Dr. Purtan Teodora

Vizite: 7269

Colaborator ROmedic din: 05-09-2016
Sunt medic rezident anatomopatolog în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Pe parcursul anilor de studiu am participat la diferite conferințe studențești, am fost coautor al unei lucrări prezentate în cadrul Zilelor Academice Arădene, voluntar în cadrul proiectului „Zilele sănătății arădene” organizat de către Asociația Studenților Mediciniști Arădeni.

Pentru mine medicină înseamnă frumos. Anii de studiu nu sunt ușori, dar pe parcursul lor am asimilat informații extrem de utile, am trăit experiențe unice, m-au ajutat la dezvoltarea personalității și dobândirii unei gândiri mature.

Colaborarea cu ROmedic reprezintă pentru mine atât o oportunitate, cât și o provocare. Redactarea articolelor oferă oportunitatea de a-mi exprima liber cunoștiințele dobândite, dar și provocarea de a aprofunda subiectul abordat, de a acumula și actualiza anumite informații. Îmi exprim bucuria de a fi colaborator ROmedic, de a participa la completarea materialelor informative, de a oferi și de a primi noi cunoștințe.

Articole publicate: