capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni

2533 comentarii 1 2 ..... 787980 ..... 84 85 Înainte ›
0
19-03-2010, ora 17:05
tinkerbell_arybell
Nu este medic/terapeut
tinkerbell_arybell
buna...as avea si eu nevoie de un pic de ajutor.tot citesc de cateva zile aici p forum despre capsula...eu am nascut akum trei luni de zile...am slabit 20 de kg de la sine..pur si simplu..si mai am vreo 8 9 p care nu prea reusesc.si mi am cumparat ceaiul zein...am slabit un kg jum de la el in cateva zile...iar apoi mai nimik...azi dim am luat prima data capsula de slabit...am fost un pic ametita dar nimik mai mult...insa as vrea sa stiu daca sa mai beau ceaiul sau nu...ceaiul il beam o data dimineata si o data seara...ma gandeam sa beau o cana seara inainte de culcare...sau sa renunt la el...insa nu stiu..nu as vrea ca ceaiul sa influenteze in vreun fel eficienta pastilei k sa zic asa...:d imi doresc foarte tare sa ajung la fel ca inainte de sarcina
MULTUMESC
0
19-03-2010, ora 17:23
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
nu stiu daca te va ajuta rasp meu despre acest ceai am auzit pareri pro si contra dar fiecare face ce vrea iar despre capsula aceasta te va ajuta sa dai kg jos iar cele 9 care sunt in plus la tine vor zbura fara sa iti dai seama cel putin asa a fost la mine primele 10 kg nici nu stiu kn d le-am dat jos dupa terminarea tratamentului vei vedea dak te poti mentine, eu ma abtin sa fac comentarii legate de ce se intampla dupa...vezi si tu cum te simti mergi cu ele in paralel dak totul e ok nu cred k va fi nci o problema, o zi buna.
0
20-03-2010, ora 22:33
tinkerbell_arybell
Nu este medic/terapeut
tinkerbell_arybell
as vrea si eu sa stiu daca aceste pastile au si alt efect inafara de cel de a taia pofta de mancare,.eu una nu prea mananc mai nimik de f mult timp..nu mi e foame niciodata..mananc cate un iaurt sau un mar...si km atat.si nu ar avea rost sa iau pastilele dak decat c asta ajuta.credeti k daca iau pastilele o sa slbesc si eu k si voi? :D
0
21-03-2010, ora 00:12
jojo86
Nu este medic/terapeut
jojo86
Buna...revin dupa mult timp!Anul trecut am folosit capsula de slabit, si am reusit sa dau jos aproximativ 7 kg.Apoi am incercat sa manac cat mai sanatos, m-am mentinut la greutatea respectiva(72 de kg), fiind plecata din tara am mai dat jos cam 5 kg in mod natural, dar din ianuarie am inceput sa iau din nou in greutate:(.De aproximativ 3 saptamani am inceput sa iau din nou capsula de slabit dar fara nici un fel de efect!!Nu am slabit chiar deloc!!nu imi explic de ce?Sa fie contrafacute, sau organismul meu nu mai raspunde la produs la fel ca prima data?
Multumesc!
0
21-03-2010, ora 10:17
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru jojo86.elimina cauzele.verifica sa nu fie contrafacute.rezultatele cele mai bine sunt in perioada calda.daca ele sunt ok intrerupe pana in mai. atentie sa le iei la ora fixa.
bafta
0
22-03-2010, ora 09:07
malidutza
Nu este medic/terapeut
malidutza
buna.am luat si eu ss acum 2 ani si am slabit 10 kg intr-o luna si acum mi-am mai luat inca o cutie si nu au acelasi efect.spuneti-mi te rog de unde le-at luat pe cele bune.ms mult astept raspuns
0
22-03-2010, ora 10:27
jojo86
Nu este medic/terapeut
jojo86
Multumesc frumos pentru raspuns! Azi chiar am verificat culuarea prafului din interiorul capsulei, asta vis-a-vis de remarca facuta de tine si am constatat ca are o culuare maro deschis...poate aceasta este cauza. In mod paradoxal, manifest o serie din reactiile provocate de capsula: ameteala uneori, gura uscata...in schimb absolut deloc senzatia de satietate!Imi este foame continuu! O sa incerc sa le achizitionez de la o alta farmacie si o sa va tin la curent!!!Multa bafta tuturor!
0
22-03-2010, ora 18:43
puia
Nu este medic/terapeut
puia
va rog sa-mi spuneti de unde mai pot sa iau capsula de slbit de la Arpapharm nu am mai reusit sa o gasesc
0
22-03-2010, ora 20:22
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
puia.direct de la importator prin reprezentantii sai.
0
24-03-2010, ora 01:55
ukusa
Nu este medic/terapeut
ukusa
buna, sunt o consumatoare a miraculoaselor pastile de slabit arpfarm, in 2008 am slabit 20 kg, din 14oct am luat prima pastila si ultima a fost pe 15 dec si rez a fost uluitor 20 kg
am avut 80.kg si170cm
eram mandra de mine ca ajunsesem la 60 kg in asa scurt timp si dupa un copil nascut in acel an.
m-am mentinut o perioada buna de timp dar, de anu trecut de prin toamna am inceput sa cladesc pe solduri de parca nici nu mancam bn ca se si lipea:D, am reusit sa pun jumate din cate am dat jos, 10 kg.
am incercat sa iau pastile dar ca si la alte pers care am vz ca au postat mai sus, aceeasi probl:numai acelasi efect:((
nici macar pe un sfert
mentionez pastilele sunt procurate de la aceeasi farmacie ca si in 2008
intrebarea mea e:care ar fi motivul de numai dau acelasi randament?, daca nu la fel macar pe jumate fata de prima data cand le-am inceput sa le iau
daca poate cineva sa ma lamureasca
ms mult, bafta celor care le mereg bn cu aceste pastile si sanatate multaaa
0
24-03-2010, ora 13:17
gotix
Nu este medic/terapeut
gotix
ukusa si eu am slabit cu aceste pastile foarte mult chiar mai mult decat ast mele dar.din pacare vraja s-a spulberat prea repede mai repede decat am crezut, minunea a tinut atata timp kt le-am luat in total am slabit peste 16 kg, dupa intrerupere mai exact dupa 4 luni am inceput sa le pun putin kte putin, kg reveneau incet dar sigur, pakt de banii aruncati si de sanatate, ma simt la fel de bine k inainte singura problema la mine a fost k mi-a cam crescut pulsul acum e bine dar sper sa ramana asa si pe viitor, nu cred k le voi mai lua, mie frica si sincer dak nu vor mai da rezultate???asa cum s-a intamplat si la altii???nu voi rezolva nimic.cred k cel mai bine este sa imi schimb stilul de viata si sa incerc ceva mai natural, chiar dak voi slabi putin stiu sigur k va fi lent dar sigur.o zi buna tuturor.
0
29-03-2010, ora 18:00
unefemme
Nu este medic/terapeut
unefemme
Buna tuturor,

Anul trecut am slabit 11 kg, in 2 luni, timp in care am luat Capsula de Slabit de la Arpfarm, cumparata din farmacie.
Am intrerupt-o in septembrie 2009 si dupa 7 luni, timp in care am mai facut excese si nu am reusit sa am un ritm de viata echilibrat, am pus inapoi 5, 8 kg.
De astazi am reinceput capsula si sper ca dupa ce voi ajunge la greutatea dorita sa reusesc sa manageriez mai bine perioada de mentinere.
Voi mai reveni cu amanunte.
0
30-03-2010, ora 10:49
unefemme
Nu este medic/terapeut
unefemme
Puia, eu am cumparat-o din farmaciile Dona.
0
31-03-2010, ora 09:27
Djlimax
Nu este medic/terapeut
Djlimax
saluTare ma numesc Madalin am aproximativ 17 ani si inaitea de a folosi " Capsula de SlabiT " cantaream aproximativ 115 kg la o inaltime de 1.88 dupa folosirea capsulei am mai slabit in 2 zile 4 kg si sunt foarte fericit nu am avut nici reacti adverse si sincer va incurajez sa incercati MeriTa
O zi buna si apropo paste fara multe grasimi va urez :))
0
31-03-2010, ora 09:37
malidutza
Nu este medic/terapeut
malidutza
de unde le-ai luat djlimax?
0
01-04-2010, ora 23:04
madalina9217
Nu este medic/terapeut
madalina9217
ce parere aveti despre pastilele de slabit ecofit? a luat cineva?
0
09-04-2010, ora 16:49
diana.pop
Nu este medic/terapeut
diana.pop
am luat capsula de slabit 6 luni(in nov 2009 am terminat), am respectat indicatiile din prospect, si am slabit 30 de kg, acum sunt OK, ma simt f.bine si nu m-am mai ingrasat chiar am reusit sa mai slabesc. Dar nu mai maninc mult, fac miscare in fiecare seara (cel putin 30 min. pe stepper si pilates). Aceasta capsula m-a ajutat f.f.f. mult.
0
10-04-2010, ora 10:22
eelena
Nu este medic/terapeut
eelena
buna cine imi poate spune despre clenbuterol da rezultate multumesc
0
14-04-2010, ora 21:39
andreeae23
Nu este medic/terapeut
andreeae23
am o fetita de 14 ani si are probleme cu greutatea, cineva mi-a recomandat CAPSULA DE SLABIT.as vrea sa stiu dc cineva a folosit, ce reactii are, este bine nu este bine, as vrea sa-mi raspunda cineva sa-mi spuna.mersi frumos
0
14-04-2010, ora 22:58
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru andreeae23.in prospect scrie minim 16ani, dar sunt care au luat si la 14ani.poate lua, dar nu fara calciu si magneziu. daca nu le tolereaza organismul le poate opri. nu ramane cu nici o reactie(dureri de cap, ameteli, sete ).totusi trebuie sa doreasca si ea sa slabeasca.dupa oprirea tratamentului trebuie sa aibe un control alimentar si sport, masaj.etc
sper sa faci alegerea corecta si sa o sustii.
0
15-04-2010, ora 19:30
clauditzaa
Nu este medic/terapeut
clauditzaa
heey din nou dupa cateva luni bune.azi am inceput din nou sa iau capsula de slabit.va rog sa imi spuneti si mie daca bananele ingrasa?ce fructe pot maca cat tin dieta?pot bea nescafe 3in1 original?? astept raspuns.ms:P
0
16-04-2010, ora 09:48
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
pentru clauditzaa.bananele nu sunt indicate in curele de slabire.kiwi, mar verde, grepefruit, etc(fructe putin coapte, dulci.
0
16-04-2010, ora 15:57
clauditzaa
Nu este medic/terapeut
clauditzaa
multumesc janyne.cand am luat data trecuta nu am avut durerile astea de cap.sunt de la pastile.?
0
16-04-2010, ora 22:56
janyne
Nu este medic/terapeut
janyne
este posibil...ia un analgezic pentru durerile de cap.calciu si magneziu si iti recomand sa nu iei pastila de slabit in perioada menstruatiei.
0
16-04-2010, ora 23:22
clauditzaa
Nu este medic/terapeut
clauditzaa
ce se intampla?oricum abia mi-a trecut dar probabil ca o sa le mai am cand va veni perioada.ms:*
0
27-04-2010, ora 18:06
Patry 91
Nu este medic/terapeut
Patry 91
fetelor...help me.am 20 de ani si vreau neaparat sa slabesc 15 kg... dati-mi un sfat!! sa folosesc capsule?...sau aveti ceva regim care functioneaza.

ps: as vrea sa slabesc destul de repede...k deja sunt disperat:((
0
27-04-2010, ora 18:07
Patry 91
Nu este medic/terapeut
Patry 91
disperata* scz :D
0
05-05-2010, ora 10:45
Zuza-
Nu este medic/terapeut
Zuza-
Buna Party 91,
Primul meu sfat este sa ai rabdare si sa fii perseverenta. Slabitul repede nu este sanatos pentru organism, si tot odata atrage efectul de yoyo (slabesti 10kg, pui inapoi 20kg).

As vrea sa iti impartasesc mai multe despre experienta mea "vs kg in plus" insa e 9 dimineata, abea am intrat pe usa dupa o noapte de munca si nu sunt in dispozitia necesara, insa pot sa iti dau cateva sugestii care s-ar putea sa te ajute.

Pastila de slabit o poti lua, insa nu iti pune baza doar in ea, pt a slabi, trebuie sa urmezi mai multi pasi. DIETA (si cand spun dieta nu te gandi la ceva ingozitor, drastic, greu de urmat) impreuna cu MISCAREA (aici am nevoie de mai multe informatii despre cat de activa esti, ce inaltime ai, ce greutate ai, si cat de repede vrei sa slabesti) si PASTILA DE SLABIT reprezinta un mod de slabire armonios si mai putin dificil. Acum sa luam rolul fiecaruia in parte:

DIETA - sau mai bine spus, schimbarea modului in care mananci. Nu trebuie sa tii toate dietele gasite pe google sau primite de la prietene sau mai stiu eu de unde. Ideea este sa mananci sanatos, sa ai o ora fixa de masa, si sa fii atenta la nr de calorii si felul in care combini alimentele. Spre exemplu: sucurile de orice fel trebuie sa dispara din alimentatia ta, la fel si dulciurile din comert, preparatele din carne (salam, carnat, parizer etc), exccesul de fainoase (paste, spagetti, produse de panificatie), prajelile, mancarurile grele cu multe grasimi (a la mama acasa), si lista poate continua... Mananca carne de pui, de vita la gratar (tips: daca iti place ficatul de pui, esti libera sa mananci, are printre cele mai putine calorii pe suta de grame, si poate fi gatit intr'o tigaie cu fund dublu, cu 1-2 cescute de apa peste, la foc, timp de 20-30min, si pot sa spun ca iese grozav de bun, mai bun decat daca ar fi fost prajit in ulei) peste, lactate (insa nu orice fel, iaurturi cu grasime 3% este ok, nu neaparat dietetic, lapte cu grasime 1, 5%, branza de vaci, ATENTIE evita cascavalul, smantana, branza topita, si in general restul prod lactate) salate de legume in orice combinatie (fara maioneza sau alte minuni de dressinguri) si asa vine vara :), fructe (insa evita bananele, capsunile, fructele confeate), bea multa apa (organismul retine apa atunci cand nu este hidratat suficient, apa ajuta in topirea grasimilor) si nu combina niciodata la o masa proteine din carne/lactate cu produse fainoase, incearca sa combini proteine cu legume/fructe sau produse fainoase cu legume/fructe. Aportul tau zilnic de calorii ma ajuta enorm sa iti pot da mai multe detalii despre "Dieta ta", insa astept parerea ta despre propunerea mea de a slabi, si daca suna tentant, anunta-ma.

MISCAREA - daca esti o persoana sedentara, nu e nevoie sa te apuci sa muti muntii din loc, seara, sau cand ai tu timp, iesi la o plimbare de 30 de minute in pas alert, in timp, plimbarea o vei transforma in alergare usoara; daca stai la bloc, uita de lift si circula pe scari.
Cand mergi sa iti cumperi "ceva dulce" de la non-stop'ul de pe colt, numai fi lenesa si traverseaza pana pe partea cealalta, sau mai mergi 200 m pana la urmatorul magazin si in timp ce bati drumu acela de pomana, gandeste-te la ce vroiai sa iti cumperi de la magazin si apoi inmulteste cu 100 distanta parcursa fara rost. Cam de atata miscare ai avea nevoie sa dai jos ceea ce se depunde din acel "ceva dulce" pe care tocmai vroiai sa-l cumperi :) hmmm parca nu iti mai vine sa iti cumperi acum, nu? si, incepi sa observi raionul cu fructe :)
Daca ai probleme cu o anumita parte a corpului unde depui mai mult (in cazul meu este vb de coapse si fund) poti urma niste exercitii PILATES, le gasesti pe net, pentru fiecare parte a corpului (ex. fund si picioare; abdomen; maini spate si bust; pt incepatori; intensiv work outs; ideea e ca ai de unde alege).
Deasemenea, pt mine personal principalul scop pentru care am facut si miscare a fost aspectul armonios pe care il obtii. Tonifierea musculaturii ascunsa in tesut adipos si felul in care straturile de grasime sunt eliminate se diferentiaza clar intre o persona care faca miscare si una ca nu misca un pai.
TIPS: Foloseste de 2 ori pe sapt un gel de dus abraziv, curata pielea moarta, lasandu-ti pielea curata si mult mai usor de hidratat. Foloseste dupa fiecare dus o lotiune de tonifiere si hidratare care sa contina citrice(Aici as recomanda eu ceva, destul de accesibil insa nu stiu daca e considerata reclama sau nu).

PASTILA DE SLABIT - nu te astepta sa faca minuni doar pt ca se numeste pastila de slabit, si asta e valabil pt toate tratamentele de slabit; nici o pastila nu o sa te faca de slabesti daca nu iti controlezi alimentatia, degeaba iei pastile si beai sucuri, mananci dulciuri, fast food'uri etc.
Aceasta pastila m-a ajutat sa imi schimb felul in care mananc. Asa am reusit sa mananc ce mi-am propus (senzatia de satietate era maxima), chiar daca mancam fortat in prima saptamana, eram constient ca aportul caloric zilnic nu se compara cu cel pe care il aveam inainte de a lua pastilele.
Daca iei doar pastilele de slabit si nu mananci pt ca ele iti dau senzatia de satietate, eu cel putin asa am patit prima sapt, am mancat fortat; ai mari sanse ca, dupa ce termini pastilele sa iei in greutate la loc pt ca tu ai un metabolism al tau, un aport de calorii zilnic, pe care brusc il diminuezi (Aici la fel am nevoie de mai multe detalii despre felul in care mananci), acest lucru se numeste infometare. Organismul este silit sa consume din "provizii" depuse bine, lucru neindicat deoarece in momentul in care tu te reapuci sa mananci "normal" el se va apuca din nou de cladit provizii, pt ca aportul tau de calorii zilnice va fi cu mult peste cat a fost el silit sa consume, si restul de calorii neconsumate trebuie sa mearga si ele undeva, nu?
In concluzie, incearca sa iti faci o alimentatie sanatoasa, putina miscare, iar pastila de slabit sa o consideri ca un mic suport pentru inceputul schimbarii tale, si efectele nu vor intarzia sa apara. Vei observa intr-o perioada destul de scurta de timp ca ai slabit armonios, ca te simiti mai bine, dormi mai bine, respiri mai usor, te misti mai liber, zambesti mai mult, ai mai multa incredere in tine, mergi cu privirea ridicata pe strada, intr-un cuvant stralucesti! Si asta e doar inceputul, pentru ca daca ai reusit sa ajungi la greutatea ta ideala in acest mod, cu siguranta ai resit sa iti dezvolti un mod de viata mult mai sanatos si mai benefic din toate punctele de vedere.
Daca ai o nelamurire astept orice fel de intrebari, pentru ca am trecut si eu prin lupta kilogramele si mi-as fi dorit sa am pe cineva care sa ma ajute sa nu imi bat joc de sanatatea si aspectul meu. Pe scurt in copilarie am fost mai plinuta (devenise un complex si o obsesie) asa ca pe la 15ani m-am apucat de slabit, dupa 3 ani in care am oscilat in greutate foarte mult, am reusit sa imi gasesc un echilibru pentru aspectul meu si sa duc un stil de viata mult mai sanatos. La 15ani aveam 1.70 si 70 kg, motiv pt care, printre primele mele tentative de slabit am tinut o cura cu grefe si portocale (NUMAI GREFE SI PORTOCALE) pe o perioada de 15 zile, rezultatele au fost extraordinare 10kg in 15zile, insa efectele negative nu au intarziat sa apara, m-am ales cu o sensibilitate la stomac la citrice, si cu vreo 16kg inapoi in 3luni. Deci, nu numai ca am ajuns de unde am plecat, am ajuns si mai rau, asa ca dorind sa slabesc cat mai repede, vre-un an ma joc cu tot felu de diete gasite pe google, unele aveau efect altele nu, dar rezultatul final era acelasi: incepeam sa am din ce in ce mai multe kg, astfel incat in sept 2008 nu aveam nici mai mult nici mai putin de 88de kg... Atunci a fost momentul in care am tras linie la tot ceea ce am facut si am obtinut o concluzie vis a vis de toate incercarile mele de slabit: Vergeturi pe coapse interiorul coapselor, cateva pe abdomen, pe fese, si pe sani; colacei si aripioare; sanii lasati; falci; sesibilitate la citrice, dureri de stomac la diverse alimente, depresii, etc
Mi-am pierdut nopti intregi pe site-uri de specialitate citind fel de fel informatii, testand in continuare diverese metode din sept 2008 pana prin martie 2009 (diete +pastile, ceaiuri) insa fara nici un rezultat final. Pana cand mi-am dat seama ca degeaba tin eu un regim de slabire ca mai apoi sa revin la vechea alimentatie; nu o sa reusesc niciodata sa ma mentin in felul asta, asa ca m-am hotarat sa incerc sa imi fac "propriul meu regim" in care sa imi calculez nr de calorii pe zi, adoptand tot odata o alimentatie sanatoasa. Ca rezultatele sa fie dintre cele mai frumoase m-am hotarat sa alerg, recunosc ca mi-a fost foarte greu la inceput, alergam 200-300 de metri si ma opream gafaindi si facand ca trenu'n gara. in timp am invatat sa imi controlez respiratia si usor, usor dupa 3 luni de alergat aproape zilnic (cca 5-6 ori pe sapt) am ajuns sa alerg 8km fara nici o oprire. Acum mai ies la alergat odata sau de doua ori pe saptamana doar pentru "piticii" mei, ca sa ma intretin. Pentru a nu fi tentata in anumite imprejurari sa ma abat de la calea cea buna (now I sound a little like Jesus) am luat pastila de slabit, am mancat fortat numai mese pe baza noii alimentatii vreo saptamana, apoi treptat senzatia de foame a reinceput sa apara insa alimentatia a ramas aceeasi. Dupa o luna de pastile, si noua alimentatie am reusit sa slabesc 7kg. Am fost mai mult decat multumita, insa putin speriata, fiindca era destul de mult. Urmatoarele luni am renuntat la pastile, insa am continuat sa mananc sanatos si sa alerg, astfel am pierdut 5 kg in a II a luna, urm luna inca 5, a IV a luna 3kg, a V a luna tot 3 kg, a VI a luna inca 3 kg. Astfel am reusit in 6 luni, din martie 2009 pana in sept 2009 sa pierd 26 de kg, sa ajung de la 86kg la 62 kg, si sa ma mentin pana in ziua de azi, cu mici oscilatii 60-62 kg (aici depinde mai mult de retinerile de apa). Am renuntat demult sa imi mai calculez caloriile, deja stiu ce si cat sa mananc, a devenit un lucru obisnuit, daca imi e pofta de ciocolata, mananc o ciocolata, daca ies undeva, mananc doua-trei felii de pizza, beau o bere, nu ma abtin de la nici un aliment in momentul de fata insa am grija sa nu fac exccese.
Stiu ca am scris mult, stiu ca nu o sa stea nimeni sa citeasca toata palavrageala mea, imi cer scuze daca v-am plictisit, imi cer scuze daca am gresit pe undeva ortografic sau gramatical, dar am 24h nedormite si un chef de vorba de neimaginat cand sunt obosita.
V-am pupat, Alexandra
0
05-05-2010, ora 11:07
Zuza-
Nu este medic/terapeut
Zuza-
mda, acu am vazut ca te-am si botezat party 91... :(
scz, Patry 91 :P

@ukusa se zvoneste din mai multe surse ca aceste pastile contin amfetamina (subst sub influenta careia devii: energic, euforic, lipsit de inhibitii, lipsa apetitului si a somnului), aceasta subst poate creea dependenta psihologica, folosirea acealeiasi cantitati pe o perioada indelungata provoaca toleranta; administrarea in cantitati mari are mari repercursiuni asupra inimii si a vaselor de sange, deasemea creaza iluzii si paranoia.

SO, explicatia pt tine e simpla, pastilele te'au ajutat candva, acum organismul tau este obisnuit cu acea doza, si nu mai are nici un efect, ca varianta alternativa ar fi supradozajul, in acest caz inca eu il gasesc mai mult decat riscant.

Personal iti recomand sa incerci sportul si sa incerci sa schimbi felul in care mananci :)

pup
0
13-05-2010, ora 13:50
vale24
Nu este medic/terapeut
vale24
janyne am citit aproape toate mesajele si am observat ca mai in urma cu cateva pagini ai zis ca pastilele bune sunt cele cu praf maro deschis bej apoi acum ai zis ca cele cu praful maro inchis sunt cele bune.

care sunt cele bune ? mai cam derutat :) eu am cumparat din mai multe locuri
am capsula de slabit suparata din farmacie care are praful maro deschis bej
am super slim cu foile argintie pe o parte si verde cu fructele rosi pe cealalta parte , care au tot praf maro deschis bej
si super slim cu folie argintie pe ambele parti care are un praf maro inchis

un alt lucru care l am observat este ca pastilele cu praful bej au o cantitate mai mare de praf decat cele cu praful maro inchis

janyne astept raspunsul tau si al altor fete care au slabit sau nu si cum sunt pastilele lor

va pop
Adaugă un comentariu / răspuns
2533 comentarii 1 2 ..... 787980 ..... 84 85 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.