Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12649 comentarii 1 2 ..... 416417418 ..... 421 422 Înainte ›
1
16-03-2020, ora 02:41
Alina0514
Nu este medic/terapeut
Alina0514
Mai pot fi adăugată intr.un grup?
Doar dacă se mai poate și nu deranjez pe cineva!
0
16-03-2020, ora 08:38
KLiamaria71
Nu este medic/terapeut
KLiamaria71
Pentru Cristy87,
eu am încercat acupunctura. După aproximativ 6 luni au început sa se vadă modificări. Acum, după un an jumate sunt din nou la normalitate. Atacurile de panica au dispărut definitv. Recomand aceasta metoda, însă trebuie răbdare. Timp, sa își revină organismul.
0
28-03-2020, ora 13:42
silviaconti
Nu este medic/terapeut
silviaconti
Buna, dragi oameni!
Cum va descurcati in aceasta perioada cu starile? Nu a mai scris nimeni nimic... sper ca sunteti bine...
Eu mai apelez la cate un calmocalm cateodata, zile mai bune, zile mai rele...
Sanatate multa tuturor si sa trecem cu bine peste perioada asta!
0
28-03-2020, ora 14:08
KLiamaria71
Nu este medic/terapeut
KLiamaria71
Bună, silviaconti,
chiar ma întrebam și eu cum se descurca ceilalți in aceste vremuri. Uneori și eu am nevoie de ajutor pentru a fi pe linia de plutire. Eu fac lunar acupunctura, zilnic iau zincum, seara fac compresa calda la ficat, meditez, practic ho'oponopono. Am zile bune, zile rele și chiar căderi. Pe mine, personal știrile ma epuizează, ma pun la pământ. Evit cât posibil sa ascult. Însă uneori, inevitabil aud. Atunci ma încurajez singura căutând un refugiu in altceva, pozitiv.
Imi doresc sa se sfârșească pandemia cât mai repede, sa revenim la viata normala.
Sănătate și multa putere sa ne dea Domnul.
2
29-03-2020, ora 10:40
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
În aceste vremuri problematice, chiar și cei mai puternici pot avea tulburări emoționale. Important este cum gândim situația. Nu e ceva ce depinde de noi, dar e important să nu ne gândim tot timpul la asta și mai ales să nu stăm tot timpul la televizor pentru că știrile se tot repetă și la un moment dat avem impresia că e mai rău decât în realitate și nu mai vedem o cale de ieșire.
Se pot găsi activități care să sustragă de la ce se întâmplă, se pot viziona filme(dar nu drame sau cu un caracter pesimist), sunt cărți pe care le găsiți în format pdf.
Apoi ce e cel mai important, ocupați-vă de voi, încercați să vă regăsiți, căutați prin albumul de poze și imaginați-vă momentele plăcute din vacanțe, concedii, alături de prieteni, de familie. Gândiți-vă că e un moment ce se poate depăși, care vă pune la încercare să vă dovediți că sunteți mai puternici decât credeți.
Exerciții fizice se pot face și în casă, chiar dacă nu aveți aparate de gimnastică. La tv și pe internet se fac tot felul de recomandări.
0
02-04-2020, ora 21:18
Cathe
Nu este medic/terapeut
Cathe
Buna seara, ma confrunt cu aceste stări de anxietate și atacuri de panica de un an de zile.Iau tratament dar simt ca nu ma ajuta.Totusi am zile când ma simt foarte bine, sunt energica (chiar și pe aceasta perioada de carantina)găsesc mereu ceva de făcut. Când sunt obosita sau dorm puțin noaptea deja știu ca următoarea zi nu voi fi in stare de nimic, durere in piept, pulsul inimii mai puternic, o stare generală de rău, stand mai mult întinsa de frica sa nu fac un atac puternic. Se poate de trecut peste aceste stări strașnice ? Sunt disperata, cum as putea trece. Mulțumesc
1
03-04-2020, ora 07:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața! Concomitent cu medicația faceți si psihoterapie care sa va ajute sa câștigați competențe în gestionarea situațiilor stresante. Puteți face psihoterapie online, în această perioadă multi psihologi lucrează online, deci nu veți întâmpina probleme în găsirea unui psihoterapeut.
5
03-04-2020, ora 08:58
dualtrax
Nu este medic/terapeut
dualtrax
Eu va zic doar atat : mare atentie la cine apelati pentru pshoterapie online ca sunt foarte multi escroci care s-au gandit sa extrapoleze situatia disperata a oamenilor care au momentan anxietate. Aici fac referire inclusiv la fosti useri romedic pe care i-am ajutat neconditionat, au devenit peste noapte "psihologi" si cer taxe de 120-150 lei pe ora de terapie online. Trist este faptul ca multi nu sunt recuperati, altii sunt sub medicatie dar si-au dat seama ca pot monetiza asta. Nu vreau sa dau nume ca sa nu ma trezesc ca imi sar toti profitorii in cap insa tin sa precizez ca nu am cerut vreodata bani celor pe care i-am ajutat si in plus multi au fost atat de nesimtiti incat dupa ce le-am dat numarul de telefon sunau si la ora 2-3 noaptea.

Vedeti ca am pus si materiale video pe youtube, cautati canalul meu "IL Separatio"

Cei care vor sa adere la grupul de whatsapp pot sa imi dea mesaj privat. (eu nu mai stau pe grup)
1
03-04-2020, ora 11:09
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Se poate întâmpla, când apelezi întâmplător. Dar se poate căuta în Registrul Unic al psihologilor, unde în dreptul fiecărui psiholog se scrie specializarea și treapta de specializare. Nu a ajuns nimeni specialist sau principal până nu a trecut prin niște formări și interviuri la Colegiul Psihologilor unde s-au verificat competențele profesionale.Dar eu cred că nu există cineva care să nu verifice cu cine are de-a face când începe o terapie. Se poate întâmpla să nu i se potrivească metoda de terapie sau psihoterapeutul, dar vezi de la prima ședință dacă ți se potrivește sau nu. Acest lucru se poate întâmpla și la ședințele din cabinet, nu numai online.
0
03-04-2020, ora 17:30
Cathe
Nu este medic/terapeut
Cathe
Multumesc frumos de răspuns. Am început sa fac psihoterapie dar a trebuit sa intrerup, in Italia 1 ora costa 80€, nu-mi permit sa continui. O sa ma interesez și online.
1
03-04-2020, ora 19:43
anxiosul
Nu este medic/terapeut
anxiosul
Zilele astea de rahat sunt cele mai urate ptr noi, anxiosii.De duminica, dupa ce am fost nevoit sa particip la o inmormantare din cauze naturale, unde am fost doar 6 persoane, panica a pus stapanire pe mine.Am fost, inca mai sunt, foarte ingrijorat din cauza virusului, iar de duminica seara am o stare f proasta, mai ales la stomac, balonare, stare de emotie, spasme, etc, tot tacamul de la stomac, si numai am pofta de mancare aproape de loc.Iar dupa toate astea, mai apare si frica de a merge la medic, dupa ce vezi la tv ca se intampla prin spitale, mai ai si teama sa nu ajungi pe la doctor.Cat am fost ocupat 2 zile cu inmormantarea nu am avut mai nimic, am avut mintea ocupata, cum am ajuns acasa, anxietatea parca m-a asteptat la usa. Fiti tari, incercati sa numai va uitati la toate stirile despre virus, incercati sa aveti mintea ocupata cu lucruri normale, daca locuiti la curte este cel mai ok.Eu am apucat sa stau la bloc si cred ca si statul intre 4 pereti afecteaza mai mult decat daca plecam la curte.Deocamdata trebuie sa mai stau inca o saptamana fara sa intru in contact cu cei mai in varsta, apoi o sa plec cateva zile sa stau la soare, macar ptr cateva ore. Eu stateam relativ bine de ceva timp, controlam anxietatea destul de bine, chiar daca am avut si cateva hopuri stresante, am fost dat afara de la munca, m-am judecat vreo 2 ani, o perioada cu probleme financiare etc, dar am trecut cu bine peste, cu unele episoade scurte, dar stiam sa o controlez, asta pana duminica, cand acest coronavirus mi-a adus aminte de zilele cele mai urate.
1
03-04-2020, ora 21:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara! E normal să te încerce teama de un așa virus, dar teama e ratională până la un punct. Dacă iți e teamă trebuie sa faci tot ce depinde de tine să te protejezi, să respecți indicațiile autorităților, să- ți gasești activități care sa- ți umple timpul, să te informezi din surse autorizate și să nu stai tot timpul la televizor pentru ca știrile se tot repetă și unele sunt tendențioase, induc teamă și- ți blochează cognitivul.
0
03-04-2020, ora 23:51
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna seara! Acum 3 ani va scriam si eu disperata, ma suspectam de toate bolile posibile, mi era frica sa ies din casa de teama ca voi lesina. Nu luam pastile si nu mergeam nici la psiholog. Atacurile mele de panica au inceput in urma cu 20 ani, avand probleme de sanatate minore(noduli pe tiroida, , si umblamd de atunci prin doctori, in subconstient mi se implementase ideea ca sunt bolnava. S au agravat insa dupa ce au murit socrul meu, mama si cativa membrii din familia sotului. Dupa o perioada in care am fost rau (acum 3 ani), m am hotarat sa ma apuc de sport, v am mai spus si la momentul respectiv. Nu am vrut sa ma duc la psiholog, am considerat ca banii ai sunt aruncati pe geam daca eu nu am vointa si curaj sa trec peste fricile mele. Am infruntat de fiecare data starile mele de rau, deseori eram
Cu copiii in supermarket, ma lua cu transpiratii si ameteala, lipsa de aer si aritmii, dar am indurat si rezistat si nu m am dus nici la psihiatru, stiam ca daca incep sa iau pastile probabil voi depinde de ele. Sportul m a ajutat f mult, dar nu pot sa va mint ca nu mai am si eu momente in care ma mai apuca gandurile. Insa ma scutur repede. Pentru cei de pe acest forum cu probleme de anxietate, va recomand cu toata inima un ulei pe care il vom scoate in curand pe piata, ulei 100% natural, ulei CBD. Cu ocazia asta rog si medicii de pe acest forum sa-si dea o parere. Uleiul pe care il vom scoate noi este produs in Romania, este de o calitate superioara celor deja existente pe piata, iar eu abia astept sa-l incerc, voi fi prima care il va testa. Am citit f multe despre el, si vedetele internationale il folosesc, are f multe intrebuintari, chiar si in cancer este recomandat. Nu suntem in randul sarlatanilor care profita de oamenii disperati si le vand apa de ploaie, insa va recomand cu toata sinceritatea sa l incercati, o perioada sa vedeti daca apar imbunatatiri in starea voastra. Momentan am facut site-ul, cei interesati imi pot scrie in privat sa va dau linkul, pentru ca aici nu cred ca am voie. Ca incurajare pentru voi, perioada asta incercati sa va relaxati mai mult, vedeti partea plina a paharului. Eu zilnic imi fac masti de hidratare, dusuri si ma cremuiesc, imi dau o stare de bine. Ma uit la filme, imi pregatesc mancaruri deliciase si aratoase, incerc pe cat pot sa-mi pastrez energia pozitiva. Curaj, sunteti mai presus de medicamente sau psihologi, daca voi nu va ajutati, nimeni n-o poate face!
0
10-04-2020, ora 16:58
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna ziua! Am revenit, asa cum promisesem: va las aici un link orientativ, vedeti si sursa ! Pentru cei interesati, va rog sa mi scrieti in privat, va dau trimitere la pagina de facebook sau instagram, sau la site ul web. -------*

(*modificat de admin)
0
14-04-2020, ora 13:28
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Uleiul de canabis (CBD) poate avea o oarecare utilitate in diminuarea cazurilor acute de anxietate, prin faptul ca activeaza unii receptori ai serotoninei iar reducerea nivelului de serotonina poate fi implicata in unele forme de anxietate.

Pentru reducerea anxietatii pe termen lung e insa nevoie de mai mult decat atat. Psihoterapia, asociata cu medicatie antidepresiva pentru cazurile mai severe, reprezinta tratamentul recomandat de specialisti pentru depasirea anxietatii

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
0
14-04-2020, ora 21:20
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Multumesc, dle doctor! Sanatate tuturor!
1
28-04-2020, ora 18:52
Beluna
Nu este medic/terapeut
Beluna
As dori sa fiu si eu acceptata in grupul whatsapp. Se mai poate?
0
10-05-2020, ora 10:33
FlorianS
Nu este medic/terapeut
FlorianS
cum ma pot inscrie si eu in acel grup whatsApp ???
0
11-05-2020, ora 20:20
Bisoblock
Nu este medic/terapeut
Bisoblock
Da, vreau si eu in grup. Perioada asta m-a doborat :(. Ma gandesc la toate bolile. In momentul asta am impresia ca am cancer de piele pentru ca am observat multe alunite pe corp ;(
0
14-05-2020, ora 15:51
rbe123
Nu este medic/terapeut
rbe123
Buna, am 28 de ani si eu trec de un an de zile prin etapele anxietatii. in primele zile de luat toate spitalele la rand si fara sa stiu ce este anxietatea.. am ajuns si la psihiatrie . primele zile am refuzat sa iau tratamentul pe fondul ca nu sunt "nebuna" in a ma prezenta singura la internare pentru ca eram in etapa de a ma lega singura. am avut sansa sa fiu internata in alt spital dar cu tratament de psihiatrie ( in ideea de a face toate controalele posibile sa exclud tot ). 2 sap internata , simteam ca nu e nici o dif intre mine si cei din spitalu apropiat. odata cu inceperea anxiarului si cipralexului am avut un episod de delir si am incetat cipralexul. 5 luni de zile am continuat doar cu anxiar pentru ca imi era ff frica de deliru dat de cipralex. cu ajutorul unui bun medic am avut din nou sansa sa incerc cipralexu si am intrat pe un fir subtire de ata.. eram la suprafata... am urmat tratamentul 6 luni.. acum 2 luni eram fericita.. credeam eu ca am trecut peste ce era mai rau si inchideam un capitol pe care nu vreau sa il rulez in memorie.. azi am primit trista veste ca trebuie sa il reincep. imi este foarte greu dar sper sa trec mai bine de data asta. speranta mea de aceasta data este ca am vazut rezultatele primului tratament si nu imi va fi la fel de greu . cu toate astea.. nu imi vine sa cred cate mesaje am citit aici.. dar in societate nu poti spune ca suferi de anxietate.. imi este foarte greu sa o duc singura , dar incerc. multumesc
0
14-05-2020, ora 19:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ rbe123

Sunt grupuri de suport pt depresie si anxietate pe Fb.
0
14-05-2020, ora 20:19
Bisoblock
Nu este medic/terapeut
Bisoblock
Da, dar cum faci sa intri in grup fara sa stie ceilalti "prieteni". Adica risti sa devii public.
0
15-05-2020, ora 09:55
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Doamne, ce usor se da tratament de la psihiatrie pentru o problema pe care o au toti oamenii, doar ca la unii se manifesta cu simptome fizice, mai accentuate. Stiu ca pare usor, dar credeti ma, va rog din suflet! Solutia sta in noi, in fiecare! Oameni buni, nu sunteti bolnavi!!! Sunteti mai sensibili, sunteti stresati, sunteti obositi, sunteti speriati, sunteti blocati pe anumit eveniment din trecut care v a marcat, si nu v ati dat seama la momentul acela. Eu, dupa 17 ani de chin, pot sa spun ca sunt vindecata, si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe acest om care mi/a recomandat uleiul. Nu va imaginati ca fara vointa mea ar fi mers, dupa cum vedeti nici pastilele de la psihiatrii nu functioneaza pt toti ! Dar eu nu mai fac crize cu lipsa de aer, stari de frica, ameteli, nod in gat, m-am linistit mult si simt ca sunt LIBERA! Incercati-l si daca va ajuta si pe voi, vreau doar sa ma pomeniti in rugaciuni. :) Daca vreti va ajut cu linkul in privat. Sa aveti grija ca pe piata sunt multe facaturi in materie de ulei CBD. Eu il folosesc doar pe cel de pe natural shop, este un produs romanesc, testat si recomandat. Am o luna de cand am inceput tratamentul si sunt alt om! Vreau sa va zic ca ajuta mult si in dureri( pentru durile menstruale nu a mai fost nevoie sa iau Nurofen), si la mahmureala ( a fost ziua iubitului, am baut cam mult si a doua zi am fost ca noua, desi cand mai faceam o betie, inainte de cura cu ulei Cbd, zaceam la pat a doua zi). Aveti incredere in voi, dragilor, aveti incredere in ajutoarele naturiste si fiti pozitivi!!! Nu veti fi toata viata “legume”, curaj!
0
15-05-2020, ora 18:44
ACNS
Nu este medic/terapeut
ACNS
Bună ziua, ,
Am gestionat f greu situația în 2 luni de stat în casa. Mi a fost f frica de virus încât noaptea visam sau simțeam. Ca ma ustura gatul, am făcut exces inițial de subst dezinfectante și am căpătat o alergie, încercam sa vad dacă, tușesc, eu care nu tuseam nici când raceam. Apoi am băut multe siropuri de tuse fără, a fi necesar și am supt pastile pentru gat. Într un final am început după Paște sa, tușesc o tuse, seaca, care nu trece cu nimic și care ma disperat pt ca nu pot nici sa, vorbesc, dacă, vorbesc prea mult îmi vine sa, tușesc. Sunt speriata maxim ma gândesc doar la rău, am făcut radiografie pulmonara e buna alte simptome nu am, doar frica bolilor și frica de ce am aceasta tuse. Noaptea nu tușesc. Poți avea o tuse psihogena?mai rămâne sa merg la Orl pt ca am rinita hipertrofica și dimineața curat excesiv gatul și îl simt rănit. Frica este însoțitoare mea zilnica. Va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat. Am trat anxiar și mirzaten iar din martie iau continuu deși anxiar ul era recomandat la nevoie.
1
16-05-2020, ora 15:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E o idee bună să mergeți la ORL, pentru că s-ar putea ca de la excesul de dezinfectante, siropuri și pastile de supt să vă fi iritat gâtul. Tusea poate fi și de la alergie, dar poate fi și pe fond psihic, pentru că teama de-a nu lua virusul v-a făcut să vă induceți tot felul de simptome.Dacă de la ORL vă spune că nu aveți o problemă cu gâtul, încercați să faceți psihoterapie ca să puteți controla factorii care produc și care mențin această tulburare.
0
20-05-2020, ora 11:26
ocsa
Nu este medic/terapeut
ocsa
Buna. Am 38 de ani și sunt anxioasa...de când ma știu :))). Problema e ca in ultimii ani chiar a devenit o problema. Eu am o reacție de panica contextual, adică atunci când simt ca sunt privită la serviciu de către șef, când trebuie sa prezint o lucrare și toți ochii sunt ațintită asupra mea, când vorbesc cu o persoana care are o anume autoritate sau importantă. Fac atac de panica ! Senzațiile sunt cunoscute tuturor dar cel mai frica îmi este ca voi leșina. Depersonalizarea e groaznica. Atât am citit despre acest subiect... un lucru e cert : totul e in mintea noastră. Nu știu dacă la vârsta asta și după atâta timp de rulat gânduri negative mai pot schimba ceva. In momentul când simt ca fac un atac de panica încerc sa îmi distrag atenția dar nu merge, încerc sa ma încurajez dar parca as vorbi altcuiva. Parca pana nuvtrece de la sine, nimic nu funcționează. Am ajuns sa ma panichez și la o vorba spusa de un coleg sau cunoscut. Interpretez totul ca personal. Nu știu ce sa fac.
2
21-05-2020, ora 13:11
Filip Dumitru
Nu este medic/terapeut
Filip Dumitru
@ocsa
Iti scriu pentru ca ceva imi spune ca iti pot fi de folos.Personal, postarea lui dualtrax mi-a fost de un real folos spre a intelegerea acestei conditii.In fine, ce consider eu ca la mine a functionat impartasesc astfel: ai nevoie sa renunti la acceleratie(graba), este cel mai mare defect;anxiosii sunt in general perfecționiști și automat vor fi mereu dezamăgiți.Pentru că, logic au așteptări mari si in realitate se intâmplă altceva.Invață sa ai rabdare cu tine.Sa fi mai calmă, cat mai atentă sj automat vei fi mai prezentă.Ai sa poti sa te observi mult mai ușor la tot ce faci si cum te simți.Ințelege că subconștientul este partea nevăzută(se formeaza din conexiuni neuronale, evenimentele tale de cand te-ai nascut până in prezent.Mai exact ceea ce ai inmagazinat toată viata si mai ales in primii sapte ani).Apoi ca ai aceste informatii corecte, lucrurile devin simple.Lucreaza cu partea constientă care se află doar in "prezent" si formeaza conexiuni noi neuronale care se vor duce in subconstient si in timp vei deveni asa cum ai lucrat moment de moment.In prezent nu exista trecut sau viitor si astfel tu devii stapânul gandurilor.Tu vei decide sa: zâmbesti mai mult, sa te concentrezi doar pe soluții, să fi mai calmă, să nu lasi gandurile să devină hotel si sa-ti acapareze corpul, sa scoti cuvinte frumoase, sa-ti amintesti de lucrurile frumoase, sa-ti lasi imaginatia sa construiască, sa inveti sa traiesti ca si cum azi este ultima zi din viata ta, sa nu lasi exteriorul sa te influenteze pe termen lung, sa nu mai judeci evenimentele si persoanele din viata ta, sa te accepti si cand ai zile mai putin bune, sa oferi din bunatatea ta semenilor, sa actionezi atunci cand simti fara a analiza foarte mult, sa nu regreti nimic din ceea ce faci, sa inveti sa traiesti cu simtomele pentru ca atunci cand te va durea ceva vei sti sa faci diferenta intre o somatizare si o durere adevarata, sa iti formezi convingeri si astfel vor disparea si conflictele din interiorul tau si cred ca mai pot adauga foarte multe dar consider ca este mai mult decat suficient pentru a intelege că nu este nimic complicat.Indiferent de situatie, vei iesi din aceasta conditie dar, alegi sa fi o victima mereu in cautare de solutii din exterior sau sa devi un invingator si sa traiesti simplu si frumos.Mult succes!
0
21-05-2020, ora 13:52
silviaconti
Nu este medic/terapeut
silviaconti
Multumim pt incurajari... dar cum sa ne convingem ca nu e nimic rau, in neregula cu corpul tau, cand iti e atat de rau si simtii ca in orice moment poti lesina? Cum? Cat mi-as vorbi, cat m-as imprieteni cu starile, cateodata nu pot...
1
21-05-2020, ora 14:20
Filip Dumitru
Nu este medic/terapeut
Filip Dumitru
Silviaconti

Tocmai ti-ai dat raspunsul singură."câteodată nu poți".Dacă simti că nu poti, nu incerca să fi altfel.Stai si "priveste" ca un observator calm si răbdător la tot ce se intâmplă cu tine si in jurul tau si nu incerca sa faci nimic sau dacă ai ceva de făcut, continuă.Foloseste simturile si trăieste.Timpul oricum trece pentru toti indiferent.Invață să te uiți in jos ca să fi fericită.Dacă te uiti in sus o să trăiesti nefericită.
1
21-05-2020, ora 18:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă îți vei spune că nu poți deja ți-ai limitat resursele de a putea merge mai departe.Ce-ar fi să consideri aceste stări drept provocări pentru a-ți dovedi că le poți depăși?
Dacă nu știi singură, caută ajutor specializat și urmează cu sfințenie pașii pe care ți-i propune psihologul. Periodic măsoară ce ai realizat și fă-ți un un grafic cu etape unde vrei să ajungi și cât ai realizat și vei observa că orice evoluție te face să ai încredere în tine că poți mai mult.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns
12649 comentarii 1 2 ..... 416417418 ..... 421 422 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul