inainte de atac ma ia burta, sau datorita atacului ma ia burta.De o vreme buna, rar s a intamplat sa am un scaun normal, numai diaree, si tind sa cred ca este din aceasta cauza.nu am fost la doctor, dar imi doresc sa merg la un psihiatru.Eu sunt din bucuresti, imi poate recomanda cineva un psihiatru "bun" ca sa zic asa, la care ati mai fost? Multumesc
0
12-11-2018, ora 16:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Ady01

Eu am luat Seroxat un an si mi-a trecut anxietatea. Nu a mai trebuit sa iau antidepresive de 10 ani.
0
12-11-2018, ora 17:12
Vikomell
Nu este medic/terapeut
Vikomell
@clara_p
Seroxat ti a fost prescris de psihiatru sau psiholog?nu stiu incotro sa ma indrept
0
12-11-2018, ora 18:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai psihiatrii prescriu medicamente. De psihiatru.
0
13-11-2018, ora 10:48
silviaconti
Nu este medic/terapeut
silviaconti
Bună ziua, din nou !

Aș vrea să vă întreb dacă printre cei cu anxietate/atacuri de panică se află persoane ce au copii mici (și nu numai) și cum faceți față stărilor atât de urâte în fața lor. Eu aș vrea să nu arăt nimic, deși mi-e greu și încerc sa mă joc cu el, să uit de ale mele.
Și încă ceva: de o perioadă de timp, am rău de mașină, vi s-a întâmplat așa ceva? Vine starea aia cu moleșeală în brațe/picioare...mi-am făcut analizele și au ieșit bune, tot încerc să mă calmez și să spun că iar e în mintea mea...
Of...
Mulțumesc !
1
13-11-2018, ora 13:34
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
Nu sunt in mintea ta, sunt din cauza mintii tale. Simptomele sunt din cauza emotiilor negative. In rimpul lor incercati o rugaciune, sau o serie de afirmatii pozitive care vi se potrivesc. Incearca ca afirmatiile care incep cu daca: daca mi e rau, daca...sa le schimbi cu dar daca mi e bine, dar daca o sa am o experienta placuta...
Aceste sfaturi le am primit si eu su aplicat. Nu mereu, insa mi a iesit de cateva ori.
0
13-11-2018, ora 14:04
silviaconti
Nu este medic/terapeut
silviaconti
Mulțumesc mult ! Voi încerca !
0
13-11-2018, ora 16:31
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Ady si eu am avut senzatiile tale si unele le mai si am.Ti-am lasat mesaj in privat.
0
13-11-2018, ora 16:34
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Cam astea sunt senzatiile anxietati!
0
13-11-2018, ora 18:03
Ady01
Nu este medic/terapeut
Ady01
Problema sta in felul următor începe cu o durere mica de cap, după care eu ma alarmez și începe să-mi amorțească fruntea și in spatele capului, omorteala se lasă pe ceafa după care ajunge și pe spate, în tot timpul asta simt o agitație ik cap și parca sunt pe alta lume nu ma pot concentra la nimic vrea sa știu dacă a mai trecut cineva exact prin stările astea.
1
13-11-2018, ora 19:08
morar aura
Nu este medic/terapeut
morar aura
eu am atacuri de panica de 10 ani.am luat pastile, am renuntat la ele ca ma simteam ok, apoi starile au revenit urat de tot, ganduri negre, etc, am sfarsit prin a avea un episod depresiv major, in 2016 octombrie ( am crezut ca am dat in schizofrenie), am fost la dr si de atunci sunt pe tratam cu rispolept si escitalopram, ma simt ft bine, si nu voi mai renunta la ele decat cand imi va ziced medicul. Prefer sa fiu dependenta de aceste pastile decat sa mai trec prin ce am trecut

multa sanatate tutror
1
13-11-2018, ora 19:29
Dersu
Nu este medic/terapeut
Dersu
Sunt la primul episod de anxietate, tratamentul cu seroxat + psihoterapia cred ca a funcționat. De o luna am încheiat tratamentul, iau stresclin dimineața și seara și deocamdată sunt ok cu simptomele, asta în condițiile în care de 2 ani trec printr-un divorț. Deci eu zic ca se poate. Am trecut prin tot felul de momente și simptome horror, dar exista o luminița la capătul tunelului. Din nou va recomand cu căldură cartea lui Dr. Claire Weekes "Hope and Help for your nerves". 99% din întrebările de pe topicul acesta își găsesc răspunsurile în aceasta carte. Multa sanatate tuturor!
0
14-11-2018, ora 13:13
serban_bogdan
Nu este medic/terapeut
serban_bogdan
Am si eu o intrebare. Sufar de anxietate de cativa ani pentru care am urmat si urmez inca tratament. La ora actuala tratamentul pe care il iau este cipralex si anxiar. Intrebarea care o pun este: e posibil ca cipralex-ul sa isi faca mai greu efectul daca am mai luat si in trecut? Multumesc
1
14-11-2018, ora 14:05
Elleonora
Nu este medic/terapeut
Elleonora
Ma sperie comentariile unora ca sufera de cativa ani de anxietate. Eu trec de 8 luni prin asta si mi-a ajuns. Cum sa facem sa scapam mai repede si sa revenim la normal?!!!!!!!!!!! Am incercat orice am auzit in stanga si dreapta si aproape fara rezultate. Poate trebuie sa am mai multa rabdare. Dumnezeu ne incearca si cu asta!
0
14-11-2018, ora 21:39
Danutz89
Nu este medic/terapeut
Danutz89
Salut, sufar de atacuri de panica sau altceva ?. Simptomele care se prezinta : tahicardie, senzatie de moarte iminenta, frica, tremuraturi, agitatie ca daca stau in loc am impresia ca mor, senzatie de lipsa de aer, balonare, inghit in sec ca sa pot sa regurgitez, instinctul de a suna la 112 imediat. Am fost peste tot ekg perfect, ecocardiografie regurgitare de valva mitrala forma f usoara, regurgitare de valva tricuspisdiana forma f usoara ambele nu dau simtome din ce zice medicul, analize homoleucograma perfect, colesterol in limite, hdl ldl in limite ( sunt supraponderal ), am fost la endocrinolog - analize tiroida perfect, analiza cortizol supranala - perfect.
Am fost la psihiatru ca asa mi sa zis de la spital. iau 2 anxiar / zi iar seara iau inhibitor de serotonina 50mg, jumate de 25 mg metroprolol si tot mai am cateodata senzatia aia de un mic atac de panica care nu dureaza nici 10 sec. Sunt fumator, 1pachet / zi, ceva sfaturi ? Cat mai dureza sau ma duc pe apa sambetei ? Am uitat sa precizez ca imi bate foarte tare inima dupa ce mananc si ma balonez f tare dupa care atacul.
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 403404405 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul